75 Bedste Arbejde Hjemmearbejder Ansættes Nu, Der Betaler Op Til kr25 / T I 2020

Som du kan se, er der mange virkelige virksomheder derude, der faktisk betaler dig for at arbejde hjemmefra. Måske elsker du at prøve tøj på Target eller endda have en afhængighed af at købe tøj eller sko allerede. Du kan sælge dine kurser på en platform som Udemy.

Din timepris bliver stort set dikteret af, hvor avanceret dit skillset er. Der er også muligheder for at tjene bonusser. Her er 10 virksomheder, der ansætter online-vejledere. Når det kommer til SEO, har jeg investeret meget i min egen uddannelse. Du behøver ikke at have en grad i grafisk design for at lande nogle onlinejob i denne branche, selvom det bestemt ikke ville skade dit indkomstpotentiale.

FlexJobs er et velkendt joblistesite for alle, der ønsker et fleksibelt job, herunder arbejde hjemmefra, fjerntliggende positioner.

Du kan finde job på Craigslist, og der er snesevis af opslagstavler, der skal finde skrivejob, når du begynder, såsom: Det store hotelmærke Hilton Hotels & Resorts tilbyder arbejde i hjemmepositioner. Hvis dine følgere klikker på linkene og foretager et køb, modtager du en provision uden ekstra omkostninger for dem. Du er måske ikke klar over det, men at være en online forhandler er et af de mere unikke legitime job-fra-hjem-job.

”Så selvom du muligvis tjener kr1. De leverer også lektionsplaner og andre supportbehov. Vær omhyggelig med at læse kravene, men hvis du har tid, kan du tjene et par hundrede dollars. Dette kræver noget arbejde og tillid, men det kan være en god måde at tjene penge på hjemmefra, hvis du har evnen. Hvis du har en omsættelig færdighed, kan du tjene penge på Fiverr. Heltidsansatte får fordele som PTO og medarbejderrabatter.

Sørg for, at dit hus kan rumme adskillige kæledyr. Det bedste er, at det at have en formel grad ikke er en barriere på dette område, når du er uafhængig. Du har et job og har samarbejdet i en stor virksomhed i længst tid. Paribus kompenserer os, når du tilmelder dig Paribus ved hjælp af de links, vi leverede. SkipTheDrive bruger filtre til at vise meget relevante jobresultater for folk, der søger efter fjernbetjening, telekommunikation, online eller arbejde hjemmefra. Denne online platform fokuserer hovedsageligt på ansættelse af internetforskere. Elsker du lov og orden? For nogle transkriptionspositioner har du brug for erfaring eller kvalifikationer, men for nogle er det ikke påkrævet.

  • Men mindre virksomheder har ikke disse mennesker i staben.
  • Regnskabsafdeling.
  • Dette er en af ​​de mest omfattende og komplette guider online i dag.
  • Du kan arbejde på heltid eller deltid, og weekendtimer er tilgængelige, men ikke påkrævet.

BPO (outsourcing af forretningsprocesser)

Har du øje med en aftale? Hvis du ikke har held med Chegg Tutors, Tutor. Hvis du fortsætter med at opbygge din kundebase og videnområde, er det ikke uhørt at tjene en sekscifret løn som freelance skribent. Det er ikke uhørt at fremstille seks-figurer som udlejer. Scribie tilbyder transkriptionstjenester til sundheds-, forretnings- og andre industrier. Mange mennesker tjener over kr100.000/år gennem Amazon FBA. De fleste klassificeringstider er tilgængelige mandag til fredag.

Baseret i Burbank, Californien, beskæftiger det internationale selskab medarbejdere på 199.000 mennesker over hele verden og er verdens største medie- og underholdningsselskab. Så vi vil ikke medtage ride-deling, levering af pakker eller andre ideer, der kræver, at du forlader huset. Xerox er et velkendt firma, som lejlighedsvist ansætter til dataindtastning/verificeringsagenter.

Se afsnittet Etsy kalligrafi. Nogle dataindtastningsopgaver kræver ingen certificering eller særlig træning. Tjek Upwork, PeoplePerHour, Freelancer, Fancy Hands og Worldwide101 for at finde virtuelle assistentjob. (I stedet for skal du krydse det fra og indtaste udtrykket "fjernbetjening" på hjemmesiden.) Dette gør Respondent til det bedst betalende online undersøgelsesfirma, jeg har fundet.

Så hvis du ikke ønsker at sælge dine egne færdigheder eller ikke har tid til at levere tjenesterne selv, kan du overveje Service Arbitrage.

Xerox

At starte din egen virksomhed vil give dig chancen for at arbejde hjemmefra, og at arbejde for en anden kan muligvis ikke give dig mulighed for at arbejde hjemmefra. Verblio tager "interessent" -tilgangen til freelance-skrivning. Derudover er kulturen mellem hjemmearbejde fyldt med "muligheder" på flere niveauer marketing (MLM), og virksomheder forventer, at du betaler dem for retten til at arbejde hjemmefra. Dette vil også gøre madlavningen lettere og omkostningerne lavere, da du holder dig til en bestemt madniche. Jeg anbefaler Bluehost, og de har hjulpet mig enormt med at skalere min blog. Tjek Amazons trade-in-program, der betaler deltagerne i Amazon-gavekort - og eBay også. De har ikke altid åbninger i U. Når du sælger stockfotografering, uploader du blot dine fotos til et mikrostockwebsted, og de gør dem tilgængelige til salg.

Tjek Abbey's gratis træning i, hvordan du kommer i gang. Der er hundredvis af bedste og gratis undersøgelsessider, hvor du kan tilmelde dig og modtage regelmæssige undersøgelser. Husk næste, at du ikke bare er en blogger, men en virksomhedsejer, så tænker som en. Hvis blogejeren betaler dig for de indlæg, du offentliggør, modtager du en pæn løncheck i slutningen af ​​hver måned. Du skal blot besvare online-undersøgelser eller produkttest og tjene penge hjemmefra. Incitamenter inkluderet. Vi betaler omkring kr280 for at få vores hvalp forkælet i ugen (vores sitter koster kr40 om dagen).

Det er en god ide at have adgang til så mange programmer som muligt, fra Microsoft Office-pakken til G Suite, så du har værktøjer, der passer til ethvert dataindtastningsjob. Lønnen er omkring kr9 per time for 20 - 45 ugentlige arbejdstider. Mine publikationer, cFD-mæglere kræver et lavt initialt investeringsbeløb for at du kan begynde at handle. Mange af disse ideer involverer dig i at starte din egen virksomhed - en virksomhed, der kan vokse til en fuldtidsjob. Dette transkriptionsfirma ansætter freelance transkribenter og redaktører over hele verden. Med NCP har du sendt en hjemme-scanner eller et link for at downloade en mobilapp.

Men jeg fortsatte med at søge efter flere muligheder, indtil jeg nåede et indkomstniveau, der var tilfredsstillende for min situation.

Ofte Stillede Spørgsmål Om Online Job

Ja, det er muligt at finde legitimt arbejde fra hjemmearbejde uden startgebyrer og tjene penge online. Har du en dejlig stemme? Imidlertid ansætter sundhedsindustrien også transskriptionister ud over traditionelle forfattere. Deloitte er et globalt erhvervskonsulentfirma, der fokuserer på revision, skat, finansiel rådgivning og konsulenttjenester.

Derudover kan du bruge websteder som Upwork eller Contently til at finde klienter. Der tilbydes en række eksterne job, fra Account Executive til Content Specialist. Du kan indløse dine Swagbucks til gavekort eller præmier. Holly's havde fornøjelsen af ​​at dele hendes ekspertise på websteder som CNN, MSN Money, Huffington Post, Woman's Day Magazine, samt at blive anerkendt af Forbes som en af ​​de "Top 100 websteder til din karriere. "Betalingen starter ved kr11 per time med månedlige bonusmuligheder. Læs mere om affiliate marketing og andre måder bloggere kan tjene penge på.

Efter min erfaring, når jeg har administreret lokale SEO-kampagner i fortiden, er der en masse lavthængende frugt. Disse virksomheder leverer transkriptionstjenester til virksomheder og enkeltpersoner, der har brug for det. Det er en win-win situation.

Medicinsk Fakturering

Hvis du ikke har kvalifikationer og stadig ønsker at blive en online-rådgiver, give forhold eller livsråd, skal du placere en annonce på Fiverr i stedet. Mange virksomheder ansætter nu hjemmebaserede til at arbejde som kundeservicerepræsentanter. Transkriber lydfiler, og Scribe betaler dig. Tilføj noget karakter ved at tale om, hvordan du kender deres forretning, og hvordan dine tjenester kan løse deres problemer. Dette firma har mange tilgængelige fjernpositioner, herunder virtuel kundeservice, indgående detailsalg og forretningsanalytikere.

Som en af ​​virksomhedens chatværter snakker du med kunderne og besvarer eventuelle spørgsmål, de måtte have. Hvis du ikke ønsker at bruge hele dagen på at skrive nyt indhold, er korrekturlæsning også økonomisk lukrativt. Hvis du mener, at denne type hjemmebaseret arbejde er noget, du gerne vil forfølge, kan du bruge disse links til at søge efter virksomheder, der konstant ansætter: Samlede du ting, da du var yngre eller havde ting, der passer til dit sidste hjem, men ikke passer til dit nye? Hvad er de højest betalte arbejdspladser fra hjemmet? Du skal være professionel og positiv og også have en høj grad af selvmotivation og have evnen til at arbejde uafhængigt i dit job.

Vil Du Se, Hvordan Vi Byggede En kr1.000.000 +/år-blog?

Dette online vejledningsfirma ansætter arbejde hos hjemmelærere fra hele verden for at undervise i engelsk online. Vil du arbejde fra en tropisk ø, der ikke teknisk er dit "hjem" permanent? Ifølge Verblio er de den eneste freelance-skriveplatform, der tilbyder dette incitament. Bare brainstorm dine foretrukne hobbyer og talenter og find derefter et online job, der komplementerer dem godt. Hvis du taler mere end et sprog og har evnen til at læse, skrive og tale det andet sprog flydende, kan du finde legit online job som oversætter til at tjene penge hurtigt. Jeri startede sin direkte salgskarriere med et smell, og det så ud som om hun havde fundet det perfekte arbejde hjemmefra. Det er den eneste måde, du ikke løber tør for undersøgelser, først kan vælge de højest betalte undersøgelser og kan tjene til livets ophold med disse. Convergys ansætter hjemmebaserede opkaldsagenter til at yde kundeservicesupport.

Hvert stykke indhold, du læser, hvad enten det er en annonce eller en avisartikel, skal redigeres. Sådan investeres i bitcoin: komplet begynderguide 2020, faktisk anerkender mange regeringer det slet ikke som en valuta. Der er ikke altid ledige stillinger, men virksomheden har åbne lejlighedsvis. Hvis du er tosproget og gerne vil bruge din evne til en ny karriere, skal du levere oversættelsestjenester, når det er muligt.

Kunde Service

Droner øges i popularitet år over år, da der findes nye anvendelser til dem næsten dagligt. Hvis du elsker hjemmebaserede kundeservicearbejder, skal du anvende til dette firma. Som med mange andre job-fra-hjem-job, afhænger din indkomst med TaskRabbit af din tilgængelighed og dine kvalifikationssæt.

Hvad Skal Jeg Læse Næste

Roller, løn og timer varierer med hver klient. Du skal have skrivefærdigheder for at få skriveopgaver fra dine klienter. Hvor meget kan du tjene som webstedsdesigner? Vil du for eksempel hjælpe bloggere, coaches, ejere af små virksomheder (såsom kiropraktorer, restaurantere, blikkenslagere), fitnessfolk, cateringfirmaer osv. Når dit følgende og engagement vokser, gør din indkomst det også! Airbnb-værter tjener i gennemsnit kr924 pr. Måned ifølge data fra Earnest, en online-långiver.

Højtydende tjenere kan kommandere kr50 - kr100 i timen. Der er mange opgaver, hvor du kan få betalt endnu mere end kr5. Er anmeldelser gode eller dårlige? Heck, selv hvis du er glad for dit dagjob, kan arbejde hjemmefra stadig være en drøm! En grafisk designartist med mange års erfaring i webdesign kan let imødekomme kunder med disse projekter oven på hans/hendes karriere eller virksomhed.

Job For Kunstnere

Lavere fortjenstmargener end at sælge dine egne produkter. Jeg viser dig en liste over de bedste undersøgelsessider, hvor du kan få regelmæssige undersøgelser. For en lille investering kan du være i gang med din hjemmebaserede kundesupportvirksomhed på kort tid. Ifølge U. Hvis du har et administrativt job (som mange af disse hjemmebaserede arbejdspladser er), har du brug for meget lidt. Du sidder ved din computer i lange perioder - din skrivebordstol skal være behagelig og dit skrivebord let at arbejde på (helst på en måde, der ikke skader din holdning eller håndled). PayScale viser en gennemsnitlig løn for en grafisk designer til kr44.084. Du kan oprette forbindelse til klienter til næsten enhver online opgave, herunder freelanceskrivning, grafisk design, dataindtastning, kundeservice, computerkodning, oversættelse og juridiske tjenester.