Bitcoin Pro App app, Electrum Bitcoin tegnebog

Coinbase ser nu ud til at bevæge sig dybere ind i regulerede markeder over hele kloden ved at opbygge platformen mellem fiat-valutaer og cryptocurrencies. Tjen penge online: hvad jeg gør for at tjene kr50.000 om måneden hjemmefra. Tabtrader, når du bytter USD eller en anden valuta for bitcoin, har du brug for midler til at gennemføre disse transaktioner. Shrimpys API er et cryptocurrency trading API, der let er kompatibelt med alle følgende udvekslinger og deres API-slutpunkter: Brugere konstruerer en simpel kryptoindeksportefølje ved at vælge deres aktiver og passende allokering, og de er indstillet!

  • Derfor, jo højere investeringer, desto højere er fortjenesten du tjener.
  • Den tegnebog, der følger med denne app, er det, der gør det muligt for en enkeltperson at købe og sælge digitale valutaer, men den har også yderligere funktioner, der gør det muligt for enkeltpersoner at håndtere deres kryptovalutaer effektivt.
  • Desuden giver appen brugere en overflod af detaljer om cryptocurrencies og opdateringer om Bitcoin.
  • Gemini har et begyndervenligt og brugervenligt system, der giver dig mulighed for at købe og sælge et begrænset antal mønter.
  • Den anden er at overvåge markedet via en dedikeret algoritme, der overvåger markedet.

Som et resultat har du muligvis brug for mere end en udveksling, afhængigt af hvilke mønter du vil købe eller holde. Rapporten sagde ikke, da Apple opdaterede sin politik, og virksomheden returnerede ikke en CNBC-anmodning om kommentar. Importer automatisk din portefølje (r) og handler direkte fra de børser, du bruger. På en computer genererer denne proces 1.400 watt - det samme som en hårtørrer, ifølge bitcoin-mineselskabet Coinmint. Mange personer ønsker at forstå mere om, hvad Bitcoin er, og hvordan det fungerer, men et andet ofte stillede spørgsmål er, hvordan en person kan købe og sælge cryptocurrency.

Myntstatistikker

Men mens transaktioner registreres offentligt på blockchain, er identificering af brugerinformation ikke. For at stimulere bekræftelsen af ​​nye transaktioner mynter minearbejdere en lille mængde ny cryptocurrency, hver gang en valutaenhedsoverførsel bekræftes. Det kan synes svært at tro, at en digital valuta kan være værd tusinder af dollars. Vær opmærksom på disse 7 bitcoin-svindel i 2020, der er kolonner for handelsstørrelse, pris og tid ned til det andet. Det er usandsynligt, at nogen med succes kunne "mine" bitcoin på en iPhone eller iPad alene på grund af den mængde energi og computerkraft, det kræver. Det viser dig de ajourførte priser på de fleste cryptocurrencies overalt i verden.

Udvekslinger forbinder dig direkte til bitcoin-markedet, hvor du kan udveksle traditionelle valutaer for bitcoin. Appen indeholder også support til over 80 lande og nogle avancerede cryptocurrency tech som Proof of Stake og masternode pooling. Jeg var overvældet over antallet af tilgængelige Bitcoin-tegnebøger.

Men når du handler med Bitcoin, skal du passe på for store overførselsgebyrer, når du går frem og tilbage mellem mønter og andre valutaer og endda overføres til andre digitale tegnebøger.

Forbedr din handelsoplevelse med PrimeBits personaliserede API

BTC Safari betaler sig angiveligt dagligt uden nogen tilbagetrækningsgrænse. Ulempen ved handel med bitcoin på Robinhood er, at applikationen kun er tilgængelig i 17 stater fra februar 2020. En af de bedste børser for begyndere er Coinbase, en San Francisco-baseret cryptocurrency-udveksling. Denne app kræver Android version 4. Coinbase frigav kun et betalingskort for britiske kunder, der opretter forbindelse til din Coinbase-konto.

  • 0000009 osv., Og det minimale udtrædelsesbeløb ville være 0.
  • De er krypturvalutaer - digitale valutaer, der bruger kryptografi til at sikre brugernes besiddelser, kontrollere oprettelsen af ​​nye valutaenheder og lette overførslen af ​​eksisterende enheder fra en person eller part til en anden.
  • De kan også have mere funktionalitet, ligesom underretninger og forbruge mindre mobildata sammenlignet med indlæsning af desktopwebstedet.
  • Ja, Coinbase er et Bitcoin-selskab med base i San Francisco og støttet af betroede investorer.
  • En person, der bruger Bitmap, vil være i stand til at foretage et øjeblikkeligt køb af et fysisk produkt, og ideen til denne app er lige så let at bruge som Google maps med grænsefladen, der fungerer på en lignende måde.

Blockchain

Det er også en af ​​de eneste FDIC-forsikrede tegnebøger på markedet. En crypto-tegnebog er en type opbevaring til dine cryptocurrencies. Hvis du imidlertid aktivt vil købe og sælge cryptocurrencies, skal du sørge for, at den app, du er interesseret i, er tilgængelig i dit område. Denne app tilbyder muligvis ikke tegnebogsfunktionalitet, men den har nogle af de mest omfattende databaser til sporing af priserne på 1.300 altcoins, realtid og historisk prissporing og en fuld portefølje, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at spore, hvor mange penge du måske har gjort eller mistet. Applikationerne er mere brugervenlige sammenlignet med websider. Blockfolio giver dig mulighed for at spore din porteføljes værdi over tid - uanset hvilke mønter du har i din tegnebog. Bitcoin pro-appanmeldelse, så læs videre og få minedrift i dag. Hvis du føler dig klar til at efterlade træningshjulene, kan du springe til “Trin 1:

10 bedste forretningsapps til Android! Appen sender brugerne meddelelser, når cryptocurrencies har nået en bestemt tærskel. Du skal bare besøge de ofte opdaterede møntmarkedsdata for enhver kryptovaluta i vores separate afsnit om kryptomarked. Det er muligt at gå i dvale og se et enkelt mønts skyrocket med 25% - eller miste halvdelen af ​​sin værdi. Live kryptoprisalarmer, prissporing, nyheder om kryptomønter, live kryptokonvertering. Det er ubestrideligt, at cryptocurrency er den nye hotness, og at alle de seje børn investerer i forskellige virtuelle valutaer.

Selvom bitcoin er værd kr3.890 i dag, var det også værd kr19.783.

Bitcoin, der er gemt på en Vault-konto, kan beskyttes af flere godkendere. Du bliver bedt om at tage et billede af dit kørekort eller pas, hvis du køber med et kreditkort. • Vær opmærksom på Shoulder of a Pro hver dag, og du kan lære, mens du handler. Den første bruger din telefons system-on-chip til at miner cryptocurrency, og den anden offloader behandlingen til MinerGates servere mod et nominelt gebyr. Du skal sælge enten ved hjælp af en bankkonto eller en USD-konto, der holder dine penge på Coinbase. Brugere kan tjene ubegrænset rigtig bitcoin ved enten at spille spil eller lave en blockchain ved hjælp af stacking blocks. Vault-konti kan også lukkes af Coinbase når som helst. Coinbases FDIC-forsikrede politik er kun op til kr250.000.

Bankkonto

Brugere kan oprette tre typer tegnebøger med Coinbase: Der er ikke en app til denne. Hvis du er på udkig efter en no-frills, bare-ben cryptocurrency minedrift app, der kommer helt ned til erhvervslivet, er AA Miner appen for dig. Forbrugere, der ønsker at handle bitcoin, har brug for et sted at opbevare dem - en digital tegnebog og tilslutte den til en bankkonto, kredit- eller betalingskort. 16 men prisen på Coinbase er kr8.962.

49% betalingskort USA øjeblikkelig EUR 3. Vores app er enkel og let at bruge. Jeg sidder fast med frosne midler i allerede 10 dage, og nu er jeg nødt til at vente yderligere 5 på, at bankerne rydder det, når det er hurtigere på kortet, men du sidder fast med de samme høje omkostninger for at sælge det, der kommer ud til bid dig i men for gebyrerne. På flip side er det primære problem med valutaen, når det kommer til handel. Anmeldelse af bitcoin pro-appen, coinbase tilbyder sine mæglertjenester i USA, Storbritannien, Canada, Singapore. Brugere modtager satoshi i deres bitcoin-tegnebog, som brugeren skal oprette.

Så erhvervsdrivende og cryptocurrency-investorer er nødt til at have noget afkast på deres investeringer. Sørg for kun at sende til tegnebøger af samme type cryptocurrency, ellers går det tabt. I modsætning til andre automatiserede handelsbots er Shrimpy begyndervenlig og kræver ikke handelsviden eller erfaring for at opsætte. Der skal være en gennemgangsproces for at identificere, hvilke udvekslinger der ikke forfalsker deres volumen. Hvis værdien falder, vil du naturligvis have tabt penge. Så hvad er der for minearbejdere? Vi i socialleadfreak. Alternativt kan brugerne multiplicere deres bitcoins ved at spille et HI-LO-spil.

Er Bitcoin anonym?

Vil du få kryptoalarmer live? Når din konto er konfigureret, kan du endelig købe noget cryptocurrency! Når du har indtastet dine legitimationsoplysninger om minedrift og valgt en algoritme i rullemenuen, er du fri til at specificere antallet af processortråde, der er dedikeret til appens dekrypteringsrutine (kun op til fire, mærkeligt, selv på telefoner med otte-core processorer). Hvis du elsker krypto-nyheder, vil Crypto Pro være den nyhedskilde og ticker, du altid har ønsket. Den har en forenklet brugergrænseflade, men enkelheden fungerer i appens fordel på grund af mængden af ​​information, den viser. I modsætning til andre Cryptocurrency-handelssvindel, der har prydet Cryptocurrency-markedet, der passerer sig selv som ægte BitcoinPROAPP.

Få rabatter på handelsgebyrer, modtag airdrops eller sæt din QASH i arbejde og optag daglig renter med vores udlåns-app. Få endnu flere point, når du synker den gyldne Bitcoin! Hvis du ikke blev bedt om at bekræfte dit ID direkte efter indtastning af SMS-koden, gør du det ved at klikke på fanen "Køb/sælg". Her er hvad Apples websted siger: Disse tegnebøger giver hurtig og nem adgang til bitcoin, men ulempen er, at de lægger dine penge i hænderne på et tredjepartsfirma. I modsætning til de fleste onlineudvekslinger gemmer Cash-appen din bitcoin på din Square Cash-konto i stedet for en separat digital tegnebog. Det støttes af store amerikanske investorer og er ikke en fidus.

De fleste mennesker handler mindre end kr10 millioner pr. Måned og falder i 0. Denne er faktisk rigtig god. De letter handelsaktiviteten fra mobiltelefoner.

Før du sætter dig sammen med en børs, skal du date rundt.

Hvad er Bitcoin Pro-app?

Coinbase er en begyndervenlig cryptocurrency-udveksling, der giver dig mulighed for at købe og sælge cryptocurrencies. Hvis du spiller dine kort rigtigt, behøver du ikke betale en cent - det er rigtigt, nul handelsgebyrer. Kan en investor virkelig blive rig på udbytte?, med ekspertvejledning til at finde og investere i disse unikke, men konservative og velprøvede aktier, er du rig med udbytte den eneste bog om investering i udbytte, du nogensinde har brug for. Mellemhandlere kan opgradere deres porteføljer og handelsfærdigheder med Voyagers værktøjer. Læs den fulde nodeguide for detaljer. Du kan købe mønter samt handle med dem på margin, hvilket er ret unikt.

Beviskontrol

Dette er en af ​​de eneste investeringsapps, der giver dig mulighed for at se dine diagrammer i augmented reality. Det grundlæggende princip er, at det er et krypteret aktiv, som kan optjenes gennem minedrift eller handles til brug af fiat-valuta. Bitcoin investment hub, i de sidste par år er minedrift af Bitcoin kun rentabel, hvis det gøres i store skalaer. Bitcoin cash bchabc til bitcoin btc exchange / hitbtc. Hvis du står, skal du sidde ned, for her er en oversigt over alt, hvad du har brug for at vide, før du køber din første bitcoin - eller beslutter ikke at gøre det. • Gennemsnitlig 89% vindende uger - hvilket betyder mere potentielt overskud for dig at opnå et godt overskud. Appen er tilgængelig for Android-brugere, og den giver dem mulighed for at deltage i et blokstaplingsspil og modtage Bitcoins direkte i deres tegnebog ved at spille spillet. Jeg indbetalte kr300 hos OptionsMaker og investerede kr50 pr. Handel (Hvad kan jeg gøre, jeg er normalt meget skeptisk over for nyt Crypto-handelssystem.) Tegnebøgerne synkroniseres med blockchain. Digitale aktiver kan virke forvirrende, men vi er her for at hjælpe.

Kontroller Din Båndbredde Og Plads

Hvis du vil prøve Coinbase, men med meget højere lydstyrke, er denne platform vejen. De imponerende værktøjer til cryptocurrency-handel, der tilbydes af softwaren, er eksklusivt for de registrerede medlemmer. Hørbart uk, desværre steg det gennemsnitlige tab over den gennemsnitlige sejr i denne måned. 5 (b) Kryptokurser: Min saldo i dag er kr3590, hvilket betyder, at jeg har tjent kr3090 på kun 3 uger med at bruge Bitcoin PRO APP-systemet, med et dagligt gennemsnit på over kr140 i overskud. Det understøtter kun en cryptocurrency, Litecoin, på LitecoinPools servere. Så hvis værdien af ​​den valuta, du har købt, stiger over det tidspunkt, vil du have tjent penge. PRIS OG VILKÅR:

Multisig

Baseret på kr270 millioner i den faktiske daglige Bitcoin spot-handelsvolumen hentet fra Bitvis-rapporten, kan vi ekstrapolere, at Shrimpy udfører op til 1-2% af hele Bitcoin spotmarkedet i handelsvolumen! Kan du købe bitcoins med PayPal på Coinbase? Fra 1879 til 1933 kunne amerikanere for eksempel handle med den føderale regering 20 dollar. Betalingskort er bedst til hurtigt at købe mindre beløb. Men spørgsmålet om, hvorvidt man skal bruge Coinbase Pro eller Coinbase, er forvirrende for mange nye brugere. Coinbase tilbyder en unik løsning til sikring af større mængder bitcoin. GitHub Bitcoin Code software, der er masser af scam-software rundt omkring, men Bitcoin Code er helt klart et hæderligt værktøj, bakket op af en anerkendt udvikler, og brugt af mange erhvervsdrivende, der har afgivet verificerbare udtalelser. Du har brug for en omfattende udvekslingsapp, der giver dig mulighed for at se diagrammer og købe mere end de største mønter på markedet.

Når du har konfigureret din tegnebog med en betalingsmetode, har du brug for et sted at købe bitcoin faktisk. Bitpay, gennem mange af dets unikke egenskaber tillader Bitcoin spændende anvendelser, der ikke kunne dækkes af noget tidligere betalingssystem. Crypto tracker der ikke sporer dig tilbage. Alt i alt sigter Coinbase at øge vedtagelsen af ​​cryptocurrency yderligere efter den seneste finansieringsrunde. Svaret er enkelt. Udvekslinger kan variere i omdømme, pålidelighed, sikkerhed, behandlingsgebyrer, valutakurser og kryptokurser, der er tilgængelige for handel. Dette inkluderer eventuelle gebyrer, begrænsninger og bitcoin-ATM-typen.

Coinbase understøtter 55+ lande. Coinable har adskillige bankpartnerskaber, der gør det muligt at foretage transaktioner via EFT-betaling, ACH/SWIFT/SEPA-overførsel og, som en nylig introduktion, større kreditkort og PayPal. 7 lette måder at tjene penge på en dag. Dette er valgfrit.

Seneste Nyt

På et særligt ustabilt marked kan det være trøstende at vide, at du handler på en reguleret børs. Værdien af ​​Bitcoin er dog stadig oppe fra sidste år, efter at have været værdsat til kr3.674 ved udgangen af ​​2020 og blev vurderet til over kr13.000 mellem april og juni i år. Den tidligere mulighed er den bedre indsats; I betragtning af cryptocurrency-minedriftens knivskarne marginer er skyminedrift sjældent værd at de tilknyttede tillæg. De fleste stiller imidlertid stadig spørgsmålet “kan du virkelig tjene penge i Bitcoin PRO APP-software”. Betalingskort, bankkonto eller bankoverførsel. For de høje omkostninger ved at købe og altid købe til en højere pris, end det faktisk er, gør det endnu mere værdiløst, endda talje og ressourcer bare ved at prøve at få noget btc. STØTTE VEKSLINGER:

De er veletablerede siden år, som en af ​​de mest populære altcoin-mæglerplatforme.

Coinbase anbefales ofte til nykommere som en af ​​de nemmeste måder at erhverve deres første bitcoins. • BitcoinPRO APP er fuldstændig gennemsigtig, som kun har mistet en gang i de sidste 1342 handelssessioner. Selv hvis du ikke bliver bedt om at bekræfte dit ID nu, vil du alligevel gøre det, fordi du før eller senere skal bekræfte dit ID for at købe eller fortsætte med at købe cryptocurrency. Begyndende erhvervsdrivende, der ønsker at komme i gang med en sikker, sikker cryptocurrency-udveksling uden besværet med et kompliceret system. Github, 16 men prisen på Coinbase er $ 8.962. Binance er muligvis det bedste alternativ, hvis du ønsker at diversificere din cryptocurrency-portefølje. 99/år automatisk fornyelse af abonnement med en 7-dages gratis prøveversion er tilgængelig. Dog kommer det til en pris af kr8.

Gebyrerne vil også være de samme, så der er ingen rabatter for mobilhandlere.

Beskrivelse af Bitcoin Basketball PRO

CryptoTrax gider ikke for meget med den mønt, du har - det er langt mere bekymret for, hvad du gør med det, nu har du den. Data fra følgende udvekslinger blev brugt til at opnå for at få øje på markedsvolumen: Med bitcoin er det at komme til det rigtige svar inden en anden minearbejder næsten alt at gøre med, hvor hurtigt din computer kan producere hash. Fremtiden er nu, og investeringerne har aldrig set så sci-fi ud. Download vores officielle tegnebog-app, og begynd at bruge Bitcoin nu. 99% betalingskort Canada øjeblikkelig CAD 3. Tegnebøger fokuserer på sikkerhedsfunktioner på meget højt niveau for at holde dine mønter sikre. Abra er en brugervenlig mobilapp med lave gebyrer, der giver dig mulighed for at sende bitcoin til enhver ekstern bitcoin-tegnebog eller til enhver Abra-bruger.

Hvis du agter at blive en pro trader, er den bedste genvej at deltage i et professionelt handelsforløb. Tro det eller ej, Coinbase Pro ejes af Coinbase, skønt Coinbase Pro og Coinbase ikke har meget til fælles. Blockchain-tegnebogskonti kan sikres via e-mail-verifikation, to-faktor-verifikation og sikkerhedskopiering af sikkerhedskopier. Der er en komplet guide i bunden af ​​dette indlæg, der viser dig, hvordan du køber på Coinbase ved hjælp af et kreditkort. 4 er modtagelige for phishing. Hvis du er stumpet over 'Hvem vil være millionær', skal du Crowd Millionaire danmark altid spørge publikum. Her er nogle flere applister, som du måske finder interessant! Du kan bruge bitcoins online uden at udsætte dig selv for Bitcoin's volatilitet. Imidlertid har dette tal en tendens til at variere fra mæglerne.

Nu, hvor vi har etableret den bedste tilgang til minedrift af cryptocurrency på Android, er det næste trin at installere en cryptocurrency-mineapp, der automatiserer processen. Vejledning: hvad er bitcoin, og hvordan fungerer bitcoin? Coinbase har en videnbase og e-mail support. Se dette rum.

Bedømmelser Og Anmeldelser

Så sørg for, at tilmeldingsprocessen var vellykket, før du fortsætter. Nogle cryptocurrency-mineapps på Android kræver, at du tilmelder dig en cryptocurrency-pool. Fra den dato, hvor denne artikel blev skrevet, ejer forfatteren ingen cryptocurrencies. Disse apps falder i forskellige kategorier. Du kan uploade et kørekort eller andet foto-id og kan uploade med et webcam, et mobilkamera eller en filoverførsel. For hver transaktion på netværket (også kendt som “blockchain”) bruger såkaldte “minearbejdere” GPU-kabinetter, ASIC'er, smartphones og andre enheder til at finde et hash - et produkt af en kryptografisk funktion - der forbinder den nye overførsel eller "blokering" til sin forgænger. En uautoriseret transaktion fra din udveksling kunne have gået ned ad gaden eller helt til Australien - der er ingen måde at fortælle nøjagtigt, hvem der er ansvarlig. For De Forenede Stater ændrede det sig alt sammen på højden af ​​den store depression, da Amerika stod over for stigende arbejdsløshedsprocent og spiralformet deflation.

Bortset fra manuel handel, har BitcoinPRO APP også en fantastisk auto-handelstilstand, som faktisk er nyttig for enhver nybegynder derude, der desperat forsøger at minimere indlæringskurven og tjene på noget. Nogle af dem inkluderer 20+ valutakonverteringer, muligheden for at sende og modtage Bitcoin-betalinger, to-faktor-godkendelse, PIN-beskyttelse, support på 18 sprog, TOR-blokering og QR-kode support. Der har aldrig været et lettere tidspunkt at komme i gang med at investere i cryptocurrency. Binance API, CoinbasePro API, Bittrex API, Kraken API, Gemini API, Poloniex API, Huobi API, KuCoin API, Bibox API, BitMart API og HitBTC API I 2020 begyndte bitcoin-minearbejdere at bruge computere, der er specielt designet til minedrift af cryptocurrency så effektivt som muligt, kaldet Application-Specific Integrated Circuits (ASIC). Dette betyder, at det er kritisk for erhvervsdrivende at have adgang til de værktøjer og oplysninger, de har brug for for at udnytte disse øjeblikke, hvor og hvor de har brug for det. En af de mest populære og regelmæssigt fremhævede er Bitcoin Billionaire, et simpelt spil, der giver dig mulighed for at spille rollen som en Bitcoin-investor, når han skaber en formue.

Dow strejker hele dagen Intraday High, rejser sig for en fjerde dag, når handelspagten får knudepunkter fra Wall Street

Bitcoin øges i popularitet, fordi det er fri for regulering, er helt anonymt og har en værdi, som ikke påvirkes af udbud og efterspørgsel. Hvis du ser 3 afgifter, skal du ignorere gebyret, der er kr1. Det er altid interessant og nyttigt at kende møntmarkedets kapacitet. De opkræver en 3. En Coinbase USD-tegnebog giver dig mulighed for at gemme dollars på din Coinbase-konto. Securities and Exchange Commission kræver, at brugerne verificerer deres identitet, når de registrerer sig for digitale tegnebøger som en del af dets politik for hvidvaskning af penge. Bitcoin PRO APP-software er allerede blevet bevist i over 1.768 handelssessioner med kun en tabende dag! Træk blot din finger og mål dit skud, slip og score point.

Delta

Coinbase forklarer, at en USDC er repræsenteret af en USD på Ethereum blockchain. Lav komplekse manuskripter ved hjælp af kombinationer af mønstergenkendelse og avancerede studier. Grænserne på bankkonti er meget højere og starter ved kr7.500 pr. Uge. Et samfund dedikeret til Bitcoin, Internets valuta. Når du tager et køb ved hjælp af bitcoin, skynder det netværk af computere sig for at kontrollere, at din transaktion skete på den måde, du sagde, at det gjorde. Nu er det et godt tidspunkt at overveje, hvordan du måske vil føje bitcoin til dit appudviklingsprojekt for at få adgang til dette voksende marked. Løsning af en hash tager gennemsnit 10 minutter computere og endda supercomputere. Appen er tilgængelig for Coinbase Pro-kunder i 100+ lande over hele verden.

Absolutte cryptocurrency begyndere, der ønsker at springe og lære mere om nogle af de mest populære muligheder - eller køb en lille smule crypto bare for sjov. Følg disse trin for at komme i gang: Det er alt sammen godt for den virkelige verden, men når det kommer til at købe og sælge en cryptocurrency, er den mest værdifulde investering, du kan gøre, tid. Det næste trin er at oprette en mæglerkonto fra medlemsområdet. Og du kan forhindre, at den mines, når din telefon er slukket for opladeren, lavt batteri eller på mobildata. Andre var på en vindende række! De tilgængelige betalingsmetoder afhænger af dit land. Du vil også bemærke et ekstra gebyr for miner for at sende valuta.

I de sidste fire år udfører BitcoinPRO APP-softwaren handelssessioner i 1478 og kun én gang, bare den ene session endte med tab. To af de tre nøgler tillader udgifter til midler. Dette er en forbløffende winrate på 86%. Bitcoin PRO APP CEO: • Du kan handle med Bitcoin PRO APP-software mens du er på farten med din smartphone (Både Android og iOS). 48 måder, du kan tjene ekstra penge på i din fritid. Opret en 6-cifret PIN-kode og bekræft denne på næste side.