Handelspsykologi: Sådan tænker du som en erhvervsdrivende

Her er hvad det er, hvorfor det er problematisk, og hvordan man får dig selv ind i en mulighed, der søger tankegang. 20, som var høj på dagen. I det øjeblik du begynder at forestille dig selv, at daytrading-psykologi er let, begynder det normalt meget hurtigt at gå galt med handelsresultaterne. Der er simpelthen for mange variabler i handel til at kopiere en andres metoder nøjagtigt og håbe på succes. Vi ved, at markedet bevæger sig godt, og vi er parat til at implementere min strategi, når det andet sker. Det giver også mening at planlægge og bruge så meget tid som muligt på forskningsprocessen.

Vi havde en snestorm her i New England, det var tirsdag aften og onsdag. Selvom bogen dækker handelsbegreber som beslutningstagning under usikkerhed, risiko og mere, er den ikke skrevet specifikt for handlende. Pump store mønter som btc på binance ved hjælp af den bedste cryptocurrency app. Jeg var nødt til at være opmærksom på min følelsesmæssige tilstand og begynde at blive opmærksom på mine følelsesmæssige reaktioner, som jeg ville have, og hvordan disse kunne udløse denne form for nedadgående spiral af vrede, frustration, irritation, osv., Osv. Hvis du har en strategi, hvor du forventer at vinde 70% af tiden og miste 30% af tiden, bør du forvente en vis grad af fejl.

 • Her kommer det i spil.
 • Disse udgør mere end det faktum, at mandag, tirsdag og onsdag var langsomme.

For at opnå dette har de brug for en bestemt tilstedeværelse af sind. 40 bedste arbejdspladser hjemme og sidespil (opdatering i 2020). Du lærte 10 måder at mestre din dags handelspsykologi og hjælpe med at sætte dig på vejen til handelssucces. Ved at få teknisk dygtighed omkring, hvordan handel fungerer, kan du være bedre i stand til at navigere i de mange kurvekugler, der bliver kastet din vej gennem en handel og reagere på en rolig måde.

Den uerfarne erhvervsdrivende (og endda nogle erhvervsdrivende med mange års erfaring) har svært ved at tænke rationelt, når de er bange for at miste penge, så tag denne frygt ud af ligningen ved at bruge simuleringshandel som et værktøj.

Indstillinger For Vedhæftet Skærm

Tab er sunde og vises gennem optegnelser over dygtige erhvervsdrivende. Bitcoin miner3 virus: sådan registreres og slettes det, alt vises i rækkefølge - indtil du ser spillets navn. At have en stærk base af viden om, hvordan handel fungerer, vil sætte dig op for at træffe bedre beslutninger, både langsigtede og på farten. Fremskridt forex træning, vores tilpassede en-til-en-service kan udføres på vores Sydney-kontor eller over telefon for dem, der ikke er lokale. Hvis du tager en god handel, og den mislykkes, hvilket er normalt i handel, er der altid en god handel, der vil du tilbage i det grønne.

Dagshandelspsykologi involverer opbygning af selvtillid, og ensartede, rentable resultater vil føre til selvtillid. Når du handler, og du ser, at prisen bevæger sig mod dig, er den naturlige reaktion at føle frygt. Mennesker er simpelthen ikke helt rationelle væsener, især ikke når hårdt tjente penge er i fare. Tøv ikke med at handle med en papirhandelskonto i et stykke tid.

 • Mængden af ​​monetærtab, der opstår af en ny erhvervsdrivende under hans eller hendes introduktion på markedet, kan variere meget og afhænger i sidste ende af, hvor meget kapital der er til rådighed for den erhvervsdrivende.
 • Hvis frygt vises i din handel, skal du reducere din risiko.
 • Du er nødt til at arbejde på at forstå handelspsykologi og lede dit sind til at indstille dig til succes.
 • Det skulle ikke være anderledes med din handelsvirksomhed.

Jeg har drevet dag med handel med Futures Markets i ÅR, og det nummer 1, jeg kan sige, er - Day Trading er blevet min største lærer i mit liv!

De tilbyder konkurrencedygtige spænd på en global vifte af aktiver. De fleste begynderhandlere bliver til sidst slået ned og finder aldrig ud af, hvordan de skal komme sig. Bitcoin code-gennemgangen 2020, det faktum, at værktøjet er gratis at bruge, gør det enklere at prøve softwaren. 200 legit måder at tjene penge online, godsmæglere hjælper afsendere, der er nødt til at flytte fragt fra punkt A til punkt B ved at finde et luftfartsselskab (lastbilfirma), der vil transportere fragt for lidt mindre end afsenderen er villig til at betale dem. Dette er handelsdansen. Hvis du kommer ind i denne form for mental hævn, begynder du ofte skandaløst.

Start Software

Hvis du handler dag med at handle på markederne, skal du tage hurtige beslutninger på kort varsel, hvilket kan være forskellen mellem en rentabel eller tabende handel. Det er ikke overraskende, at ingen af ​​disse teoretiske handler poster overskud på en erhvervsdrivendes konto. Han fortsatte med at sige nøjagtigt den samme sætning for endnu et par skud. Handel er ikke, hvad de fleste mennesker tror, ​​det er. Dette vil ske, og det kan ikke undgås på lang sigt, uanset hvad du gør. Dette er en nøglekomponent i handelspsykologien.

Gør Forskning Og Gennemgang

Samme med handel. Fokus på at skabe og raffinere en rutine, der giver dig mulighed for at handle under de bedst mulige betingelser. Glem Kommissionen, glemme hvor mange timer du ventede på opsætningen, glem alt undtagen denne regel. Overtrading kan tilskrives grådighed, idet ønsket om at tjene penge tilskynder til at tage handler, der ligger uden for den vedtagne metode. Denne tredje dimension er evnen til at oversætte vores mønstre af fiasko og succes til konkrete principper, der styrer vores handlinger. Sådan fungerer markederne. Løn for dagshandel, du betaler dog for det privilegium med kontovedligeholdelsesgebyrer og provisioner. Du kan have den bedste strategi i verden, men hvis du ikke kan forblive disciplin og holde dine følelser i skak, risikerer du at miste fortjeneste. Den anden person kan have en anden tidshorisont.

Anbefalede mæglere i Storbritannien

Jeg havde aldrig været en "følelsesladet erhvervsdrivende", men pludselig sad jeg fast. Nogle handlende kan lære af at læse og undgå at begå deres mentors fejl. Bare det at minde dig selv om ting som det faktum, at aktiekurserne ikke er personlige, kan være kraftige påmindelser. Teamdaytrade.com - handel med vores penge, hold 60-80% af overskuddet., hemmeligheden er, at de fleste daglige handelsselskaber IKKE HANDLER DEG EGNE STRATEGIER, der ligger det principielle problem, hvorfor kun 10% af de handlende faktisk tjener penge. Forhåbentlig vil mine oplevelser også hjælpe dig. Hvorfor solgte du ikke tidligere? Hvorfor taber dette så meget alligevel? Dine hårdt tjente kontanter er på linjen, og du vil ikke miste dem.

Dette var den rette indgang. Indstil en fornuftig tabsgrænse, og lad den være der. Gratis dagshandelsbeholdere, vectorVest er bestemt beregnet til erfarne brugere og er inden for premium-prissegmentet. Hvad er problemet? Men denne idé, at tanken kommer før følelser, og at tanken er kongen kom mange år før CBT. I nutidig positiv psykologi er der en anerkendelse af, at vi gentager mønstre af succes såvel som konfliktmønstre.

 • Kilde - hvor kommer tipset fra?
 • Douglas gør et fremragende job, der udfordrer nogle af de mest grundlæggende antagelser om, hvordan verden fungerer.
 • Stop aldrig med at lære!
 • Kort sagt, han skulle have solgt øjeblikkeligt, da aktien ramte kr28.
 • Du skal handle smart, dette er en maraton.
 • Papirhandel kan give dig en masse indsigt i, hvordan du reagerer i en faktisk handel uden risiko.
 • Uanset dit nuværende niveau, vil du for evigt være studerende i denne forretning, hvad enten det er dagshandel, swing-handel eller positionshandel.

Dagshandelspsykologi - metode nr. 9: Planlæg handelsfri fritid

Enhver, der har handlet en papirkonto med succes og skiftet til rigtige penge ved, hvilken indvirkning frygt har på din handel. Du har slags disse to grupper af sælgere, som begge hoper sig på disse aktier lige rundt om hele dollars. Enhver strategi, der mister mere end 60% af tiden (f.eks. Et trend-følgende system) vil kræve enormt mod til at handle, uanset hvad du gør. Hvis du tager en handel af gode grunde og styrer handelen godt, når du er i den, er det en god handel, selv hvis du ender med at blive stoppet for et tab. 5 timers sessioner giver dig en dybdegående forståelse af, hvad der er afgørende mentalt for at forbedre din handel og udvikle dig selv til at blive den bedste erhvervsdrivende, du kan være. Hvis du er for følelsesmæssigt investeret i en aktie, vil du have svært ved at trække i udløseren, når det er tid til at sælge. Den indflydelse, som grådighed og eufori har på en erhvervs psyke, kan være betydelig og skadelig for en sund handelstankegang. Her er scenariet:

Det vil gøre alt for at udføre denne mission, herunder at lyve og narre sig selv. Men ingen af ​​disse tekniske færdigheder er lige så vigtige som den erhvervsdrivendes tankegang: Fokuser på at finde det ideelle miljø at handle i. Du er måske ikke helt i stand til at fjerne følelser fra ligningen, men det kan hjælpe med at reducere potentielle skader, når du finder dig selv at tage hurtige beslutninger. Jeg sørger for at uddanne dig til det grundlæggende, men lærer dig derefter, hvordan du faktisk bruger denne viden og handelsteknikker til at prøve at gøre rentable handler. Vores tanker er oversvømmet af det engagement, vi har gjort, den dom, vi har truffet. Når prisen går i din favør i en handel, så hænge på derinde.

Vi frygter at miste penge.

Sammenlign DIN MINDSET TIL SUKKELIGE HANDlere

Jeg tror, ​​at det er næsten godt for mig at slutte dagen med en taber, fordi det holder mig ydmyg, det holder mig fra at blive for selvtillid, og så kommer jeg den næste dag bare nulstillet. Folk sagde: ”Det er irrationelt stærkt. Disse paraboliske bevægelser er resultatet af, at tidlige shorts skal dække plus lange bias-handlende, der ønsker at komme ind for at ride fart. Ved at vide, hvordan markederne er dagligt, punkt for punkt, og se tendenser over tid, er du i en meget bedre position end langt de fleste erhvervsdrivende derude. De fleste erhvervsdrivende, når de først begynder at handle fejlagtigt, tror, ​​at alt, hvad de skal gøre, er at finde en god handelsstrategi. Dette vil lade dig vide, om det virkelig er dit system, eller om det saboterer dig selv. De bedste apps for forex trading, som enhver erhvervsdrivende burde kende, forex mæglere kan opkræve provisioner, opslag og finansieringsgebyrer. Forhandlere ville også være klogt at overveje at sætte grænser for det beløb, de er villige til at vinde eller tabe på en dag. Et personligt kendetegn, som næsten alle vindende erhvervsdrivende deler, er det med selvtillid.