Slushpool.com

Du køber dybest set en kontrakt for et fast antal hasjer pr. Sekund og for et fast tidsrum fra et skymineselskab. EasyMiner er den bedste open-end software, der understøtter GUI, som understøtter minearbejdere, cudaminer, ccminer, cgminer og ASIC-minedrift til Bitcoin og lader dig mines Bitcoin, Litecoin og andre kryptokurser. Enhver med en Bitcoin-tegnebog og -adresse, FPGA-minedrifthardware og en internetforbindelse kan mine cryptocurrency på softwaren. Mere vigtigt er det, at det giver dig mulighed for at sætte minearbejder i arbejde og begynde at tjene penge ved at oprette forbindelse til en pool eller til Bitcoin-netværket, hvis du mines solo (anbefales ikke). Denne CPU-minedriftklient fungerer godt til enkle minedriftapplikationer og fungerer godt med alle minerigge. Sådan tjener du penge på at sælge kager hjemmefra 2020. Minearbejdere kan frit vælge ”donor” -kæde, de kan lide.

Nogle attraktive funktioner ved MultiMiner inkluderer: Det giver enhver mulighed for at bruge deres computer til at miner cryptocurrency med dets GPU (er) og/eller CPU. Den eneste grund til, at folk gruver for Bitcoins eller enhver anden cryptocurrency, er, at de ønsker at tjene flere af dem, og gradvist akkumuleres nok til at sælge og tjene penge. Ideel til minearbejdere med uudnyttet Mac-hardware. Ansøgningen er ikke blevet opdateret på et stykke tid. Den bedste del ved minesoftware er, at de ikke eksplicit beder om nogen specifik platform at køre på. Selv hvis hardware ikke bruges til minedrift af Bitcoin.

 • Det er en one-stop-shop for NVIDIA GPU-brugere.
 • Men vær forsigtig!
 • Hvor nogen kunne mines direkte fra deres hjemme-pc uden brug af særlig hardware.
 • Når hastigheden for blokgenerering stiger, stiger vanskeligheden med at kompensere, hvilket vil skubbe hastigheden for oprettelse af blok tilbage ned.
 • Gebyrer varierer med honningminer fra 2.
 • For en Bitcoin-tegnebog anbefaler vi stærkt at du bruger en, hvor du har dine egne private nøgler i modsætning til en hostet tegnebog som Coinbase eller Circle.

MinerGate Mobile Miner, en smartphone-spin-off af den populære MinerGate cryptocurrency-mineklient til stationære pc'er, er ekstraordinært brugervenlig (minus lejlighedsvis pop-up-reklame eller to). Hvis du har besluttet at gå ind i cryptocurrency mining, her er nogle af de bedste Bitcoin mining-software, som du kan komme i gang med. Bitcoin-software er nødvendig for at pege din hashfrekvens på poolen. En modulær ASIC-, FPGA-, GPU- og CPU-miner skrevet i C, tværplatform til Linux, Mac og Windows inklusive support til OpenWrt-kompatible routere. BFGMiner ligner meget CGMiner i sin funktionalitet og driftsform, bortset fra at det er mere ASIC-fokuseret. Det påvirker også prisen på disse enheder, der varierer mellem hundreder eller endda tusinder af dollars. En specialiseret minerigg kan kun arbejde med en bestemt algoritme. Vælg dig selv medie, da vi blev betalt i bitcoin, blev disse bekymringer imidlertid fuldstændigt fjernet, da svindel er en umulighed på bitcoin-netværket med tilstrækkelige bekræftelser. Hver gang du er på udkig efter arbejde og har brug for nogen mineopgaver at arbejde på, vil minesoftwaren give dig arbejde og yderligere tage tilbage det arbejde, du udfører til blockchain.

Dell bragte en honningfyldt fælde til hackere. Det lokker dem med falske legitimationsoplysninger

Du kan tjene små mængder Satoshi til at gennemføre etaper. Hvad er Bitcoin Mining-software? Der er en menu til on-the-fly-styring af de fleste indstillinger og selvdetektion af nye blokke med en minidatabase til langsom/svigtende langpollscenarier. Det afspejler ikke nødvendigvis U's mening.

Du skal også prøve Bitminter, hvis du leder efter en hurtig og enkel installation til at konfigurere din ASIC-hardware. Ud over at være tilgængelig for operative systemer som Windows, Linux og Mac OS X, sikrer BitMinter en god mininghastighed og lang polling for at reducere uaktuelt arbejde. Python/OpenCL GPU miner (GUI (Windows og MacOS X)) Poclbm-mod: Den intuitive software har en række centraliserede styringsfunktioner, hvoraf den vigtigste er, at den understøtter over 25 minedriftmotorer, der inkluderer bfgminer, cgminer, sgminer, xmrig og castXMR, bare for at nævne nogle få. EasyMaker leveres med en dedikeret "Moneymaker" -tilstand, som er dedikeret til udvinding af LTC i sin egen stratum-pool. Få betalt for at se videoer: 16 måder at tjene penge på at se onlinevideoer. Windows, Mac OS X, Linux understøttede kryptokurser:

Dette forventes i gennemsnit at udgøre en blok hvert tiende minut. Smarttelefonernes behandlingskraft er bare for svag sammenlignet med de meget stærkere alternativer, du kan finde derude. I lægmandsbetaling betales Bitcoin Miner4s for at verificere bitcoin-transaktioner, bringe nye mønter i omløb og give blockchain den sikrede sikkerhed, som den lover. Hvis du kan, bliver du nødt til at vælge den rigtige ASIC-miner til at gøre det med.

 • Minedrift på din computer i sig selv er en hektisk opgave, og også risikabelt, da det er dyrt med et ikke-så-sikkert afkast.
 • Så snart du tilmelder dig puljen og installerer softwaren, er du stort set god!

↓ 01 - Hive OS | Linux OS

Processen udføres ved hjælp af specifikt udstyr og værktøjer. Dette var en af ​​de originale bitcoin-minesoftware, og det er her CGMiner gaffel fra CPUMiner. Selvom disse beløb ikke tager højde for strømomkostninger, kan lommeregneren stadig være nyttig til at give dig en grov idé om, hvor meget du skal tjene. Infinium-8 s kryptokoinen med blokeret stigende sammen med vanskeligheder. Vi kan forvente at se fortsat udvikling på minearenaen, når BTC nærmer sig sin endelige mønt, der skal udvindes. Når denne tilstand er tændt, hjælper denne med at øjeblikkeligt oprette papir tegnebøger og oprette forbindelse til egne private puljer. I modsætning til alle de tidligere generationer hardware, der gik forud for ASIC, kan ASIC være "slutningen af ​​linjen", når det kommer til forstyrrende mineteknologi.

Afhængigt af dit ekspertiseniveau, kan du overveje visse afsnit i denne vejledning. Minedrift er det, der holder Bitcoin-netværket sikkert og funktionelt. Bitcoin bruger hashcash proof-of-work-funktionen.

Det understøtter mere end 50 cryptocurrencies inklusive Bitcoin, Dash, Litecoin, FantomCoin, Bytecoin og DigitalNote, og hævder at tilbyde algoritmen "mest rentabel minedrift":
Brugere køber Cloudpacks, som derefter kan bruges til at opbygge et indeks fra forudvalgte sæt skyminedrift, lotterier, kasinoer, markeder i den virkelige verden og meget mere.

Bitcoin Loophole - En anden Crypto-fidus, der skal undgås

Denne software har mange funktioner, men de vigtigste inkluderer: 01615 på en måned med en hashhastighed på 980 MH/s (980 millioner hash pr. Høj frekvens handel med cryptocurrency, i et grønt lys er den øverste skygge den lukke pris, mens den nedre skygge i den åbne pris og vice versa for røde lysestager. Sekund). Vil du mine Bitcoin? Det kan bruges til at sende og modtage litecoin, hvilket gør det relativt praktisk. Denne beregning bestemmer, hvor svært det er at løse transaktionsblokke, og det varierer afhængigt af netværkets hashhastighed.

Du vil finde ud af, om minedrift kan være rentabel eller hvor mange penge du skal investere i begyndelsen.

Ved bare at stable ASIC-minearbejdere og konfigurere dem med den nogle dårlige software, der mangler flere funktionaliteter, vil det ikke være virkelig nyttigt. Software tjener til at levere arbejde til minearbejdere, modtage afsluttede opgaver fra dem og ordne disse oplysninger til en blockchain. Derudover bliver du nødt til at sikre en temmelig hurtig og pålidelig forbindelse, fordi du til enhver tid skal være tilsluttet dit mining pool-netværk. Du har en række muligheder, der pålægger kompromisser med hensyn til sikkerhed og bekvemmelighed. Den første transaktion, der blev registreret i den første blok, var en enkelt transaktion, der betalte belønningen for 50 nye bitcoins til dens skaber. Derudover anvender softwaren strenge sikkerhedssystemer som SSSL (Secure Sockets Layer) og aggressiv kryptering for at beskytte brugere.

 • Du finder ud af, at bitcoin-minesoftware kommer i forskellige former, fra webbaseret minedrift, der bruger javascript, til selvstændige softwareprogrammer, der er min i baggrunden, til hele operativsystemer designet omkring cryptocurrency-minedrift.
 • Al minedrift-softwaren ovenfor, der er anført til Linux og Windows, fungerer også til Mac OS X.
 • Det er overkommeligt at opgradere mellem versioner, efterhånden som din gård vokser, fordi du kun betaler forskellen i pris i stedet for at genkøbe til fuld pris.
 • Den hører hjemme i denne artikel takket være sin dedikerede klient, som giver dig mulighed for at bruge dens tjenester hurtigt og nemt.
 • Dette inkluderer at fortælle dig, hvornår du skal indtaste hvert stykke information, der er tilknyttet den minedrift, du bruger.
 • Der er også en "Solo" -tilstand til at bruge en egen pool og tilpassede hashindstillinger til de kryptokurser, du kan lide.

MultiMiner

Hvis du læser dette, betyder det, at du er bekendt med de grundlæggende elementer i Bitcoin-minedrift og har den nødvendige hardware til minedrift. 06 Bedste GUI-front-end til flere værktøjer: EasyMiner bruger NHIL (Network Hardware ID Layer) -protokollen til at give et ekstra lag af sikkerhed til poolstratum og tegnebogarkitektur.

BFGMiner ligner CGMiner, men med flere tekniske opgraderinger. I skrivende stund kan en Antminer S7's hashhastighed lejes for kr1.200. Denne open source-software har meget mere at levere i sammenligning med anden Bitcoin-mining-software. Mulighed for at scanne og opdage detaljer om minedrifthardware såsom gennemsnitlig hasskraft og tilsvarende pool. En ulempe med BFGMiner er, at den ikke rigtig passer til begyndere. Den bedste måde er at bruge den officielle BitCore-klient. Der er dog kun lidt aktivitet på deres pool. For at hæve penge har du brug for en papir- eller softwarepung til den relevante cryptocurrency.

Ved installation registreres din mining-hardware automatisk, og der vises en tabel med oplysningerne.

Leverandører

En populær måde at komme ind på krydstogtsminedure er at betale en anden for at gøre det for dig. Nu hvor du allerede ved om den bedste Bitcoin-mining-hardware, vil vi tale om Bitcoin-mining-software. Overvågning i realtid af dine medarbejderstatistikker med regelmæssige opdateringsintervaller uden behov for at genindlæse siden. Det blev skrevet i C for at være hurtig og effektiv og fungerer til alle tre store OS (Windows, Linux og endda Mac). Det er en cross-platform miner, der fungerer godt på Windows-, Mac- og Linux-enheder og endda udvider support til OpenWrt-kompatible routere. Udmattelsen kan gøres mulig gennem minedrift, som involverer tilføjelse af transaktioner til blockchain for at opnå fordele. Rentabilitetsomskifteren kan bruges til både ASIC og GPU-minearbejdere. 15 bedste gratis Android-apps i 2020!

Skybaserede gratis fordele: Det overvåger også temperaturen på de fleste enheder og kan oprette forbindelse til flere minepooler. Selvom det består af den samme tekstbaserede interferens som Cgminer, men du kan bruge genvejstaster til at navigere i den. Det sporer over 800 valutaer lige nu, og du kan få detaljer om hver enkelt. Til denne Bitcoin-minesoftware tog udviklingsholdet både nye og avancerede brugere i betragtning. Skift selv et nummer i en vilkårlig lang række af transaktioner, og hasjen vil komme ukendeligt anderledes ud. Disse inkluderer Block Erupter, BFL/Bitforce og HashBuster Micro. 5 er stadig en masse bitcoin.

Spare

Du skal også prøve Bitminter, hvis du leder efter en hurtig og enkel installation til at konfigurere din ASIC-hardware. GUIMiner er den perfekte Windows-minesoftware til både begyndere og eksperter, der tilbyder et væld af nyttige funktioner, der hjælper nogen med at få den største mængde Bitcoins med den laveste mængde ståhej. Sværhedsgraden er målet for, hvor svært det er at finde en ny blok i forhold til den nemmeste, den nogensinde kan være.

Dette giver igen bedre resultater og hashrater for BTC-minearbejdere. Vælg din smartphones 'Hash Power'. Dette kan også findes på sourceforge. For det første er der dem, der fungerer som en hostet tegnebog, og for det andet er dem, der lader brugeren holde deres egne private nøgler.

 • MinerGate er en af ​​de nemmeste applikationer at bruge.
 • Den grundlæggende pakkepris starter ved kr0.
 • Der er en række skymineselskaber, der lejer Hash Power i deres faciliteter, så du kan mines uden at købe dyre udstyr.
 • Så hvor svært er det at tjene penge minedrift cryptocurrency på en smartphone?
 • Hashhastighed, defineret som output fra en hashfunktion, er den hastighed, hvormed en given enhed kan fuldføre de nævnte kryptografiske gåder.
 • Dette er dog en af ​​de lavere gebyrer for minedrift til minedrift.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: En omfattende sammenligning

Hvis du ikke er bange for en sort skærm med masser af tilsyneladende uforståelig tekst, der kører på tværs af den, er CGMiner muligvis den der for dig. EasyMiner er et andet godt stykke software. I øjeblikket er denne formue 12. Meget strømeffektiv. Overvej derfor poolforbindelse og få en passende computer til minedrift.

Du kan finde ud af mere om det i vores kommende guide til, hvordan man tilslutter sig en minedrift. Pakket med brugervenlige funktioner inklusive skabeloner og riggstyringsfunktioner. 6 eller nyere og indeholder integration med Mac OS API'er og systemer. Det vil tage år for en person med en gennemsnitlig GPU at miner en enkelt Bitcoin. Dette er en gratis og open source mining suite, der blev oprettet af to Bitcoin-communitymedlemmer i april 2020.

Bitcoin-minesvanskeligheder er accelereret så meget med frigivelsen af ​​ASIC-minekraft, at grafikkort ikke kan konkurrere. Dette kan downloades fra sourceforge. 02 Bedst til brugervenlighed: Men inden du kan modtage nogen Bitcoins, skal du oprette en Bitcoin-adresse. Der er mange fordele ved at bruge skyminedrift til bitcoin. Du kan køre den på Windows, Mac og Linux og skifte problemfrit fra en type minedrifthardware til en anden med det, og bruge den til at udnytte forskellige typer cryptocurrency. MinerGate fører dig nu til hovedskærmen. Nogle af dens bedste funktioner er minesupport fra pc og smartphone, fjernovervågning og enkel kontrol af flere rigge på et netværk.

Bedste Bitcoin-minesoftware

I henhold til beviset for aktieprincippet, i stedet for computerkræfter, samler de deltagende brugere deres indsats, visse mængder af penge, blokeres på deres tegnebøger og delegeres til poolens indsatsbalance. Begyndervejledning til minedrift af Bitcoins: I modsætning til papirpenge, der er trykt af regeringerne, udvindes Bitcoin på Bitcoin-netværket. På den anden side, hvis din prioritet er sikkerhed, er det bedst at opbevare din litecoin gemt i en eller flere kolde tegnebøger - dem, der aldrig har været forbundet til internettet. Det styrer de forskellige enheder, du har. Videoannoncerne er meget irriterende, da du ikke kan dæmpe dem.

Myntstatistikker

Windows, Linux og Mac understøttede kryptokurser: Det er værd at se på din hardware energiforbrug i watt, når du tager dit valg. Hvorfor er BitMiner speciel? Det tilbyder også support til både pooling og solo mining. Programmet er designet til at gøre det nemt for førstegangs-timer at bare downloade og konfigurere de automatiserede mineprocesser og begynde at tjene penge på kort tid.

For at fortsætte skal du åbne Google Play-butikken og søge efter 'MinerGate'. Og fordi det blev skrevet i C, er det kompatibelt med alle de mest populære operativsystemer. »immediate edge review, vent med det, fordi vores Immediate Edge-systemanmeldelse har meget mere at afsløre Om Immediate Edge-system! Hvad er Blockchain? Hash-frekvensforskelle kan findes mellem softwareleverandører samt forskelle i effektivitet. Miner-server høflighed af Miner-Server Hvis du har besluttet at gå ind i bitcoin-minedrift, men endnu ikke er klar til at investere i dyre ASIC-miner (Application Specific Integrated Circuit), kan du gå til en skybaseret minetjeneste.

Bitcoin Tegnebøger

Så hvad er Bitcoin-minesoftware? Bitcoin-minesoftware er en vigtig komponent i enhver minedrift. Men når du først tjener dem, hvor holder du dem så sikre? Det er også forbløffende, hvordan softwaren aktivt har holdt op og i nogle tilfælde er den hurtigste miner til nogle bestemte mønter, som du kan miner. Indbygget C #script-motor.

For at vide, hvor sikkert dette verifikationssystem er for ægte transaktioner, og hvor svært det er at manipulere med kæden, har jeg ikke hørt om nogen succesrig sikkerhedsbrud eller angreb på Bitcoin-netværket i de 10 år, den har eksisteret!
 • Officielt startede som et initiativ til at gøre minedrift mere brugervenlig og let, virksomheden fik hurtigt berømmelse og driver nu deres egen minedrift.
 • Men der er en løsning, og det kaldes MultiMiner.
 • CryptoNote er designet på en måde, der gør blokkæde-analyse umulig.
 • Din hashfrekvens kan bruges til at forudsige din daglige eller månedlige mineindtjening.

Bitcoin-mining-software, Der Skal Installeres På Din Pc

Det er vigtigt at vide, at du skal være forsigtig, når det kommer til at vælge en applikation, der skal miner på. Denne unikke software inkluderer nogle avancerede funktioner, f.eks. Understøttelse af flere enheder og automatisk detektion af poolfejl. GUIMiner er det førende Bitcoin Mining-værktøj til Windows og er en af ​​de nemmeste måder at starte minedrift af Bitcoins. De fleste cloud mining-virksomheder vil hjælpe dig med at beslutte ved at give dig en beregning baseret på den aktuelle markedsværdi af Bitcoin, vanskeligheden ved Bitcoin-minedrift og krydsehenvisning til den med den hashkraft, du lejer. Det leveres med en skalerbar netværksplanlægning, der kan skalere til hashhastighed i alle størrelser uden netværksforsinkelser. Til dette anbefaler vi: 05 Bedst til skyminedrift:

Denne GUI-baserede software kører på Windows, Linux og Android. Ud over bitcoins giver Genesis Mining også muligheder for zchash-minedrift. Det involverer at skabe en hash af en blok af transaktioner, der ikke let kan smedes, og beskytte integriteten af ​​hele blockchain uden behov for et centralt system.

Nogle af dens vigtigste funktioner inkluderer: Til gengæld starter begynderne normalt med GUI og flytter til CG senere. Faktisk ligner det kun CG Miner. FPGA'er bruger typisk meget små mængder strøm med relativt høje hashvurderinger, hvilket gør dem mere levedygtige og effektive end GPU-minedrift. Siden vi åbnede i 2020 har over 450.000 mennesker registreret konti hos os. Dette i modsætning til MinerGate, som kræver, at du bruger sin egen pool med dens software. Som de fleste er det et stykke gratis mining-software til Bitcoin, og det er også en helt open source! Hvis din Android-smartphone ikke har nok Hash Power til at gøre dig millionær natten over, kan du overveje at tilmelde dine venner til MinerGates tilknyttede program.

Introduktion til hvordan Btc-minefunktioner

Cryptocurrency-minesoftware udnytter behandlingsstyrken for webstedsbesøgende eller applikationsbrugere. Frontenden er sammensat af en grafisk brugergrænseflade, hvilket gør den ekstremt brugervenlig og let at bruge. Men når du først tjener dem, hvor holder du dem så sikre? Fordi de er tilpasset til minedrift, tilbyder de ydelsesforbedringer i forhold til CPU'er og GPU'er. EasyMiner løser dette ved at give brugerne mulighed for at mine bitcoin, litecoin og andre digitale valutaer. Det giver brugerne mulighed for at konfigurere ASIC- og FPGA-indstillinger direkte fra dens interface på en kommandospecifik måde. Brugergrænsefladen er ikke den smukkeste, og bannerannoncerne er en smule irriterende. Dette værktøj giver dig mulighed for konstant at overvåge din mineaktivitet takket være dens konfigurerbare ydelsesgrafer.

Svaret er subjektivt, det afhænger af hvor du bor og hvilken type hardware du ejer. Du kan ikke stoppe kontrakten så at sige, så dette er en anden grund til, at skyminedrift er lidt mere risikabelt. Dette skyldes sandsynligvis vores smartphones meget mere avancerede nu. MultiMiner, der er et open source-projekt, er kompatibelt med mange mineenheder. Årsagen er, at ved at udnytte en masse hashkraft kunne en angriberen bruge nogle mønter og derefter hælde et stort antal spam-transaktioner oven på det - dem, der ikke refererer til angriberens oprindelige forbrug.

Indtast en stærk adgangssætning i feltet 'Adgangskode'.

Hvad er Particl, og hvorfor skal du vide om det? - Et interview med “Crypto Ramble”

Nogle af ASICs understøttede enheder er Butterfly Labs (undtagen Monarch), Block Erupter USB (og anden Icarus-kompatibel hardware), Chili, Red/Blue Fury og Antminer U1/U2. Sørg for, at du downloader fra det aktuelle websted og ikke fra et kopi-kat-sted. Minesoftware til solo eller pooled minedrift. I 2020 blev den halveret til 25, og i 2020 blev den igen halveret til 12.

Der er en lang række pakker med basisomkostninger så lave som kr0. For at få en mere detaljeret gennemgang af den nævnte software skal du fortsætte med at læse. Hvad sker der alle? Det er rent kommandolinjedrevet, hvilket gør det ikke ideelt for begyndere. I stedet tjener det formålet med at sikre effektivt, at dataene ikke er blevet manipuleret. Abra til at tilføje kontant-til-kryptoudtag på alle filippinerne 7-elevens. Efter åbning af timer: fungerer det for dig, diversificering er vigtig, da det beskytter dig mod udsving i industrien. BFGMiner er en af ​​de mest pålidelige Bitcoin-mining-softwareløsninger på planeten. Så hvordan får du Bitcoin? Hvis du har adgang til store mængder billig elektricitet og evnen til at styre en stor installation og forretning, kan du mine for et overskud.

Start Din Minedrift Ret

En smart udvikler producerede endda et minedrift-operativsystem designet til at køre på Raspberry Pi, en Linux-computer til lave omkostninger med kreditkortstørrelse designet til at forbruge meget små mængder strøm. Af disse grunde kan jeg med tillid anbefale MultiMiner til de mest uerfarne blandt cryptocurrency-minearbejdere. Margener i forex trading | forex margen forklaret, dette skyldes, at den erhvervsdrivende bliver nødt til at finansiere mere af handelen med sine egne penge og derfor er i stand til at låne mindre fra mægleren. F.eks. Er CPU-minedrift ikke praktisk for Bitcoin, men endda en low-end computer kan mine Monero eller en lignende CPU-optimeret valuta, som derefter kan konverteres til Bitcoin.

Det er faktisk kun en widget.

Det er alt, hvad der er til det. Med andre ord er softwarens hovedfunktion at levere minedrifthardwarens output til resten af ​​blockchain og at modtage det afsluttede arbejde fra andre minearbejdere på netværket. DigitalNote bruger ringesignaturer til at levere unlinkable og ikke sporbare transaktioner. Læs mere om MinerGate poolgebyrer her. Det er også helt gratis at bruge. Betale for college og grad school: hvordan man undgår at bruge kr100.000 + på en legitimation, du ikke har brug for. Dette er optimeret til at være venligt overfor CPU'er og GPU'er, hvilket gør dem til en god mulighed for GPU-minearbejdere, der ønsker at skifte mellem forskellige valutaer.

Der er flere ting, du skal kigge efter, når du vælger min minesoftware. Hvis ikke, inden du går videre, foreslår jeg, at du går tilbage og læser vores guide til Bitcoin Mining. Sådan køber og sælges cryptocurrency: en begynderguide, hvis du er fra Storbritannien, har HMRC frigivet en ekstremt grundig guide, der dækker kryptoskat for de britiske indbyggere. Ligesom den måde folk gruver guld på; men denne gang på internettet.