Sådan Sælges Dine Fotos Online (og Tjen Penge, Mens Du Rejser): Den Komplette Guide

Kan du tjene masser af penge hurtigt på at sælge dine fotos online? Uanset om det er mennesker, kæledyr, mad eller noget helt venstre felt, er det lettere at markedsføre dig selv, hvis din portefølje viser, hvad du gør bedst. Stock-fotos skal være ret generiske. At være en del af Adobe betyder, at der er en mulighed for, at dine fotos kan købes og bruges i Adobe-produkter som Photoshop og Illustrator. Her er et par forslag til, hvordan man kan tage bedre fotografier. For dig kan det være mad, portræt, produkt eller arkitekturfotografering. Der er ingen gratis mulighed at drage fordel af.

Den anden er en fantastisk mulighed for at komme foran store mærker, virksomheder og bevise dine kreative evner og få godt betalt.

De har også brug for indsats for at lære, hvordan hvert websted fungerer. Disse inkluderer Alamy, iStockPhoto, Photoshelter, Fotolia og mere. Måske kan denne forfatter tage gode billeder, men han kan bestemt ikke skrive en bog. Mark cuban: en af de mest patriotiske ting, du kan gøre, er at blive rig. Hvis nogen gennemser dit galleri og ser et foto, de kan lide, hvorfor ikke give dem muligheden for at købe det fotografi lige fra dit websted? Dette websted giver også fotografer mulighed for at sælge deres fotos andetsteds.

Tager Fantastiske Fotos

Pixlr tilbyder alle de væsentlige værktøjer, som farvekorrektion og ændring af størrelse, sammen med nogle mere avancerede værktøjer som sløring. Betalinger foretages via PayPal. Der har vi det. Når du foretager et salg, kan ordren (inklusive udskrivning) opfyldes af virksomhedens egen udskrivningstjeneste. Med Snapped4U kan du hurtigt og nemt sælge dine fotos fra begivenheder.

  • Du kan optjene op til 50% royalties på hvert foto.
  • Med andre ord, hvis et lærredsprinter koster kr50 for FineArtAmerica at producere, kan du hæve prisen til kr75 - på den måde tjener du kr25 fra en ordre.
  • Der er endda en måde at gøre det uden lagerbeholdning kaldet affiliate marketing.
  • Salg via www.
  • Raw format er et specielt uforarbejdet billedformat, der indeholder alle de oplysninger kameraet kan fange og hjælper med at rette fejl, eller foretage justeringer af højdepunkter og skygger uden forringelse af billedkvalitet.
  • Det betyder, at det kræver en masse hårdt arbejde for at få folk til at være opmærksomme på dit kreative arbejde.

Primær Sidebjælke

En engangslicens kan købes for at bruge fotoet med begrænsninger for distribution. Fotomoto er ikke en online markedsplads, men det er en widget, der integreres med dit websted for at sælge fotos online. Det giver grundlæggende mulighed for ubegrænset og flere anvendelser af et billede. Den mest basale abonnementsplan er gratis, men du skal betale 22 procent i transaktionsgebyrer. For at lave anstændigt indkomst, der sælger fotos, skal du sælge en masse fotos. Din artikel er meget klar og enkel. Så hvis du virkelig ønsker at tjene penge online, opfordrer jeg dig til at se på min nr. Handel med lave omkostninger og optioner, hovedmålet med en dækket opkaldsforhandler er faktisk at holde fast på deres aktie, mens de tjener den præmie, der blev udbetalt. 1-valg.

Dette websted bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. I alt har James forsøgt at uploade ca. 750 billeder til sider som disse, hvor ca. 350 af dem blev accepteret. Købere vil have rigtige fotos. Dette er en enorm fordel, især for begyndere! Det er tid til at gøre din lidenskab til fortjeneste. Jo flere fotos du har til salg, jo flere penge vil du naturligvis tjene. Gå videre til vores vellykkede navngivne 'tjen penge' side for tip til, hvordan du kan tjene penge på alt fra vejledning til salg af din gamle loo roll. Når du uploader et foto til markedet, beholder du stadig ophavsretten.

  • Så du bør lære at skille sig ud fra dine konkurrenter.
  • Hvis du har en spejlreflekskamera af god kvalitet, så fantastisk, men køber et par linser til din smartphone, kan du matche nogle af mulighederne for en DSLR.
  • Et kitobjektiv leveres muligvis med dit kamera.

Sådan konfigureres Windows 10 med en lokal konto

Dette er på ingen måde en omfattende liste eller en erstatning for faktisk juridisk rådgivning (jeg er ikke en advokat), men det bør tilbyde dig brede definitioner, der hjælper dig med at navigere i verden af ​​brugsrettigheder. 11 måder at leve på sociale medier uden at sælge et enkelt produkt. Og forlad ikke dit dagjob endnu. Det vil også være et af dine bedste steder at sælge fotos online. Det kan være lavere end andre sider på denne liste, men det er stadig ikke dårligt for en ret passiv måde at tjene penge. De kræver heller ikke, at du gør dem til en eksklusiv sælger af dine billeder.

Læs specifikationerne, og kontroller, at den går tilstrækkeligt højt til dine behov.

Fotografer, ligesom bloggere, YouTubers og kunstnere af enhver art, bør også investere i at opbygge deres publikum, fordi det i sidste ende er det, der hjælper dem med at opbygge deres forretning og sælge fotografering online. Bedste 22+ måder at tage online-undersøgelser for penge på, helt gratis! De fleste vil med glæde underskrive en frigørelsesformular, siger Betteridge, men som et sødestof tilbyder hun undertiden folk nogle af hendes tider. Shutterstock giver dig mulighed for at beskytte dine ophavsrettigheder, så det er op til dig at indstille rettighederne til billederne. Et mærke, der var på udkig efter det perfekte foto, ville vende sig mod Foap og sende dem deres brief, der beskriver tone, æstetik og målgruppe. Det korte svar:

Og det belønner dig godt! 123RF praler af, at det betaler bidragydende fotografer overalt mellem 30% til 60% i provision. Når det er accepteret, bliver dit indhold online, hvor køberne kan licensere. Regulerede binære optionsmæglere i usa (cftc) + alternative optioner, sandheden er, at nogle af disse udenlandske virksomheder er meget gode og let ville opfylde licenskravene fra de amerikanske regulatorer. Så sørg for, at de er de allerbedste, du har, for at have den bedste chance for at blive accepteret.

Det sker med mange mennesker.

Sælg dine fotos gennem Microstock-fotograferingssteder

Macrostock er den traditionelle, høje pris og eksklusive stockfotograferingsmodel. Bestemt lyder bestemt ikke meget. Der er mange andre sider og værktøjer, du kan bruge til at udskrive fotos og produkter, du kan sælge. Imidlertid bør videolængden være fra 5 til 60 sekunder. Du modtager en royalty på op til 40%. Hvis du fotograferer flade lagbilleder af din computer til et feminint billede, hvor skal du placere din computer? Det er klart det er vigtigt at holde øje med stockfotograferingswebsteder for at se, hvad det er, der er mere populært. Sådan handler du med lagre fra din mobiltelefon. 113 bedste idéer om side-stress for at tjene ekstra penge i 2020. Andre sider venter, indtil du når en økonomisk tærskel, eller efter en periode på 30 dage.

Alamy er ikke-eksklusiv, hvilket betyder, at du kan sælge dine billeder på andre sider såvel som Alamy. At lave tryk eller gaver til at sælge er også super ligetil - gå til print-on-demand, og du behøver ikke at gemme noget lager (eller være ude af lommen, hvis du ikke kan skifte det). Denne måling henviser til brændvidden. Og dette websted har endda et samfund, hvor du kan indsende fotos fra din smartphone - intet smarte kamera kræves! Brugere kan også stemme på dine billeder. I dette tilfælde får du tre muligheder for at tjene penge på dine billeder: Priserne varierer på abonnementsplanen, eksklusiviteten og vektortypen.

Når din konto rammer kr50, kan du anmode om en udbetaling til PayPal.

Hvornår Bliver Du Betalt?

Desuden giver Shutterstock dig mulighed for at bevare ophavsretten til dine billeder, hvilket betyder, at du stadig får en vis kontrol. Giv korrekte tags til dit foto. Ved at have en blog har du faktisk en kunstnerisk platform, der giver dig meget mere troværdighed og giver dig mulighed for at dele dit arbejde og skyder med verden. Dette var hovedårsagen til, at jeg ikke startede med dem tidligere. De tager kun eksklusive billeder, hvorfor jeg ikke er interesseret i at bidrage direkte til dem. Når det er sagt, trumper nogle smartphones digitale kameraer i disse dage, som Huawei P30 og Google Pixel 3.

Du er velkommen til at besøge disse sider ved at klikke på nedenstående links: Hvis du ønsker at tjene penge på rejsefotografering, skal du gå til byer og tage billeder, der kan være dag, nat, livsstilsbilleder osv. Hvis der er solgt et foto flere gange, kan det sted, hvor billedet er lagt ud, betale mere pr. Download. Hvis 100 billeder kunne bringe kr100 om måneden, beregnes det ud med 1.000. Internettet har også gjort det lettere end nogensinde for fotografer over hele verden ikke kun at dele, men også tjene penge på deres arbejde.

Dette betyder, at dine fotos skal være teknisk perfekte på enhver måde og også omfatte nøjagtige nøgleord og titler. Standard RF-licens har dog nogle begrænsninger. Dette kan være en god måde at indsamle e-mail-adresse og sætte dig i kontakt med folk, der elsker dit arbejde. Bitcoin loophole-gennemgang - fungerer det virkelig? sandheden her !! Shutterstock - indtjeningen varierer fra kr0.

Kontakt

Det er helt op til dig! Der er en grund til, at Alamy har over 160 millioner videoer og fotos til salg på sit websted. EyeEm er en kreativ community-app, der giver dig mulighed for at uploade og sælge fotografering online, samtidig med at du kan bevare dine egne copyright.

Du kan prøve Pixpa gratis med den 15-dages gratis prøveperiode. De accepterer eksklusive fotos af dyr og naturen omkring os i høj kvalitet. Se deres websted for fulde retningslinjer for indsendelse. Du får også mere, hvis kunderne beslutter at købe en licens til dine fotos.

Etsy opkræver kr0.

Sådan Indstilles Stillinger Til Fastlæggelse Af Land I 2020

Jeg skulle skrive en blogpost, der forklarede hvilket lagerfotobureau der var bedst at sælge med, men min oplevelse ændrede artiklens art. Hver gang vi besøger et nyt sted eller spiser noget nyt eller køber nyt tøj eller af anden grund, tager vi billeder og deler dem med vores venner og kære. Gebyret er kr0. Pareto siger, at ca. 80% af virkningerne for mange begivenheder kommer fra 20% af årsagerne. Upload blot dine fotos, så besøgende på webstedet kan købe forskellige ting, der indeholder dine billeder, inklusive krus, T-shirts, plakater, fotokort og kalendere osv. Alternativt kan du altid få din egen hjemmeside eller Etsy-butik og hænge på mere af din fortjeneste!

Instaprints

Desktop-softwaren er lidt stejlere på kr49. Snapwire fungerer lidt anderledes end andre arkivfotograferingswebsteder. EyeEm er et fremragende stockfotosite for at tjene penge med fotografering. Du kan også maksimere din indtjening ved at sælge billeder sammen i et bundt eller en samling baseret på et tema. Og dette kan være en fantastisk måde at skabe passiv indkomst, der tjener, mens du arbejder med andre ting. Det er et rettighedsstyret stockfotograferingsagentur, der arbejder med fotografer på kontraktmæssig basis. (Nogle mikrostock-tjenester beder ikke kun om fotofrigivelser, men endda en ejendomsudgivelse.) Skal være mindst 18 år for at ansøge.

Den maksimale filstørrelse, der skal uploades, er 25 MB. Den tredje mulighed er at tage mellemvejen. Når du sælger fotos på Can Stock Photo, viser de også dine fotos til salg på Fotosearch, et arkiv for fotografier. Men hvis du accepterer, får du meget eksponering her, og du har et godt sted at gemme din online portefølje. Skriftligt samtykke fra levende mennesker er et must. Bitcoin Pro app Delta, handlere med mere erfaring kan også tage en manuel tilgang ved at konfigurere salg baseret på flere tekniske indikatorer. Hvis du ikke er begejstret for at starte dit eget websted, kan du bruge Shopify til at sælge stockfotografering, som indstiller hele købsprocessen for dig. Hvis du leder efter en nem måde at sælge dine fotos online, er Can Stock Photo en levedygtig mulighed. De websteder, der vises på den første side i søgeresultaterne får det meste af trafikken.

Ikke hvert billede er ideelt til brug som stockfoto. Optjen en minimum royaltyprocent på 50%, som kan gå op til 62. IStock er et Getty Images-firma, og ved at tilmelde dig bliver du en bidragyder.

Gæt hvor mange salg jeg har foretaget?

50 Måder At Starte Din Egen Virksomhed På Og Operere Helt Online

Salgsprovisionen er kr0. En hurtig googlesøgning kan hjælpe dig med at finde det bedste system til dit websted. Har du nogensinde hørt om det? Jeg vil anbefale, at du starter med et simpelt kursus i Udemy og bare begynder at øve, øve, øve.

Hvis du vil sælge eller dele dine egne fotos, kan du anvende dit eget identifikationsmærke i Photoshop eller bruge en vandmærkegenerator. Du har fuld kontrol over, hvordan dit arbejde vises. Provisionen er 50 procent for hvert foto, der er licenseret. Lær om de bedste typer fotos, du kan tage, baseret på hvad der rent faktisk sælger. De sælger disse oplysninger til mærker, som derefter bruger dem til at forbedre deres produkter og tjenester. Du kan endda sælge dine udskrifter, men husk, at du bliver nødt til at pakke og sende dem korrekt.

IStock-foto

Denne faste sats betyder, at du muligvis tjener mere i starten end du ville med Shutterstock, men der er mindre plads til vækst, hvis du holder dig med det. Tror ikke, "åh dette ville gøre et godt lagerbillede! "Som jeg nævnte i begyndelsen af ​​dette indlæg, ville en anden mulighed være at sælge billeder direkte via dit websted. Hvis billedet sælges til mere end kr5, opkræver Snapped4U en provision på 10 procent. Nu ind på listen! Du kan også tjene 50% royalties. Indsend foto regelmæssigt.

Kunde Anmeldelser

Sådan finder du assistentfotografjob: De fleste fotografer har et hovedporteføljewebsted, der viser deres arbejde og lader klienter ansætte dem. Gør dig selv en tjeneste og køb et stativ. 25 og kan gå op til kr120 for brugerdefinerede billeder.

Typer Af Fotos Sælger Godt, Hvis Du Vil Tjene Hurtigt

Så hvis du synes, du har et godt øje, kan du prøve et (eller flere) af disse forslag og se, hvor meget du kan få betalt for dine billeder. Grundlæggende om algoritmisk handel: koncepter og eksempler, du har muligvis en strategi, du handler manuelt, men kodes den let? CafePress giver dig mulighed for at sælge uden beregning og tilbyder dig muligheden for at tilpasse din personlige butik til kun kr4. 14 af de bedste virkelige job hjemmefra, transkriber konferencesamtaler mellem to og tre personer, der diskuterer forskellige emner fra medicinalvarer, økonomisk planlægning, til landbrug i Østasien. Prisen for fotografen for hvert solgt foto er kun kr0.