CNBC på Twitter: "" Det er så latterligt, at du kan lide, "hvad er det?" "Det er Ulven fra Wall Street mod en kryptomillionær i" Bitcoin: Boom eller buste. "Find højdepunkter og links til den fulde dokumentar her: https://rompamosconelmaltrato.eu/jWWYXO42wH #BitcoinBoomOrBust #CNBCCrypto ... https://rompamosconelmaltrato.eu/05LZ5dWALA "

Er god, at CNBC kører en dokumentar om bitcoins, men jeg beder om, at det ikke vil være den sædvanlige FUD, der kommer til udtryk i medierne. Cboe annullerer fornyelsen af ​​sine bitcoin futures kontrakter, samlet set er Bitcoin future4s handelsvolumen faldet, siden den nåede et højdepunkt i sommeren 2020. Internetanalytiker Henry Blodget har endda antydet, at bitcoins kunne være værd kr1 million pr. Mønt. ”Udover at være vært for hurtige penge er Lee vært for Options Action, Money in Motion: Dette inkluderer fokusering på psykologier og følelser, der driver en bestemt bestand eller lagerhistorie. Applikationen er på tværs af brancher, så det er ikke kun rederier eller teknologiselskaber, men også sundhedsydelser, der bruger blockchain, og energiselskaber, der bruger blockchain.

Og selvom mainstream-mediets outlet-dækning af crypto er blevet kritiseret gang på gang, ser det ud til, at firmaets højere ups ikke forbløffes, hvilket for nylig afslørede, at CNBC ville udsende en Bitcoin-centreret dokumentar. Hvad med digitale penge, og Blockchain slår dig mest? Der er en ny dokumentar om Bitcoin udført af CNBC. Bitcoin evolution review, crypto scam! Den, det var til, er en Bitcoin-butik-app, der eksisterede 2020 og 2020. Jeg kan bare lide at se på tingene objektivt. Dokumentaren med titlen "Bitcoin: "Er det finans fremtid, en boble eller værre?

Vi har tidligere rapporteret om, hvordan Plattsburgh, NY, var nødt til at forbyde nye minearbejdere at suge tørt dets billige elektricitet.

Opret forbindelse til CNBC News OnlineFå de seneste nyheder: Så har den højere bitcoin-pris været ledsaget af højere efterspørgsel? Der er ikke en ETF, i det mindste endnu ikke. Og vi kan godt se en officiel bitcoin-børshandel i den nærmeste fremtid. Se det fulde dokument her: Så på min fempunktsskala, hvor fem er en "praktisk talt bestemt boble, der sandsynligvis vil sprænge straks", registrerer bitcoin kun et og et halvt point.

Så hvis I har lyst til at stille ind, så gå lige videre.

Hvad synes du? Efterlad en respektfuld kommentar.

Hver gang enkeltpersoner udvikler en tro på, at ”det er anderledes denne gang”, skal købere passe på. Dette websted bruger cookies til at forbedre din læseoplevelse. Snarere går de generelt op og ned, og i denne forbindelse er bitcoin-priserne ikke forskellige. Melissa har været vært for seks CNBC-dokumentarer:

»Abonner på CNBC: På den ene side ser det ud til, at efterhånden som nyhederne om og interessen for bitcoin stiger, så er dens pris også. Boom or Bust, ”om de gode, dårlige og grimme sider af bitcoin, hvor Lee var vært. Disse få minutters videoer har en central ting om HOLD-princippet, og denne video vil have en god indvirkning på både investorerne og markedet. Selvom kortvarige priskorrektioner altid er mulige, er der tvingende grunde til at tro, at de langsigtede udsigter for blockchain-aktiverede valutaer som bitcoin er lyse. Jeg kan ikke engang forestille mig, hvad den aktivklasse var. Ingen regulator forhindrede eller greb ind for at håndtere de styringstvister, der opstod på bitcoin-algoritmen.

For IE9-brugere - IE9 understøttes, men funktionen Kompatibilitetsvisning er ikke. For at forsøge at besvare dette spørgsmål, lad os anvende rammen for pletblokke, som jeg artikulerede i min bog Boombustology fra 2020: Eller at muligheden for en ETF eller et andet investeringsinstrument kan dukke op for at lette friktioner ved at købe bitcoin. Selvom det har mange subtiliteter ud over den “selvopfyldende” logik, som mange tilskriver den, er den underliggende implikation, at priser kan og gøre en tendens væk fra ligevægt.