De Største Handelsstød I Oliehistorien

00 ”er den generelle mentalitet for massen. Jeg har haft dage, hvor min vinderprocent var 40%, og jeg gjorde det stadig godt. Råolie er et af favoritmarkederne for futures day traders. Hver VLCC kan indeholde 2 millioner tønder. For eksempel, hvis en orkan rammer et vigtigt raffinaderi, vil priserne hoppe højere, når udbuddet påvirkes. For at beskytte os mod muligheden for et falskt signal har vi tilføjet CCI-indikatoren for at bekræfte råoliecyklussen. Det samme kan ske i løbet af dagen, siden rå futures handler døgnet rundt.

 • Med prisen på olie skyrocketing (prisen for nylig steg med 14% på en enkelt uge), kan du undre dig over, om det nu er det rigtige tidspunkt at investere i denne vare.
 • Tendensen følger en stigning i olie futures priser, der har skabt incitamenter for de handlende til at købe råolie og olieprodukter til de nuværende priser, sælge dem på futures markeder og opbevare dem indtil levering.
 • Det anvendte diagram er afledt af det langsigtede trendlinjediagram vist nedenfor dette.
 • Nogle investorer handler intervallerne, indtil der er en klar opdeling uanset måde.
 • Dette er måske den mindst komplekse metode til investering i råolie; du køber simpelthen aktier i en virksomhed, du mener vil forblive rentabel.
 • De dyrere råvarer er normalt lette (lavere densitet) og søde (lave svovlmængder).

Dette kan også være meget farligt, men det er dejligt i det mindste at have muligheder. Logikken er utroligt enkel, og den bruger meget få filtre. Sådan tjenes penge på lagerbeholdninger med robinhood-appen, faktisk kan investorer nyde godt af, når en aktie falder, fordi det kan tilbyde en attraktiv pris at købe aktien. Det er derfor muligt at bruge afvigelser fra dagsværdien til at satse på konvergens tilbage til dagsværdien. CME Globex leverer elektronisk handel i 24 timer/6 dage om ugen: Tilsvarende med forståelse af OPEC's betydning er det også værd at vide, hvem de øverste globale olieudbydere er. Handel fra den trending side vil helt sikkert hjælpe med at forbedre dine odds for succes.

Med så meget at overveje forklarer vi, hvilke data oliehandlere skal spore og de vigtigste punkter, der skal tages i betragtning, når der udarbejdes en oliehandelsstrategi. Det viser BNP-stigningen mellem 0. Som en generel regel er priserne på råolie en tendens til at falde, når den amerikanske dollar styrkes. Den sædvanlige tendens er, at oliepriserne øges på nyhederne om uro i Mellemøsten. 2 millioner tønder pr. Dag (bpd) råolie til Sinopec-raffinaderier - reducerer dens aktiviteter på både papir- og fysiske markeder, sagde kilderne. Er jeg sikker på denne råolie-strategi?

Derfor er vi nødt til at ignorere det første lys, mens vi beregner dagsintervallet.

Oliehandel: Strategi For Spredning Af Opkaldsopringning Og Spredning Af Bull Call Spread

Som du kan se i resultaterne herunder forbedrede resultaterne drastisk anvendelse af denne betingelse sammen med volatilitetsfilteret! Men vi stoppede ikke der, vi handlede med hovedet resten af ​​morgenen og tilføjede vores oprindelige fortjeneste. Under det andet olieschock toppede olieprisen i april 1980 på kr103. Dette er et eksempel og ikke en handelsanbefaling. 00 PM futures åben og mere.

 • Ved at bruge de samme tekniske indikatorer på et to-minutters diagram, fem-minutters diagram, en timers diagram og et dagskort bestemmer de handlende, om de vil købe eller sælge en fremtidig råolie.
 • Kolde vintre får folk til at forbruge flere olieprodukter til at varme deres huse.

LinkedIn

Kommercielle aktører, såsom store olieproducenter, bruger futuremarkedet for råolie til at afdække fysisk eksponering mod mulige store markedssvingninger. Dette er IKKE en handelsanbefaling. Du er bullish på WTI, så du beslutter at investere i olie-CFD'er til den angivne pris på kr60. Da logikken var så let, var der bestemt plads til mindst et filter mere, uden at sætte mig for meget i fare for kurvepasning. 7 måder at tjene penge online og få betalt inden for 24. De fleste erhvervsdrivende lukker deres position slut-dagen (EOD) for at sikre, at de sover om natten, i betragtning af volatilitet natten over. Indikatorerne og kortlægningen kan hjælpe, men indikatorerne (såsom Stokastisk RSI, MACD, SQZ MOM) kan også hindre bias.

 • 6 milliarder renminbi (kr2.)
 • For dem blandt jer, der følger min handelsstrategi, kunne disse handler muligvis have været endnu mere rentable.
 • Du lommer cirka 2.250 på handlen.
 • Naturligvis er vinteren sandsynligvis den største tid, hvor oliepriserne stiger, når forbrugerne opvarmer deres hjem og finder måder at holde varmen på i vinterkulden.
 • Den måde, du udvikler din handelsstrategi på, gør det umuligt at finde denne form for handler, afvigelser eller markedsmanipulationer, der sker inden for en kort tidsramme (mønstrene varer kun i flere uger sjældent måneder).

Hvem Er Mest Sandsynligt At Investere I Olie Futures?

I tider, hvor prisen på råolie stiger, kan investorer i råolieophold profitere. Derudover kan OPEC-stigning eller nedskæring af olieproduktion påvirke prisen - for eksempel, når forsyningerne er begrænset, forventes WTI-råolieprisen at stige. Rusland, Saudi-Arabien og USA er verdens tre største olieproducenter fra og med 2020. ▷ the news spy er scam! rigtig anmeldelse og sandhed udsat. Vi tilbyder en bred vifte af sikre bankindstillinger inklusive et valg af kreditkort, WebMoney, FasaPay, Dinpay, Boleto og bankoverførsel. Mit første mål er niveauet 54. USD er tættere bundet til olieprisen end nogen anden valuta. Og hvad en konsekvens af det, at det efter prisvending gav os en købsindgang, og prisen steg op til 4045.

For eksempel vil styrkelsen af ​​den kinesiske økonomi føre til øget forbrug og dermed efterspørgsel. hvad er et penny stock?, penny-aktier - ofte kaldet OTC eller over-the-counter-aktier - ligner meget, som de lyder, selvom de faktisk ikke koster en krone. Prisen på olie er stærkt påvirket af mange andre faktorer end udbud og efterspørgsel. Alle disse drivere kan påvirkes af en uendelig liste over faktorer.

Hvad er de andre typer olie? Men de giver kun spor og bør bære lidt vægt på et minuts tidsramme. Enhver ændring i krigens dynamik ville straks medføre et skift i opførelsen af ​​det underliggende aktiv. De 10 bedste bitcoin- og kryptoinvesteringssteder, hver af de annoncer, der blev promoveret på webstederne, indeholdt Reveton-stammen af ​​den ondsindede "Angler Exploit Kit (AEK)" [145] -kode, der greb kontrollen over maskinen. Sørg for at følge disse begivenheder, fordi ændringer i olieprisen normalt ikke er langt bagefter. I det forgangne ​​år er prisen på futures på råolie steget 33%, hvilket har været en velsignelse for investorerne.

 • Protokollerne fra møderne følges nøje af olieovervågere over hele verden, fordi de påvirker nuværende og fremtidige priser direkte.
 • Del 3 - Hver handelsstrategi vil omfatte mindst en opfølgningsartikel til gennemgang af eksakte verdenseksempler fra vores live oliehandelsrum (live videoeksempler med stemmesending fra vores blyhandler, chatrumlogfiler, live alarm skærmbilleder, bestilling af størrelse , overskud og tab med mere).
 • Derefter kigger jeg efter, hvad vi kalder modtrenden.
 • Efterfølgende besluttede jeg at anvende et andet filter for at gøre råolie-strategien bedre.
 • OPEC (Organisation of Petroleum Exporting Countries) produktionsnedskæringer eller udvidelser fører til ændringer i olieprisen.
 • De to 'olier' bevæger sig i samme retning.
 • Som du kan se på billedet på dette indlæg, har råolien taget en lille korrektion, og nu vises flere købere på scenen.

Om Murali Venkat

Din fortjeneste vil derfor være forskellen mellem tab og fortjeneste. WTI har en API-tyngdekraft på omkring 39. I handelen med flygtige og risikable olierederivater er listen over skurkehandlere og forkert spil kun indstillet til at blive længere. Nu er det mere kompliceret end dette, men grundlæggende forbliver ens. For at være ærlig ud fra et dags handelsperspektiv, er alt det, jeg interesserer mig, at hvert kryds eller 1 cent-udsving er kr10 mod mig eller i min favør pr. Kontrakt. Hækningsprocenten for råolieporteføljen er afledt ved hjælp af Johansen-proceduren og en dynamisk lineær model med Kalman-filtrering.

Flere Artikler

Deling er omsorgsfuld! Fordi oliepriserne svinger meget, bør en solid teknisk strategi være på plads for at hjælpe med at udvælge optimale handelsindgangspunkter såvel som prismål. Det foregående resultat af ethvert handelssystem eller metodologi er ikke nødvendigvis tegn på fremtidige resultater. Forhandlere bruger flere populære strategier, der drager fordel af råolies uforudsigelige karakter. Vi sælger ikke dine oplysninger til tredjepart. 50 pr. Tønde, og den nye kontraktpris handles til 40 dollar. Mød manden, der rejser verden rundt på kr25 millioner bitcoin profits. Jeg var heldig at møde en ligesindet gruppe af handlende, der havde en meget lignende handelsstil.

Jeg kan godt lide at oprette min fremtidige handelsplatform med automatiseret mål og fortjeneste, der skal sendes til markedet, så snart jeg går ind i min handel. Valg af betalingsløsninger - Vi tilbyder en bred vifte af sikre bankindstillinger inklusive et valg af kreditkort, WebMoney, FasaPay, Dinpay, Boleto og bankoverførsel. Handel ikke med penge, som du ikke har råd til at tabe. Hvis du udøver din fremtid inden afregningsdatoen, kan du købe olie (futureshandel med råolie i enheder på 1.000 tønder) til den pris, der er angivet i futurekontrakten. Når du handler en futureskontrakt, er du forpligtet til enten at købe eller sælge - ringe eller placere - varen inden udløbsdatoen til den angivne pris. Storm (storm) pris, diagrammer, markedsværdi og andre beregninger, i de sidste år har mange mennesker hævdet at være Satoshi Nakamoto, men vi vil sandsynligvis aldrig vide den rigtige identitet af skaberen af ​​Bitcoin. Så snart antallet kommer ud, vil volatiliteten eksplodere, og olie vil gå i en retning.

SaltHill Group Greater Chicago Area

Mange investorer kan drage fordel af at investere i olie futures. Dette koger grundlæggende ned til to større konsortier: Tekniske faktorer spiller en vigtig rolle i bestemmelsen af, hvordan oliepriserne vil bevæge sig. Der er normalt en stor bias til op- eller nedadrettede sider. Derefter faldt det ned i et massivt handelsinterval mellem dette niveau og de øverste kr20'ere, hvor det blev kr55 i slutningen af ​​2020. Hvis spændinger eskalerer i Mellemøsten, fortæller man ikke omfanget af mulige forstyrrelser i udbuddet, og erhvervsdrivende reagerer ofte hurtigt på nyhederne og justerer deres strategi efter prisudsving. Undgå svindel, hver funktion på Bitcoin Profit-platformen fungerer problemfrit; dette er gode nyheder for folk, der ikke har meget tid til at sidde foran en computer, før de tjener på at handle med Bitcoins. Kontraktstørrelse: 75 pr. Tønde.

Du kan veje vigtig støtte og modstand mod handel i dag, størrelse og forskellige andre beslutninger.

Procedia Computer Science

Hvis du beslutter at tage springet til olie futures, skal du først åbne en online futures-konto (godkendelse er ikke garanteret). Handel med WTI-råolie kan være flygtig, hvilket resulterer i en høj grad af risiko. Olien bevæger sig aldrig ud af opbevaringen.

Råvarer kan tjene som en sikker havn i tiderne med global økonomisk usikkerhed og markedsturbulens, fordi de kan bevare deres værdi. De to olier adskiller sig kun i WTI's evne til at producere lidt mere benzin i krakningskvoten, hvilket forårsager WTI's svage prismargin over Brent. Afslutningen af ​​købsstrategien vil se Unipec - som sidste år købte ca. 4. Det var det, der spillede herude. Hvordan man tjener penge ved at udføre betalte undersøgelser. Dette er den travleste og mest flydende tid på dagen for handlende med de mindste bud-ask spreads. Der er en times pause hver dag kl. 21. RISIKOFRÅD:

I mine indstillinger kan jeg godt lide at have 21 kryds overskudsmål og 27 kryds stopper tab. 00 AM nærmer sig prisen nu 61. Ved olieoptioner betaler en erhvervsdrivende i det væsentlige en præmie for retten (ikke forpligtelsen) til at købe eller sælge en defineret mængde olie til en specificeret pris i en bestemt periode.

Brent er det mest populære råbenmark, med over 60% af råkontrakter på de internationale markeder, der henvises til.
Det har et højere svovlindhold og falder inden for kategorien tung sur olie.

Hvordan følger man Crudify-handel med råolie i det virkelige liv?

Reservevalutaer er en fremragende måde at tage langsigtet eksponering for råolie med mange nationers økonomier tæt gearet til deres energiressourcer. I betragtning af at denne tekniske analyse er i overensstemmelse med vores grundlæggende analyse, kunne en erhvervsdrivende udføre handelen og indstille rimelige stop-loss og take-profit. Derfor har de en tendens til at være dyrere end deres “tunge” eller “sure” modstykker, da de er tættere på de ønskede færdige produkter, der er nævnt ovenfor. På det mest basale niveau drives oliepriserne af en kombination af udbud, efterspørgsel og spekulation - som alle har behov for at spille en rolle i enhver omfattende handelsstrategi. I 1994 samlet det tyske olie- og metalkonglomerat Metallgesellschaft et tab på USD 1. Større kontrakter, såsom CME Bitcoin futures (BTC) eller sølv (SI), koster den erhvervsdrivende kr25. Jeg brugte 18 sektioner for sektioner for krydser:

F.eks. Kan en amerikansk CFD-ordre være på 25 tønder i stedet for en standard futureskontrakt på 1.000 tønder. Bemærk, at visse ETP'er muligvis ikke foretager udbytte, og som sådan er nogle af nedenstående oplysninger muligvis ikke meningsfulde. Eksempel - Dagshandel med den almindelige marked Åben momentum-strategi. Du skal dog være opmærksom på indsatsen for at finde nye kilder til olie, f.eks. Gennem offshore-boring. Ved at analysere futuresmarkedet for råolie vælger de handlende den taktik, de mener, vil resultere i et overskud, før futurekontrakten for råolie udløber. Bemærk, hvordan det indledende impulsbevægelse var højere. Drevet af en række grundlæggende elementer såvel som teknik, WTI og Brent er dynamiske markeder, der giver deltagerne mange muligheder. Også hvis markedet er "død", lavt volumen og ikke meget bevægelse, kan du muligvis få falske signaler på tidskortene bare fordi tiden er gået og søjlerne er afsluttet.

Kunder, Der Købte Denne Vare, Købte Også

WTI kræver imidlertid kun en lavere pris, fordi udgifterne til udvinding af amerikansk skifer er faldet betydeligt i forhold til omkostningerne ved at udvinde olie fra dybt under vand i det britiske Nordsøen i det sidste årti. Hver type adskiller sig lidt fra den anden med hensyn til svovlindhold (surt vs. )Du kan se markedets tøven og følgende røde stearinlys stopper ud af de lange forhandlere. Stigende aktive rigge vil indebære højere forsyninger i fremtiden, og dette vil lægge pres på råoliepriserne, mens lavere rigttællinger ville betyde forsyningsproblemer, hvilket følgelig presser priserne højere. En anden vigtig note, der skal huskes, er, at det at købe en oliekontrakt giver dig ejerskab af 1.000 tønder råolie.

Råolie er stadig en vigtig energikilde for verden på trods af øget interesse for sektoren med vedvarende energi.

Noget sker klart kl. 05.00 på markedet for råolie. Når man handler med råolie, er det imidlertid vigtigt at se på de faktorer, der påvirker udbud og efterspørgsel. I 2020 rapporterede New York Times for eksempel i 1940'erne var olieprisen omkring kr17 stigende til lidt over kr20 under Koreakrigen (1951–1953). For eksempel, hvis du ønsker at placere en handel for kr1.000 værdier af råolie-CFD'er, og din mægler kræver 10% margin, har du kun brug for kr100 som startkapital for at åbne handelen. Alt, hvad der sker i Iran, eller alt, hvad der sker med hensyn til vejr i Mexicogolfen, vil påvirke olieforsyningsproduktionen negativt. I de senere tid har der imidlertid været en stigning i olieforbruget i de asiatiske lande, nemlig Kina og Japan. Sidst men ikke mindst er vi nødt til at definere, hvor vi tager overskud, når vi handler olie. Delårsrapporten fra Interagency Task Force, der blev frigivet i juli, konstaterede, at spekulation ikke havde forårsaget væsentlige ændringer i oliepriserne, og at grundlæggende udbud og efterspørgselsfaktorer giver den bedste forklaring på stigningen i råoliepriserne.

ETF Udsteder Dividend League Table

Jeg inviterer dig til at deltage i vores team og opleve TRADEPRO-kanten. Stram konvergens mellem positive elementer kan give kraftige stigninger, ligesom stigningen i råolie til kr145. Du vil derefter "kontrollere" kr60.500 olie værdi for dine kr1.815. Dette får normalt priserne til at bevæge sig højere.

Forfatter

Support er et prisniveau, hvor rå futures styres af køberens efterspørgsel, hvor modstand er et niveau, hvor priserne er begrænset af sælgers udbud. Olieselskabers aktiekurser reagerer på bevægelser i olieprisen, da dette ændrer værdien af ​​de primære aktiver (olien), der understøtter forretningen. For at følge de seneste op- og nedture i prisen på WTI-råolie, tjek vores amerikanske råolieprisdiagram.

Kapaciteten kan ændres, hvis nye rørledninger tændes eller strammes på grund af militsangreb eller lækager. 90 legitime arbejdspladser fra hjemmet for 2020, for at begynde at tjene penge skal du tilmelde dig YouTubes partnerprogram, så du kan tjene $ 1 til $ 2 pr. 1.000 visninger. Unipec skåret ned sin over-the-counter (OTC) papiraktivitet kort efter, at nyheden om tabet i fjerde kvartal brød, sagde en erhvervsdrivende, der var aktiv i derivater. Du kan endda finde mig på min Facebook fan-side.

Jeg kan godt lide volumendiagrammer bedre til kortvarig dagshandel, fordi jeg føler, at når markedet bevæger sig hurtigt, får du et bedre visuelt billede ved hjælp af volumendiagrammer, der venter på et 3 minutters diagram til at udfylde f.eks.

Udgifts Leaderboard

Så det er meget vigtigt, når du handler olie på din forex platform, at være opmærksom på eventuelle begrænsninger eller tidsbegrænsninger, der måtte være gældende. Brent Crude, der er et vigtigt benchmark for olie, henviser til olie, der kommer fra felter i Nordsøen og inkluderer blandinger af Brent og Forties, og Oseberg og Ekofisk. Margenkravene indstilles af børserne, og for olie er de ofte så lave som 5% af investeringens værdi. Lager, med andre ord, hvis du ønskede at købe 100 aktier i en aktie, der handler til $ 100 for en samlede omkostning på $ 10.000, kunne dit mæglerfirma låne dig $ 5.000 for at gennemføre købet. Den erhvervsdrivende skal også være opmærksom på den destabiliserende virkning, som skiferolieproduktion i USA har haft på den globale oliepris. Smarte penge bruger computere og højfrekvent handel, der udfører flere handler pr. Sekund.

Tabellen herunder inkluderer antallet af kapitalandele for hver ETF og procentdelen af ​​aktiver, som de ti største aktiver udgør, hvis relevant. En CFD-erhvervsdrivende kan gå kort eller lang, indstille og begrænse tab og anvende handelsscenarier, der er i overensstemmelse med hans eller hendes mål. 5M tønder, og rapporten offentliggør -5. Her er en video af, hvordan vi gør det hver uge uden at fejle! Konventionel og algoritmisk kortlægning kan bruges. Udbud og efterspørgsel dikterer selvfølgelig, hvordan prisen vil bevæge sig, men dette marked bevæger sig også med følelser, især med detailinvestorer, der dag handler. Velkommen til NYMEX WTI Light Sweet Crude Oil Futures. Hvis du er interesseret i at lære, kan du tilmelde dig min e-mail-liste nedenfor for at få opdateringer om, hvad jeg arbejder på.

Tilmeld Dig Vores Opdateringer

Dette betyder, at den generelle pris på en varekurv vil stige med et minimum på et år til år-basis. Tag følgende eksempel som en grundlæggende illustration af, hvordan voksende positionstørrelse påvirker krydsværdien af ​​en råoliefutureshandel: Så nogle gange kan det være en rigtig øjeåbner, der ser på mikrostrukturen i et marked og forsøger at finde noget med en gentagende forekomst på markedet. Tabellen herunder inkluderer data om flow for alle U. Denne bølge af køb foregår på samme tid som spekulanter springer om bord for at etablere eller tilføje til lange positioner. 5 let-at-lære muligheder handelsstrategier til brug i 2020, et af de vigtigste aspekter ved at drage fordel af handel med optioner er at have en god forståelse af aktiemarkedet og dets aktuelle tendenser. Kloge investorer er ivrige efter at forfølge enhver strategi, der giver dem mulighed for at tjene en masse penge. Andre råvarefutures som majs og husdyr kan udskiftes, og deres priser kan stabiliseres.

Den eneste gang jeg mister penge er, når jeg afviger fra min plan. Futures-aftaler afvikles ved fysisk levering af råolien, hvilket er noget de fleste erhvervsdrivende ikke ønsker at beskæftige sig med, så det er vigtigt at holde styr på leverings- og udløbsdatoer og enten rulle positionen i en anden måned eller lukke den helt inden kontrakt udløber. De faktorer, der er beskrevet ovenfor, er rent grundlæggende. Finansiel gearing er et komplekst emne, men dets generelle egenskaber er ens i hele finansverdenen. backwardation: For at håndtere risiko kunne den erhvervsdrivende se ud til at sætte et fortjeneste over det nylige høje og sætte et stop-loss på det nylige laveste. ”Det er et aggressivt mål, men det gav Unipec store muligheder for at optimere købsomkostningerne gennem aktive papir- og fysiske handler og også friheden til at markedsføre deres handelsgods til raffinaderier, som de så passende,” sagde en handelsleder, der kender Unipecs strategier.

Handel Med Olie Ved Hjælp Af Grundlæggende Analyse

Råolie handler gennem to primære markeder, West Texas Intermediate Crude og Brent Crude. Bare den åbne momentumhandel og tilbagetrækning (der varer lidt over en time) var en mulighed for over 100 kryds. Nedenfor er aktiekurven for netop denne kant på markedet for råolie. Analysering af oliemarkedet går også ud over at spore udbud og efterspørgsel. Handelsdirektøren sagde, at den erhvervsdrivende sandsynligvis nu ville være mindre aktiv og mindre aggressiv på benchmark-spotmarkeder som Dubai og bremse dens eksponering i Brent-WTI-spredte handler.

Markedet reagerer typisk meget godt på drejepunkter og støtte- og modstandsniveauer. De største forbrugere af olie er typisk blevet udviklet nationer som U. Efter at have udviklet det, skal du gå videre og backtest det. 48), mindre end en sjettedel af sit rekord fra juli 2020 (kr147. Forex platforme giver nu måder for dig at handle med olie futures, uden at du faktisk behøver at handle futures selv, og dermed undgå nødvendigheden af ​​at i sidste ende tage levering af olien, som er en ledsager af futureshandelen. Oliefutures giver også en investeringsstrategi, selv for dem, der tror, ​​at prisen på olie vil falde. Dette hjælper med at sætte produktionsbehovet for råolie i perspektiv, og hvorfor produktions- og forsyningsniveauer overvåges så nøje.

ETF-fondstrømme

Måske er det den manglende tålmodighed, jeg har bemærket ved mig selv til tider, der tiltrækker mig til dette marked, men jeg kan godt lide det faktum, at mine daglige handler med råolie ikke holder længe. Når der er ubalance mellem længsler og shorts, ændrer det daglige futurespriser. (2% retracement support er en stærk). Fra januar 2020 stiger prisen, og tendens til at være omkring kr53. Råolie er et naturligt forekommende olieprodukt, der ofte bruges til energiproduktion og fremstilling. Uden et fast greb om, hvordan krydsværdi kan understrege en handelskonto, kommer katastrofalt tab, marginopkald og for tidlige likvidation i position ind. Dine midler er sikre - reguleret af den britiske myndighed for finansiel adfærd Begynd handel gratis på Plus500. Plus500 er en af ​​de største mæglere inden for handel med olie-CFD.