Absolutte bedste online-undersøgelser, der betaler kontant i 2020 (Du behøver kun 2)

Jo flere undersøgelser du foretager, jo flere point optjener du. MySurvey er et af de ældste undersøgelsessider og kan prale af en god track record på papir med millioner af tilfredse kunder i næsten 2 årtier. Kom i gang med Swagbucks og start med at tjene med det samme! Du får point for tilmelding, og da jeg tilmeldte mig, var der straks nok muligheder til at komme til kr5-udbetalingspunktet.

For os er trækningen naturligvis deres unikke undersøgelsespanel. Derudover tilbyder de en ugentlig tegning, hvor de giver ting som Kindles, iPads, kameraer og mere væk. Klik her for at deltage i Opinion Bureau nu. Du kan ikke tro det. De giver dig bare en liste over virkelige undersøgelsesfirmaer, der betaler, så du kan deltage i dem. Du kan enten udbetale med Paypal (når du først har fået en balance på kr20) eller modtage en brændstofrabat med AA Smartfuel fra kr2.

Der er et minimumskrav til udbetaling, sat til kr25.

Dette var nøjagtigt min reaktion, da jeg tilmeldte mig et af disse websteder. Jeg vil fortsætte med at føje til denne liste, når jeg udfylder flere betalingsundersøgelser online. Velasquez anbefaler at være "forsætlig" med at dele andre private oplysninger med undersøgelsessider. kr20 Vores anmeldelse: En god ting ved denne er, at i modsætning til nogle steder, hvor du, når du har udfyldt undersøgelsen, skal vente i dage eller endda uger for at få kredit, bliver din konto krediteret umiddelbart efter, at du har gennemført undersøgelsen.

De fokuserer virkelig på at udvide samfundsaspektet på webstedet med masser af forumdeltagelse og tilbyder også en kr1 Henvis en ven-bonus.

Tjen Ekstra Penge På Din Fritid

Derudover giver PrizeRebel dig chancen for at deltage i konkurrencer og lodtrækninger for ekstra point eller gavekort. Satoshi nakamoto, at holde sig i Betcquin er fantastisk, og hvis du er en spekulant, skal du bare vente på, at prisen stiger, så det fulde punkt i denne valuta er at sælge, ikke? Mobrog har også et Refer a Friend-program, hvor du tjener kr1. De har også yderligere undersøgelser, som du kan gøre for at udfylde din profil yderligere.

Disse aktiviteter kan omfatte se videoer, besvare online-undersøgelser, downloade mobilspil eller sammenligne rejsetilbud. Hver anden måned holder Harris Poll konkurrencer for kr10.000 i kontanter. Der er virksomheder, der betaler en smule øre for sådanne bundter. Hvis du er heldig, kan du endda blive inviteret til at deltage i en lokal fokusgruppe! Et af mine yndlingsaspekter ved OneOpinion er, at de også foretager produkttest. Udbetalingsgrænsen er 1.000 point, hvilket svarer til kr10. Crowdology udbetaler med de sædvanlige metoder PayPal og også værdikuponer.

De betaler endda dig for søgning. MySurvey inkluderer også chancen for at vinde yderligere kontanter og præmier gennem konkurrencer. Officiel hjemmeside:

 • Jeg hænger på hovedet, åbnede en ny fane og prøvede et andet firma.
 • Nå, onlineundersøgelser er slags sådan, bortset fra at du besvarer undersøgelser via onlineformularer og spørgeskemaer.

Hvor meget du kan tjene

Vores første mål hos DollarSprout er at hjælpe læserne med at forbedre deres økonomiske liv, og vi samarbejder regelmæssigt med virksomheder, der deler den samme vision. Følgende tabel og undersøgelse af webstedets undersøgelser skal hjælpe dig med at komme i gang med de rigtige programmer til dig. Jeg var nødt til at besvare ni spørgsmål om identitetsbekræftelse. Som med andre sider er tilmelding gratis. Ingen (du får betalt efter hver undersøgelse.) De har en enorm vifte af måder, du kan bruge til at tjene penge, såsom at se videoer og downloade apps.

Gennemgå derefter produkter og tjenester fra mærker som Disney, Walmart, Gerber og mere. Hvis du virkelig vil slibe for kontanter, kan du tilmelde dig flere websteder på én gang øge din indtjening. KidzEyes 'moderselskab er også det Chicago-baserede marketingundersøgelsesfirma C + R Research. Jeg deltager i betalte onlineundersøgelser og tjener lidt ekstra penge for at hjælpe med at betale for husholdningsudgifter og til at behandle min familie specielle ting som middag ude eller en elektronisk gadget som en tabletcomputer. De giver dig svaret til 200 point, når du udfylder dine profiloplysninger, hvilket svarer til kr2.

I tilfælde af at du spekulerer på, er dette højere end de fleste online undersøgelsessider.

Hvorfor bruge InboxDollars til online undersøgelse?

SSI er en førende global leverandør af udtalelser og forbinder virksomheder med forbrugernes synspunkter. Du kan få betalt op til kr5 for hver undersøgelse. Hvor mange point afhænger af undersøgelsen (normalt, jo længere en undersøgelse er, jo flere point tjener du.) Når det er sagt, tager de fleste undersøgelser mindre end 10-15 minutter og betaler mellem kr0.

For det første betaler screenerundersøgelser fra fem til halvtreds point.

Mine Top 2 (Ja, du har kun brug for 2) Online undersøgelsessider for 2020

Efter tilmelding tilbyder dette websted en række forskellige måder, du kan tjene. Når man kommer på hælene på Cambridge Analytica-skandalen og valget i 2020, bør dette gøre dig endnu mere mistænksom over, hvor let sociale mediesider kan manipuleres. Jeg klikkede alligevel, da jeg ikke havde andre muligheder. Dette medfører dog ikke, at vi diskonterer webstedet, da problemer ser ud til at være løst, især hvis du hæver dem på Facebook, og der altid vises penge til sidst, hvilket gør webstedet legitimt.

Her er andre måder at tjene penge derhjemme. Bitcoin klatrer til det højeste på et år midt i cryptocurrency comeback. Nedenfor finder du alle de bedste online-undersøgelser for penge i Australien-anmeldelser. De følgende websteder leverer det igen og igen og tilbyder konsekvente undersøgelser, belønninger, udbetalinger og alt sammen omkring stor kundeoplevelse. Hvorfor spilder de penge med at stille spørgsmål fra folk, der ikke engang bruger deres produkt? Så jeg besluttede at omdanne dette indlæg til en one-stop-shop til at tjene penge til at dele din mening, en slags gratis online undersøgelsesmappe, hvis du vil. Gifties forklares ved Toluna som ”virtuelle gaver, der kan blive rigtig” - ting som abonnementer, apps, virtuelle valutaer, der giver dig mulighed for at købe ting inden apps, ligesom liv for Candy Crush, etc.

Du giver hermed til Survey Junkie en evig, uigenkaldelig, ubegrænset, overførbar, underlicensierbar, verdensomspændende, royaltyfri, ret og licens til at redigere, kopiere, transmittere, offentliggøre, vise, oprette afledte værker af, gengive, ændre, distribuere og på anden måde bruge, ændre eller distribuere dit brugerindhold på nogen måde uden kompensation eller varsel. • Tager du dem konsekvent? Du kan begynde at indløse dine point, når du har tjent mindst 1.000. De kan være så lave som kr5 eller 50 point for en Amazon. Du kan deltage i undersøgelser, surfe på internettet gennem deres 'SurveyConnect'-app. Tjek Mindspay her. Jo mere kræfter du lægger på VIP Voice, jo mere kommer du ud af det.

Hvor Ofte Er Du Berettiget?

For det andet er der ingen der tjener kr3500 pr. Måned udfylder onlineundersøgelser. Den bedste del om webstedet? Du får også en bonus på kr3, så snart du tilmelder dig. De undvigende fire cent ville for evigt forblive uden for min rækkevidde. For at læse mere information om dette firma, kan du tjekke vores Swagbucks-gennemgang.

Være ærlig

Faktorer, der påvirker, hvor meget du kan tjene på betalte undersøgelser: Velasquez siger, at vores oplysninger kunne bruges til tvivlsomme undersøgelser eller for eksempel sælges til sundhedsforsikringsselskaber. De fleste undersøgelser betaler meget mindre end det. Du bliver aldrig bedt om penge til at deltage i et legitimt sted - det burde være dem, der betaler dig.

Selvom du sandsynligvis ikke kan leve fuldt ud ved at tage online-undersøgelser, kan de udnytte din fritid til at tjene lidt penge. 25 til kr5 eller mere. De betaler via gavekort, konkurrenceindlæg, kontanter via PayPal og via Check. En af de mest foretrukne og populære undersøgelsessider er amerikansk forbrugerudtalelse. Hvad er de bedste undersøgelsessider i 2020?

Lær mere i vores Toluna-anmeldelse. Du kan begynde at tage undersøgelser efter at have afsluttet deres tilmeldingsproces på 1 minut. De tilbyder også nogle produkttestmuligheder for deres medlemmer.

Virksomheder værdsætter dine meninger og vil belønne dig for at dele dem.

Hvordan Tilmelder Jeg Mig Legitime Undersøgelser?

Tilmelding til dette program er gratis, og InboxDollars giver en kr5 bonus bare til at tilmelde dig. Jeg har også tilføjet nogle tip til, hvordan du bedst kan udnytte eventuelle belønninger, så du får mest mulig værdi for din tid. Derudover får du også betalt for mange andre aktiviteter.

Hvordan deltager du? LifePoints hævder, at dens medlemmer har inspireret sådanne ting som antilock-bremser, sikkerhedsbilsæder til babyer og småbørn og endda kontantbelønningskreditkort! Anstændigt omdømme og strenge sikkerhedsforanstaltninger gør det til et panel, som du sikkert kan stole på. Undersøgelser betaler typisk mellem kr1 til kr20 igen, afhængigt af undersøgelsens længde og emne.

Nedenfor er vores fund fra forsøg på at tilbringe en time om dagen i fem dage på hvert websted.

Pas På Svindel.

Du kan også optjene gavekort fra Amazon og indtastes for at vinde i kvartalsvise kontanttegninger. PanelBase er ikke dit gennemsnitlige undersøgelsessite. Afhængig af længden på disse undersøgelser vil du kunne tjene alt fra 10 til 500 point pr. Forudsat at du har formået at kvalificere dig selvfølgelig. Få kr5 GRATIS bonus, når du tilmelder dig via dette link. Ipsos er det tredjestørste forskningsfirma med over 15.000 ansatte i 80 forskellige lande. Undersøgelsesfirmaer er ofte på udkig efter målrettet demografi - bestemte aldersområder, indkomstniveauer, geografiske placeringer eller jobstillinger - så det er virkelig vigtigt at sikre dig, at du holder dine oplysninger opdaterede. PayPal, Amazon.

 • Vi er glade for at få så meget at bruge penge på InboxDollars, som vi kan.
 • For at få betalt, skal du indtaste deres konkurrencer.
 • Ved at deltage i deres tilbud er du også berettiget til at tjene nogle gode belønninger.
 • Hele aftalen giver mig heebie-jeebies.
 • Tilmeld dig Mindswarms her.
 • Denne form for arbejde indebærer normalt at udføre små opgaver, tage undersøgelser, udføre online-forskning eller få betalt for at give din mening om en service.
 • Når du tilmelder dig, optjener du point for hver undersøgelse, du gennemfører.

Andre Steder At Overveje

Hvis du ikke har noget imod en video, der afspilles i baggrunden, mens du er online, kan du optjene point hver dag ved at lade deres videoer spille. Tak for din støtte. Og du kan også donere dine point til velgørenhed.

Den er åben over hele verden og betaler kontant via check og via PayPal. For at hjælpe dig med at undgå at blive en af ​​disse mennesker har vi samlet en liste med 57 (som vil vokse, når vi periodisk opdaterer listen) over de bedst betroede betalte undersøgelsespaneler, som du kan deltage gratis. Og hvilke kriterier mislykkedes jeg? Medlemmer tjener point og kan udbetale deres saldo, når de når 1.000 point. Nogle er øjeblikkeligt tilgængelige for dig at tage. Hvis du tilmelder dig de rigtige websteder, vil det derfor give dig gode muligheder for at tjene nogle ekstra penge på siden online, og på samme måde få din mening hørt. Tilmeld dig Swagbucks og få dine GRATIS kr5.

Belønninger er også temmelig søde. Jeg gjorde et dusin eller deromkring inden for det første år, hvor jeg kom. (35 milliarder for at være nøjagtige,) og selvom der er legitime markedsundersøgelsesfirmaer, der udfører online-undersøgelser og faktisk betaler paneldeltagere for deres deltagelse, er der også svindlere derude, der ikke har noget imod at rive dig væk. Det dækkede alle typer spørgsmål, du har om din konto, point, belønninger med mere. Din mening hjælper med at påvirke og forbedre detailprodukter og -mærker.

Vil Du Have Mere Søgetrafik?

Gå med det hurtigste, nemmeste svar, du kan, mens du også er ærlig. De har også en smuk og letlæselig hjemmeside. Nogle undersøgelsessider betaler kun i gavekort, så sørg for, at du er tilfreds med dette arrangement, før du tilmelder dig. Tidligere kendt som MintVine, er Branded Surveys et markedsundersøgelsespanel med mange Fortune 500-virksomheder som kunder. De fungerer alle stort set på samme måde som vores top favoritpaneler, vi lige har talt om ovenfor. Disse opgaver inkluderer ting som at tage et billede af et produkt, besøge en bestemt butik, foretage en reservation osv. Når du når kr25, kan du udbetale ved hjælp af et par forskellige metoder: Du kan forvente at tjene op til kr10 om ugen med at arbejde meget på PrizeRebel.

Efterhånden som tiden gik, fandt jeg, at jeg modtog flere tilbud, og samtidig opdagede jeg nye undersøgelsessider.

De 22 Bedste Betalte Undersøgelser I 2020

Deltag i undersøgelserne, og hvis produkttestmuligheder kommer din vej, så behandl det som prikken over i'et. Lær mere om dette undersøgelsespanel i vores Pinecone Research-gennemgang. Og du tjener point ved at dele din mening om produkter og tjenester, du bruger.

Selvom der ikke findes klare retningslinjer, drejer ePoll-undersøgelser sig ofte om medie- og underholdningsbranchen. Du fortjener at få betalt godt for din tid. Den gennemsnitlige løn pr. Undersøgelse ligger mellem kr2 - kr5 TILBUD:

Den ærlige Sandhed Om Betalte Undersøgelser

Hvor mange muligheder der er for at tjene penge ved at tage online-undersøgelser varierer fra land til land. Den eneste grund til, at jeg kunne lide MySurvey bedst ud af de 30-noget-websteder, jeg havde privilegiet eller ulykken at prøve, var uden tvivl dets alsidighed. Tilmeld dig Opinion Outpost »Panel Opinion Lav udbetalingsgrænse. Af alle dem, jeg havde prøvet til det tidspunkt, havde jeg den bedste følelse af denne. Hvis du er lige efter kontanter med minimal indsats, vil måske noget som Nielson Mobile appellere mere til dig. Så selvom du ikke kvalificerer dig til undersøgelsen, kan du stadig tjene point. Som jeg sagde, vil du ikke gøre en formue ved at tage undersøgelser online, men du kan tjene nogle ekstra penge til sjov, til at betale ned gæld eller til at investere. Husk at deltage i det daglige lotteri for at få flere point!

Om Forfatterne

Medlemskab er gratis, og du kan til enhver tid annullere din konto. Dette undersøgelsespanel har lidt højere udbetalinger end andre. Du kan beslutte, hvad du foretrækker. Det betaler dig at se videoer, spille spil, shoppe, tage undersøgelser og komplet tilbud. Dette er nogle af kravene fra et par websteder, som jeg er sikker på, at du har set deres annoncer online. Dette hjælper Pinecone Research med at finde ud af, om du passer godt til deres behov. Vi har en liste over sider, der betaler dig for at teste websteder her.

 • Når du har fået den nye e-mail, er du klar til at få betalt for at tage undersøgelser.
 • OpinionSquare tilbyder ikke kun sine brugere blide gamle gavekort eller et begrænset antal uappellerende genstande.
 • Hvis du gør det, kan du gå videre til undersøgelsen (og få belønningen).
 • Du modtager flere point, når du gennemfører en undersøgelse, men det er også muligt at optjene point bare for at starte en undersøgelse.

Blog

De fleste undersøgelsesfirmaer accepterer kun medlemmer fra et par vestlige lande. Det er ikke min ting, personligt, men hvis du går ind i det, så gå til det! Det er overvældende. Vær ikke bange for undersøgelseselskere, du kan også tage traditionelle undersøgelser på Swagbucks. Så det er meget nemt at rack op point her og tjene et par gratis gavekort hver måned eller deromkring. Ved blot at klikke på Swagbucks-linket og shoppe på websteder, herunder Amazon, Walmart og Nike, tjener du point, da disse virksomheder betaler Swagbucks for at linke til dem, og du får en del af deres gebyr. I modsætning til andre sider, der kræver mindst kr25 til kr50 før udbetaling, giver PrizeRebel dig mulighed for at indløse for så lidt som kr5.

Et legitimt undersøgelsessite vil aldrig anmode om bekræftelse af bankkontooplysninger/adgangskoder via e-mail. LifePoints giver dig chancen for at deltage i online-undersøgelser, tage mini-afstemninger, registrere dagbøger og deltage i produkttest og tjene LifePoints. Som at få kontant betalt eller få adgang til undersøgelser på en mobiltelefon. Min e-mail med opfølgning blev ubesvaret.

Undersøg Junkie

Efter min mening ville du være meget bedre tjent med at bruge din fritid til at investere i dig selv, få en online-legitimation, lære nye karriereevner eller tilmelde dig en service, der er meget velkendt og forudbestemt af millioner af mennesker, sådan som Amazons mekaniske Turk. Nogle af de undersøgelsesmapper, som du måske har set deres annoncer online, inkluderer: Det bedste er, at lige nu giver de dig også en gratis kr5 tilmeldingsbonus bare for at deltage. Vær dog opmærksom på, at betalte undersøgelser ikke er en måde at opnå en fuldtidsindkomst i Singapore. Samme som dem, der lyder for godt til at være sandt, såsom ekstremt høje udbetalinger eller løftet om avancerede produkter til at gennemgå.

I stedet for at hjælpe dig med at tjene penge ved at tage undersøgelser, er dette en app, der hjælper dig med at tjene kontante belønninger fra dine yndlingsmærker. Det er et online-samfund, hvor forældre kan få forbindelse med hinanden og diskutere ting. Eksklusiv tilmeldingsbonus! Minimum udbetaling: Jeg gjorde et dusin eller deromkring inden for det første år, hvor jeg kom.

Jeg modtog et eller to tilbud i min første uge, og nogle websteder tog længere tid end andre. Det er lidt af en ulempe, men der er hundreder af meget glade forbrugere, der elsker webstedet, så det er værd at tage et skud, især hvis du bliver træt af den kedelige eller gentagne karakter af nogle af quizzerne andetsteds. Den lille bitcoin-bog: hvorfor bitcoin betyder for din frihed, økonomi og fremtid: amazon.in: timi ajiboye: bøger. 1250 point (kr10) Betal via: Forhåbentlig udvider de snart deres tilbud til flere lokale gavekort. De besvarer et par spørgsmål og finder derefter ud af, at de ikke kvalificerer sig til undersøgelsen (og ikke får betalt). Betalt undersøgelse svindel! Den bedste del? Det første spørgsmål, der kommer op i tankerne, når vi taler om de bedste undersøgelsessider er dette:

Det er ret cool!

Send Indtjening

Hvordan tjener jeg penge på online-undersøgelsesjob? Betalte onlineundersøgelser er blevet en af ​​de mest populære måder, hvordan man tjener penge online. Du vil blive stillet meget generelle spørgsmål i disse undersøgelser. Virksomheden bag InboxDollar er CotterWeb Enterprices, Inc. Ærlighed er bedst her, for at fortsætte med at modtage tilbud, besvar spørgsmål ærligt. Kom i gang med Toluna eller Swagbucks lige nu! OnePoll er kendt for sine korte og søde undersøgelser og er et fantastisk sted at dyppe ind og ud af, uden at skulle bruge mange tid til. 50 og kr91 for hver betalt onlineundersøgelse, du udfylder.

De tilbyder en enorm række betalte opgaver, herunder shopping online, se videoer og sammenligne rejseaftaler.