31 smarte og lette måder at tjene penge lige nu (Opdateret i 2020)

Tilmeld dig her for at få din kr10 velkomstbonus. Andre personlige og online forsendelsesbutikker betaler dig, når dine varer sælger, eller når de modtager og inspicerer dine varer. Det skyldes, at du enten ikke vidste, hvor du skulle se på, og hvor du skulle starte fra, eller du ville have en genvej til at tjene tonsvis af penge. Forlad dem nu og vælg Bing-søgemaskinen. Jeg har lavet webinarer for at promovere min praksis for økonomisk planlægning og til at tromme interessen for mit online kursus for finansielle rådgivere. Når du for eksempel sælger på et websted, tager de en provision fra salget. Sørg altid for at holde en ajourført tidsplan for alle dine huslejer. For eksempel kan du bygge e-bøger, tjeklister og snyderark.

Få betalt, hver gang du deltager i en forskningsundersøgelse (deponeret direkte på din PayPal-konto).

Du kan også tjene på henvisninger der også. 5% af hvert salg du foretager. Dette betyder en dyb forståelse af dine kunder, de problemer, de står over for, og en idé om mulige løsninger, de er villige til at betale for. Derefter skal du tage et overskud på udbyttet, når dit publikum booker deres ferie baseret på dine anbefalinger. Webstedet ligner Etsy, og stort set alle kan tjene penge online ved at sælge en række forskellige varer her.

 • Et firma betaler ikke for at indsende et job på dit websted, hvis du ikke sender nogen kvalificerede ansøgere deres vej.
 • Hvis du er en dyreelsker, kan du tjene ekstra penge og få tilbringe noget kvalitetstid med en lodne ven.
 • Rover kan også hjælpe dig her - Bliv en kæledyrssitter Hvis du klikker på dette link og foretager et køb, tjener vi en provision uden ekstra omkostninger for dig.
 • Med over 5 millioner medlemmer er Survey Junkie et af de største undersøgelsessteder.
 • Hver gang du foretager et køb gennem en af ​​apps, får de en lille provision fra butikken.
 • I de fleste byer fungerer en cykel eller scooter helt fint.
 • 99 for at registrere dig hos GoDaddy.

Gør Affiliate Marketing

Og selvom du er i gæld eller bare afslutter dit job (eller bare fyres!) To mest fremtrædende områder, hvor du kan drage fordel af din dataindvinding og kunstig efterretningstjenester er: Sørg for, at de alle er opmærksomme på dine tjenester og er villige til at videregive dine visitkort. Her er 10 flere måder, du kan tjene penge på i din fritid med din smartphone. Hvis du er ekspert inden for et område, kan du potentielt finde folk, der er villige til at betale dig for at rådgive dem om deres personlige eller forretningsmæssige mål.

Har ikke onlineauktioner slut på uklare timer. Hvis du ikke ønsker at fordybe dig i den forvirrende mulighed for fondsbørsen eller gensidige obligationer, er det det bedste valg at investere med Betterment. Ansætter du folk? Dette er en god indtjeningsmulighed for nogen med en pålidelig bil og evnen til at navigere i deres byens gader. Du kan generelt forvente at få noget om, hvad du ville få ved en gårdssalg, måske lidt mere. Hun forklarede, at hun køber brugte bøger fra salg af garage og ejendom, og derefter vender sig rundt og sælger bøgerne for kontanter på websteder som Amazon, Ebay, Half. I så fald kan du leje det ud til rejsende på Airbnb.

Ved hjælp af en kombination af ansøgninger om stillingsopslag og opsøgning er det mere sandsynligt, at du tjener penge hurtigt. Ved affiliate marketing hjælper du simpelthen kunder med at købe det rigtige produkt ved at oprette et simpelt websted og til gengæld kan du tjene 4% til 20% provision. Bitcoin revival-gennemgang, for at være helt ærlig kan manuelle signaler være et utroligt effektivt handelsværktøj, hvis de bruges korrekt, men dette system nævner ikke nogen af ​​de funktioner eller opsætninger, der kræves for at handle Crypto CFD's effektivt. Dette fortsatte i en måned, indtil en dag kommunikationskanalen (e-mail) ikke var tilgængelig. Annoncer, tilknyttet marketing, produkter - det er op til dig!

Sørg for at tage fantastiske fotos og redigere dem.

Få Et Højere Betalende Job

Hvis du har talt på en konference eller begivenhed om emnet, kan du også blive overvejet til en online-vejledning, undervisning eller mentorposition. 7 internet-svindel selv de smarteste mennesker falder for. Men nu er der en måde for almindelige mennesker at undgå disse forhindringer og investere i fast ejendom uanset deres bankkontos værdi - hvilket gør nogle af de mest attraktive potentielle afkast tilgængelige via crowdfunding platforme. Skrivning er en anden bedre måde at tjene penge på internettet ved at skrive forskellige typer indhold. Der er mindst 20 penge, der tjener apps, som, hvis du installerer i din smartphone, kan give en ekstra indkomst på kr200 - kr300.

Der er andre annoncenetværk som Ezoic og Media. Deres udbetalinger er fremragende, og de betaler dig kontant via PayPal. Øg din indkomst: 70 måder at tjene ekstra penge på. Når du accepterer et job hos et hæderligt firma, vil de give dig alt det udstyr, du har brug for, undtagen højhastighedsinternet. Jeg startede PT Money i 2020, og siden er siden vokset markant, nu set mere end 200.000 gange om måneden.

Kreative Måder At Tjene Penge På

Ved at starte din egen podcast, får du oprette dit eget show, diskutere emner, der er interessante for dig, opbygge et publikum og tjene penge på din podcast med annoncer og sponsorater. Du kan tilmelde dig Swagbucks her. Hvad har folk brug for, som de ikke har? Henholdsvis 5%. Hvem ved, du kan blive en af ​​webhosting-giganterne, hvis du lægger nok på! Du sætter blot et link eller et banner på din side, og så får du en procentdel, hvis nogen klikker igennem og køber produktet/tjenesten. Og du kan komme i gang med at designe T-shirts fra komforten i dit eget hjem. Brug din iPhone til at fange visualiseringer i høj kvalitet og uploade dem til køb.

Gigwalk er en anden type opgaveside. Hvis du ønsker at sælge varer personligt, kan du bruge Facebook-køb og salg af grupper i dit samfund til at finde folk online og sælge varerne personligt. Hvis du er ekspert inden for dit særlige forretningsområde, kan du tjene høje gebyrer for dit råd. Ebates Jeg er en stor fan af cashback-webstedet Ebates. Men du har brug for kr100, så du er for brud til at have en assistent. Hvad du dog har brug for er et lort ton af trafik for at dette skal være effektivt. At starte en festudlejningsvirksomhed kan være yderst givende, når du skaber glæde for børnene!

De fleste mennesker vil fokusere på de små ting. De har en liste over flere større detailhandlere, som de regelmæssigt arbejder med (som Amazon og Target), og de vil give dig en refusion, når som helst der er et prisfald på det produkt eller den tjeneste, du har købt. Mere end en halv milliard produkter sælges på Amazon hver måned, hvilket gør det til en utrolig mulighed for at tjene penge online. Jeg er sikker på, at du skal lave dine ferieplaner til sommeren. Elsker du lov og orden? Der er masser af muligheder for svindel i denne branche, så du skal være forsigtig. Eller tjek vores fulde guide til udlejning af din parkeringsplads. Mange forretningsejere henvender sig til virtuelle assistenter i stedet for at ansætte en fuldtidsmedarbejder.

Rakuten

Bliv kreativ og sælg dig selv! Og alt hvad du gjorde var at bruge et par minutter på at konfigurere appen. Derfra tjener du penge, hver gang nogen køber et produkt eller en service via dit link. Har du et godt øje? Du kan forvente at blive betalt overalt fra kr20 til kr50 pr. Donation. Det kaldes Disneys Haunted Mansion: Indtægter gennem guider og kurser.

Ikke alene hun bliver betalt kontant, men vi får en masse gratis ting, også.

(15B og vokser!) Men disse er bestemt mindre involveret i koncert-økonomien, og især på længere sigt projekter, der findes inden for fotografering, online marketing, grafisk design og webudvikling, for eksempel. Måden at få penge i dine hænder dagligt herfra er at anmode om en udbetaling hver dag. Selv en LinkedIn-profil fungerer for at komme i gang.

Der er en ny app kaldet Sweatcoin, som betaler dig for hvert trin du tager.
 • At gøre et godt stykke arbejde på arbejdet 10x er dine chancer for at tjene flere penge.
 • Fortæl mig i kommentarerne din plan om at tjene til livets ophold i 2020!
 • Tilmeld dig og kom i form.
 • Der er altid masser af enkeltpersoner og virksomheder, der er villige til at bruge et par hundrede dollars om året for at få andre til at forberede deres skat.

Tjen Pengeskrivning, Selvudgivelse Og Transskription

Vores cash back-ekspert Michael har været medlem af Swagbucks siden 2020 og kan bekræfte, at det er 100% legit. Nogle vil bare få dig et par dollars om måneden, men andre kan blive stærke pengeproducenter afhængigt af den tid, du har til at investere i dem. Du kan hente nogle ekstra kontanter, når du er ude af tjeneste ved at besvare medicinsk relaterede spørgsmål.

Du henter dagligvarer, mad fra restauranter, varer fra dagligvarebutikker og endda produkter fra Apple Store, som har et specielt leveringspartnerskab samme dag med tjenesten. Ud over Ibotta forvandler Michael også sine købmandsindtægter til kontanter med Checkout 51, SavingStar og Kvittering Hog. Ud over alle de måder, vi hidtil har nævnt, kan du også overveje at tjene penge på den gammeldags måde med noget ekstra stress. Hvis du er lejer, skal du bare sørge for, at alt er kosher med din lejeaftale på forhånd. Dette er et job med fleksible timer, men kræver lidt albue fedt. Gør det til ekstra kontanter, især hvis det er elektronik. Websteder som Shopify har gjort det lettere end nogensinde at opbygge et tilpasseligt, kraftfuldt e-handelswebsted i en weekend og begynde at sælge produkter nu.

Tjek denne blogindkomstrapport, som jeg oprettede for at se, hvor pengene kommer fra. Efter et stykke tid bruger du mere tid på at opdatere indholdet og stadig få betalt for det. Jumio: end-to-end id og identitetsverifikationsløsninger, ”Disse olier har mere end 3. Vær opmærksom på enhver "mulighed", der beder om et forhåndsgebyr, vil have dig til at betale for certificering eller anmode om dit personnummer eller eventuelle økonomiske oplysninger, såsom dit kreditkortnummer. Det betyder, at du ikke bare siger det samme som enhver anden artikel online. På opsiden giver BuySellAds 75% af den samlede indkomst til sine brugere - hvilket er en ganske høj procentdel. På kurset behersker du de tre faser, hvor du bygger din virksomhed fra Facebook-annoncer fra arbejde: Analysia - Det tager ca. 15 minutter at gennemføre test. Gavekurve, hvis de er sammensat korrekt, kan wow klienter og venner både.

SPONSORED: I butikken

Punkterne (eller sweatcoins) har kontantværdi og kan indløses ved at trække dem tilbage gennem større e-tegnebøger som PayPal. Du bliver nødt til at "pakke" dig selv på en måde, der får folk til at stole på dig. Du skal blot oprette en profil og begynde at ansøge om job. Hvis du ikke er bekendt med dette udtryk, betyder det bare dit unikke emne, vinkel, marked, publikum eller stemme, der får folk til at stille op og bemærke din virksomhed. De fleste iværksættere har fokuseret på et par marketingstrategier: Med NCP har du sendt en hjemme-scanner eller et link for at downloade en mobilapp. Det kan tage et stykke tid, før du får din første studerende. Krav En blog, en social mediekonto eller anden online tilstedeværelse, der tiltrækker en stabil strøm af besøgende.

Der er adskillige websteder, der tilbyder freelanceopgaver til folk med forskellige kvalifikationer. Ved at annoncere dit salg på lokale Facebook-sider og Craigslist, kan du også springe den betalte avisannonce over og beholde alle overskuddene for dig selv. Betalte online undersøgelser, de beder om penge, så du kan tilmelde dig. Selv hvis du ikke kan lide dine skrivefærdigheder eller har et programmeringstalent, kan du stadig udføre freelance-transkription. Tro det eller ej, der er et firma derude, der betaler dig for at se tv. Stadig, så længe du inkluderer fotos i høj kvalitet og grundige beskrivelser i dine produktoversigter, kan du sandsynligvis bryde igennem støjen. Lav derefter din niche-webudviklingsvirksomhed og start pitching relevante job.

I disse dage bruger marketingfolk freelance platforme til at finde overkommelige udviklere til at oprette apps til dem. Så hvis du har værdifuld viden, som nogen ville betale for, kan dette være en fantastisk mulighed. Hvis du vil starte en blog, så tjek vores gratis guide til Sådan starter du et personligt websted eller en blog. Efterhånden som virksomheder kaster ansatte, henvender de sig i stigende grad til uafhængige entreprenører for at levere, hvad det interne personale plejede at gøre. TopTenz - TopTenz betaler kr50 for hver accepteret post. Hvor mange gange besøger du steder som eBay, Amazon, Etsy eller OLX om en måned? Og hvis du vil tjene penge med en blog hurtigere, tilmeld dig min e-mail-liste og få min 7-dages e-mail-kursus og 8-siders blog-startliste.

Men det giver dig mulighed for at tjene nogle ekstra kontanter (eller gavekort) bare for at deltage i online fokusgrupper.

Giv Ture I Din By

For at deltage, start her eller læse min fulde Slice the Pie-anmeldelse her. Gør dine fotografier til kontanter via websteder som Fine Art America, som giver dig mulighed for at uploade dine billeder til at sælge som tryk, t-shirts, telefonsager og mere. Hvis du er en sygeplejerske, er der muligheder for at tjene penge online og uden nogensinde at forlade dit hjem. Det er en opgave, som folk ved, at de har brug for, men som ofte ikke har tid til at gøre. Getaround-lejeindtægter påløber månedligt og udbetales inden den 15. i den følgende måned. Hvis de er den første, der danser, og ingen dukker op i dage eller uger, vil de hurtigt miste interessen. Valutamarked, den største og mest kendte udbyder er Western Union med 345.000 agenter globalt efterfulgt af UAE Exchange. Du bliver nødt til at oprette din egen stilfulde hjemmeside og have et par andre projekter, som du kan vise potentielle kunder til at demonstrere dine evner. Der er alvorligt så mange ting, du kan gøre, mens du handler.

Hvis du vil søge efter flere muligheder, så tjek 50 sidevirksomheder, du kan starte på egen hånd. Virksomheder er nødt til at teste videoannoncer, og det er her du kommer ind. Sørg for at læse alle ansvarsfraskrivelser og detaljer. Gigs on Fiverr Fiverr er nu verdens største markedsplads for folk, der tjener penge på at sælge små tjenester (kendt som 'optrædener'). Teachable tilbyder gratis liveuddannelse, så du kan starte dit online kursus på kort tid.

Få Betalt For At Se Tv.

Der er forskellige smartphone-apps, der kan betale dig nogle ekstra indtægter ved at udføre nogle enkle opgaver på din Smartphone. Du bliver nødt til at få en certificering fra din stat, men du kan tjene store penge, der passer på børn, mens du også tilbringer dagen med dine børn. Nej, dette er ikke mit tilknyttede link. Alt hvad du skal gøre er at vide, hvordan du bruger internettet! Der er masser af blogging job boards, herunder ProBlogger. Jeg var så forvirret, da jeg begyndte at blogge.

De har projekter, der er tilgængelige for såvel amerikanske beboere som internationale. Ikke mange mennesker havde tålmodighed til det, og få holdt fast i længe nok til nogensinde at begynde at tjene en reel indkomst på det. I processen vil Amazon faktisk pakke og sende de ordrer, der kommer fra dine annoncer på Amazonas websted. Hver test tager normalt ca. 20 minutter. Danielle outsource 100% af arbejdet og administrerer kun admin. For eksempel giver S&P 500 dig aktier i de 500 største virksomheder i USA. Bitmex gearing forklaret 2020, når det kommer til at oprette en crypto-handelskonto, er der ikke noget, der hedder en 'én størrelse passer til alle' -konto. Hvis du ønsker at opbygge en ny karriere online eller teste dig vej til at starte en lille virksomhed, er de første ti måder, vi lige løb igennem, nogle af de bedste, langsigtede skuespil til at tjene penge online. Virksomheden tilbyder dig følgende muligheder for at købe sine produkter:

Hvis du er en emneekspert, kan du få betalt for din ekspertise.

Og en anden stor mulighed at overveje (med den største gratis tilgængelige plan) er SendPulse, med deres evne til at sende op til 15.000 e-mails pr. Måned til 2.500 abonnenter, og derefter overkommelige planer, der starter ved under kr10/måned, når du vokser derfra. Hvilket betyder, at den gamle telefon, du har glemt i dit skab, kan være værd at bruge nogle seriøse penge. Du kan købe og sælge websteder i håb om at generere fremtidig indtjening baseret på deres brugertrafik, aktuelle indtægtsindtagelse, domænenavn eller nogle andre faktorer, der kan være en skjult kontantko, som alle andre har overset. Decluttr er en fantastisk måde at hurtigt downloade store mængder gamle ting til en rimelig pris, men det er ikke den eneste digitale salgsmulighed i byen. Virksomheder skal evalueres deres produkter og tjenester - det er en grundlæggende del af markedsføringsprocessen.