Bedste Online Handelsplatforme Til Dagshandel

Ja, men systemet er ikke perfekt. Fordi du bruger en andens penge på et skuespil, der muligvis ikke fungerer. Hvis denne position likvideres med en ordre på 600 aktier, betragtes denne serie af handler også som en dags handel.

Hvad vil du opnå gennem dagshandel?

Platformen giver brugerne mulighed for at oprette og gemme op til 50 ordrer, der skal placeres, når de er klar til at udføre en handel. Når din ekstra ændring er på op til kr5, vil appen investere den i en portefølje af ETF'er. Selvom der er mange regler, er følgende de 10 vigtigste: Jeg gør det, men jeg svinger også handel. Daghandel refererer kun til forskelle, der er relateret til tid. For det første er det en nem måde at spore dine handler, gevinster og tab på. Men så gør praksis perfekt - eller så tæt på det, som du kan få, da du hurtigt lærer, at der ikke er nogen perfekt i dagshandel, og selv de professionelle mister nogle gange penge. Hvis udbruddet skete på en volumenstigning, er oddset bedre for, at udbruddet forbliver intakt, og prisen falder ikke under det tidligere brudte modstandsområde.

Fantastisk markedsscanner for at forblive på top med de aktuelle forhold. Vi designet denne funktion til at fortælle dig, at hvis din ordre udføres, har du foretaget en anden dags handel. Specielle regler gælder for en mønsterdaghandler. Hvorfor gør jeg det ikke nu? Hvis jeg holder op med dagshandel i mere end fem dage, skal jeg stadig opretholde et depositum på kr25.000?

 • Plussiden for at være en mønster dagshandler er, at du vil have mere købekraft til rådighed for dig end en ikke-daytrader!
 • Jeg forrådte mig selv for mange gange, før jeg forpligtede mig til mine systemer.
 • Handel er det værste sted for den slags bullshit.
 • Med en kontantkonto kan du ikke korte aktier, og optionstrategier vil også være begrænset til at købe sæt/opkald og sælge dækkede optioner.
 • Fravær af en øjeblikkelig yderligere kapitaltilførsel kan medføre, at mægleren kan afvikle kundepositioner efter eget skøn.

Bedste Online Mæglere Til Dagshandel I Oktober:

Hvad betyder det at bruge gearing? Efter vores mening er det absolut vigtigt at vælge en af ​​de førende på markedet, når du søger efter de bedst mulige handelsværktøjer, handelspædagoger eller online mægler. Kontantkonti låner per definition ikke på margin, så dagshandel er underlagt separate regler for kontantkonti.

En dagshandler er to ting, en jæger af volatilitet og en risikostyring. Efter dot-com-markedskrakket i 2020 indførte SEC og FINRA reglen om “Pattern Day Trader” i 2020, hvilket øgede kravene til dagshandel i et forsøg på at beskytte forbrugerne bedre. 65 pr. Optionskontrakt. Du er begrænset til højst tre dages handler i en periode på fem handelsdage, medmindre du har mindst 25.000 egenkapital på din Instant- eller Guld-konto ved udgangen af ​​den foregående dag.

Med nok tålmodighed og selvtillid, ønsket om at lære og en forståelse af de iboende risici ved denne tilgang til investering kan du få succes som en dagshandler. TD Ameritrades stærkeste dragt kan måske bare være dens meget anerkendte thinkorswim-handelsplatform, hvor du ud over aktier og optioner også kan handle forex, futures og futures. De fokuserer på indikatorer, der repræsenterer disse følelser, snarere end faktorer som pris-til-indtjening-forhold, markedsandel eller konkurrence. Bitcoin Compass Review, SCAM Bitcoin Compass scam Exposed! Pengene vil gå til ulicerede mæglere som dem, der er nævnt før i vores anmeldelse, Kaya FX. For det første opstår en dagshandel, når du køber og sælger aktier i en aktie mellem åbent og tæt marked. For mig en måned med rentabel handel (og et statistisk signifikant antal handler).

 • Intet kan spise væk et overskud hurtigere end provisioner og kurtage.
 • Desværre får folk ikke dette koncept, fordi daghandlere altid ligner heldige cowboys med penge at bruge.
 • Yderligere kontante bonusser er tilgængelige og spænder fra kr100 til kr600 afhængigt af indbetalingsstørrelsen.
 • Dette er ikke måden at gøre det på.
 • Før du kommer ind, skal du bare finde bud, der tilfredsstiller din risiko for at belønne nøgletal.
 • ”Faktisk er forbindelsen mellem dagshandel og hasardspil så stærk, at Gamblers Anonymous har en generel regel om, at medlemmerne skal have en aktie i mindst 18 måneder - hvis de overhovedet investerer i aktier.

Mine tip til at følge PDT-reglen

I dette indlæg leder vi dig gennem, hvad mønsterhandlerreglen er, hvordan det påvirker dig, og hvordan du kan undgå det helt! Den tilstand, hvor du forlader din handelskonto ved udgangen af ​​dagen, indstiller dine købekraftsgrænser for den næste dag. Der dannes understøttelsesniveauer, hvor prisen rammer de samme lave priser. 1 købekraft.

Flygtige markedsbevægelser kan gøre det svært at gennemføre fejlfri handel inden for en enkelt handelsdag.

Et online samfund forbinder dig også med en gruppe af kammerater, du kan henvende dig til for spørgsmål eller feedback. For at beskytte sin kapital kan han indstille stopordrer på hver position. Jeg vil i dag handle binære optioner, men mægleren har ikke licens i mit land. Hvis dette er dig, frygt ikke! Det anbefales, at futureshandlere starter med mindst kr2.500 (hvis der handles med en kontrakt som E-mini), men det vil variere baseret på deres risikotolerance og kontrakten (e) der handles. Valutaer har deres eget sæt udfordringer. Risikovurderinger og positionsstørrelse er nøglen til din succes. Dagshandel er en hektisk og trættende forretning, da de erhvervsdrivende skal se flere skærme på samme tid og handle mere end hurtigt på hver dag, hvis de vil have succes med denne forretning.

Vær forsigtig med krav på stort overskud fra dagshandel. Den mobile apps interface er strømlinet og let at bruge. Jeg er glad for, at mange af jer nyder den gratis handelsdag, som jeg har oprettet. De øverste hedgefonde i udlejning verden matematikere, fysikere, meteorologer... de konstant skiftende algoritmer. Handlere af begyndere af dagen bør undgå denne tidsperiode, mens de også ser efter tilbageførsler. Daghandlere handler ofte i tusinder af aktier, ofte med gearing, og ser efter fortjeneste med en lille procentdel på hver handel - ofte mindre end kr1 eller kr2 per aktie. Løbende udgifter såsom ECN-gebyrer (eller provisioner, hvis den erhvervsdrivende ikke bruger et ECN), renter, realtidsnyhedsgebyrer, økonomisk analyse og kortlægningspakker og kommunikationsafgifter skal opretholdes. En måde at gøre dette på er at trække penge ud af handelskontoen for at placere i en mindre ustabil, langsigtet investering.

Omkostningerne Til At Starte I Denne Forretning Og De Løbende Omkostninger Er Høje

I den udstrækning disse faktorer understøtter breakout, er det mere sandsynligt, at priserne vil stige væsentligt højere, og den erhvervsdrivende kan derefter være berettiget til aggressivt at jage breakouten. Dagshandelskonti er også underlagt særlige marginkrav kaldet ”Dagshandel købekraft. Bemærk, at ændrede ordrer (e. )

Vores Adresse

Denne blog giver en fantastisk ressource til at komme i gang. Jeg kender nogle studerende, der har et maksimaltab på op til kr5k/dag. Hvis du har en tabende handel, er der ingen flugt, og udløbet er ugentligt, skal du ikke skynde dig at løse det. Hvorfor tilføje en ting mere til blandingen og også bekymre dig om at passe på dine skatter? Hvordan ville du håndtere handelen? Jeg var pause før jeg gik ind i mit juniorår på college. Ellers udnytter firmaet simpelthen din kapital. De hæfter deres tab.

Hvor Mange Dages Handler Kan Du Udføre I Løbet Af En Uge?

Dagshandel er, når en erhvervsdrivende køber og sælger det samme finansielle instrument på samme dag i et forsøg på at kapitalisere på kortvarige kursudsving. En af TradeStations vigtigste funktioner er dens attraktive provisionstruktur for optioner, men mægleren tilbyder også en fantastisk handelsplatform. Du skal også opretholde et overskudstab på mindst 1: Folk læser aldrig den del af en kontrakt, før det er for sent. Når du er klar til at "lukke positionen", sælger du bare korte 50 aktier XYZ i mægler nr. 2, hvilket effektivt gør dig flad. Du ved ikke, hvad der vil ske, men Monte-Carlo-simulering er din bedste ven, da du i det mindste kan simulere en masse scenarier. Enten bogstaveligt talt med papir eller med dit program (igen er thinkTDA fantastisk... Jeg har ikke engang et tilknyttet link til dem, de sponsorerer ikke dette indlæg… men nu synes jeg, de skal: )

En dagshandelsdagbog kan være et vindue i dine aktiver og mangler. Hvis du vil læse mere om margin, hvordan du bruger den og de involverede risici, skal du læse vores guide til marginhandel. Det er langt mere kompliceret, end de fleste mennesker tror - og det er fordelagtigt for pennystockere og andre daghandlere, der ikke handler på margin. Majs kan svinge 10 point dagligt i gennemsnit, mens råolie kan svinge 20.

Uanset om en handel er en vinder eller en taber, mæglervirksomhed får sit snit begge veje - både på køb og sælge transaktion. Denne praksis med at holde overskud på kontoen til handel giver meget mening for mindre handlende, der ønsker at opbygge deres konti og indtage mere markante positioner over tid. Inden du går ind på markedet, skal du vide på forhånd, hvornår du skal forlade, forhåbentlig med et overskud. Tanken er, at prisen vil trække sig tilbage, bekræfte det nye supportniveau og derefter gå højere igen. Trader's Accounting kan hjælpe erhvervsdrivende undervejs, når de arbejder for at oprette en LLC til deres forretningsenheder. Denne købekraft beregnes ved begyndelsen af ​​hver dag og kan øge dit potentielle overskud markant. Futures er et iboende gearet produkt, idet en lille mængde kapital, f.eks. kr400 eller kr500 i tilfælde af E-mini-kontrakten, giver dig en position i et produkt, der typisk flytter 10 eller flere point om dagen, hvor hvert punkt er værd kr50.

 • I mange lande afhænger skattebehandlingen af, om du betragtes som en "investor" eller en "erhvervsdrivende", der gør dette for at leve.
 • Dette er ideelt til at beskytte din indtjening under hårde markedsforhold, mens du stadig giver mulighed for generøst afkast.
 • Det er minimumskravet.
 • Der har også været en spredning af ressourcer til at lære om forex trading i de sidste par år.
 • Og forhandlere vil sandsynligvis finde OptionsStation Pro et værdifuldt værktøj til opsætning af handler og visualisering af de potentielle udbetalinger.
 • Det handler heller ikke kun om dataene.
 • Jeg advarer dig mod det, men mange forhandlere ignorerer mit råd.

Endelig

I henhold til NYSE 432 skal mæglervirksomheder føre en daglig registrering af den krævede margin. Jeg lagde masser af gratis indhold for at hjælpe begynderhandlere med at komme i gang. Hver dagskonto er påkrævet for at opfylde alle marginkrav uafhængigt ved kun at bruge de disponible midler på kontoen.

Hvis du bruger en standard kontantmæglerkonto, gælder dette ikke for dig. Så selv om adgang til øget margin med en Pattern Day Trade-konto kan være fordelagtig, er der ingen garanti for, at kontoen vil være rentabel. De to transaktioner skal modregnes for at imødekomme definitionen af ​​en dagshandel med PTD-kravene. Nu hvor du bedre forstår reglerne og hvordan de gælder for dig, har du sandsynligvis en idé om, hvordan du kan handle omkring dem. Robotcheck, tilmeld dig i dag og start din Algoritmiske handelsrejse! Den registrerede modtager af udfordringen er den eneste, der er autoriseret til at deltage i demo-udfordringen. Så hvis du har kr50.000 på din konto, vil du handle op til kr500 på en enkelt handel.

En Day Trade består af to modregningstransaktioner, der fandt sted i den samme sikkerhed samme dag. Der skal gå tre måneder uden en dagshandel for en person, der er klassificeret så at miste de begrænsninger, der pålægges dem. Det er også en almindelig fejl, som begyndere i virksomheden bruger til at gøre, når de starter med en ufuldstændig risikostyringsstrategi eller endda uden risikostyring overhovedet. Imidlertid skal forhandlere afbalancere denne bekymring med de andre funktioner i en mæglervirksomhed, der kan hjælpe dem med at få succes, såsom handelsplatform, forskning og værktøjer. Som dagsforhandler angiver du et prismål og et tidsmål. At komme ind og ud af en handel er obligatorisk. I dag kræver handel med aktier i USA opretholdelse af en balance på kr25.000 på dagskontoen.

Bedste amerikanske daghandelsmægler - TradeStation

Det er klart, at du vil pådrage dig nogle ekstra omkostninger, da du vil have fire igangværende begivenheder i stedet for to, samt en smule glider afhængigt af bredden på spredningen på den bestand, du handler. Og selv når du er forberedt og føler, at du ved alt, hvad der er at vide om markederne, er du stadig ikke garanteret at vinde. I denne forstand kan der fremsættes et stærkt argument om, at reglen (utilsigtet) øger den erhvervsdrivendes sandsynlighed for at pådrage sig ekstra risiko for at gøre hans handler "fit" inden for hans eller hendes tildelte tre-dages handler pr. 5 dage, medmindre investoren har en betydelig kapital. Du er lige gået længe med corn futures-markedet for 2 kontrakter. For de bedste mæglere i 2020-2020 placeringer bestemte GOBankingRates de bedste dags handelsplatforme for at hjælpe dig med at vælge den rigtige til dig. Dette gør StockBrokers. Jeg ville anbefale flere bøger til dig at læse, men det er jeg ikke. Marginkravene for futureskontrakter varierer, så denne anbefalede startbalance kan være mindre til større afhængigt af den kontrakt, der handles.

Hvis investors konto falder til under kr25.000, investoren har fem hverdage til at genopbygge den konto. Denne regel gælder kun for aktier og optioner, ikke forex eller futures markeder. Det er grundlaget for, hvordan de fleste investorer tjener. Det samme gælder for opslag, der udføres på én gang. Jeg behandlede tingene med respekt - ikke noget, der blev rig. At udløse PDT-reglen på din handelskonto kan i høj grad påvirke din handelsaktivitet!

Således multiplicerer de deres overskud ved at øge mængden af ​​handler. Markeder er dynamiske og levende. Bitcoin på randen: cme btc futures indstilles til at udløbe, da bakkt futures-lancering mislykkes. Skal jeg bruge stop-loss ordrer til dags handel? Overvej at bruge uddannelsesværktøjer som videoer og andre tutorials leveret af en online mægler. Hvilke mæglere tilbyder rabat på markedet for at tilføje likviditet? Du kommer ind i handler, som du ikke skal, fordi du er bange for at gå glip af.

 • Mægleren giver typisk mindre end 5 dage til at gøre dette.
 • Mangler jeg noget?
 • 75 for optionskontrakter; 1.

Hvad Er En Mønsterdagshandler?

At starte en LLC til din handelsvirksomhed kan maksimere dine handelsdollar og øge det beløb, du er i stand til at holde i din egen lomme ved udgangen af ​​året. Min netværksforbindelse er temmelig stabil. Du går til supermarkedet for at købe ting. X = 200.000/160.000 = 1. Du har adgang til mere end 400 tekniske undersøgelser, og du har masser af andre værktøjer (f.eks. Kortlægning og en handelssimulator), som erhvervsdrivende elsker. Uanset hvad, visualiser dit mål, mens du handler.

De fleste daghandlere bruger margin.

Regler For Begyndere

En rød er det modsatte, i bunden af ​​den røde bjælke er lukkekursen. Hvis det er, så gå ind for at se nærmere på. Åbning af butik i 2020 giver platformen lave provisioner, fri adgang til dens eOption Trader-platform og ekspertise inden for håndtering af optionshandlere blandt de største træk. Da handel med gearing er en risikabel praksis, undgår mange erhvervsdrivende at bruge marginkonti i første omgang. Hvis du åbner en praksiskonto, skal du sørge for at handle med et realistisk beløb. Nogle firmaer opkræver et forhåndsgebyr for træning. Dette er vores brød og smør her på TRADEPRO Academy med god grund! Med et dagshandelsfirma kan du handle med aktier med mindre kapital og ikke bekymre dig om reglerne for mønsterdagshandel.

Når du forsøger at tjene på dagsordre, skal du konkurrere med professionelle, licensierede erhvervsdrivende ansat af værdipapirfirmaer. Bitcoin Bitcoin Future svindel Future-gennemgang, SCAM Exposed! Men til enhver med et solidt greb om sin underliggende blockchain-teknologi og sit potentiale til at tjene som et grænseløst, kontrolfrit middel til udveksling og opbevaring af værdi for enhver person, der kan få adgang til internettet, er bitcoin værdsat til omkring markedets kapitalisering af en mad og drikkevarevirksomheden ligner en stjæle. Du får et marginopkald, hvis du overskrider din begrænsning af købekraften. Brug i stedet din kontantkonto til at foretage alle dine handler. Dette er en risikostyringsteknik. Selvom dagshandel er fristende, betragtes det som ekstremt vanskeligt. Bedøm dine økonomiske forhold og risikotolerance inden handel på margin. Brug disse ideer som udgangspunkt for din forskning, og prøv dem med et gratis praksissted, før du bruger rigtige penge. Platformen er ny (lanceret 2020) og bygget på den nyeste teknologi, så den er hurtig og stabil.

Kan du tjene penge på at gøre det? Med andre ord, dagshandlere, der prøver at gøre en karriere ud af det, satser deres livsbesparelser på, at de vil være den 1 ud af 100, der kan tjene penge på at gøre det. Bare ved, at de alle er baseret på spekulation. Du kan handle op til fire gange mere med overskydende vedligeholdelsesmargen. Selv de mobile apps er strømpakke. Som en dagshandler har du sandsynligvis en million og en ting på din tallerken hver dag.

Udnyttelsesplan

Dagshandlere har også brug for en marginkonto for at tjene som sikkerhed for at sikre, at eventuelle tab dækkes korrekt, mens en handel lukker. Hvad du kan gøre er at undersøge handelen, derefter lave en plan og holde sig til den. Ja, hvis du sælger mere end tre aktier om ugen på en margin-konto, skal du følge reglen for mønsterdagshandler. Kontroller legitimationsoplysningerne for handelsplatformen med deres regulerende agentur for at se, om de har haft nogen handlinger eller klager over dem. I sidste ende handler det om at finde et punkt, der er behageligt for dig og komplimenter din handelsstil. Hvis du risikerer 1%, skal din forventede forventning ligge på omkring 1. Som jeg allerede har bemærket, kan du dag handel med en kontantkonto, hvilket betyder, at du ikke bruger gearing, og din aktivitet ikke falder ind under reglen. Det skyldes, at han ikke kaster penge på noget, som han ikke tror, ​​vil fungere - og derfor går han glip af at tjene penge på techbobler, men ikke mister røvet, når de byder.

Du ved, hvilke handler jeg foretager hver dag og begrundelsen bag dem. Selv hvis du ikke er sikker på, hvor meget handel du vil foretage dig, kan du muligvis bruge den forudbetalte indstilling til at få priser for hyppige erhvervsdrivende, mens du stadig bevæger dig i dit eget tempo. Hvordan kan man se, om en konto er begrænset? For en erhvervsdrivende med høj volumen kan provisionomkostninger let løbe i hundreder eller tusinder af dollars pr. 35 bedste crowdfunding-websteder til små virksomheder 2020, streetShares opkræver et oprindelsesgebyr på 3. Dag.

Gentag Aldrig Dine Fejl

Du vil dog bemærke, at en åben ordre, som du har placeret, men ikke er blevet udført, vises som en dagshandel i din Day Trade Counter. I parlance of day trading opstår der et breakout, når en aktie eller ETF er steget over et betydeligt område med kursmodstand. De fleste virksomheder vil ikke forstå, at du er nødt til at forlade et møde for at gennemføre en handel. For eksempel, hvis den seneste handel med en aktie afviger markant fra tidligere handler i enten pris eller volumen, kan dette muligvis fortolkes som arbejdet for insidere, der handler inden nyheder, der kan påvirke virksomheden, meddeles. En marginkonto svarer til en kreditlinje, der er sikret med kontant eller værdi af lagre på kontoen. Begynd derefter at introducere disse følelser i dine systemer.

Handel Med Margin

Hvis du er i denne båd, påvirker PDT-reglen (Pattern Day Trader) sandsynligvis dig, så sørg for at følge nøje med! Hvis du ønsker at daghandle futures, kræver de fleste mæglere en minimum kontosaldo på kr1000, men kr8000- kr10.000 anbefales af mange udbydere. Retten til at deltage i udfordringen kan ikke overdrages. Klar til at dykke på markedet?

At miste lidt penge suger, men at miste alt er meget værre. Yderligere oplysninger om forskellige typer handelsfirmaer og fordele og ulemper ved hver enkelt af disse findes i Sådan kommer du i gang med dagshandel. Hvilken type optioner du handler bestemmer den kapital, du har brug for, men flere tusind dollars kan komme i gang. Så før du begynder at handle, skal du kontrollere, at du er inden for dine kontoregler, i overensstemmelse med dine lands økonomiske regler, og møde og eventuelle skatteforpligtelser. Den slags ting giver dig et andet perspektiv på penge.

Tilføjelse til en position. Hvis du vil finde handelsfirmaer i dit område, skal du søge i "ejendomsmæglerfirmaer" og derefter medtage din by eller dit område. Det fungerer måske sådan noget. De mest almindelige strategier er simpelthen tidskomprimerede versioner af traditionelle tekniske handelsstrategier, såsom trendfølgende, rækkevidde og reverseringer.

En Ny Overvågningsliste

En vigtig overvejelse for daghandlere er handelsplatformkvalitet, som kan have indflydelse på ting som eksekveringshastighed og pristilbud. Kontroller for det tredje krav. Systemet siger at sælge nu. Konsekvenserne for ikke at møde dem kan være ekstremt dyre. Tal med din økonomiske rådgiver, regnskabsfører eller en skattespecialist for at finde ud af, hvordan dagshandel overskud behandles på skattetidspunktet, så du ikke har en grim skatteregning, der spiser alle dine gevinster. Dette betyder, at du ikke bruger gearing, men at du handler fra en margin-konto. ”Men det er kun hvis du passer til definitionen af ​​en dagsforhandler, hvilket er meget enkelt. Det er lige så vigtigt og slet ikke let at ikke placere for mange handler hver dag for at få succes og ikke at overhandle ender med at betale alt for meget provision.

Det er det mindste beløb, du har brug for at opretholde på din konto; derudover har du også brug for de penge, du bruger til dagshandel. Når du ved det, begynder den virkelige kunst. Det er 4 trin og et ton tid. Kort sagt, begge disse strategier vil give dig rammerne for, hvilken type aktier du skal handle, hvilket tidspunkt på dagen at handle, hvordan man finder aktier til handel, hvordan du indstiller dit stoptab til at have en maksimal risiko, og hvordan for at finde din post baseret på traditionelle kortmønstre, herunder Bull Flags og Rubber Band Snap Backs. Mange platforme offentliggør oplysninger om deres eksekveringshastigheder og hvordan de dirigerer ordrer.

Hvis du begrænser din dagshandelsaktivitet og kun ser på muligheder, der kan udvikle sig over to dage eller mere - selv over flere dage eller uger - vil du begrænse antallet af handler og forhåbentlig være mere selektiv. Hvis investoren undlader at genopfylde kontoen, bliver han eller hun tvunget til at handle kontant til rådighed i de næste 90 dage og kan være begrænset fra dagshandel. For mig er dette et drømmejob. På dette websted finder du nogle yderligere råd om, hvordan du tjekker din potentielle mægler, før du muligvis træffer det forkerte valg og nogle af de mest populære anmeldelser af mægler. Denne app er designet til den mere erfarne investor, der leder efter dybdegående analyseværktøjer og markedsovervågning i realtid.

Artikelinfo

Det kan også være nødvendigt, at du foretager et minimum antal handler eller betaler et gebyr for at bruge deres platform. Ingen strategi er konsekvent pålidelig, men de kan give en indikation af, hvornår en prisudvikling vil fortsætte eller vende. Hvis du frit kører, skal din mægler placere en 90-dages frysning på din konto. Imidlertid tæller et opslag, der er indtastet og udført som et opslag, hvor benene er lukket separat, som handler med flere dage.

Når han begynder at være selvstændig, afhænger hver dag erhvervsdrivende kun af sig selv, og han er fuldt ud ansvarlig for at tjene de penge, han har brug for til at betale sine regninger og for at kunne finansiere den livsstil, han er vant til, eller han ønsker at nå. Og alle dine beslutninger skal være baseret på alle slags oplysninger, som du kunne få, mens alle disse oplysninger aldrig er komplette, og mens de altid kan ændre sig lige så hurtigt, som du skal handle. De webbaserede og mobile platforme synkroniseres til skrivebordsplatformen og tilbyder omfattende kortfunktioner. Specifikt får jeg mange spørgsmål om reglen, der siger, at du skal opretholde en mæglerkontosaldo på mindst kr25.000. Hvis du overtræder PDT ved at foretage mere end fire dages handler i en 5-dages periode, hvor du har mindre end kr25K i kontoværdi, vil din mægler give dig en advarsel om din første lovovertrædelse. Hvis du handler uden den rette forberedelse, ville du have det bedre i Vegas. Dette kan være en fantastisk mulighed for dem, der ikke opfylder det krævede minimumshandelskonto, men stadig ønsker at være aktivt involveret i markedet.

Oven på reglerne omkring mønsterhandel findes der en anden vigtig regel at være opmærksom på i U. Investorer kan ikke afgive flere ordrer samtidigt eller trække ordrer til en senere post. Du er nødt til at uddanne dig selv om dagshandel og fokusere på det med laserlignende intensitet. Hvor mange penge har du brug for for at starte dagen med handel? Hvis du vil have dem i kommentarerne, vil jeg tilbyde nogle, men det vigtige er, at du faktisk anvender denne viden først. Men professionel uddannelse, avancerede færdigheder, en permanent disciplin og selvkontrol, en detaljeret, velinformeret forskning og evnen til at lære af fortidens fejl for at miste mindre i fremtiden kan virkelig gøre en stor forskel.