40+ Bedste Cryptocurrency-udvekslinger (opdatering I 2020)

Jeg tilbragte omkring tre timer hver anden dag i syv uger på at studere de grundlæggende principper for økonomi og markeder, indsamle information om produkter, tjenester og økonomier og forsøgte at ombryde mit sind omkring de økonomiske strømme, der påvirker dem. Indskud kan foretages døgnet rundt, men udbetalinger behandles manuelt på et tilbagevendende tidspunkt en gang om dagen. Flere pålidelige cryptocurrency-udvekslingsplatforme er tilgængelige til salg eller køb af cryptocurrencies. Hvis du er fra en anden jurisdiktion og vil vide, om du er berettiget, skal du kontrollere den relevante udvekslings FAQ. Sådan tjener du penge online i 2020, det kan tage tid at erhverve et følgende (og muligheder for sponsorering). Handlere med mere erfaring kan også tage en manuel tilgang ved at konfigurere salg baseret på flere tekniske indikatorer. Dog kan du kun i øjeblikket købe Bitcoin, Ethereum og Litecoin på plaformen. På lignende linjer er og ønsker CoinSutra at være din one-stop-løsning til alle kryptorelaterede forespørgsler, hvis du lige er begyndt din rejse i cryptoland og hjælper dig med at blive en proff ved håndtering af cryptocurrencies.

Hvis du planlægger at købe et stort beløb, understøtter børsen så meget i bytte? Mens vi taler, er det placeringen nr. 5 min, tip et fast andet udstyr ovenpå. 3 på CoinMarketCaps liste over udvekslinger efter volumen og har 244 cryptocurrency-par. De har nogle af de højeste handelsmængder på flere af deres handelspar og en enorm mængde, der kan købes. For eksempel betaler den gennemsnitlige kunde, der handler mindre end kr50.000 om måneden, kr2.

Som bevis har Gemini samarbejdet med Flexa, et globalt cryptocurrency-betalingsnetværk, for at gøre cryptocurrency-betalinger til en let og udbredt proces.

Område af kryptokurser: Du kan f.eks. Kopiere succesrige erhvervsdrivende og drage fordel af deres dygtighed på markedet. Cryptocurrency mæglere: Med så mange udvekslingsmuligheder er det super forvirrende at starte. Branche gennemsnittet for BTC-udtag er 0. Nogle af de vigtigste årsager til denne vækst, interface til side, er de forsikrede indskud, hurtige transaktioner og flere betalingsmuligheder. Ikke desto mindre betyder kun tilladelse af handel med cryptocurrency til cryptocurrency også, at Poloniex er lovligt i et stort antal forskellige lande.

Selvom verifikation, der kan tage op til et par dage, kan virke som en smerte, beskytter den udvekslingen mod alle former for svindel og hvidvaskning af penge. Du kan få cryptocurrency udveksling til de bedste priser her. Hvis du vil købe andre valutaer, kan du bruge CEX og derefter en service ved navn Changelly til at konvertere dem til mange andre kryptoer.

Hvorfor bruge Gemini? Ellers kan brugerne også overføre nogle kryptokurser, som de allerede ejer, til børsen. Disse udvekslinger er en vigtig del af den virtuelle valutaudvidelseskurs. Derudover vil Huobi ifølge Coindesk tilbyde en fond med børsnoteret valuta (ETF) til at blive navngivet HB10. Coinbase leverer høje grænser til sine kunder, skønt grænsen er betinget af verifikationsniveauet. Yahoo er nu en del af verizon media, det giver mening at registrere dig på en gratis demokonto. Denne platform var oprindeligt baseret i Kina, men flyttede sin operation til Malta tidligere på året.

Disse værktøjer giver et niveau af anonymitet for brugerne og gennemsigtighed for begge handelspartnere.

Betalingsmuligheder

25% faste gebyrer for maksimal gennemsigtighed. Overfør derefter penge fra din bankkonto for at købe BTC eller køb ved hjælp af dit kreditkort. Gennemgang Bitcoin Compass anmeldelse af Bitcoin-handelsplatforme, hvis du dog glemmer din adgangskode, er det ikke et problem. Disse udvekslinger er kun nogle få, og nogle af de største og mest kendte tilgængelige muligheder. Dette er aktivt handlende abonnenter, der deltager i de forskellige typer handel, som IQ Option tilbyder.

For investorerne håndterer denne platform hovedstæder ved hjælp af deres eksklusive løsning, der giver støtte til alle store investorer.

Hvad Man Skal Passe På, Inden Man Går Ind På En Udveksling

Huobi blev grundlagt i Kina og er endnu ikke tilgængeligt for U. En begynders introduktion til investering i fast ejendom: gratis kursus. Husk, at holde dine bitcoins eller altcoins på dine udveksling tegnebøger er meget usikker. Zenbot er skabt ved hjælp af kunstig intelligens. Men inden vi taler om de bedste udvekslinger derude, er jeg nødt til at fortælle jer, at det ikke er for sent at investere i cryptocurrencies. Ikke alle mæglere har mobile aps, hvis du vil handle på flugt. Hidtil har Coinbase indsamlet 525 millioner dollars i venturekapital med hovedkvarter i San Francisco, Californien. Børsen er tilgængelig i næsten alle lande, og likviditeten vil være afhængig af antallet af handlende, hvor du bor.

Over 160 valutaparinger at vælge imellem. Gemini er åben for både individuelle og institutionelle investorer og accepterer fiat valuta. En anden bemærkelsesværdig ting er, at Bittrex er en "kun krypto" -børs, og det tillader dig derfor ikke at handle i fiat-valutaer. Ved at have konti med et par udvekslingsplatforme vil du kunne få adgang til flere cryptocurrencies og øge din sandsynlighed for at slå guld med den rigtige alt-mønt.

Læs videre for at finde de bedste steder at hente Bitcoin i dag.

Bedste Cryptocurrency platform og værktøjer

I øjeblikket understøtter platformen køb med kreditkort, bankoverførsler eller SEPA-overførsler for europæiske beboere. Selv indehaverne får 1% rabat for hver 1000 KCS, de har. Hvis du kan finde nogen på en peer to peer-udveksling, der er velrenommeret, og du har tillid til, kan du finde en peer-to-peer-udveksling bedre egnet til dig selv over en traditionel udveksling. De er velegnede til nybegynder til Bitcoin-handel og også de erfarne i det samme. Gemini er en børs med base i New York, USA, der tillader handel med USD mod Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Zcash og mere. For begyndere, der vader ind i kryptovandet, er Coinbase en let at bruge platform, som giver dig mulighed for enten at købe mønter (som bitcoin eller litecoin) gennem deres tegnebog eller handle gennem deres søsterplatform GDAX, som giver mere avancerede handlende mulighed for at handle med hinanden til lavere handelsgebyrer. Som du ser, når vi analyserer de bedste cryptocurrency-udvekslinger, tilbyder nogle platforme (Coinbase, Coinmama osv.) Kun en håndfuld mønter. En fuldt verificeret konto har en vekslingstærskel på kr100.000 hver måned eller dens kryptoækvivalent.

Nu er en handelsbot dybest set et stykke software, der er designet til at analysere data om handel med cryptocurrency-markedet. Bedste arbejde hjemmefra job, deltid, arbejde hjemmefra er særligt attraktivt for en talentpulje af veluddannede og højtuddannede jobansøgere, der ikke nødvendigvis passer til den formede 9-til-5-form. Den anden type udveksling kaldes cryptocurrency til cryptocurrency-udvekslinger. Plus500 tilbyder sin proprietære handelsplatform, der findes i fire versioner: Smalt valg af kryptovalutaer til handel med.

Coinbase har mange at byde på som den "mest nybegyndervenlige udveksling".

Også - Opbevar aldrig dine cryptocurrency-midler på en handelskonto længere, end du har brug for. Luno har begrænsninger i det daglige handelsbeløb; grænsen afhænger også af mængden af ​​personlige data leveret af brugerne. Men inden du giver op, er der en løsning på dit problem. Sådan tjener du penge online: 101 måder at tjene flere penge i 2020. Den brugervenlige platform registrerer automatisk den bedste valutakurs for de handlende. Bitcoin-udskiftningsindskud er et godt eksempel. Du kan købe kryptos ved at følge disse enkle trin (taget et eksempel på Ethereum):

Fast valg til nybegynder til Crypto: Terrexa

Lad os se, hvad hele ståhejen handler om, og forstå hvilken Bitcoin- eller Cryptocurrency-udveksling, der fungerer bedst for dig! Fra og med 2020 forbliver reguleringer af cryptocurrency og digital udveksling i mange udviklede jurisdiktioner uklare, da regulatorer stadig overvejer, hvordan man skal håndtere disse typer virksomheder, der eksisterer, men ikke er testet for gyldighed. Børsen understøtter et begrænset antal virksomheder. Ønsker du at få BTC på et øjeblik uden nogen som helst verifikation? Desuden kommer børsen med en af ​​verdens højeste grænser for at købe Bitcoin med et kreditkort.

Giv fem andre ordretyper sammen med de tre mest grundlæggende elementer, der er limitordre, markedsordre og stopordre.

Verdensdækning

I dag er Bitcoin eller Cryptocururrency blevet et verdensomspændende fænomen. De har tilføjet meget flere kryptos for nylig. 35 reelle måder at faktisk tjene penge online. Bittrex har fortjent sin plads som den nye konkurrent til verdens største kryptobørs. Med deres stærke fokus på legitimitet og juridisk anerkendelse var Coinmama i stand til at servicere 180 lande over hele verden og acceptere en række betalingsmuligheder.

Decentraliserede Udvekslinger

Startet tilbage i 2020 fungerer Bitstamp godt for amerikanske og europæiske indbyggere, der ønsker at købe kryptomønter med fiat-valuta. Skal du uploade et billede af dit ID? Men hvis en ordning eller en børs præsenteres som meget rentabel og lav risiko, så spørg dig selv, hvorfor en sådan stor mulighed deles med offentligheden. Du kan tjekke og få mere viden om de forskellige gebyrer, der er involveret i krypto-udvekslinger, herunder indbetaling, transaktion samt udbetalinger. Chartret giver det mulighed for at fungere lovligt i alle 50 U. Desuden kan du registrere og betjene både på internet og mobil (Android og iOS) -grænseflader, som er meget enkle og brugervenlige. Bot kan også køre på nogle backtested data og hjælpe dig med at visualisere handelsresultaterne. 49% gebyrer ved bankkøb og 3.

  • Kan behandle 1.400.000 ordrer pr. Sekund, hvilket gør den til den mest kraftfulde matchende motor i verdensklasse.
  • Du kan købe eller sælge dine digitale aktiver ved at møde handelspartneren som denne platform menneskelig til menneskelig interaktion.
  • De fleste mennesker handler mindre end kr10 millioner pr. Måned og falder i 0.
  • Hvis du vil gå langt ud over de mest populære mønter, er Binance din bedste mulighed.
  • Kryptokurser er langt fra fuldt ud forstået.

Hvordan får jeg cryptocurrency udveksling i USA?

For eksempel er det ikke nødvendigt at indsende identifikation, en kopi af dit pas eller endda dit juridiske navn for at begynde at handle på Bitsquare. Det er meget nemt at bruge, og jeg er et af de mest veludviklede applikationer, jeg nogensinde har set. Paxful ligner meget den lokale Bitcoins-platform. Ikke muligt at købe ind ved hjælp af fiat-valutaer. En fantastisk platform til at komme ind i nogle valutaer som Cardano eller Neo. 49% gebyrer på køber og sælger for ordrer over kr200.

Jeg holder denne liste opdateret for at sikre, at du ved, hvilken af ​​de bedste cryptocurrency-udvekslinger i 2020 er åben for forretning, så du kan åbne din konto og begynde at opbygge din cryptocurrency-portefølje. Alle de bedste digitale udvekslingswebsteder er nye og har ikke et godt omdømme. Hvis du kun indgår i en handel for markedet for at slynge sig sidelæns, kan du overveje at forlade ved breakeven snarere end at spilde tid og energi på at overvåge et fladt marked.

  • Således vokser mængden af ​​platforme, der tillader handel med Bitcoin og andre cryptocurrencies, med en høj hastighed.
  • Hvis du er interesseret i at handle cryptocurrency, er en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre, at åbne et par handelskonti.
  • I øjeblikket er det usikkert, hvad der vil ske med Facebook Coin.

Hvad Skal Du Kigge Efter I En Udveksling?

26%; 1000 bitcoin koster kr2. BTCUSD varierede mellem blå (modstand) og røde (støtte) linjer i et år. Brugeren skal vælge antallet af Bitcoin, de vil købe og betalingsmuligheder, og de præsenteres for sælgere. Abonner for at læse, som en aktiv erhvervsdrivende ved vi, at du har travlt med at scanne markeder hver dag. Proceduren er hurtig og tager kun et par trin. Når du gennemgår din læringskurve, kan du stadig tjene penge på handel med cryptocurrency ved hjælp af bitcoin-handelsrobotter. Det overvældende flertal af nye erhvervsdrivende mister penge og holder op inden for et år. På grund af kryptos decentralitet er der ingen standardmåde til at køre en platform eller handle mønter.

Med disse værktøjer kan Haasbot 'forudsige' trendmønstre, som kan vise sig at være uvurderlige for succes i Bitcoin-handel. Slipper os en linje i kommentarerne! Som en pålidelig kilde til cryptocurrency har Bitfinex sine daglige handelsvolumener med en nettoværdi på omkring 1 milliard USD. Sammenlign hvilke udvekslinger, der har hvilke mønter på vores Cryptocurrency Exchange List, eller brug vores Exchange Finder. Sælgerne opkræves en provision på 1%, der sætter deres egne valutakurser. Den sidste er Professional-planen, der koster kr1.999, men har flere API'er på understøttede udvekslinger, alle tekniske indikatorer, ubegrænsede bots og ingen grænse for beholdningsbeløbet i nogen bytte.

Kraken understøtter handel med USD, Euro og et par andre fiats. Det bedste er, at du får sikkerheden til den mest konkurrencedygtige pris, og det også uden at afsløre dine personlige oplysninger. I sig selv er guld bare et skinnende spild af plads. Din tegnebog har plads til BTC og USD.