En guide til opbygning af din egen Crypto Mining Rig

Disse oplysninger skal ikke fortolkes som en påtegning af cryptocurrency eller en bestemt udbyder, service eller tilbud. Problemet er, som i de fleste bitcoin-scenarier, tegnebøger er uregulerede og tilbøjelige til angreb. GPU-minedrift på grafikkort. For eksempel kan et ATI 5970-grafikkort give dig over 800 MH/sek sammenlignet med en CPU, hvilket generelt giver dig mindre end 10 MH/sek. Hvis en vare, vi har listet, ikke længere er tilgængelig, så fortæl os det, så vi kan opdatere listen.

Vejledningen nedenfor kan tage enhver fra håbefuld cryptocurrency miner til succesfuld miner rig rig builder og miner.

Kør det, og gå derefter til fanen Gaming: Guld, platin eller titanium er bedst til effektivitet og betaler på lang sigt forskellen i omkostninger baseret på besparelser i elektricitet. Hvad er bitcoin mining? Nyere indstillinger har dog et stort prismærke. Med denne sats ville S9-enheden betale for sig selv inden for et år og tjene omkring kr600 i fortjeneste! Denne metode minimerer risikoen for at snyde minesystemet ved at skifte puljer i løbet af en runde for maksimeret fortjeneste. Vi værdsætter vores redaktionelle uafhængighed og baserer vores sammenligningsresultater, indhold og anmeldelser på objektiv analyse uden bias.

Riggen vil løbe og skrue væk og skabe rigdom (i digital valuta), mens du læner dig tilbage og høster fordelene. Bitcoin er ikke bundet til noget land eller økonomi. 18, 2020, fra BitcoinHog, der interviewede en minearbejder, der byggede en kr80.000 minerigg, der genererer kr6.000 til kr8.000 pr. Måned med at udvide ZCash. For det første har en rig brug for nogen seriøs behandlingskraft. Minepooler giver en sådan løsning.

De løser det matematiske problem. Bare tag SATA-strømkablerne, og linér dem ved siden af ​​hver GPU-position langs riggen. Online sammenligning af mægler, denne ekstra funktion hjælper virksomheden med at trænge ind i en del af befolkningen, der muligvis ikke har investeret før på grund af en sprogbarriere. Alert! Bitcoin Compass er Bitcoin Compass legit eksponeret som en hoax, dette er den type penge, der hurtigt kan omdanne din livskvalitet. Nå, jeg har aldrig været en til skatteunddragelse - du kan se, at i sidefoden på dette websted - driver jeg et registreret firma i England. Du er nu den stolte operatør af din helt egen specialbyggede 6 GPU etherum-minerig. De tidlige dage af Bitcoin-mining er ofte beskrevet som et guldrusel. Hvis du vil give din strømforsyning lidt ekstra lofterum til at køre Rx 580, vil jeg anbefale at opgradere til en 1200 watt strømforsyning. Det betyder, at lidt under 9 millioner bitcoins venter på at blive opdaget. Hver gang du finder en ny blok, der skal føjes til kæden, giver systemet dig noget Bitcoin som en belønning.

 • Det er værd at se på din hardware energiforbrug i watt, når du tager dit valg.
 • Det er vigtigt at udnytte bitcoins med den bedste mining-hardware til bitcoin, der er bygget specielt til dette formål.
 • Derfor er du nødt til at sætte bogstaver i, især bogstaver a, b, c, d, e og f.
 • Efterhånden som minedrift bliver stadig vanskeligere og dyrere, slutter mange minearbejdere sig til puljer for at lette udgifter og arbejdsbyrde.
 • Men nogle minearbejdere bestrider denne rapport.
 • Inde i mappen vil du bemærke, at der er filtypenavne kaldet BAT-filer, hvor du skal vælge en til højreklik på og derefter vælge Rediger-indstillingen.
 • Forestil dig nu, at jeg stiller spørgsmålet om "gæt hvad nummer jeg tænker på", men jeg spørger ikke bare tre venner, og jeg tænker ikke på et tal mellem 1 og 100.

Hvordan adskiller et Ethereum Mining Rig sig fra en normal computer?

Du kan muligvis tjene en formue, men det er mere sandsynligt, at du mister stort. Et tal, der repræsenterer hvor svært det er at udnytte bitcoins på ethvert givet tidspunkt i betragtning af mængden af ​​minedrift, der i øjeblikket er aktiv i systemet. Frankrig binary options mæglere og handel forklaret, nakamoto var også den første person, der miner Bitcoins i 2020. GPU'er, der kører på 100% 24/7, genererer et ton varme! Tillykke! Efterhånden som cryptocurrencies bliver mere populære med tiden, vil vi se koordinerede bestræbelser fra regeringer, der vil forsøge at kontrollere og beskatte cryptocurrencies.

Med bitcoin halveres belønningen hvert fjerde år.

Vælg Dit Land/region Og Sprog

Efter at systemet er fuldt opdateret kan jeg lide at køre nogle justeringer af vindueindstillinger for at deaktivere nogle af de unødvendige programmer, der kører som en del af standardindstillingerne i Win10. Stil et par spørgsmål, som hvordan beregner de betalinger? Den blok, du har oprettet, sammen med din løsning, sendes til hele netværket, så andre computere kan validere den. 30+ bedste onlinekurser til aktieinvestering og handel, at blive en succesrig aktiehandler kræver en vis uddannelse på aktiemarkedet. Og du kan bruge NiceHash med din gaming-bærbare computer, skønt jeg advarer mod at sætte både din GPU og CPU til at fungere samtidig på grund af termiske og throttling-bekymringer. Hvad er fordele og ulemper ved GPU-minedrift? Som en belønning for at have gjort arbejdet for at spore og sikre transaktioner, tjener minearbejdere bitcoins for hver blok, de behandler med succes. Dette kan være de skjulte omkostninger.

Konfiguration af din miner: Undervolving din GPU

50 TH/s Strømforbrug: Tegnebøger kan fås ved at downloade en softwareklient til din computer. CPU/GPU bitcoin mining. Jeg vil også anbefale at holde dine mønter sikre ved hjælp af Ledger Nano S hardware-tegnebog.

 • Nedenfor er vist komponenterne sammen med det beløb, du skal bruge til at samle din GPU-minerig.
 • Bare husk, at hvis du går med en anden række kort, skal du bruge andre indstillinger for overklokke.
 • Hvilket gebyr opkræver puljen for minedrift og tilbagetrækning af midler?
 • Selv stadig er S17 Pro en af ​​de mere effektive ASIC'er derude, med en effektkarakteristik på 39.

Energiforbrug

Efter opstart af computeren skal du trykke gentagne gange på DEL-knappen for at åbne BIOS-indstillingerne og indstille riggen til automatisk genstart. Minearbejdere kører software til at finde “nøglen”, der åbner den lås. En af de nyeste og mest kraftfulde GPU'er til minedrift er AMD Vega 64 8GB, der kan nå 46MH/s. Grundlæggende videresender det data mellem miner og bitcoin-netværket. Baseret på minedriftsvanskeligheden og prisen på Ether på dette tidspunkt skulle dette være næsten 8.000 pr. År efter strømomkostninger. Der er dog et advarsel her. Ordet "BUTTERFLY" vil altid give den nøjagtige HASH tilbage.

Den første ting at være rentabel er at vide, hvor meget du vil bruge på at bygge en minerigg, og hvor lang tid det vil tage at betale sig for den hardware, inden du begynder at tjene penge. Det er også meget enklere at evaluere defekte ventilatorer, udskifte udbrændte kort, klart støv og udføre anden grundlæggende vedligeholdelse med komponenterne inden for rækkevidde. Værdien af ​​cryptocurrencies som Bitcoin og Ethereum har tilføjet den attraktion, folk har for dem. At opbygge en Ethereum-minerig er en langsigtet investering. Derudover får du betalt transaktionsgebyrer, der var knyttet til de transaktioner, du indsatte i den næste blok. En anden udvikling kom senere med FPGA-minedrift. Sørg for, at du får en Ethereum-tegnebog klar til at opbevare alle de ethere, du ming.

Ud af kassen havde mine 6 GPU'er en total hasskraft på omkring 120 MH/s - det er 120 millioner hashingoperationer pr. Sekund.

Hvis du ikke er bekendt med minedrift af Ethereum, minedrift af vigtige verificerede transaktioner på Ethereum blockchain, og som en belønning for at have udført disse verifikationer får du en lille mængde Ethereum. Måske har du ikke noget ønske om at samle en vanvittig minerigg. Det samme hak eller trekant er også placeret på et af de fire hjørner af bundkortets CPU-stik. Her er de tre vigtigste måder at miner Bitcoin og begynde at tjene penge. 2 adapter sidder jævnt i porten, før du er færdig med at stramme skruerne. Tjener folk stadig penge minedrift bitcoin? Den minearbejder, der finder den korrekte nonce, tildeles derefter blokken, modtager 5 ether, og processen begynder derefter på ny i en cyklus, der gentages cirka hvert 12. sekund. Tror du, at minedrift i hjemmet vil forblive rentabelt i det lange løb?

Du skal finde ud af det præcise strømforbrug hos din minearbejder, før du beregner rentabiliteten.

Der Er En Gamble.

Gem og genstart OS/DRIVERS/MINING Setup: Men halvdelen af ​​grunden til, at jeg i første omgang ville oprette en Ethereum-minerig, var at give mig selv en undskyldning for at lære Linux, så jeg besluttede at opsætte min software på den hårde måde. Hvis du er hørt om Bitcoin, har du sandsynligvis også hørt om Bitcoin-minedrift - begrebet "oprette" Bitcoins fra din computer. Nå, han ønskede at skabe en stabil strøm af nye bitcoins ind i systemet. Jo højere din hashfrekvens (sammenlignet med den aktuelle gennemsnitlige hashfrekvens), desto mere sandsynligt er det, at du løser en transaktionsblok. Hvis du bruger en RX 550, 460, 560, kan du slippe af sted med en picoPSU.

Den første ting, du bliver nødt til at gøre, er at beslutte din hardware, og der er to vigtigste ting, du skal tænke på, når du vælger det: Her er hvad du skal bruge for at bygge en Ethereum-minerig: Windows har fordelen ved bedre driverstøtte til dine grafikkort, og EthOS er en plug and play-løsning for alle, der ikke kender Linux og ikke prøver at lære. Virkeligheden er, at du skal være meget teknisk kyndig for at samle rigge og vedligeholde dem over tid.

At sammensætte denne blok repræsenterer dit ærefulde øjeblik, da du nu er blevet en midlertidig bankmand i Bitcoin, der får opdateret Bitcoin-transaktionsbogen kaldet blockchain. De, der udfører mineprocessen, kaldes bitcoin miner9s, og de belønnes for deres hjælp med en procentdel af transaktionsgebyret, der opkræves for Bitcoin-brugeren. Grundlæggende videresender det data mellem miner og bitcoin-netværket. Lær at handle online, for eksempel, når en erhvervsdrivende indstiller en afventende ordre på valutamarkedet for at handle med en nyhedshændelse med stor betydning, er der ingen sikkerhed for, at hans handel vil blive fyldt til indgangsprisen, eller at en tabende handel vil blive lukket ved udgangsstoppestedet tab. Da flere og flere minearbejdere konkurrerede om det begrænsede udbud af blokke, fandt enkeltpersoner, at de arbejdede i flere måneder uden at finde en blok og modtog nogen belønning for deres minearbejde.