Hvorfor forbyder Kina minedrift af Bitcoin den 7. maj?

De elsker at investere. Officielle websteder er ikke på lager. De fik to uger ultimatum til at gøre det. Men da Bitcoin, og endnu vigtigere nok, den underliggende blockchain kan have potentiale for fremtiden, er regeringen opmærksom på at forbyde det direkte. Det er en af ​​de største ting, som Nakamoto indbyggede i Bitcoin machine.

Netværket har allerede ramt en rekordstor 79 billioner hash pr. Sekund. De solgte omkring kr1. Som forskellige Twitter-brugere rapporterede den Aug. BTCC Pool - 7. For tiden er Antminer S7 og Avalon6 de mest effektive minearbejdere, der kan købes, 0. Den samlede hashhastighed for Bitcoin-netværket er offentligt tilgængelig og kan bruges til at estimere netværkets samlede strømomkostninger. Disse beregninger beregner, hvor mange hasjer en minearbejder kan køre pr. Watt elektricitet.

 • Men forretningen kollapsede, da bitcoin faldt fra sit højdepunkt på omkring kr20.000 til under kr4.000, hvilket fik en kundeudvandring og tvang Lu til at sælge minedatamaskiner.
 • Han tilføjede, at antallet af minefaciliteter i verden stadig er begrænset til flere hundrede.
 • I løbet af de sidste par måneder tilføjes der stadig flere minearbejdere til netværket, og hashraten ser ud til at blive ført op igen.
 • Hvis forbuddet vedtages, bliver minearbejdere nødt til at finde nye kilder til billig elektricitet, og de gennemsnitlige omkostninger til Bitcoin-minedrift kan stige.

På trods af omkostningerne forbliver bitcoin-minedrift en lukrativ industri. Blockchain og den samlede pakke er bare et fantastisk resultat med programmering og kryptering af software. Hvem er kernevidenskabelig? En medarbejder arbejder med at samle et beregningskort.

Valutaen blomstrer som et investeringsaktiv og betalingsform i Kina, Japan og Sydkorea. I USA har lovgivere opfordret til et lovforslag, der overskrider cryptocurrencies, fordi de kan hjælpe regeringerne med at skørt sanktioner. Computerdele er spredt ud over deres gulve, og kinesiske drengbåndplakater sidder fast på væggene over deres køjesenge. Bitcoin-minedrifthardwareprodukter er mest populære i Vesteuropa, Nordamerika og Østeuropa. Uanset hvor strømmen kommer fra, er bitcoin overhovedet en god energiforbrug? Man kan sige det samme af Xis titanisk store “Belt and Road” -projekt. I det nordvestlige stillehav, hvor minearbejdere samlet sig for at drage fordel af billig vandkraft, blev mineejere for nylig overrasket over kraftige stigninger i elektricitetspriser; I sidste uge vedtog Missoula, Montana, et behov for vedvarende energi til nye minedrift, og planer om nye minedrift til etablering af butik i amtet.

30 mia. Blockchain-hardware i 2020, 45 procent af det globale salg efter værdi. De vigtigste omkostninger ved minedrift i bitcoin er elektricitet. 6 millioner mennesker. En 61 år ældre kvinde i Kina blev tiltalt for tyveri af elektricitet, en national ressource, der blev brugt til minedrift. Imidlertid har de to største, Bitmain Technologies, verdens største producent af bitcoin-gruveudstyr, og Canaan Inc siden lader deres applikationer bortfalde.

 • RHY skjuler ikke det faktum, at det deltager i blockchain-minedrift og hævder at drive et 450MW-anlæg med 300.000 minearbejdere.
 • Nu har den kinesiske regering foreslået at forbyde minedrift.
 • Landets største og mest synlige minearbejdere ser ud til at have fornemmede regulatorer lukker ind og har planlagt at sprede deres operationer over hele kloden.
 • Udstyret betragtes som et køretøj, som investorer hælder ressourcer i - i dette tilfælde såsom omkostninger som elektricitet - for at generere afkast.

Seneste Nyt

Fra begyndelsen omfavnede kinesere en Bitcoin som en god ting. Hun tjente cirka 6500 renminbi (940 dollars) fra processen. Og alligevel er landet på en eller anden måde forblevet episenteret for global cryptocurrency-mining, der er hjemsted for mere af den computerkraft, der bruges til at mynte nye bitcoin end noget andet land.

Minedrift er af en slags konkurrence. Bedste online aktiemæglere (og kampagner) oktober 2020, fidelity tilbyder også en bred vifte af investorressourcer, herunder webinarer, live events og seminarer og mobile kapaciteter til Blackberry, iPhone, Palm og Windows Mobile. ”Inspektionen ledes af centralregeringen snarere end en selvstændig plan initieret af den lokale regering”, ifølge en branchechef, der er involveret i planlægningsprocessen. Ejerne ønsker ikke at udsende deres specifikke placering, for selv om den kinesiske regering hverken officielt er pro eller imod bitcoin, er den enorme mængde penge, der strømmer fra disse miner, uden for statskontrollen. Kina begyndte at slå ned på bitcoin-minedrift inden udkastet til forslag i april af National Development and Reform Commission, det primære regeringsorgan for økonomisk planlægning.

NDRC offentliggjorde papiret til offentlig kommentar, og høringsperioden slutter den 7. maj. Det, der skal vise sig interessant i fremtiden, hvis Kina virkelig er i stand til at håndhæve, hvis et forbud med effektivitet er, er, hvordan det vil ændre både miljøpåvirkningen af ​​Bitcoin-minedrift og hvordan decentral minedrift er. Korrektion (aug. E-guld, tricket her er dog at få dig til at indskyde endnu flere penge, fordi de ved, at hvis du tror, ​​at du rent faktisk tjener penge, vil du være mere tilbøjelig til at indbetale endnu mere for at tjene større overskud, hvilket desværre er, hvad de fleste mennesker gøre. )Stadig kan et antal Bitcoin miners forblive, især hvis lokale regeringer ignorerede instruktionerne og fandt en måde at reklamere for lokale producenter, siger folk i branchen. På dette tidspunkt kontrollerede det ca. 380 PH/s.

Men ustabile cryptocurrency-priser har været en udfordring for disse planer; i januar annoncerede Bitmain afskedigelser og suspenderede sine planer om at åbne en massiv ny facilitet i et ledigt Alcoa-smelteri i den lille by Rockdale, Texas.

Ankii bitcoin mining hardware sha-256 algoritme Bitcoin Miner0 Bitmain Antminer T17 42Th/s t17e s17 s17e miner

Minedriftsfordelene og transaktionsgebyrerne for hver blok kan ses online med enhver blokudforsker. Et kig på de mest populære bitcoin-børser, faktisk har HitBTC sin egen Wikipedia-side, som er fantastisk til en Bitcoin-udveksling. Billedkreditter: Minedrift gør det eksponentielt sværere at vende en tidligere transaktion ved at kræve omskrivning af alle blokke, der opstod efter måltransaktionen.

Handel og besiddelse af cryptocurrencies er ulovligt i Kina som en del af den bredere valutakontrol, men kryptobrug er fremherskende på det sorte marked. At lukke de store faciliteter, der drager fordel af stordriftsfordele, kan hjælpe mindre minearbejdere med at konkurrere --- både i Kina, hvor mindre operationer ville være mere tilbøjelige til at fortsætte med at operere under radaren og andre steder. Han fortalte det kinesiske kryptovalutas websted 8BTC News, at mange kinesiske kryptomedarbejdere strømmet til Iran sidste år, fordi elektricitet er billigt (helt ned til kr0). I de tidlige dage af Bitcoin kunne enhver finde en ny blok ved hjælp af deres computers CPU. Minen er lige ved motorvejen, nær krydset mellem Latitutde 3rd Road og Longitude 3rd Road. Bitcoin-energiforbrugsindeks, selv hvis du investerer i en specialiseret minedrift ASIC, der kan koste tusinder af dollars, er dine chancer for at få valideret en blok på egen hånd slanke. Xinjiang er i det vestlige Kina. Kryptosektoren har trukket tæt på Beijing fra bekymring over svig og spekulation, hvilket førte til et forbud mod indledende mønt tilbud i 2020.

Ifølge undersøgelser fra Credit Suisse ejes 97 procent af alle bitcoins af kun fire procent af deltagerne på markedet - hvilket giver dette lille mindretal en enorm økonomisk trussel.

Vores Websteder

Der er dog en ikke ubetydelig mængde over-the-counter (OTC) handler, som ikke gennemgår en udveksling, der sker via betalingsapps WeChat og Alipay, hvor brugerne sender penge til en der derefter sender dem det tilsvarende beløb af ønsket cryptocurrency. Det påståede tyveri blev opdaget, efter at den lokale elnetoperatør observerede en unormal stigning i elforbruget. Også dette lyder velkendt for kryptomassen, der ser Kina forsøge at afbalancere fordele og ulemper ved at være en blockchain-leder. Disse beregninger beregner, hvor mange hasjer en minearbejder kan køre pr. Watt elektricitet. Han hævdede, at de kan løbe hundreder af millioner af dollars, afhængigt af operationens størrelse. At få hænderne på en bitcoin miner8 i Kina i disse dage er udfordrende. ”Det ser ud til, at hashraten ikke påvirkes meget,” opsummerede han. Bedste apper til handel med handel i indien: begynderliste, det er en fantastisk måde at forberede sig på pension eller endda bare tjene nogle ekstra indtægter. Prospektet forudser, at salget i Kina ville stige til 35.

Nyhedsbreve

Andre flytter til køligere klimaer, såsom Island. 25 W/Gh og 0. Hans maskiner finder kun i gennemsnit en ud af hver 100 blokke. Minedrift med lavere W/Gh og W/Th er mere effektive. BW, der blev oprettet i 2020, er et andet mineselskab med base i Kina.

F2Pool har udvundet ca. 18. Faktisk hævder virksomheden, at 70% af bitcoin-mineriggene blev foretaget af dem. Ifølge US Library of Congress “i januar 2020 anmodede Kinas førende gruppe af internetfinansieringsrisici afhjælpning af lokale regeringer om at fjerne eksisterende, præferentielle politikker for bitcoin-mineselskaber. I modsætning til traditionelle valutaer som dollaren kontrolleres oprettelsen af ​​bitcoin ikke af centralbanker. Teknikere inspicerer bitcoin-minemaskiner på et minedrift, der drives af Bitmain Technologies i Ordos, indre Mongoliet den 11. august 2020. Endvidere bød retten 10000 renminbi. Af denne grund installeres det meste af dette bitcoin-udstyr til landdistrikter tæt på vandkraftværker. 5 bedste usb bitcoin miners 2020, hastigheden for oprettelse af blok falder. Politiet brugte droner til at foretage en luftbåren efterforskning over et område på to kilometer.

Videoen nedenfor af en Bitcoin-minedrift i Kina giver dig en bedre idé om, hvor konkurrencedygtig Bitcoin-minedrift er blevet: Han forklarede, at man ikke bare kan se på energimiksen i et land som helhed for at vurdere bitcoin's energiforbrug; du skal zoome ind på bestemte regioner, ned til provinser, byer og undertiden individuelle minefaciliteter. Naturligvis er dette ikke første gang, at Kinas regering bøjede sine muskler i retning af krypto. Hvordan man tjener penge, det er ikke mig, der siger dette, og det er eksperterne, der nøje vurderede statistikkerne og de aktuelle investeringstendenser. Underligt er det ikke ulovligt at eje bitcoin eller handle i Kina.

UAW ser 'gode fremskridt' i centrale spørgsmål for at forsøge at løse GM...

Rapporter hævder, at NDRC sagde “[bitcoin miner5s] skal udfases, da de ikke overholder relevante love og regler, er usikre, spilder ressourcer og forurener miljøet. En direktør, der arbejder tæt sammen med kinesiske minefirmaer, sagde til WIRED, at selvom forbuddet i vid udstrækning forventedes at komme videre, forventer minearbejdere, at det vil tage år, før regeringen fuldt ud tøfter deres operationer. I dette var der en let ironi. At mere end 60% af deres elektriske kraft produceres i Kina af kulfyringsanlæggene hjælper ikke. BitFury har det meste af sin hardware, der kører i Georgien, og Bitfury er på 2. Kina begyndte også at begrænse cryptocurrency mining og tvang mange virksomheder - blandt dem nogle af verdens største - til at finde baser andre steder. Tabet af minedrift i Kina kan have en betydelig indflydelse på bitcoin's pris, med eksperter, der antyder, at det kunne være positive nyheder for bitcoin investor'erne. De er nødt til at rydde op i deres handling og at brænde kul for at køre Bitcoin-minerigge er på toppen af ​​de identificerbare syndere.

Bare 200 km væk fra Bitmains hovedfaciliteter i udkanten af ​​Ordos lå Haerwusu, Kinas største åbne gruve. Dotcom-boblen brast og tog med sig et tech-utopisk ideal om, at internettet kunne være et decentraliseret, globalt rum. Dette nummer ændres med det øjeblik mod det endelige mål, og det er en 21 millioner Bitcoins. En grafikbehandlingsenhed driver de fleste computervideokort og kan bruges til at mines Bitcoins. Bitcoin loophole - det officielle websted for 2020, dette kan give en hacker mulighed for at forsøge at bruge oplysningerne til at få adgang til konti ved at udligne dig. Bitcoin-minenhed er tændt, og minerigger er igen i efterspørgsel efter den nylige eskalering på markedet.

Det gav dog ikke en tidslinje til udfasning af branchen. (5 bedste stater til Bitcoin-minedrift og de værste.) Det kostede en smuk mønt at bygge. Bitcoin-minedrift er designet til at blive mere optimeret med tiden med specialiseret hardware, der bruger mindre energi, og driftsomkostningerne ved minedrift bør fortsat være proportional med efterspørgslen. Ved at have infrastruktur i mange lande gør det netværket mere modstandsdygtigt over for regeringens indblanding. Den mistænkte minedrev cryptocurrencies ved at stjæle strøm fra en af ​​Kinas største oliebrønde. For at tilføje salt til skaden subsidieres elektricitet. F.eks. Btcusd, , og Australien, og det er kæmpe Joseph Young - NewsBTC - Mandag 16, 10:. Har Bitmain, verdens største bitcoin-minedrift, oprettet aktiviteter i Indre Mongoliet.

 • Kina er en stor aktør på bitcoin-markedet og er vært for en betydelig andel af minearbejdere.
 • I kølvandet er der steget enorme teknologiske monopoler med magt fra regeringen og en række værktøjer, der er perfekt egnet til autoritære regimer til at styre deres befolkning.
 • En bemærkede, at den stadig er i den offentlige høringsfase, indtil den 7. maj, og at selvom den vedtages i loven, er processen muligvis ikke øjeblikkelig, og inspektioner ville i første omgang være ret slappe.
 • Guld vinder hver gang.
 • De forventes stadig at lukke deres minedrift i den nærmeste fremtid.
 • Hvad der er mere interessant end nationens potentielle nedlukning, eller endda prisens knappe anerkendelse af det, er det faktum, at et forbud mod kinesisk minedrift for Bitcoin faktisk kunne være fordelagtigt for cryptocurrency.

Opret forbindelse på Socialt

”De børsnoterede firmaer, der deltager i såkaldte hemmelige minedrift, har også fundet sted tilfældigt omkring det tidspunkt, hvor mysterium minearbejdere har udgjort en god del af netværkene Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin Core (BTC). Det samlede antal fra disse puljer er 72%. En andel er kun en regnskabsmetode for at holde minearbejdere ærlige og retfærdigt opdele eventuelle fordele, der opnås ved poolen. Disse er vært i bygninger adskilt fra minemaskinerne. Hvis du kunne lide denne historie, skal du tilmelde dig den ugentlige bbc. Sharqi mener, at meget af ulykken om en ekstremt skadelig virkning af denne praksis er overdreven. Om produkt og leverandører: Selv i et Kina, der forbyder handel med cryptocurrency, mærkes virkningen stadig, især blandt unge mennesker, der håbede at blive rige hurtigt.

Henholdsvis 29 W/Gh. 9 millioner ton (lige så meget som Jordan). Især mod regeringer med stram monetær kontrol, der har mest at tabe på en teknologi som Bitcoin. Bitcoin er et magt-sulten monster! Hjemme er den kinesiske regering begyndt at begrænse cryptocurrency mining og tvinger mange prospektere til at finde baser andetsteds. En erklæring fra centralbanken sagde, at selvom digitale valutaer endnu ikke udgør en trussel mod Kinas finansielle system, bærer det flere risici. Det ser ud til, at Kina gerne vil have, at bitcoin skal forblive som en slags ”eftertanke”. Bitcoin er i hans øjne underlagt den samme små lokale politik som noget andet i Kina.

 • Vandkraft har især store regionale miljøeffekter og skal undertiden sikkerhedskopieres af fossile brændstoffer.
 • Politiet har truffet "obligatoriske forholdsregler" mod mere end 20 kriminelle mistænkte, og sagen er under efterforskning.
 • Det foreslåede forbud, som oprindeligt blev rapporteret af South China Morning Post, kunne træde i kraft efter en offentlig kommentarperiode, der sluttede den 7. maj.
 • I et fælles dekret fra flere finansielle tilsynsmyndigheder, herunder Kinas centralbank, sagde gruppen, at de betragter ICO'er som en ulovlig og ulicenseret offentlig finansieringsaktivitet.

4/8 Den første bitcoin-pengeautomat vises

Bitmain, hvis maskiner er blevet beskrevet af Financial Times som at kryptere, hvad skovle var til guldrush, annoncerede i sidste måned planer om at indsætte 200.000 af sine egne maskiner i faciliteter i hele Sichuan i sommer for at få mest muligt ud af regntiden og efterfølgende oversvømmelse af billig vandkraft. Begrundelsen er, at disse minearbejdere ville være meget lettere at tvinge sig til at handle i tandem på måder, der er skadelige for netværket, end hvis de var spredt mere tyndt over hele kloden. Der er flere grunde til det. Det er dog ikke alt. I betragtning af manglen på lovlige udvekslinger og de iboende risici ved OTC-handel er minedrift den sikreste måde at generere cryptocurrencies i Kina. Selv om deres samlede energiforbrug i modsætning til Bitcoin ikke er gennemsigtig og kan ikke måles så let. Forskellige sager, der involverede denne praksis, er dukket op i medierne, herunder en sag i november, da en kinesisk rektor blev fyret efter en hemmelig stak crypto-minemaskiner blev fundet forbundet til hans skoles elforsyning. Millionærhistorier: hvordan 7 daglige mennesker blev rige og hvad vi kan lære af dem. Miners computere bliver kolde, og de sælger deres dyre rigge til spillere eller enhver, der vil købe.