Kan Du Virkelig Tjene Penge På Onlineundersøgelser?

Hvis du ikke bor i USA, kan du se denne liste over online-undersøgelser, der er åbne globalt. Du kan indløse din indtjening via forudbetalte gavekort, virtuelle gavekort eller PayPal-indskud. Hvilken af ​​disse hurtige kontantundersøgelser kan du lide mest, og hvilke du ikke gør? Betalinger formodes at blive udstedt 1. og 15. i hver måned, men nogle brugere rapporterer, at betalingerne aldrig blev sendt - selv efter at have ringet til virksomheden efter behov. Vær altid opmærksom på den type spørgsmål, du svarer.

Kom i gang med Mindspay her. 50 legitime måder at tjene penge hjemmefra, nogle gange kan tidsplanen være vanskelig, som du kan blive kaldt i sidste øjeblik, men andre gange kan du sikre dig en langsigtet position. Det er bare vrøvl! Er der falske betalte undersøgelseswebsteder? ”Du kan bruge næsten 10 minutter på bare at prøve at kvalificere dig til en undersøgelse og derefter [få] afvist,” siger hun.

Jeg fastholder, at det er plausibelt.

Du kan tilmelde dig Ipsos i-Say her. Husk, at der er mange undersøgelsesfirmaer, der er uærlige og vil sælge dine oplysninger til den højstbydende og ikke vil være gennemsigtige med, hvordan de distribuerer eller drager fordel af dine oplysninger. Bitcoin-minedrift forbruger nu 1% af verdens elektricitet mere end hele staten new york. Find flere indlæg om blogging og indkomstrapporter her. Jeg håber, at denne artikel har hjulpet dig med at forstå dine muligheder, hvis du ønsker at få betalt for at lave undersøgelser online.

Alle tre af os er enlige kvinder i 20'erne, der bor i byområder.

SurveyWell

Vi har en liste over sider, der betaler dig for at teste websteder her. Belønningsprocessen varierer dramatisk fra det ene firma til det andet. Swagbucks er “tjene penge, hvad det end er, du gør over internettet” -juggernaut i branchen. Jeg regnede med, at jeg endelig havde fundet en enkel vej til at tjene nogle gode penge på min fritid. PayPal- og Amazon-kuponer. De vil ikke gøre dig rig, men de kan supplere indkomst, når du har brug for penge hurtigt. Disse undersøgelser udføres typisk af marketing- eller forskningsfirmaer, der leder efter forbrugerperspektiver, og du kan blive stillet spørgsmål, der dækker næsten alt under solen.

De tilbyder også nogle produkttestmuligheder for deres medlemmer. Det fantastiske ved iPoll er, at det ikke kun er gratis at deltage, men de giver dig også en gratis kr5 tilmeldingsbonus bare for at blive medlem. Der er mange muligheder derude for at tage betalte online-undersøgelser for at tjene penge. For eksempel er et firma måske specifikt på udkig efter mødre med hjemmeværende hjem. Tjek mine top ti bedste undersøgelsessider! Jeg mener, se på dette: ”Blev jeg spurgt. Du får betalt kontant på stedet!

Hvis du bliver screenet ud af en undersøgelse (det vil sige du bliver stoppet, før du er i stand til at gennemføre den), er der nogle undersøgelsesfirmaer, der stadig tildeler dig diskvalificeringspoint. 50 vindere udvælges og tildeles en pris på kr20 hver. Tilmeld dig PopulusLive »Branded Surveys Online-samfund med hyppige globale markedsundersøgelser Undersøgelser Hvem er de?

Tanken er at indsamle information og data fra faktiske forbrugere og bruge disse data til at forbedre eller skabe bedre produkter.

Pro Opinion

For at tjene nogle ekstra belønninger kan du henvise en ven til webstedet. Du kan udbetale belønninger fra 500 point, hvilket svarer til kr5. Når du har afsluttet din undersøgelse, modtager du markedspoint. Cftc-svindelrådgivere, teknisk analyse er brugt for nogle erhvervsdrivende kombineret med diagrammer, indikatorer og prishandlingsundersøgelser. Den gennemsnitlige undersøgelse tjener dig mellem kr1 til kr5.

Ikke desto mindre er det rart at have et centralt sted til betalte undersøgelser. For din indsats tjener du HIPoints. Sådan købes penny stocks uden mægler: 10 trin (med billeder). Registrering med et antal websteder hjælper dig med at tjene mere ved at udføre flere undersøgelser fra flere websteder. Der er stadig nogle situationer, hvor undersøgelser af penge måske ikke er en forfærdelig idé. Det er en enorm fordel for brugerne, fordi det betyder, at du spilder mindre tid på at besvare spørgsmål bare for at lære, at du ikke matcher undersøgelsen.

Generøse forhåndspoint til registrering. Udfyldning af kedelige undersøgelser føles altid som hårdt arbejde, selvom det virkelig ikke er, hvis du tænker over det. Undersøgelser kan være superhurtige og tage kun et par minutter at udfylde eller kræve omkring 15 minutter af din tid. Du kan få betalt 3.000 til 6.000 point for hver undersøgelse. Når du har samlet nok kontanter til udbetaling (som du bliver nødt til at akkumulere mindst kr50), har du flere forskellige muligheder for at modtage dine penge. På de fleste af disse websteder handler det om at opbygge dit omdømme som en seriøs undersøgelse.

 • Så du skal indløse dine point til konkurrencer og instant win-spil.
 • Du får muligvis også chancen for at teste forskellige typer produkter.
 • For hver undersøgelse kommer du fra kr1 til kr5, hvilket ikke er dårlige penge for den tid, du investerer.
 • Tekniske side-trængsler som webudvikling, tekstforfattere og kvalitetssikringstestning er en del af stabile og blomstrende industrier - og er bestemt ikke mindre besvimede end undersøgelse.
 • Du skal vente på, at dine point bliver godkendt, hvilket kan tage uger.
 • 92, det næsthøjeste på ethvert websted, vi testede.
 • Så højt som kr20/dag.

Vores Historie

Betalte undersøgelser er byens tale. Tilmeld dig Prolific Academic »Undersøgelsesorganer kr3 ved tilmelding og profil er afsluttet. 5 måder at tjene penge online, og gæt hvad? Heldigvis betaler de fleste undersøgelseswebsteder dig mere end en krone for dine tanker.

Se videoer krævede ikke nogen aktiv input eller personlige oplysninger, men det bombarderede mit skrivebord med pop-ups hvert 30. sekund. Hvis du allerede skulle købe noget, er det en god måde at få noget af pengene tilbage. Da hun ville have noget ekstra indkomst, hun kunne tjene derhjemme på sin fritid, brugte hun en uge eller så for at se, hvor meget hun ville tjene på at udfylde onlineundersøgelser. De dollarbeløb, der vises på disse kontroller, ser ikke ud til at være Photoshopped, så det skal være muligt at tjene enorme summer til at tage undersøgelser, ikke? Hvis du er interesseret i at lære mere om at køre Facebook-annoncer til lokale virksomheder, noget der har et reelt indtjeningspotentiale, kan du tjekke min side Side Hustle Course. Målet med denne kvantitative bestræbelse er at besvare spørgsmål og komme med de bedste løsninger for læserne fra Millennial Money. Ud over legitime betalte onlineundersøgelser tilbyder de masser af chancer for at vinde gratis ting online, idet de holder regelmæssige præmieudtrækninger, som du indgår bare for at gennemføre betalte undersøgelser. Hvad jeg virkelig kan lide ved NiceQuest er, at i modsætning til de fleste andre websteder, hvor du kun får betalt, hvis du er kvalificeret og gennemfører undersøgelsen, tjener du nogle point, selvom du ikke kvalificerer dig.

Univox Community

Det er enkelt at optjene point med PrizeRebel. Da jeg gjorde noget research og lærte, at deres gennemsnitlige job betaler omkring 30 cent og tager 3 minutter, opgav jeg mig. Webstedet har også sin egen søgemaskine. Og det mest populære valg for mange (og for mig) er online-undersøgelser. Ja, du kan tjene ekstra penge ved at tage online-undersøgelser. De har over 3.000.000 medlemmer.

Alt i alt, hvis du leder efter en super nem måde at tjene ekstra penge på, som du kan bruge til engangskøb, frokost eller en udflugt med venner, eller til at hjælpe med at supplere en regelmæssig regning, kan onlineundersøgelser helt sikkert hjælpe. Til gengæld for dit bidrag “bemyndiger de dig til at samle LifePoints, der altid bliver til fantastiske belønninger. Nogle betaler penge, og andre betaler merchandise. Det er dejligt at se et undersøgelsespanel, der bruger noget humor, da nogle af dem kan være ganske formelle.

Desværre tror mange mennesker, fordi de ikke kvalificerede sig til en undersøgelse, at virksomheden, der udfører den, på en eller anden måde svindler dem. Du tilmelder dig webstedet (gratis). For eksempel 25 pr. Time, og vores timefortjeneste varierede fra 41 cent til kr2. Hver måned er du gået ind i de kr10.000 månedlige konkurrencer, hvor 400 mennesker vinder kontante præmier hver måned (de to bedste får kr1000.) Tilmeld dig ClickPerks her.

Gratis kr5 * For at starte

En af de første steder, du bør tjekke, er Survey Junkie. Jeg har gennemgået Swagbucks og talt om det mange gange. MyPoints har eksisteret siden 1996 og har udbetalt over 236 millioner dollars til sine 10 millioner medlemmer siden da.

På den måde kan du logge ind hver dag og nemt se de undersøgelser, der tilbydes (uden at det tilstopper din personlige indbakke). 9/10 - Virkelig hurtig opsætning (5 minutter) Ligesom Swagbucks er platformen pænt indrettet og let at forstå og bruge. Mange undersøgelsesfirmaer betaler dig i point i stedet for rigtige kontanter. Du vælger, hvornår du vil tage undersøgelsen. Hvordan ellers kan du tjene penge på at tage undersøgelser? De websteder, der er anført på denne side, er prøvet og testet og er ægte. 10 bedste ideer fra sidevæg til at lave en ekstra kr1000 om måneden. Sådan mines bitcoins, i den egenskab ville en transaktionsblok grundlæggende svare til hendes side i en hovedbok, hvor du har flere transaktioner, der er anført på den side af hovedbogen. Det var fornuftigt, da jeg regnede med, at et menneske så videoen og foretog en retsafgørelse om, hvorvidt jeg var en god kandidat eller ej. Den næste bit er, hvor du kommer ind i rammen.

Gifties forklares ved Toluna som ”virtuelle gaver, der kan blive rigtig” - ting som abonnementer, apps, virtuelle valutaer, der giver dig mulighed for at købe ting inden apps, ligesom liv for Candy Crush, etc. De fleste betalte undersøgelser NZ foretrækker at handle med rigtige mennesker, så de kan dele ærlige meninger om produkter og tjenester. 6.000 point = kr20. Nå, der er faktisk en måde at gøre det på. Tilmeld dig MindMover »iPoll Mobil kompatibilitet og flere udbetalingsmuligheder. Bedste onlinemæglere til 2020 - den enkle dollar, find en online mægler uden minimumsindskud. Du tager en undersøgelse, tjener nogle SB og indløser den.

Blog

Når du henviser til en anden bruger med dit specielle henvisningslink, får du 100 point. Du kan også tjene på at søge på nettet, spille spil, se videoer, drage fordel af særlige tilbud og shoppe på Internettet. LiePoints er et andet godt sted at tage online-undersøgelser. sådan køber og sælges bitcoins anonymt for fortjeneste, bitcoin's pris er støt steget siden april, og denne uge overskred den $ 10.000 for første gang på 15 måneder - tilbage til marts 2020. Men når vi taler om høje betalende undersøgelser, som det vedrører MindSwarms, så taler vi om kr50! Der er ingen minimumskrav til betaling! Svindlere bruger spam og lover dig hurtige penge for lidt indsats.

Virksomheden har sin egen mobilapp. Men jeg har fået en masse e-mails og Facebook-beskeder fra vores læsere, der beder om flere paneler, især da jeg altid får idéen om at deltage i et par dusin steder for dem, der ser alvorligt med at tjene penge med online-undersøgelser. InboxDollars er en konkurrent til Swagbucks, men du kan tilmelde dig begge! Medlemmer af OpinionSquare kan optjene point for at gennemføre kvalificerede undersøgelser eller deltage i visse tilbud. Vi anbefaler kun websteder, der har eksisteret i årevis og har en positiv track record. Jeg var allerede logget ind, men så går det. Swagbucks-undersøgelser. Over tid modtager du flere bonusser.

Mulighed for en dag at forlade dit dagjob for at forfølge fuld tid.

1 betalt undersøgelsessite. Fordi det er dyrt og tidskrævende. Én gang om ugen overføres de oplysninger, du har indtastet, til Nielsens hovedkontor. Som sådan inviterer og byder vi alle indbyggere i Australiens meninger velkommen.

 • Når du først har fået det første indskud eller gavekort, vil du være utroligt motiveret til at holde dette i gang i lang tid.
 • De fleste af præmierne for point var ikke penge, men værdikuponer til Starbucks og deltagelse i kvartalsvise konkurrencer, hvor du havde chancen for at vinde kr1.500 [kr2.300] eller noget.
 • Du tjener Swagbucks-point eller SB-point.
 • PineConeResearch.
 • Jeg vil fortsætte med at føje til denne liste, når jeg udfylder flere betalingsundersøgelser online.

Sådan Lukkes Din Undersøgelsessite-konto Korrekt

Belønningssystemet er ikke generøst nok. ”Jeg er en hjemme-mor. Vi håber, at du har haft vores liste over de bedste undersøgelsessider for at tjene belønninger og tjene penge.

Der er ingen overraskelser ved at bruge det, hvilket ikke får dig til at gætte om dens legitimitet. Hvor finder du forex-nyheder og markedsdata, i dette tilfælde er håbet, at prisen fortsætter med at gå højere, så du kan være i stand til at tjene penge på at sælge til en meget højere pris. Til sidst fik jeg en egnethedsprøve, hvor jeg var nødt til at besvare spørgsmål af SAT-typen. Du starter med kr5 på din konto, så snart du aktiverer din e-mail, så har du allerede få gratis kontanter! Typer af undersøgelser inkluderer:

Det fungerer bare ikke sådan, og jeg har aldrig hørt om nogen, der bliver en fuldtidsundersøgelsesoptager. Ud over vores tid opgav vi også værdifulde personlige data til disse undersøgelsessider. Og ligesom det normale panel tjener du også på indirekte henvisninger (de mennesker, som dine egne henvisninger henviste til). Oplev det for dig selv, der er ingen forpligtelser, så du kan vælge, hvornår du beslutter at deltage, og tak for at du deltager belønner vi dig også.

Tid Til At Gå Og Tjene Nogle Penge På At Tage Undersøgelser!

Undersøgelser kan tage op til 30 minutter, men er ikke altid så hyppige. De er alle blevet overvåget for at sikre, at du ikke spilder din tid ved at tilmelde dig. Bitcoin-atm-kort sådan finder du og bruger bitcoin-pengeautomater, hvis du planlægger at bruge Bitcoin som en måde at sende penge til familie, venner eller familie, betaler du faktisk mindre for at sende en transaktion sammenlignet med Western Union eller MoneyGram. Eksklusiv tilmeldingsbonus! Rapporterne siger, at medlemmerne mange gange skal tage 15-minutters betalte undersøgelser for kr50-udbetaling. Den første ting, du har brug for at lære, er forskellen mellem undersøgelsesfirmaer, der er 100% legitime, og dem, der er komplette svindel. OneOpinion fungerer på et standardpointsystem.

Ipanel Sydafrika

Toluna har et lavere afkast pr. Time brugt på landmåling. Den første var lilla profil. Jeg ville afslutte denne charade og høste mine belønninger. Der er mange brændende spørgsmål vedrørende undersøgelser for pengene. De er et undersøgelsesfirma, der kun foretager undersøgelser - ingen punkter til besvarelse af e-mails, se videoer eller for at opfylde tilbud, du er nødt til at annullere.

Jo flere point du tjener, jo mere kan du indløse. Dine ideer kan hjælpe utallige produktudviklingsprojekter og forbedre udvalget af gode produkter i fremtiden. Du kan få betalt via PayPal eller virtuelt visakort. SSI er en førende global leverandør af udtalelser og forbinder virksomheder med forbrugernes synspunkter. Det værre er ideen om, at du ikke kan planlægge din tid tilstrækkeligt - en undersøgelse kan tage dobbelt så lang tid, som den siger eller fem gange så lang. Derfra kan du gennemse de tilgængelige webundersøgelser. Desværre falder mange mennesker for disse hurtig-bedrageri-hurtig-svindel. Det betaler dig at se videoer, spille spil, shoppe, tage undersøgelser og komplet tilbud.

Hvordan er det muligt!

Vindale Research

Andre måder at tjene penge på inkluderer shopping via webstedet, spille online spil og se videoer. 85 bare ved at besvare spørgsmål om mig selv, som også bygger en stærkere profil og øger sandsynligheden for at få de rigtige undersøgelser. Du kan dog også tjene passiv indkomst med Savvy Connect, som er en let og diskret mobilapp, der kører i baggrunden på din computer og/eller mobile enheder, og indsamler anonyme data for at sende tilbage til virksomheden. De kan også modtage gratis produkter til test, og derefter blive bedt om at give deres mening. MySurvey er et professionelt og etableret brand inden for online undersøgelsesniche.

Jeg har haft mest succes med.

IPoll

Så vidt jeg kan se, besætter undersøgelsen tre steder i gennemsnittet af Brit's sind: Valg af de rigtige betalte undersøgelseswebsteder kan gøre en stor forskel, især da du ikke kvalificerer sig til hver undersøgelse, du ser. Denne form for arbejde indebærer normalt at udføre små opgaver, tage undersøgelser, udføre online-forskning eller få betalt for at give din mening om en service. Din mening hjælper med at påvirke og forbedre detailprodukter og -mærker. Ud over undersøgelser har Mypoints flere andre måder for medlemmerne at tjene belønninger, herunder cash back shopping, se videoer og spille spil. Du kan tilmelde dig deres partnersite, Opinion Outpost, for at fortsætte med at tage betalte undersøgelser. Det tager 110 point for at tjene dig en dollar, men dette kan variere afhængigt af hvad du vælger at indløse dine point med.

Tilmeld dig betalte undersøgelser UK - med SurveyBee kan du komme i gang i dag!

Og efter fem timer i denne forvirrende proces tjente vi ikke nok penge til at udbetale. Ifølge hjemmesiden har de uddelt mere end kr15.000.000 belønninger til medlemmerne. Men hvis du holder dig rundt, vil det føre til masser af muligheder for at rake i point og vil være værd at bruge din tid. Når du har tilmeldt dig, modtager du undersøgelser om forskellige emner og produkter via e-mail. Kan udføres uden for "normale" åbningstider.

20 bedste betalte undersøgelsessteder: En omfattende liste

Hvert point, du tjener, svarer til kr0. Du kan tilmelde dig PineCone Research her. Betalte undersøgelser fungerer som agenter, der giver dig mulighed for at kommunikere dine tanker og meninger med virksomheder gennem online-undersøgelser. De, man skal passe på, er generelt dem, der lyder for godt til at være sandt! Du kan udbetale, selv hvis du har kr1 på din konto. 50 til kr1 fra indirekte henvisninger (de personer, som dine egne henvisninger henviste til webstedet).

Min mand er lige startet med dette websted og har allerede 6.000 point bare til at registrere. Deres undersøgelser dækker også en lang række emner - mad, tøj, elektronik og endda film og tv-shows. Med BidLand kan du bruge dine point til at byde på nylige auktioner for produkter og tjenester. Jeg klikkede på den allerførste, der er nævnt, glade for endelig at tjene nogle penge. Derudover skal du vente med at se de point, du tjener, afspejles på din konto. Hvis du vælger at bruge deres proprietære søgemaskine, tjener du en lille smule kontant på din konto. Bruger et dollarbaseret præmiesystem BETALT: Tilmeld dig Opinion Outpost »Panel Opinion Lav udbetalingsgrænse.

Da din tid er dyrebar, skal du læse vores anmeldelse om, hvordan du tjener flere Swagbucks. De fleste websteder betaler dog ikke kun med PayPal - du kan også finde nogle gavekort med stor værdi fra disse sider. Mønster dag forhandler, 2 i InfoTrie's skala. Jeg tilmeldte mig, lavede et par undersøgelser med begrænset succes, men jeg var ikke overbevist. Da hundreder af forskellige virksomheder ønsker at betale dig for din mening, er der masser af muligheder at vælge imellem.

Hvorfor Virksomheder Betaler For Undersøgelser

Lær hvordan det fungerer i denne vurderede vurderingsanmeldelse her. Erfarne undersøgere, der tager kr7,88 per time. Vær også opmærksom på, at nogle steder har begrænsninger for, hvornår du kan bruge pointene, og hvor længe de er gyldige for. Kontanter - betalt via PayPal eller med checkpoint - som du kan konvertere til gavekort eller præmier.

Men selv normale mennesker, som ikke er seje professionelle forfattere, vil have, at andre skal kende deres tanker, hvorfor vi har Twitter- og Facebook-status og LiveJournals og sånt, så den almindelige mand kan barke deres vrøvl i den enorme sorte hvirvelvind af intet, der er internettet.

Du kan få adgang til CashKarma fra de fleste lande, men nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige afhængigt af hvor du bor. Når du når kr25, kan du udbetale ved hjælp af et par forskellige metoder: Kom i gang med Panda Research her. Det hele er en del af deres forpligtelse til at holde alt på bordet og være ærlige.

Hvis ikke, gør du noget ved det?