Podcasts

Gutterne fungerer virkelig godt sammen lidt som Laurel & Hardy om handel. Dette betyder, at du tolker prishandlingen på diagrammerne på en dybere måde end blot at sige ”trenden efter. Podcasten er placeret på flere podcast-platforme. Jeg var oppe omkring kr350 på dette tidspunkt. Hver uge giver Pat Flynn fra Smart Passive Income en vis stor indsigt i online marketing og online forretning. Tænk på det som et lyd-blog-indlæg i nogle henseender - du får det indhold, du leder efter, men i et lydformat, så du kan nyde det under farten.

Det betyder, at du har afsat kontanter til dækning af nødsituationer og ingen truende gæld, der opkræver dobbeltcifret rente. Så jeg er naturligt disponeret for at tro, at det er den bedste investering podcast derude. Sådan tjener du kr1.000 hurtigt: 14+ hurtige og lette måder at tjene penge på. Skal du sikre fremtidige priser i dag?

Masser af andre afsætningsmuligheder tilbyder fremragende personlig finansiering og investeringer podcasts.

Du kunne se, hvordan jeg havde ramt scanningerne her, boom, boom, boom, boom, boom. 21. juni 2020 af Rob Slack16 fra Storbritannien Awesome stuff! Handlerne på dette show kan udføres for en begrænset mængde kapital, og spredte handler har begrænset risiko. Eller vil du hellere gøre fremskridt hen imod et mål, leve med et mål og forudse frugterne af dit arbejde, du ved, at du en dag høster i år efter, at du har sået? 20. juni 2020 af lsjroberts fra Storbritannien Virkelig interessante og førsteklasses gæster af høj kvalitet, glade for at se, hvor det går hen.

161 - Forbedring af ydelsen ved hjælp af strategier, der styrer strategier - David Bean

I går var også lidt hakket, så ikke rigtig meget der. Hvis du læser denne blog ofte, ved du, at jeg konstant opfordrer studerende til Tim Sykes Millionaire Challenge-teamet til at udvide deres horisonter ved at lære alt, hvad de kan om handel og verden, og fra forskellige kilder. De har et gæstsamtale af en nuværende forfatter, erhvervsdrivende eller forretningsfører. Fortsæt det gode arbejde. Måske er det fordi jeg er en "far", og derfor er det tid til at stoppe med at lytte til "pop" og begynde at være opmærksom på snakradio? En af mine foretrukne episoder var, da Michael interviewede Annie Duke, en tidligere professionel pokerspiller, der har nogle utrolige indsigter om beslutningstagning. At lære om det er som at drikke fra en brandslange.

 • Men så betaler du en højere pris for denne bekræftelse.
 • Kan du tage din familie med på ture, som du kun har læst om?
 • Kan du handle et par timer om ugen for fuld løn?
 • Hans navn er Emad Mostaque og han er co-Chief Investment Officer for Capricorn Fund Managers Ltd.
 • Disse podcasts beviser det.

Værdifastsættelse Kan Skade Din Afkast På Gældsfonden, Og Hvordan!

Lad os først vende tilbage til det grundlæggende, for det var her, jeg var lige for et halvt år siden. Nedenfor er min originale liste til dem, der vil se top 5. Der er mange andre, og jeg opfordrer inspirerede investorer til at tjekke dem alle sammen og dele det bedste. Handel kan være en lang og snoede rejse med masser af skurke, der giver dårlige råd og sælger deres crappy produkter.

Den indsigt, vi får fra historien, kan gavne os i morgen. Men sandheden er, at der er forskellige handelsmiljøer. Du vil have mere til din ægtefælle eller en betydelig anden. Når du kan se og købe ordre-strøm, reducerer du de middelmådige handler, der blødder tør for din konto. Hvis du vil bruge en aktiescreener, der tidligere var Google Finance, og du kan tjekke Prestons video om, hvordan du bruger aktiescreeneren her.

Det er ændret med podcasten. Du går på ferie en gang om året, spiser regelmæssigt og forsøger at nyde de finere ting i livet så godt du kan. Det er her du skal starte. Start med en enkel investering til lave omkostninger - en indeksfond. Du går af med 65 år for kun at gå i stykker på 71, og du har været en god sparer hele dit liv.

 • Så da stopper jeg ud.
 • (4) At følge Brandons rejse for at blive en konsekvent rentabel erhvervsdrivende.
 • Invester kun penge, som du ikke har brug for snart (fem år eller mindre).
 • Jeg vil se jer første ting i morgen morgen.
 • Dine 20'erne og 30'erne er gode tider at investere, når du har været i årtier for at høste dine overskud.

Indiens vækstprognoser bliver dystre; PM spreder rød tæppe til FDI og mere

Ugentlig rutine BB-leasim ★ ★ ★ ★ ★ Lytter til disse i halvandet år nu. Utrolige indsigter og et must-lytte. Efterlad en kommentar med din feedback, jeg ville meget gerne vide, hvad du synes! Fantastisk podcast 11. august 2020 af David Belle FX fra Storbritannien Stor indsigt i handelsverdenen fra et newbie-synspunkt. Læs dem nedenfor, anført i alfabetisk rækkefølge. Følg rejsen for disse to "blokes", når de lærer at blive en succesfuld erhvervsdrivende, og inden du ved det, vil du være en handelsmave. Bitcoin-millionær grant sabatier: køb ikke bitcoin, i så fald kan det være en falsk. MoEggers ★ ★ C’mon.

Det er virkelig designet til at aktivere og styrke den splinternye dagshandler uden at overbelaste dig med unødvendig information. Vi kunne fortsætte (og gå og gå). Handel ligesom enhver anden profession kræver uddannelse, engagement, hårdt arbejde og lidenskab for at få succes. Han er også 'hver mand. Hold det i gang fyre! Uanset om du investerer i indeksfonde eller vil handle optioner, kan du drage fordel af disse podcasts.

Denne podcast er en samtale- og samtale-stil-podcast, der taler med en bred vifte af gæster fra folk på bagsiden til de professionelle handlende. Det er, hvad det kræver for at lave en god podcast, er en reel viden og kærlighed til hovedpersonen. Fantastisk koncept, godt leveret 21. juni 2020 af FXKing87 fra Storbritannien. Jeg kan godt lide den indsats, som disse fyre lægger på for at dele de lektioner, de får, mens de lærer at handle, og jeg håber, det går godt. Okay, god eftermiddag fyre. Du kan her se, at vi bestemt havde en vis interaktion gennem dette område, skabte en pivot, og derefter derfra, da den startede den pivot, begyndte den virkelig at køre. Kunne ikke komme over det.

For Dig

Sikker på, der er masser af podcasts, hvor langtidshandlere giver deres ekspertise, men ved at bringe Stephen ind, kan du også få hans synspunkt og spørgsmål som en ny erhvervsdrivende. Paula indrømmer imidlertid, at hun hellere vil have super dybdegående og værdifulde kontra en streng udgivelsesplan. Når du træffer beslutninger om at forlade en handel, gør du det i øjeblikket, i realtid, så det er vigtigt at gøre beslutningsprocessen så rutinemæssig som muligt.

Den nylige markedskorrektion var emnet for dagen i episoden, “For sent til at sælge, for tidligt til at købe, siger Trennert. Komiker og New York Times bestsellerforfatter Gaby Dunn er vært for politikere, journalister og aktivister, når de diskuterer disse trending (og ofte kontroversielle) emner. Podcasten tilbyder en ugentlig dosis af optioner, som er nyttig for både begyndere og professionelle handlende. Bare jeg tror, ​​at den vigtige ting også er at gå tilbage, når tingene ikke rigtig fungerer, og bare for at sige: ”Okay, du ved, det er… Jeg føler ikke det, så jeg kommer til at gå tilbage og leve til handel en anden dag. Denne podcast giver dig en fornemmelse af, at du virkelig ikke er alene, når du beslutter dig for at gå ind i handelsverdenen, og at de prøvelser og trængsler, der følger med det, og hvordan du kan lykkes med eksempler i det virkelige liv. Lær at læse forholdet mellem prishandling og volumen.

06 Bedst til aktie- og fondsvalg: Mandag var en solid dag. Hvis du aldrig har lyttet til en podcast, opfordrer jeg dig til at give den et skud med en af ​​nedenstående: Eksempellytting:

Risikofraskrivelse:

Vi ses snart på CTU. Fantastisk show den 17. juni 2020 af M_Glover_88 fra Storbritannien Fantastisk emne og samlet med fantastisk energi, skænderi og afslappet støtte. Alligevel kommer vi tilbage på det fyrene første morgen i morgen. Jeg er virkelig imponeret over gæsterne og interviews.

For ikke at nævne, det har været et relativt urimeligt marked for store hætter, ikke et ton af fart. Rigtig, ikke findes andre steder Xfin cust ★ ★ ★ ★ ★ Store podcasts, der simpelthen er meget nyttige for enhver niveau erhvervsdrivende. Denne artikel blev opdateret den 4. august 2020 og blev oprindeligt offentliggjort den september.

Som en personlig finans nørd er jeg besat af godt økonomisk indhold, der er både informativt og underholdende. Mængden af ​​viden, rådgivning og ekspertise i hver episode er fantastisk. For tilhængere af The Rich Dad Poor Dad, CNBC og Suzie Orman, er Tyrone Jackson det næste skridt i processen med at tjene penge og blive økonomisk fri. Medværter Tom Sosnoff og Tony Battista diskuterer både begynder- og avancerede indstillingsstrategier, men på en tilgængelig måde. Du vil have mere til din familie. Værterne for podcasten er Tim Bohen og Stephen Johnson. Virkelig interessant, fornøjelig podcast 18. juni 2020 af HenryA2391 fra Storbritannien Stor tilgang og produktion, kapsler. Det uslebne køreplan fra sæson en af ​​STT Steady Trade Podcast ser sådan ud, og vi håber, du er på rejsen:

Nyd podcasten!

Handelskrig truer med at rekyler Trump; FM lover at vende opbremsning og mere

Hej, hvad sker der fyre? Bedste trading podcast indtil videre fabianla ★ ★ ★ ★ ★ Jeg er ny på handel, og jeg har lytter til Clay i et par måneder nu. Her er et diagram over de bedste investeringspodcasts derude: Rå og rigtig bmxashton ★ ★ ★ ★ ★ Denne podcast er en af ​​de bedste derude til handel. Bitmart online shopping forenklet, bitMinter høflighed af BitMinter Det, der får BitMinter til at skille sig ud fra mængden af ​​lignende værktøjer, er det faktum, at det har sin egen minedrift til at arbejde med. Masser af gode lektioner kan findes her, men forvent ikke nogen "hot pluk" her. Episoder er regelmæssigt dedikeret til at studere attributter, holdninger og tankesæt hos nogle af verdens mest berømte milliardærer, og hvordan de byggede deres formuer. Bedst sælgende forfatter Michael Covels Trend Efter Radio-podcast har for nylig slået ind over 6 m lytter fra 500+ episoder.

Nem og informativ lytning! Prisen, du betaler for disse tjenester eller produkter, vil være den samme, uanset om du bruger tilknyttet link eller går direkte til sælgers websted ved hjælp af et ikke-tilknyttet link. Det er hvad vi skal gøre. Et must for enhver ny erhvervsdrivende! De forskellige punkter i deres karriere, forskellige aldre og forskellige kulturer i værterne kæmper til tider, men altid på en morsom og underholdende måde. Det var en slags hakket dag. I løbet af podcast-serien lærer vi dig de seks vigtigste ting, du har brug for at vide om handel. I en ugentlig markedsoversigt lytter jeg til The Disciplined Investor af Andrew Horowitz.

ITunes-vurderinger

Du kan endda forlade med en ny bærbar computer. Forskere har udsendt en alvorlig bitcoin-sikkerhedsadvarsel, da disse handlinger finder sted inden for Bitcoin protocol, fungerer blockchain som en hovedbok for alle transaktioner, der gennemføres i Bitcoin-netværket. Hvis du kan lide vores artikler, men hader at læse, er dette showet for dig! 1. juli 2020 af Mary-Jo Dionne fra Canada Jeg tror, ​​jeg har en ny favorit podcast!

Du lærer meget af denne "gratis" uddannelse. Nå, hvad er det punkt med at spare, du måske spørger? Jeg nyder sarkasmen og den måde, du genophæver realiteterne på som at have en handelsplan, tab er en del af spillet osv. Tom, Owen og Brandon er et godt team med fremragende indhold. Det er styrkende.

Store ideer til aktiehandel har åbenlyst ordreflow. Vi håber, at denne liste gør din pendling eller arbejdstid mere tålelig - og informativ. Nyd showet! Vi slutter lidt over kr214 i dag. Kun et minuts ekstremt heldige mennesker vil gamble med deres penge og ramme dem rige på første fod (dette handler ikke, dette er spil). Showet er vært for Eric Lewis, en eks-ordet erhvervsdrivende på CBOE. Som sådan er den gennemsnitlige episode ca. 10-15 minutter lang - men disse fyre gør alt arbejde for dig. Aktiehandel begyndere har brug for at lære forskellen og derefter handle betingelserne.

11 måder AI forbedrer investering

Et bevis på, at han kan lide at tage en lidt anden tilgang, er, at hans gæster sammen med at have interviewet tunge vægte fra finans- og erhvervslivet også har inkluderet en række nobelprisvindere. Disse har alle indflydelse på din indsats kontra belønning. Nyheder, indtjening, kontrakter, hvilke grundlæggende flytter aktier, og hvilke der giver muligheder. 21. juni 2020 af Lyca_griffin fra England Dette var en virkelig underholdende og informativ podcast. 5 millioner plus lytter & 300 plus episoder. I morges handlede vi med ZS. Investering af podcasts hjælper mig med at holde øje med de nyeste begivenheder på markedet. Stærkt anbefalet, uanset om du er medlem af gruppen eller ikke.

Hvad er forskellen mellem dagshandel og Wall Street? Se på dækkene af Exchange Traded Funds (ETF'er), skal du have dem i din portefølje af aktiver? Jeg håber, at denne hurtigliste sparer dig masser af tid og kan hjælpe dig med at finde en podcast til at fremskynde din handelssucces. Krypto-markedets åbningstider og konverter, der er forskellige typer handelsmål, som normalt opdeles i kortvarig handel og langsigtet handel. Tak og have en god 2020 Tom og Owen.

Planet Pengene

Podcasten, der er vært af finanseksperten David Stein, har et centralt tema: Valget er dit, og kun DU vil føle konsekvenserne af dette valg. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange mennesker synes, at det handler om perfektion, men tænk over det, hvor mange andre ting i livet gør du, som du gør ved 100% hele tiden? BiggerPockets, et socialt netværk, der investerer i fast ejendom, har en række podcasts, der spænder fra forretning til investering i fast ejendom, men “The BiggerPockets Money Podcast” er for dem, der har penge - eller vil have mere af det. En række kilder: 19 om 26 år!

"Rich Dad Poor Dad" -forfatter Robert Kiyosaki diskuterer personlig finansiering, aktiemarkedet, formueopbygning og forretningsstrategi.

Instagram

De er fulde af motivation for at lære at handle. Ingen bør prøve at få 100% af dine handler ret, dette er urealistisk. Fantastisk energi fra Tom og Owen, som er naturlige værter. Glad for at have dig med på turen! Søn, 7. januar 2020 23:

At få erfaring betyder, at du har handelsarr. God dagshandel den første time på dagen. Du lærer hans strategi for hårdt arbejde, engagement og konsistens for at sætte dig på en vej til den daglige indtjening, der vil blandes over tid. Med mange års handel under sit bælte er han identificeret som den "salte veteranhandler" i podcasten. Jeg håber, I vil følge mig i denne nye satsning. Hvad angår penge-podcasts, har hun også nogle af gæsterne af højeste kvalitet. Meget underholdende værter samt.

Vi ønsker at oversætte ‘traderspeak’ til simpelt sprog, så de fleste kan forstå. Jeg gik i seng og tænkte, hvis jeg føler det på samme måde om morgenen, ville jeg foretage investeringen. Kort sagt er målet med sæson 1, der vil omfatte 6 episoder, at give dig det grundlæggende fundament for at komme i gang som en dagshandler - og det er alt sammen gratis. Hver episode ser Ferriss på udkig efter at lære af sin gæst, diskutere deres yndlingsbøger, deres daglige rutiner, deres træningsvaner og tidsstyrings-tricks - i det væsentlige strukturer, de sætter på plads for at blive en succes inden for deres felt.

 • Godt arbejde fyre, hold det op.
 • Escamilla, CEO hos ImpactAdvisor i San Francisco.
 • Tjek nogen af ​​disse fantastiske investerende podcasts på iTunes eller gennem podcast-apps som f.eks. Overcast eller Stitcher.
 • Men du får nok information til at forstå, hvad der sker på markederne.

Bærer i fuld kontrol nu. Hvad er det næste?

Jeg har lyttet til afsnit 32 lige nu, og det har virkelig opmuntret mig til at fokusere på risikostyring. Den bedste del af kurserne er risikostyring, som CTU altid forstærker. Vi taler med succesrige forhandlere, find ud af, hvor de kommer fra, hvad de handler og hvordan de har succes. Certificer som en chartret markedstekniker eller teknisk finansanalytiker med disse vigtige tekniske analyser af aktiemarkedsbøgerne. Derefter kom jeg kort på dette træk lige her, fik kort gentest, mislykkedes, og så holdt jeg det bare så længe jeg kunne. 04 Bedst til DIY-investoren: Husk, at dette show er for dig, så lad os vide, hvordan du hjælper dig bedst! 18], vi endte bare lidt i det grønne.

Dårligt Med Penge

Fantastisk podcast metalmancw ★ ★ ★ ★ ★ Hey Clay hej Chezz hey Nate. Som en del af dette program har jeg to en på én coaching sessioner med hver deltager. Penge til resten af ​​os tilbyder et sikkert sted for mennesker, der søger økonomisk frihed på deres egne vilkår. Den, der siger, at uddannelse ikke kan være sjov og underholdende, har ikke prøvet det med STTs Tim og Stephen. Selvom jeg bogstaveligt talt var der for interviewet, gør den måde, den præsenteres på i episoden, den nye, selv for mig. Hold tabene små #3:

Men du får ikke al den hype, der følger med et CNBC- eller Fox Business-program. Patrick og Jason diskuterer generelle økonomiske emner, men undersøger også forskellen mellem serendipity og held. Godt job til alle, der var i stand til at holde sig til det på dette.

 • Imidlertid, biaser til side, står jeg ved min påstand om, at Industry Focus og den anden Motley Fool-podcast vil hjælpe dig med at øse dine investeringschops - uanset om du lige er i gang eller du er en mesterinvestor.
 • En af mine foretrukne episoder inkluderede Rob Arnott, administrerende direktør for Research Affiliates, og deres dybdegående diskussion af værdiinvestering og samlede markedsvurderinger.
 • En nybegynder til aktier, men jeg kan sige fra al min forskning, at disse fyre giver væk guld.
 • Ordrestrøm er de titusinder af dollars, der flytter en bestand højere eller lavere.
 • Det er ikke nogen mystificeret hemmelighed eller blive rig hurtig genvej; dette er en tidstestet metode til at blive velhavende og være økonomisk uafhængig, og det er sådan, som milliardærer som Warren Buffett har gjort det hele deres liv.
 • De emner, der diskuteres i showene, er fremragende, og Clay formaterer showet på en pædagogisk måde, som er belønning for lyttere.

158 - Er Bull-markedet i aktier ovre? - Troy Bombardia

Som jeg sagde, vil det tage dem et øjeblik at indlæse bare fordi diagrammer på et sekund er en masse data. Clay er meget ligetil og ægte med de oplysninger, han giver. Podcasten er en fantastisk måde at lære at handle optioner på.

D-Street kan ramme frisk hele tiden af ​​Diwali

Du får en enkelt fantastisk artikel hver dag. sådan fjernes en trojan.bitcoinminer miner-infektion, du kan vælge mellem pooled mining og solo mining - softwaren integrerer en liste med mining pools til at vælge imellem. Som en erhvervsdrivende, der har været rundt om blokken et par gange og brugt utallige tusinder på såkaldte Trading Stratergy's og træning, vil du lære mere her at lytte til disse to fyre end fra at deltage i et gratis seminar, der markedsføres af det såkaldte få rige hurtige købmænd, der plager vores indbakke. I Steady Trade Podcast tilbyder Tim og Stephen masser af anekdotisk information og historier om deres egne oplevelser. Jeg blev ramt af deres viden om emnet og deres passion for det. Jeg tøvede med denne tilbagetrækningshandel, fordi den gjorde et falskt udbrud her, og jeg var bare ikke sikker, det fungerer så.

Hvorfor RBI's 35 basispoint-nedskæring kunne ikke løfte D-Street?

Gennem sin prisbelønnede Afford Anything-podcast introducerer Pant lyttere til nye måder at opbygge passiv indkomst og et bedre liv, der ikke kun er frugtbart, men også fri for stress og fjederne fra en 9 til 5. Behagelig indsigt for detailhandlere. Min gæt er uanset hvilket personlig økonomi eller investeringsemne du er interesseret i, finder du, at der er et Radical Personal Finance Show til dig. Med jævne mellemrum interviewer han andre investeringseksperter, så du kan lære mere om en bestemt branche. I denne episode bliver Sean meget personlig om sin personlige økonomi. Fantastisk show, der yder støtte til nye forhandlere 2. december 2020 af Jjbrazier fra Storbritannien Fantastisk show, der deler forsøg og trængsler med at starte i handelsverdenen. Så lige her, var jeg som 1700 på navnet, hvilket ikke er så dårligt. Hvor meget overskud du skal forvente af handel med forex, hvis faktisk så mange Forex mæglere stiller både nye erhvervsdrivende-bonusser til rådighed og flere salgsfremmende tilbud løbende, kan du også finde ved at gøre brug af disse bonusser og forfremmelser, som du kan låse ekstra værdi på. Hvad sker der med alle?

12. juli 2020 af Matty JW79 fra Storbritannien Jeg har været om bord siden afsnit en, men har lige været tilbage til at efterlade en anmeldelse (undskyld kapsler) Interviewene er indsigtsfulde og spørgsmålene er altid godt struktureret og gennemtænkt. Mere end det gør vi det forståeligt. Links til hver platform findes i showbeskrivelsen. Podcast-grundlæggerne Preston Pysh og Stig Broderson bruger deres omfattende finansieringsbaggrund til at analysere alt fra den nuværende tilstand af fast ejendom crowdfunding til fremtiden for råvarer og obligationer. Den første bog er skrevet af Robert Kiyosaki og fortæller en historie om to forskellige fædre og er utroligt berømt for, hvordan to mennesker ser på og håndterer penge helt anderledes. De prøver ærligt at finde ud af og mestre handel. Har du lyttet til Steady Trade Podcast?

Hvordan kommer markedet til at reagere på den økonomiske økonomiske forstærker fra FM mandag?

Hans mål med podcasten er at dissekere, hvad der får topkunstnere til at krydse, og han har vidtgående samtaler, der er utroligt interessante. Hej alle sammen, tak for at have set videoerne. Podcasts er muligvis en af ​​den digitale tids nyere måder til at konsumere information, men sådan er deres relative let at registrere og producere, at det gradvist er blevet en af ​​de mest demokratiske medier, der findes.

Ingen liste med must-listen podcasts ville være komplet uden en post fra NPR. Som mange af os synes du måske ikke meget om din destination. Der er ingen bedre følelse i verden for en aktiehandler. Ud over at være medstifter og Chief Investment Officer for Cambria Investment Management og forfatteren af ​​fem bøger om investering, finder Meb Faber tid til at producere en ugentlig podcast om investeringsfaget, de bedste måder at bevare rigdom og rentabel ideer på det globale aktie-, obligations- og realmarked. Google Finance er imidlertid ikke længere tilgængelig, og den bedste gratis screener er nu Finviz. Det kan du absolut!

Derefter, hvad der skete, var da vi begyndte at handle under VWAP igen, jeg tog det ikke her, fordi jeg ikke var virkelig så sikker endnu. Før du placerer din første aktiehandel, og derefter hver dag efter, skal du lære at få øje på den institutionelle ordrestrøm. Din guide til at undgå bitcoin-svig, grundlæggerne af dette værktøj er ex-Wall Street-forhandlere og kryptovalent. Hvad er forskellen mellem dagshandel og investering, hvorfor handle?

Vil Nye Sektorledere Dukke Op, Når Markedet Vender Rundt?

Hvad jeg kan lide ved at investere podcasts, er, at du kan få et dagligt eller ugentligt omslag på markedet. Du kan starte din 7-dages gratis prøveversion på GuruFocus ved hjælp af dette link. Du kom lige ind i dette store omdrejningspunkt her på 4850. Er du ikke sikker på, om du skal betale gæld, før du foretager din første investering? Hver podcast er et must - jeg er konstant klar over mine egne fejl, når jeg lytter til hver enkelt episode; en af ​​disse dage vil jeg lytte til dem alle, inden jeg fortsætter med at handle! Vi afslører myter og misforståelser omkring dagshandel, og vi har det sjovt undervejs. Hvordan anvender nogen deres viden fra sportsvidenskab og præstationspsykologi til at trives i handel?

Når du bevæger dig gennem forskellige livsfaser, kan dine investeringsprioriteter og mål ændre sig sammen med den mængde risiko, du er villig til at tage, og disse ændrede holdninger bør afspejles i sammensætningen af ​​din portefølje. Med denne store sum penge ved din pension, igen ved at antage et udbytte på 3% på dit udbytte, kan du samle 60.530 dollars om året for at leve på UDEN at reducere dit gemte beløb. Så lidt skuffet over det. Mandag handlede vi [SPY 00: Du kan ikke få erfaring med bare at se, du er nødt til at handle, for at lære at handle. Men over længere tid kan de afkast, du tjener, let slå det, du får ved kontrol, opsparing og pengemarkedskonti, obligationer og indskudsbeviser. Du kan lytte til dem, mens du pendler, foretager husarbejde eller går din hund. Amazon.com: forex: strategier, som navnet antyder handler det om at skalpere gevinsterne på overfladen. Når momentumet kommer ind, og vi begynder at gå ind i fjerde kvartal, vil vi begynde at se nogle ret gode handler finde sted med noget ret godt fortsat momentum.

Det var to uger siden.

Dette er et ugentligt show, som du skal tilføje til dit bibliotek. Med så store numre kan Marketplace tiltrække de store navne, hvilket forklarer, hvordan de fik den store Ray Dalio i studiet med programleder David Brancaccio for bare et par uger siden. 30, Noah Kagan. © 2020 The Options Industry Council.