De 7 Bedste Podcasts For Investorer

Jeg tror, ​​at du har ret, at data er en måde at gøre det på. Den seje ting ved denne podcast er, at det går langt ud over online-forretning, med mange forskellige ideer og historier fra sidevæg til at nyde. Bitcoin revolution, generelt er der dog stadig stærke prisudsving på disse markeder. Når du bestemmer dig som erhvervsdrivende, er du ny, prøver du at finde ud af, hvordan skal jeg afslutte dette første system.

Er du interesseret i handel uden risiko? Vi gør det samme, ikke? Selvom han ikke mærker sig selv som en værdi fyr, ser Frank Curzio efter aktier, der handler med en rabat til bogført værdi, som Ben Graham prædiker. Bitcoin profit anmeldelser, på det tidspunkt var det en måneskot at forvente nogen form for tilbagevenden; selv i Silicon Valley var det nok at nævne "Bitcoin" nok til at hæve øjenbrynene. For at få opdateringer skal du bare abonnere på showet med din favoritafspiller til venstre.

Den fantastiske virkelige historie, der gav inspiration bag den berømte skildpaddehandelfilm med Eddie Murphy og Dan Ackroyd. Hvordan anvender nogen deres viden fra sportsvidenskab og præstationspsykologi til at trives i handel? Episoder er regelmæssigt dedikeret til at studere attributter, holdninger og tankesæt hos nogle af verdens mest berømte milliardærer, og hvordan de byggede deres formuer. Showet gør, hvad ingen anden podcast har investeret, faktisk bringer en tilhenger og besvarer alle deres spørgsmål til hele episoden. Men han følger sit system, og systemet fungerer. Garys sprog er NSFW, så vær opmærksom på, at det sandsynligvis ikke er godt at lytte, hvis du har børn i bilen.

Du kan vælge mellem masser af medier for at forbedre din handelskarriere. Jeg tror, ​​dette må have været tilbage i 60'erne eller noget. I stedet dækker han en hel masse emner og introducerer et økonomisk syn på det. Og hvad gør vindende erhvervsdrivende anderledes end mængden (du skal være nøje opmærksom for at se dette).

I to er som myren og december for handel?

USA åbner ny front i handelskrig; JA Bank i skadesstyringstilstand og mere

Succesrig handel og investering er en livslang rejse, der kræver optimering på alle områder - sundhed, fitness, forretning osv. Dine 20'erne og 30'erne er gode tider at investere, når du har været i årtier for at høste dine overskud. Dette hjælper virkelig så mange handlende overalt i verden. De har sammensat en stor podcast om deres prøvelser og vanskeligheder, når de lærer handelen. I disse dage er vi oversvømmet med information med næppe tid til at fordøje det hele. Skriv i stedet beviserne, grundene til, at du kommer ud af handelen på det tidspunkt. Denne artikel blev opdateret den 4. august 2020 og blev oprindeligt offentliggjort den september. At finde ud af, hvordan man investerer, eller om du har råd til at investere i 20'erne, kan være udfordrende, og The College Investor-podcast forsøger at tilbyde praktiske, handlingsbare løsninger.

D-gade op til et joyride; Trump ønsker højere Kinatariffer & mere

Husk, at de finansielle instrumenter bevæger sig på grund af økonomien. Følgende er nogle af de bedste podcasts for erhvervsdrivende om emnerne handel, handelsstrategier, økonomi, frihed, ejendom og iværksætteri. Du vil også hente mange nyttige tip, der hjælper dig med at udvikle strategier og holde dig fokuseret. 80% af dit overskud fra et meget få antal ting. Der er mange podcasts, og de fleste af dem er gratis.

Kan Dalal Street forlænge denne demonstration?

Dog er hans henstillinger ikke altid nøjagtige. Denne episode er et must-lytte til alle, der har et fuldtidsjob, der ønsker at blive en succesrig Swing Trader. Immediate edge bot, del det gjerne på de sociale sider nedenfor. Jeg kan ikke tro, at dette sker med mig. Også, et simpelt forex-system, vil Darren alle lægge det ud for dig. For eksempel, hvis man skulle lære om et nyt handelssystem, er en podcast bestemt ikke det værd, da for en sådan type indhold har du brug for visuel hjælp til at forstå begreberne bedre.

Hvis du er en skønsmæssig erhvervsdrivende, der ønsker at komme ind i systemer, giver denne podcast et godt kig ind i den verden. Godt arbejde fyre, hold det op. Derfor er det vigtigt at vælge de rigtige investeringer - hvilket betyder at de investeringer, der passer til dine mål, tidsramme for investering, risikotolerance og risikokapacitet - er så vigtige. Enhver erhvervsdrivende, der leder efter uvildig mening om handelsværktøjer og ideer, skal tjekke dem ud. For at lytte og abonnere på podcasts kan du bruge standard podcast-appen på iPhone eller, hvis du har Android-enheder, kan du bruge applikationer som TuneIn, Spotify og Castbox. Det er en temmelig solid måde at handle på. Vi giver væk et tv, en bærbar computer og en masse andre gratis ting - bare til at lytte. For en branche, hvor svindel kun er en del af branchen, med lidt forskning er der masser af interessante gratis dagshandels-podcasts, som du kan lytte til.

Tom og Jason diskuterer forsøg og trængsler med at lære at handle, væksten i detailhandel og signaludbydere og måden at nærme sig din udvikling som erhvervsdrivende. Podcasten er placeret på flere podcast-platforme. En grundlæggende, men grundig uddannelse. Det er et omfattende kig på alt, hvad en 20- eller 30-noget skal vide for at finde succes, når de begynder at investere. Han viser også erfarne erhvervsdrivende på sit show. Men succesen med podcasts, der fortsætter med at vokse, har vendt medierne på hovedet.