DGA Security ansætter aften / repræsentant for Call Call Center i Union, NJ, USA

At arbejde hjemmefra lød aldrig så godt. Du vil blive hyret til at give svar på deres websted eller endda bruge din telefon gennem deres mobile apps i realtid til spørgsmål, der stilles online. Du leverer ekstern kundeservice til en række forskellige virksomheder.

Alorica ansætter kun agenter i USA og kan også være begrænset til visse stater. Alternativt kan du bruge en smartphone, der er mindre end tre år gammel. Det er sandt, at de fleste mennesker elsker den fleksibilitet, der følger med at arbejde hjemmefra: Dette er et nyere alternativ hjemmefra for dem der leder efter. At vide, hvad man kan forvente, kan fjerne noget af stresset. De betaler også kr10 pr. Opgaver, og de kører i 10 til 20 minutter. Men hvis du har erfaring med at arbejde på og fejlfinde andre operativsystemer som Windows, og du er villig til at forpligte dig til træning på Mac, kan du være en god kandidat til dette program. Måske er du på udkig efter at endelig begynde at arbejde med dit interne natugleur i stedet for imod det!

Du bliver sandsynligvis nødt til at bestå en baggrundskontrol som en del af ansættelsesprocessen.

Kort sagt skal du læse den fulde jobbeskrivelse, før du accepterer en stilling. ”Dine sulthormoner er ude af mangel på mangel på søvn, og vi ved, at folk, der gennemsnitligt sover seks timer eller færre pr. Nat, gennemsnitligt bruger ca. 300 ekstra kalorier den følgende dag,” sagde Brantner. USA Contact Point tilbyder kundeservicearbejde fra hjemmepositioner til uafhængige entreprenører. Bedste online mæglere til dagshandel i oktober 2020, alle andre varemærker, der vises på dette websted, tilhører deres respektive ejere. Sedgwick repræsenterer kunder i over 65 lande, så du muligvis også kan finde en position uden for De Forenede Stater. Nogen har efterladt en kommentar nedenfor om, at Cloud 10/Transcom har haft nogle projekter i fortiden, hvor natten over timer er en mulighed.

  • 5 Faktisk blev webstedet sidst besøgt den 24. januar 2020.
  • Du kan arbejde deltid og blive involveret i samtaler, der ikke er salg.
  • Men det dækker kun et par af de forbudte stater.

Lionbridge (Smart Crowd)

At være den første til at høre om job som disse, ligesom vores Facebook-side og tjekke dit feed for vores indlæg. Virksomheden ansætter fra AL, AZ, CO, FL, GA, ID, IN, IA, KS, KY, LA, MI, MN, MS, MO, MT, NE, NM, NY, NC, ND, OH, OK , OR, PA, SC, SD, TN, TX, UT, VA, WA, WV, WI og WY. Cftc arkiverer gebyrer over falske ordninger for handel med binære optioner. Du vil være en uafhængig entreprenør for Rev med evnen til at indstille dine egne timer og tidsplan.

Er det let for dig at kommunikere på sociale medier?

Sidefod

Mere fra Apple: I en undersøgelse sagde 41 procent af de voksne, at de følte sig mere opmærksomme og energiske om aftenen, end de gjorde om morgenen. Planlæg opkald eller arbejd med et udfordrende projekt, mens dine børn sover, og udfør mindre udfordrende eller lavprioriterede opgaver, når de er oppe og omkring. Men du kan gøre dette! Dette gør det muligt for dem at være tilgængelige for deres børn i løbet af dagen og kan have lidt ro og ro, mens de prøver at få noget arbejde. De sene nattetimer er ofte, når bartendere er travlst. Tjen op til kr16. Udnyt deres tidsbegrænsede nye medlemsskab, og registrer NU.

Beskæftigelsen på dette område forventes at vokse med 15 procent mellem 2020 og 2026. Desperate tider kræver desperate foranstaltninger, og lejlighedsvis bliver du nødt til at lade dine børn kløbe sig selv på skærmtid, så du kan opfylde dine forpligtelser og stille nok til at betale pantelånet. I nogle tilfælde kræver chatbaseret support kun en computer, højhastighedsinternet og acceptabel indtastningshastighed. Når vi først har slået op, kan det være overraskende, men helt muligt at se, at der er gået timer med ringe til ingen produktivitet, hvilket lægger mere stress på resten af ​​dagen. FoneMed er et sundhedsstyringsfirma, der ansætter registrerede sygeplejersker til at arbejde hjemmefra til telefonisk triagearbejde i hele Nordamerika. Som lægehjælp skal du være parat til at tackle alt fra skudsår og knivskader til knækkede knogler og hjerteanfald. Mange af vores websteder giver midler til at gennemgå og opdatere de personlige oplysninger, du har givet på dette websted.

All-time Most Popular

Jeg trak kr824 tilbage. Jeg har været så beæret over at være en del af dette hold. Opgaver inkluderer besvarelse af telefonopkald, besvarelse af e-mails, organisering af opgaver og meget mere. Uanset om du har vagtmesteransvar i løbet af dagen eller bare gør dit bedste arbejde om aftenen, er der masser af natarbejde hjemmearbejde at vælge imellem: At have erfaring med eskalerende problemer og hjælpe andre analytikere er et plus.

Kundeservicemedarbejder

Tjek nogle af de typiske nattetidsjob inden for sundhedsydelser: Ørepropper, en hvirvlende ventilator eller en brummende hvid støjmaskine kan hjælpe med at blokere de distraherende lyde på dagen om børn, der leger eller plæneklippere kører. Uddannelse er tilgængelig gennem erhvervsskoler og tekniske institutter; har du brug for fremragende matematikfærdigheder og noget computererfaring.

Transcom tilbyder kundeservicerepræsentationer i Nordamerika og Asien. Betalingen er kr10 for hver lydtime. Kirkegårdsskiftjob er ikke for alle, men mange mennesker foretrækker at arbejde efter mørke.

IT Service Center Analyst - Niveau 1

Hvis ingen ved det, tjener du ikke noget. Et videointerview er påkrævet og bestemmer din accept og basisgebyr. Ved positioner på entry-level kan du forvente at tjene op til kr10 i timen. 32 legitime måder at tjene penge på dit hjem, navngivelse Force Force SquadHelp Indkomstpotentiale:. EarningStation er et betalt markedsundersøgelsesfirma, der ligner Swagbucks. De fleste projekter kræver, at du arbejder mindst 20 timer om ugen.

42 procent af dem, der arbejder hjemmefra, rapporterer hyppig nat vågning, mens kun 29 procent af kontorarbejderne rapporterede det samme. Ser ting op? Stedfortræder for afhængig pleje: Vejledning kan udføres på forskellige måder, og dette kan være den perfekte måde for dig at arbejde hjemmefra om aftenen.

Hvert flyselskab vil have sine fly i luften så meget som muligt, så rutinemæssig vedligeholdelse spares ofte i løbet af natten. Mange af de ovennævnte karrierer kan også udføres som deltids-natjob, men her er et par flere eksempler: Dette job kræver normalt en baggrund eller træning først, men når du først har fået det ud af vejen, kan du udføre alt dit arbejde eksternt. Har du nogensinde arbejdet på et kirkegårdskifte? Du kan også gå solo og finde dine egne freelance klienter. Og hvis du bare leder efter måder at supplere din hovedindkomst i fritiden, kan du tjekke vores liste over deltidsaftenjob, der let kan passe til forpligtelser på dagen. Ifølge Care.

Uanset om du elsker at lave zombie-lyde eller tilføje lydeffekter til animation, mobilspil, apps, podcast, korte annoncer, reklamer, firmavideoer, er der altid et behov for professionelt oprettede, royaltyfrie lydeffekter.

Fleksibelt Arbejde Hjemme Natjob

Ud over at ansætte indfødte engelsktalende, skal du også overveje Talk2Rep, hvis du også taler spansk eller fransk! Skema/Timer: Som medicinsk biller vil du håndtere fakturering af både lægerpatienter og forsikringsselskaber. Jeg gav nogle af disse ideer til mit ophold derhjemme venner og min svigermor! Clickworker ansætter globalt. Du behøver kun at have grundlæggende teknologiske færdigheder til de fleste af disse supportstillinger. Forbered din kedsomhedsboks nu, og sæt den sikkert væk i nøddage.

Hvis du er på udkig efter et samfund af kyndige sidehustlere som dig selv, er du velkommen til at deltage i vores private Facebook-community. Afhængig af jobaftalen kan en webindholdsskrivningsposition betales pr. Ordbasis, ugentligt eller månedligt. Og hvis du leder efter endnu mere arbejde hjemmejob, kan du tjekke mit hjemmebaserede job Lead Board eller blive medlem hos FlexJobs, et af de eneste websteder på nettet, der er i stand til at garantere, at deres job fører til at være 100% fidus -ledig.

Det kan være overraskende svært at sige nej til folk, som du ikke egentlig skylder din tid til, simpelthen fordi de fleste af os kan finde grunde til, at et "ja" er et helt rimeligt svar. Du kan også placere din profil på Fiverr, der tilbyder live chat support, hvor en grundlæggende koncert koster kr5. At arbejde som freelancer har aldrig følt sig så godt!

Indtastning af data, transkription, skrivning osv.

Søger College Kandidater!

Der er et stort indkomstpotentiale for denne niche, og der er meget lidt konkurrence lige nu. Blogmutt er nu Verblio, men navnet har ikke ændret den måde, det fungerer på. Hvis du synes, du er en god kandidat til en undervisningsposition her, er der nogle virksomheder, som du måske vil tjekke ud: Kriminalomsorgen er ansvarlig for at håndhæve disciplin, kontrollere for smugling og ledsage indsatte til og fra deres celler. Disse aggregerede data vil under ingen omstændigheder indeholde oplysninger, der kan bruges til at identificere individuelle brugere af vores produkter eller tjenester.

Hvis du har en evne til at skrive og har god viden om et emne eller mere, kan du få betalt godt for at skrive blogindlæg for mange virksomheder, fagfolk og ejere af nicheblog. Selvom det bare er for en morgen, har du chancen for at interagere med andre og dele ideer. De har alle mulige vejledningsmuligheder tilgængelige! De foretrækker, at du arbejder på fuld tid. Bemærk, at jobbet ikke altid er udstationeret.

Og der har du det, folkens!

Jobalarmer

Hvis du er en naturlig sælger, skal du bestemt undersøge denne! Nogle weekendarbejder kan også være påkrævet. Det er derfor, jeg lavede al research til dig. Virksomheden ansætter kundekontospecialister til at tilbyde kunde- og teknisk support via indgående telefonopkald og live-chats. En gyldig kørekort og gyldig bilforsikring er et PLUS. Du opgiver den stressende pendling og konstante distraktioner på kontoret i bytte for et hyggeligt kontor og mere tid med dine børn.

Det betaler en gang om måneden via direkte indbetaling, når du har nået kr100, eller når du vil have det med PayPal. I så fald kan du arbejde som en online prrofreader og redaktør, der arbejder hjemmefra sent aftenen. Her er alt hvad du har brug for for at komme i gang plus 15 virksomheder, der i øjeblikket ansætter medicinske billiarder.

Kapitalindtastning

Men det kan købe dig mere tid, end du forventer, især fordi det får dine børn til at føle sig vigtige. Løn under dette er outliers. Jeg har læst, at de udgående positioner også kun er provision, men der kan også være en grundløn. Selvom online chatjob stadig er et relativt nyt karriereområde, praler Arise med disse tre legitimationsoplysninger:

Læs anmeldelse af U-Haul, eller gå her for at se efter arbejde fra hjemmåbninger i U-Haul. Skemaet er fastlagt til 40 timer, og du skal være tilgængelig mellem 06:00 og 01:00 EST hver dag i ugen. Agenter med fjernkontaktcenter arbejder en række job såsom salg og kundeservice samt arbejder som forsikringsrevisorer og LPN'er og RN'er. De fleste er deltidsbaserede muligheder og kan dække forskellige ansvarsområder. Du er nødt til at få en fuld "nattesøvn", når du kommer hjem, så gør dit værelse så natlignende som muligt. AHA-positionen er en del af teknisk support og en del kundeservicerepræsentant - alt afhænger af arten af ​​kundeforespørgslen. Hvis du leder efter et dagligt arbejde fra hjemmearbejder, kan Rev være et godt sted at starte!

ESL Undervisning

Et voksende forskningsorgan advarer om, at det at arbejde natten over ødelægger dit helbred. Dens teknikere for fjerntjenester besvarer indgående opkald. Liste over hele beskæftigelseshistotien, der begynder med din seneste/nuværende arbejdsgiver. Vi bruger kun de oplysninger, vi indsamler til formål, der er i overensstemmelse med denne politik. Du kan enten tjene penge ved at blogge om det, du ved, eller finde et online undervisningsfirma, der ofte fungerer som mellemmand for studerende og medlærere som dig.

Derefter vurderer søgemaskinen, om deres målgruppe får den mest nøjagtige og relevante information og foretager de nødvendige ændringer i den relevante søgealgoritme om nødvendigt baseret på din feedback. Du kan arbejde på psykiatriske hospitaler, stofmisbrugsfaciliteter eller boligcentre i boliger. Du kan blive bedt om at arbejde yderligere timer i ferier, maksimale åbningstider og træning. Hvis du har brug for rimelig indkvartering til en del af ansøgningsprocessen eller ansættelsesprocessen, bedes du indsende din anmodning ved hjælp af en af ​​følgende metoder nedenfor: GoGoKids forbereder også alle dine lektioner, så du kan fokusere på kun undervisningsaspektet. Her er 10 virksomheder, der ansætter online-vejledere. En del af grunden er, at de, der bruger mobile enheder sent om aftenen, da de, der arbejder hjemmefra, er mere tilbøjelige til at gøre det, kan skade deres søvnplan.

De ansætter kun folk, der er i USA.

Hjælp Os Med At Give Den Rette Pleje

Det kræver seriøs disciplin og dedikation at gøre det på dette felt; du bruger meget af din tid på at markedsføre dig selv og spore nye optrædener. Alorica at Home ansætter i flere stater i USA og betaler omkring kr9 til kr10 per time. En måde at vise dit engagement på er at stå tidligt op og sende e-mails. Dit potentielle chatansvar kan omfatte hjælp til potentielle Site5-klienter og teknisk support til eksisterende klienter. Udmattelse og irritabilitet er heller ikke afrodisiakum for dit sexliv, for de sjældne gange, dine timer overlapper hinanden med en partner, der arbejder på en mere traditionel tidsplan. Hvis du har det, der skal til for at øge rankingen af ​​websider, kan du tjene fra kr35/time til op til kr200/hour. TutorVista er et vejledningsfirma, der ligner VIPKid. Du har chancen for at "niveauet op", jo mere du skriver, og hver gang dine artikler vælges.

LanguageLine-løsninger

Er du usædvanligt forbløffende i et bestemt spil? Så der kræves noget engagement, når man ansættes. Det indebærer transkription af rå lydfiler til Word-dokumenter.

Det kan være mere udfordrende at indse, at du ikke er alene om, hvad du har at gøre med.
Grib det nu, mens det stadig er GRATIS!

Fuldtid Natjob

Sammen med en computer og pålidelig internetforbindelse har du brug for et lydhovedtelefon. Hvis du ikke ønsker, at din e-mail eller postadresse skal deles med virksomheder, der ikke ejes af Bonnier, som ønsker at markedsføre produkter eller tjenester til dig, har du muligheden for at fravælge det, som beskrevet nedenfor. Lær, hvad der er tilgængeligt, og brug disse værktøjer til din fordel. Apples kundepleje-divisions arbejde-fra-hjem-agenter yder teknisk support. Du bliver muligvis nødt til at afslutte dit arbejde, efter at børnene er i søvn, eller tidligt næste morgen, før de vågner op. Og kundeservice døgnet rundt betyder masser af muligheder for eksterne jobansøgere til at påtage sig en ikke-traditionel arbejdsplan.

Skriv Anmeldelser Online

Med fuldtidsstillinger vil du arbejde mellem 35 og 40 timer. Online chat kan bare være en indkomststrøm, du forfølger for at erstatte din nuværende dagtidsindkomst. Hvis de kan lide det, de ser, vil de svare og bede dig om at tage en test for at bevise dine evner og erfaringer. Hvis du er en naturlig flirt med et stærkt romantikspil der foregår, hvorfor ikke hjælpe andre mennesker med at få deres kærlighedsliv i gang? Det er ikke let at altid være på arbejde, når dine venner eller kære er ude at have det sjovt. Hvis du har erfaring med internetmarkedsføring og en velprøvet track record med vellykket tekstforfatter, ville denne karrierevej være perfekt til dig.

Som jeg nævnte, har jeg arbejdet meget om freelancing om natten. Min mand holder øje med vores børn på de dage, jeg arbejder, men hvis jeg ikke stopper og tilbringer noget tid med dem hele dagen, er det meget mere sandsynligt, at de sprænger på kontoret for opmærksomhed. Som evaluering af sociale medier for Appen Butler Hill kan du arbejde, når du vil, så længe du når mindst 1-4 timer pr. Dag i 5 dage om ugen, med en dag en weekenddag. Siden jeg skrev om dette for to dage siden, har jeg hørt fra mange læsere med spørgsmål om det fine print.

Du kan muligvis instruere dit barn til at opbygge en robot ud af materialerne, for eksempel eller oprette deres foretrukne zoologiske dyr. Da dette er en stor virksomhed med millioner og millioner af kunder, er de nødt til at yde support døgnet rundt. Typiske opgaver inkluderer betjening af madlavningsudstyr, genopfyldning af ingredienser og rengøring af madlavningsoverflader og redskaber. I øjeblikket er der 243 åbne job-fra-hjem-positioner på Amazons jobwebsted. Hjemmebaserede tech supportagenter, som alle er uafhængige entreprenører, samt CSR leverer kundeservice til dette virksomheds kunder. AccuTran Global er kendt for at være et førende transskriptionsfirma. Jeg anbefaler, at du tjekker Janets GRATIS 4-dages transkriptionskursus for at hjælpe dig med at omdanne din lidenskab til en fuldtidskarriere.