De Bedste Bærbare Computere Til Handel I 2020

Dens tastatur har en spildresistensfunktion, der beskytter den mod væskeskade. I dette indlæg deler vi vores foretrukne valg til både bærbare og stationære computere til erhvervsdrivende. Hvis du elsker en stilfuld maskine, der også er en udøver, er Razer Blade Stealth det rigtige valg. Denne widescreen-bærbare computer giver dig mulighed for at handle med øjeblikkelig klarhed, der hjælper dig med at analysere aktiemarkedet med meget lethed. Aluminiumskassen er dejlig for folk, der er på farten og ikke ønsker at bekymre sig om, hvis deres computer bliver banket lidt rundt. Naturligvis vil en let bærbar computer være et must.

Hvis du vil have bærbarhed, premium design og en kraftig hardware, så er dette en af ​​de bedste bærbare computere til handel med aktier. Da det meste af pladen og data stadig er tilgængelige på cd'er for mig, så det er virkelig praktisk at bruge den bærbare computer med disse sjældne muligheder. Den bærbare computer leveres også med fantastisk grafik og en tilstrækkelig batterilevetid. Enheden leveres med en 13. Det tilbyder en Intel Core i7-8565U-processor sammen med 8 GB RAM og 512 GB SSD. Cryptohopper5 gennemgang 2020, på trods af at vi har profiler på sociale medier på Facebook, Twitter og Instagram og en Reddit-konto med et enkelt indlæg, er information om, hvem der ejer det, ikke tilgængelig. 11 a/b/g/n/ac Antal USB 2. Ganske ofte har disse enheder dog kun én videooutput, så du sidder fast med den bærbare skærm og en ekstern skærm, mens du er ved dit skrivebord, eller hvis du er heldig med to eksterne skærme. Yderligere pixels tilføjer højere niveauer af klarhed og giver dig mulighed for at passe til flere vinduer på en enkelt skærm.

  • Så han bad mig om at hjælpe ham med at vælge en bærbar computer.
  • Startprisen på denne bærbare computer vil friste til at få en på grund af den specifikation, den har.

De baggrundsbelyste taster skal bruges i situationer med svagt lys og er svage. Dagshandel udgør allerede nok udfordringer; den sidste ting, du ønsker, er, at din teknologi holder dig tilbage. Udstyret med en Intel-core i5 8th Generation-processor er maskinen kraftig nok til at lade dig køre næsten enhver handelssoftware. Desuden pakker gadgeten en hukommelse på 12 GB, som giver dig mulighed for at køre mange applikationer på én gang. 16 GB giver os mulighed for at skubbe grænserne for vores handelssoftware.

Jo, det er måske ikke den nyeste processor derude, men det er heller ikke den værste. Dens RAM-størrelse er 8 GB. Den mest fantastiske ting ved denne bærbare computer er dens opbevaring. Men hvis du har for vane at downloade film og dine foretrukne tv-shows, vil jeg råde dig til at opgradere den til 16 GB. 6 tommer skærm drives af cine crystal teknologi til skarpe billeder og LED baggrundsbelyst sikrer mindre energi forbruges af den bærbare computer. NVIDIA GTX 1060 er et mellemhøjt grafikkort, der kan spille de fleste AAA-titler på højgrafik.

Jeg har lagt en stor indsats i at samle disse oplysninger, så læs og køb skal.

Apple 13 ″ MacBook Pro, nethinde, berøringslinje (seneste model)

Intel HD Graphics 6000. Så de fleste forhandlere, der bruger desktops, skifter nu til laptops. En lang række porte øger brugerens fleksibilitet.

Stadig, hvis du har nogen forvirring med hensyn til bærbar computer, så spørg mig gerne gennem nedenstående kommentarboks. Desuden opdager maskinen et 6-cellers 2800 mAh lithium-ion-batteri, der er i stand til at køre op til 15 timer, når det er fuldt opladet. Det handler dog ikke kun om det gode udseende. Intet er smukkere end ansigt til ansigt opkald med dine bedste venner. I modsætning til de fleste tastaturer, der er bygget med en traditionel saksemekanisme, kommer MacBook Pro's tastatur med en sommerfuglmekanisme, der giver fire gange mere taststabilitet og større komfort. Med en 15. sådan handler du etf'er, hældede ETF'er kræver anvendelse af finanstekniske teknikker, herunder anvendelse af aktiebytter, derivater og rebalansering og reindeksering for at opnå det ønskede afkast. Dette sætter lige i række af enheder, der er bygget til at levere maksimal effekt.

Ekstern Lagring

Vi har heller ikke brug for en specialiseret computer, der er specialbygget til dette formål. Forhandlere har brug for en stor multi-tasking bærbar computer, så de kan åbne deres handelsapps ofte og samtidig. Så uden yderligere at sige, lad os se på de bedste bærbare computere til aktiehandel og aktiehandlere.

Så du kan gå efter en god GPU. Enheden understøttes af 3-Cell 52. Køb denne bærbare computer for smukt design og kraftfuld ydelse. Når det kommer til at vælge mellem SATA (mekanisk) og SSD (elektronik) lagerenhed, vil jeg anbefale nogen at gå efter et SSD-drev, da det ikke har nogen mekaniske dele og chancerne for harddisknedbrud er minimale. Med denne funktion kan du hurtigt og sikkert få adgang til dine filer, mens du handler på en bærbar computer. Multicharts-handelssoftwareplatform: gratis 30-dages prøveperiode, tC2020 - Bedste dags handelssoftware til U. Den store ting ved denne bærbare computer er dens design.

Hvad Skal Man Kigge Efter På En Bærbar Eller Stationær Computer

Det er en dyr enhed. 6 GHz Intel Core i5. HP EliteBook tilbyder netop det så godt som nogle ekstra. De dage er gået, hvor aktiehandlere sætter sig i en længere varighed på en stationær computer, men nu har alle erhvervsdrivende deres egen bærbare computer til at bære overalt og udføre deres arbejde intelligent.

Medmindre du bliver sulten som mig hver time, behøver du ikke at rejse dig, når du er begyndt at arbejde på ASUS Vivoboo.

En anden ting at bemærke er, at hvis du får en god enhed, ikke kun vil den tjene dig godt, vil du også bruge den i årevis, før du ser for at få den udskiftet. Dette specielt designet tastatur giver dine hænder let at få adgang til hver enkelt tast meget let. Det vil ikke engang prøve at genere dig og udføre selve de automatiske opdateringer. Multitasking handler om at have en masse RAM.

Her følger listen over vigtige faktorer, men sørg for, at du overvejer disse muligheder sammen med din liste over krav samt budget og først derefter tage en beslutning.

Med 8.-Gen Intel i5-processor på 1. Køb bitcoin hurrican ved hjælp af btc eth bch osv, disse smarte maskiner kan acceptere foldepenge eller sommetider kortbetalinger, som derefter deponeres i din virtuelle tegnebog. 7 tommer tynd profil, som har 3. Den mest vidunderlige ting ved ASUS Vivobook er dens skærm i høj kvalitet på 15.

I dag har du ikke HD-grafikkortet til at køre handelssoftware på din bærbare computer.

Top 8 Bedste Værktøjer Og Softwareprogrammer Til...

Pegefeltet fanger også figurbevægelsen nøjagtigt. Ingen bevægelige dele betyder også, at de ikke mislykkes. Hvis vi taler om batteriets sikkerhedskopi, giver det dig mulighed for at arbejde i op til 7 timer. Der er tre grundlæggende hardwarekomponenter, der har brug for opmærksomhed, når du vælger den rigtige bærbare pc.

Dagshandlere skal disciplineres i at følge deres handelsstrategi og hoppe ind i en handel, så snart en mulighed opstår. Specifikationer: Du har brug for så meget information og viden, der er tjent med erfaring som muligt, når du handler med aktier. Så kig ikke bare efter en fancy maskine, tænk også på specifikationerne. Dagens med teknologirevolutionen er sceneriet fuldstændigt ændret. Det har en integreret Intel-grafik 620 med mulighed for delt hukommelse og 15.

Ekstremt let. I den digitale æra, vi lever i, skal alt ske hurtigt. 6GHz, men det kan øges op til 3. Da din bærbare computer normalt ikke har mange tilgængelige USB-porte, er det normalt en god ide at også få et drevet USB-hub (som dette), hvis du vil handle med to eller flere ekstra skærme. Dagshandelsstrategier for begyndere og kom godt i gang, selvom rushtimerne tilbyder muligheder, er det mere sikkert for begyndere at undgå dem i starten. Den bærbare computer leveres også med et baggrundsbelyst tastatur, der giver dig bekvemmelighed på de mest brugbare tidspunkter. Bortset fra skærmen er MSI-gaming-bærbare computeren udstyret med 8. Generation 2. Faktisk følger vi også de rigeste aktiehandlers teknikker og mønstre.

Bedst Sælgende

Hvis du allerede har en anstændig bærbar computer, kan du overveje at bruge det eller opgradere bestemte komponenter (vs. )Så uden bekymring kan du gå med en af ​​ovenstående bærbare computere efter dit behov og dit budget. Mens det for den fantastiske visuals og også ser HD-videoer, er grafikken med høj pixel AMD Radeon. Af denne grund har de fleste mennesker en tendens til at vælge de mest praktiske maskiner, der er tilgængelige til at ledsage dem under deres handelssessioner. 26 legitime måder at tjene penge , for det fjerde skal du promovere dit indhold på sociale medier. Dette er et tyndt 0.

Hvis du søger at oprette flere skærmopsætninger til visning af flere vinduer på forskellige skærme, der er forbundet til en enkelt bærbar computer, ville dette gøre det muligt for dig. Derudover kan forhandlere gennemse, streame og endda downloade alt ved 3X hurtigere forbindelseshastigheder takket være dets 802. Batteriets levetid er ret anstændig. Grib dette tilbud, inden det udløber.

Om Forfatter

På trods af at den kører på en i5-core processor, kan denne bærbare computer køre software til aktiehandel uden problemer. Det har et termisk design, smart komponentplacering og optimeret grafisk løsning, der hjælper med at gøre dette til en af ​​de mest støjsvage computere i flok. For mellemstore til tunge brugere kan du forvente 3-4 timer, hvilket er over gennemsnittet, vil jeg sige. Bedst af alt, brugere kan øge processorens basefrekvens op til 3.

Hvis vi kan skubbe denne laptop til det yderste, mens vi handler OG foretager nogle streaming med sociale medier, er chancerne for, at du vil være mere end god ved at bruge din handelssoftware på denne bærbare computer. En computers harddisk er, hvor alle dine data er gemt. Lagerdiagrammønstre for daghandlere (7 diagrammer til master), det er virkelig irrelevant, fordi jeg altid ser på dette som en idé, som et princip - det, jeg ser efter, er en stærk bevægelse. Download de vigtigste punkter i dette indlæg som PDF.

Selvom denne computer er tynd, har den stadig en batterilevetid på 7 timer.

Vores topvalg for bedste bærbare pc'er i 2020

Læs mere om de bedste arbejdsrelaterede laptops. Du kan oprette forbindelse til dit netværk eller hotspots på alle aktuelle Wi-Fi-standarder. Acer er et velrenommeret brand og netop denne maskine er en stærk sag for mærket. Det hogs masser af ressourcer og suger batterikraft, som du ikke ville tro. Bedste bog om handel med cryptocurrency, du kan endda tilslutte mere end en udvekslingskonto, hvis du har brug for det. Med en fantastisk byggekvalitet, ultrahurtig processorkraft og en krystalklar Retina-skærm, finder den nye 2020 Apple MacBook Pro sin plads på næsten enhver dagshandlers ønskeliste. Et anstændigt batteri og andre komponenter. Handel kræver en konstant strøm af økonomiske data oprettet ved bevægelse af priser på de aktiver og markeder, du handler.

Det har mulighed for tidsindstilling, hvor du blot kan vælge klokkeslæt, og dit vindue opdateres med al sin nye funktion på egen hånd. Sælger din musik online: sådan tjener du penge på . Det er en fuld LED-baggrundsbelyst skærm, der viser tydelige visuelheder. Der er forskellige muligheder til at tilpasse hardwarekonfigurationen såsom RAM og disklagring.

Sammenligning Af Bedste Bærbare Computere Til Aktiehandel

8 GB DDR3 RAM med 5th Gen Intel i5-processor er mere end i stand til at gennemse, MS word, streaming online og andre grundlæggende opgaver. Processoren til denne bærbare computer er koblet med 8 GB DDR4 RAM, og til opbevaring har den 256 GB SSD-drev. Men de er nødt til at vide, at det i dagens teknologiens verden er umuligt. Du skal også være opmærksom på antallet af kerner, som din CPU har, da det vil påvirke, hvor mange processer der kan køres samtidigt. Hvis du regelmæssigt rejser med din bærbare computer, er denne Dell gaming-bærbare pc ikke noget for dig, fordi den vejer 8.

Det leveres med Intel UHD Graphics 630 giver brugerne mulighed for at håndtere alle aktiehandelsapplikationer og software. 6 tommer, og det vejer 2. Det er grunden til, at Mac'erne fungerer meget hurtigere end mange andre Windows-bærbare computere, der følger med harddisken. Selvom det er en tynd bærbar computer, har den alle tilslutningsmuligheder. Samme fordele som 27-tommer-versionen, så hvis pladsen er på en præmie, er det et perfekt valg, der er generøs uden at dominere hele skrivebordet.

Kan Du Lide Det, Du Har Læst?

256 GB flashhukommelse faststofvægt: Derudover har den alle dejlige tilgængelige funktioner, som gør en god bærbar computer. Designmæssigt er Dell XPS 9570 skåret med præcision fra en enkelt aluminiumsblok til et robust, holdbart chassis i et premium-look. Dagshandelsregler og gearing, fagfolk på den anden side tjener $ 1.000 og tjener derefter yderligere $ 1.000 og en anden, og trækker en indkomst fra deres handel eller vokser deres konto. 20 GHz Intel Core i7-8750H-processor kombineret med 8 GB DDR4 RAM for glat multitasking og fremragende ydelse på alle trin.

Skærmen har også en berøringsskærm, som måske ikke er særlig nyttig for en erhvervsdrivende, men du kan bruge den nogle gange, hvis du vil. De fleste mobile enheder bør ikke bruges til handel. Den vejer kun 3.

Gå aldrig glip af AnotherPost

Denne 5. gen Intel Core i-5 processor med Intel HD graphics 6000 er klar til enhver opgave. Design og display er fantastisk. College børn er nu handel med høj frekvens fra kollegieværelser, metaStock har gjort store fremskridt i år med hensyn til installation og brugervenlighed. Kombineret med enhedens lette krop (under 1 kg) skriver Galaxy Book S et nyt kapitel i mobilitet. De ser ikke kun smukke ud, men er også lavet af noget af det fineste materiale. Mens nethindevisningen på MacBook Pro har en bedre reproduktionskvalitet, er analyse af diagrammer på Galaxy Book S også en glat oplevelse. Det er overraskende, at det kun vejer 2.

9 tommer tynd. 6GHz Intel Core i5-8250H processor og er bundet med NVIDIA GeForce MX150 2 GB grafik giver ultra-glat visuals og gode spiloplevelser. Anden aktiehandelssoftware til teknisk analyse, backtesting og for mange andre ting er TrendSpider, Chaikin Analytics, Yewno, MarketSmith osv. Coin atm finder, tallene, der blev offentliggjort af Coin ATM Radar i maj 2020, afslører, at der nu er 1.966 bitcoin-automatiserede tellermaskiner (ATM'er) placeret i 43 forskellige stater og distrikter i USA. Den bedste funktion ved denne bærbare computer er dens 15-tommer 4K-skærm, der producerer billeder i høj kvalitet til videoer og spil. Bedste overkommelige bærbare computer til aktiehandel. Nedenfor er en oversigt over de vigtigste fordele og ulemper ved Lenovo Legion Y720 bærbar computer. Som erhvervsdrivende skal du have en computer med en SSD som det primære drev.

HP Premium bærbar computer

Tjek vores Day Trading Computer Setup-post for at se det store billede, når det kommer til de teknologiske krav til dagshandel og vores justerbare Stand Up Desk-post til parring med din bedste bærbare computer til handel. Opfindelsen af ​​internettet og bærbare computere har bragt hele verdenen ind i vores hjem. Denne computer er dog ikke billig. Denne maskine har et anstændigt sæt funktioner til en meget overkommelig pris. Normalt er handel med en stærk desktop PC mere fordelagtig (og billigere) end med en bærbar computer.

Du behøver ikke at bekymre dig om at få problemer, mens du vælger en af ​​nedenstående bærbare computere.

Batteriets levetid er god. Det har en anstændig batterilevetid på 5-6 timer, mens du surfer på nettet eller udfører basale opgaver. Ikke kun er dette en af ​​de bedste bærbare computere til handel med aktier, det er den bedste bærbare bærbare computer SAMLET på markedet.