Aktiemarkeds Teknisk Analyse

Dette vil lade dig vide, om du er nødt til at starte med at børste op i det grundlæggende, eller hvis du er klar til at gå videre til næste trin. Hvorfor investerer du? Den mest ikoniske var Reminiscences of a Stock Operator af Edwin Lefevre i 1923. At vurdere din risikotolerance er mere et personlighedsspørgsmål.

På grund af disse træk er aktier bedre egnet til yngre investorer, mens obligationer er mere på linje med hvad de fleste ældre investorer har brug for. Sammen med din casestudie får du også mine daglige e-mails, hvor jeg deler mine yndlingsstrategier med optioner, eksempler på de handler, jeg i øjeblikket er i, og måder at beskytte dine investeringer på ethvert marked. Se denne StockBrokers.

Her har vi samlet 7 sikre måder, du kan lære aktiehandel og blive en pro trader over tid: Vores studerende praktiserer, hvad de har lært ved papirhandel på en simulator, inden de risikerer nogen af ​​deres hårdt tjente penge. Investering er ikke så hård - eller kompleks - som det ser ud til. Hvis du tager et weekend-seminar og derefter skynder dig hjem og handler mandag morgen, har du muligvis en stor første gangs succes, men oftere end ikke, vil den korte succes blive efterfulgt af en række dårlige handler og tab.

Hvis du hellere ikke vil lave din egen aktieudtagning, kan du vælge mellem over 10.000 gensidige fonde, der er vurderet af Morningstar og 93 kommissionsfri børshandlede fonde (ETF'er). 8 Bliv ikke for følelsesladet. På den anden side er IRA'er konti med skattefordele. Top 10 bedste cryptocurrency-børser i 2020, når du har klikket på SIGN UP-indstillingen, får du denne dialogboks med angivelse af, at registreringsprocessen er i gang, hvorefter unocoin sender dig et aktiveringslink på dit registrerede e-mail-id. Konkurrencen om den aktive investors forretning er blevet opvarmet til det punkt, at provisioner aldrig har været billigere.

Hold en daglig fane med bulkhandler og blokhandler, og det giver også et driv af handelsideerne. Hvis du lige er startet, anbefaler jeg, at du starter med Investing 101. Bare rolig, der er mange måder at investere på, som kun kræver meget grundlæggende viden og et relativt lille beløb. Hvis du læser dette indlæg, er der en god chance for, at du er ny med handel på aktiemarkedet, så jeg lader dig komme ind på en lille industrihemmelighed:

 • Eller, hvis du allerede kender aktiekøbespil og bare har brug for en mægling, kan du se vores opsamling af de bedste online aktiemæglere.
 • Læs vejledningen til dagshandelsstrategier.
 • Spørgsmålet om den reelle dag, handler det så?
 • Find en service, der giver dig mulighed for at se priser i realtid, så du kan få den bedst mulige aftale.
 • Dette er ikke et aktiekursus om at lære at købe og holde en bestand i årevis.
 • Gebyrer og provisioner er en største bekymring for enhver investor.

Populære Sider

Investering bringer en slags disciplin ind i dit liv. De tilbyder også praktisk træning i, hvordan man vælger aktier. Den fantastiske virkelighed inkluderer en provisionsprocent, der er taget baseret på regler og markedstimer. Du har bestemt ikke brug for en supercomputer med 20 skærme. TerraForm Power NASDAQ: Hvis du efter at have gennemgået Wizard Training Course ikke er tilfreds, skal du sende kursusmaterialet tilbage inden for 30 dage efter dit køb, og vi vil give dig en fuld refusion, uden returnering uden besvær! Over kortere tidsperioder er det imidlertid en anden sag helt. Må ikke opfinde hjulet igen og "lær på egen hånd. "

 • Hvis et selskab tjente et overskud på kr1.000.000 i løbet af et kvartal og har 1.000.000 aktier, ville dens EPS være kr1.
 • Se ikke længere.
 • Har du den rigtige receptionopsætning?
 • De bedste dagskursus handler med specifikationer og forsøger at appellere til et nichepublikum.
 • En almindelig mæglerprovision kan variere fra kr19.
 • En lærer eller et kursus, der hævder at være i stand til at lære dig, hvordan man handler i million dage, eller som tilbyder en "garanti" for, at du vil se et bestemt beløb fra handel, prøver mere end sandsynligt at narre dig.

Sådan Vælger Du Dine Første Bestande

Selv den dag, handel guruer på college indsatte timer. Hvor mange penge har jeg brug for for at begynde at investere i aktier? I det sidste år har de online aktiemarkedsmæglere, vi gennemgik, reduceret deres provision til mellem kr2.

Ingen = En ordre kan udfyldes helt eller delvist. Faktisk er en af ​​de bedste måder at lære handel faktisk at handle med dine egne penge. Hvis du har et stramt budget, kan du prøve at investere kun en procent af din løn i den pensionsplan, du har til rådighed på arbejdet.

Hvordan Vi Sammenlignede Online Mæglere

Find din niche. Så hvad vi fokuserer på er hype og spænding omkring en aktie, som nyheder og selskabsmeddelelser. At påtage sig for stor risiko som en nybegynder, der lige er kommet i gang, vil meget sandsynligt resultere i unødvendige tab. 05 Sådan kortlægges en aktiebande Zhou/Getty-billeder Når du er blevet godkendt til handel med marginaktier, er du også berettiget til kort aktie. Det er den første ting at indse.

Hvordan kan vi vælge lagre og råvarer baseret på priser, der ikke er nøjagtige? Brug af kortmønstre, såsom stigning af faldende kiler eller hoved-og-skuldre-mønstre sammen med tekniske indikatorer som det relative styrkeindeks, kendt som RSI, eller 50-dages eller 200-dages glidende gennemsnit er en god metode. Køb ikke en aktie under kr15 pr. Aktie. Uanset hvor du befinder dig på din rejsemarkedsrejse, er det altid en god ide at gennemgå denne seks-trins guide til aktiehandel. Da materialet opdateres for relevante verdslige begivenheder, har du stadig adgang til disse ændringer som studerende, når du køber kurset. Udånd og husk, at aktier historisk belønner langsigtede investorer - og det er nøjagtigt den slags aktiehandler, du vil blive. Handelsprogrammet fører medlemmer gennem hvert trin i handelsprocessen, fra at finde den rigtige mægler til at oprette DAS Trader Pro handelsplatform.

Download E-bog

Vær ikke bange for at starte små, selv 1, 10 eller 20 aktier vil tjene sit formål. Heldigvis behøver du ikke gå tilbage på college og begynde en ny grad i økonomi for at lære at handle effektivt. Dette er et meget vigtigt dokument til læring på jobbet. To mæglere, Fidelity og Charles Schwab, tilbyder indeksfonde overhovedet ikke. For ellers spiller du bare spil. Finansielle markeder skaber tendenser og handelsområder med fraktale ejendomme, der genererer uafhængige prisbevægelser med kortsigtede, mellemfristede og langsigtede intervaller. Markedsulykker kan være skræmmende, men de er også de bedste langsigtede muligheder. Her er de to samlede vindere fra NerdWallets seneste robo-rådgiver sammenligning:

Vores meninger er vores egne. Næsten hver succesfuld aktiehandler har korteret lager på et eller andet tidspunkt. Dine penge vil aldrig have mere langsigtet sammensætningskraft end de gør lige nu. På kurset lærer du hvordan du bygger en detaljeret finansiel model fra bunden af ​​og bruger diskonteret pengestrømsanalyse til at beregne nutidsværdien af ​​Amazons aktier. Hvis du ikke har de penge til rådighed, bliver du nødt til at improvisere for at få enderne til at mødes, hvilket kan betyde at lappe over problemet med en dyre løsning som et kreditkort (se ovenfor) eller værre.

At lære at handle med aktier har givet mig et liv, som jeg aldrig kunne forestille mig, da jeg var barn. De tilbyder en række tjenester ud over muligheden for at handle med aktier på børsen, såsom hjælp til pensionering, skattetips og vejledning om, hvad aktier man skal købe og sælge. Ved hjælp af dagens slutkurs på kr201. Skal du investere i individuelle aktier eller er fonde den bedre mulighed? ”Enhver, der ikke investerer nu, mangler en enorm mulighed” sagde Carlos Slim. Der er mange gebyrer, som en investor vil pådrage sig, når han investerer i gensidige fonde.

Læs Artikler

Forestil dig, at det er dine hårdt tjente penge, der står på spil, og dine handler enten gør dig mere eller mister det hele. Det er vigtigt at foretage en hurtig sammenligningssalg når det kommer til mæglere, da der er nogle markante forskelle. Pr. Dine økonomiske behov kan du vælge investeringsprodukt. Ud over at give den bedste aktiemarkedsimulering handler og gennemgår vi også de bedste investeringsnyhedsbreve.

I denne verden af ​​usikkerhed har du bestemt brug for en backup-plan for at have en sikret fremtid. Identificerer flag, kanaler og andre vejledende mønstre, genetiske og neurale applikationer - Fortjeneste fra neurale netværk og genetiske algoritmer for bedre at forudsige fremtidige prisbevægelser. Bedste cfd forex mæglere i europa, fordelen ved denne handelsstrategi er, at handel er let at identificere og forudsige (da tendenser er lette at få øje på og har tendens til at fortsætte oftere, end de vender om). Det betyder generelt, at du bruger midler til størstedelen af ​​din portefølje - Warren Buffett har berømt sagt, at en billig & S 500-indeksfond er den bedste investering, som amerikanere kan gøre - og kun vælge individuelle aktier, hvis du tror på virksomhedens potentiale på lang sigt vækst. Handel med aktiemarkeder er en vanskelig forretning, og der er sjældent en enkelt investor - nybegynder eller på anden måde - der bliver enormt succes lige ud af porten.

Hvis en læge kun var nøjagtig ved diagnosen halvdelen af ​​tiden, hvor længe ville hans praksis vare? Som en sidste tanke om midler er det vigtigt at vide, hvor meget du betaler. Online aktiehandelsselskaber gør handelsbeholdningen til en meget enkel proces. Hvis S&P 500 stiger med sige, 10% i et givet år, bør fonden gøre det samme. For eksempel, hvis du har kr10.000 investeret i en fond med en udgiftsgrad på 1%, betaler du kr100 i investeringsgebyrer i år. Læs omhyggeligt kursusbeskrivelsen, før du tilmelder dig, og sørg for, at det er det, du leder efter. Robotcheck, Øv dig på at udforme en strategi, udføre handelsordrer, beskytte mod risiko for tab og låse dine gevinster ind. Ved at gøre dette med tiden vil du begynde at forstå de store ord og udtryk, der kan virke som jargon for dig i starten. Min favorit handelsplatform for begyndere er Power E * TRADE.

Så få god træning, før du investerer eller handler med aktier!

DIN MEGET EGNE kr100.000 PRAKTIKonti

Dette gør det muligt for erhvervsdrivende bedre at forstå, hvordan bestemte handelsmetoder kan fungere i fremtiden. Investorer skal overveje deres investeringsmål og risici omhyggeligt, før de investerer. Regulerede binære optionsmæglere i usa (cftc) + alternative optioner, det andet problem er, at lovene om binære optioner stadig er et igangværende arbejde i mange dele af verden. Bestem, hvilke funktioner der er vigtige - Hvilke mæglere tilbyder de funktioner, du har brug for for at kunne handle med succes? Eksperter anbefaler, at nye investorer starter med en investering på kr1.000, som de har råd til at miste. Bestem din risikotolerance. Tag dig god tid!

Automatiseret handel - Automatiserede handelssystemer er programmer, der automatisk går ind og afslutter handler baseret på et forprogrammeret sæt regler og kriterier. En standard mæglerkonto (også omtalt som en "afgiftspligtig" konto) er din basale, hverdagskonto. TechniTraders strenge, disciplinerede tilgang tjener vores studerende godt. Nogle mæglere tilbyder virtuel handel, hvilket er fordelagtigt, fordi du kan øve dig på at handle med falske penge (se #9 nedenfor). Det er en løbende proces.

I stedet skal du tage selvhjælpsruten og lære om forholdet mellem penge og egenværdighed.

”The Complete Day Trading Course” er perfekt til både begyndende og avancerede handlende, der ønsker at starte deres dagshandelskarriere. Arbejd altid med din handel og opbevar en handelsdagbog. Hvis du i øjeblikket er en aktiv erhvervsdrivende, kan du altid prøve at ringe til en kundeservicerepræsentant hos din mægler og prøve at forhandle om en lavere sats. Dette tickersymbol for Chicago Board Options Exchange (CBOE) viser den forventede volatilitet i de næste 30 dage. Når et selskab har deres aktier noteret på en børs, kan enhver, inklusive dig og jeg, bruge en online mæglerkonto til at handle med aktier.

Spilsejeren vælger også virksomhederne fra virksomheder, der poster deres indtjening hver uge!

Lukende Tanker

Åbn demat- og handelskonto: Hvis du vil starte dags handel uden noget minimum, er dette ikke muligheden for dig. Det vigtige punkt at vide er, at målet med at investere i værdi er at finde aktier, der handles for betydelige rabatter til deres indre værdi. Du har muligvis hørt historier om ældre mennesker, der aldrig tjente mange penge på deres job, men sidder på millioner. Skimp ikke på dine værktøjer! Investopedia har anmeldelser af online mæglere for at hjælpe dig med at finde den rigtige mægler. Vi mener, at dette er den bedste måde at fortsætte din uddannelse på.

Når du har lavet din strategi, skal du starte papirhandel eller virtuel handel. Vær ikke bange for at nå ud til instruktøren, før du tilmelder dig for at stille et par spørgsmål - de fleste instruktører er glade for at tale med potentielle studerende for at måle, hvad de leder efter på et kursus, og du får et mere intimt udseende på kursets fokus, før du bruger penge. I modsætning til de fleste mæglere betaler du kun en halv cent pr. Aktie for handel, med mindst kr1. Uanset hvilken uddannelse du vælger, handel med papir med en simulator, indtil du konsekvent er rentabel. Så vil en algoritme gøre alt det tunge løft.

Kort klemme - Hvad er det, og hvordan identificeres opsætningen

Der er flere gode online-baserede mæglervirksomheder med masser af funktioner, der hjælper dig med at analysere aktier, rimelige provisionstrukturer og brugervenlige handelsplatforme. Uddan dig altid om nye investeringskøretøjer. Det betyder, at når du sidder ved dit skrivebord og stirrer på dine skærme med hænder, der danser på tværs af dit tastatur, ser du på de bedste informationskilder. ”Du tjener ikke nogen penge i dag,” informerer han os, ”men vi hjælper dig med at lære. Hvis du vil købe fem forskellige lagre på samme tid, ses dette som fem separate handler, og du bliver opkrævet for hver enkelt.

Hvis du virkelig er i det i lang tid, kan du finde en mentor. Og selvfølgelig tjener jeg "faktisk" pengehandel. Der er heller ikke betalt for alle ressourcer - nogle seminarer og kurser tilbydes gratis, så du kan lære i dit eget tempo gratis. Med så mange lagre derude, kan det være et fuldtidsjob, der holder os på toppen af ​​alt og sporer nøjagtigt, hvor al handling er, og hvilke bestande, der foretager de største træk.

Automatiserede handelssystemer er programmer, der automatisk vil gå ind og afslutte handler baseret på et forprogrammeret sæt regler og kriterier. Og som succes med indeksinvestering har vist, hvis dit mål er langsigtet formueopbygning, kan du muligvis gøre det bedre med en robo-rådgiver. Vix - Dette tickersymbol til Chicago Board Options Exchange (CBOE) viser den forventede volatilitet i de næste 30 dage. Når disse opgaver er i orden, skal du fokusere på disse træk for at komme i gang med handel med lagre: Værdipapirer betragtes generelt som virksomheder, der handler med værdiansættelser mindre end gennemsnittet af det samlede aktiemarked, selvom det ikke er en set-in-stone-definition. Og takket være handlingen i aktiekursbevægelserne tror jeg, du kan have en meget sjovere handel end langsigtet investering.

Industriens bedste lagerdiagrammer. Fitzstock afsluttende noter 9/6/19

Nogle er front-end belastninger, men du vil også se ingen-load og back-end belastning midler. ”Jeg var en totalbegynder, men systemerne blev tydeligt forklaret,” siger hun. Vælg nedenstående valgmulighed, der bedst repræsenterer, hvordan du vil investere, og hvor praktisk du ønsker at være med at vælge og vælge de aktier, du investerer i. Charlotte, en forretningskvinde, der sidder ved siden af ​​mig, er ikke helt imponeret. Men historien fortæller os, at du sandsynligvis vil gøre det, hvis du holder fast på en diversificeret investering - som en gensidig fond - på lang sigt. En finansiel eller økonomisk investering er ethvert aktiv eller instrument, der er købt med det formål at sælge nævnte aktiv til en højere pris på et fremtidig tidspunkt.

Investerings Mestring

Også nyt er Trade Armor, et værktøj, der giver dig mulighed for visuelt at udforske overskuds- og tabsscenarier ved hjælp af diagrammer, nyheder, alarmer og forskning for potentielle eller eksisterende aktiepositioner. Cryptocurrency nyheder og diskussioner., hvordan kan en liste over de bedste Reddit cryptocurrency-subs begynde uden at nævne den største tråd i generelle diskussioner! Dette afsnit beskriver det grundlæggende ved handel med aktieoptioner. Med andre ord giver det en evaluering af styrken i en sikkerheds nylige prisydelse. Ved at øve dig på at investere i dette spilmiljø risikerer du ingen faktiske penge. Sammenlign TD Ameritrade vs TradeStation. Markedet med åbent råb er en auktion, hvor købere byder og sælgere spørger en bestemt pris for en aktie. Kunne vi oprette alarmer og tilpasse dem? Jo mere du taler med andre forhandlere, jo mere lærer du om nuancerne ved handel.

Dit gratis handelskursus har været fantastisk, let at følge, og det fungerer meget godt.

Udbetalingsgrad - - Dette er en must-know-beregning for udbytteinvestorer. Denne handelstjeneste kombinerer en bred vifte af investeringsvalg sammen med avanceret analytisk forskning fra ca. 20 udbydere, herunder Argus - en ny forskningsudbyder, der tilføjer øget mangfoldighed i analyse af bestande. Skulle ønske, at du havde nogle vejledninger til at sætte din økonomi i et klart og forståeligt perspektiv? Tidligere var rabatmæglere undtagelsen, men nu er de normen.

Her er et par grundlæggende investeringsbetingelser, du skal vide, som vil hjælpe dig med bedre at forstå aktiekurser og markedskommentarer:

Brug stramme stop-tab og tag overskud ofte. Yderligere oplysninger om din mægler kan findes ved at klikke her. Mange finansielle institutioner har minimumskrav til indskud. Hvis det lyder godt for dig, lad os se på, hvad handel handler om, og hvordan du kan være en del af handlingen. Aktivt forvaltede midler er designet til (forhåbentlig) at slå et benchmark-indeks. For nylig, i maj 2020, blev Uber (UBER) offentliggjort og noterede sine aktier på NYSE.

Mere fra How-to

Begrænsningsordrer hjælper de handlende med at undgå for meget for en bestand. Der er dog fordele ved at downloade en platform som ThinkorSwim. Forhandlere er nødt til at eksistere fredeligt med de to følelser af grådighed og frygt. I lighed med Young Money's spil bruger UpDown ikoner, der virkelig hjælper begyndere med at lære og navigere frit på hele siden. Markedsværdi - Den samlede værdi af alle udestående aktier af fælles aktier for et selskab. Du vil se den sidste handelskurs samt to andre priser kaldet "bud" og "spørg. "På telefoner viser vi en "Trade" -knap i bunden af ​​skærmen.

Selv de angiveligt bedste bestande kan begynde at falde.

For at gøre dette skal du starte med at gå gennem nyhedswebsteder, såsom MarketWatch, dagligt og læse ressourcer online. Her er det centrale punkt. Her er syv af de bedste lektioner, du kan lære, når du kommer i gang med din rejse. Det er almindelig viden, at hovedideen med at investere er at købe lavt og sælge højt, men vores instinkter tvinger os til at gøre det nøjagtige modsætning.

Hvilke Mæglere Tilbyder Papirhandel Til At øve Med Falske Penge?

Limitordrer garanteres ikke at udføres og udfyldes kun, hvis grænseprisen er nået. Immediate edge bot review, det er en af ​​de hurtigst fungerende portaler, hvor jeg tjente meget store mængder overskud, som var helt uventede for mig. Tre ud af fire bestande, uanset hvor "gode", vil til sidst følge udviklingen i det samlede marked. I stedet for bruger han størstedelen af ​​sin tid på at sidde alene på kontoret og læse. Klassemiljøet (og hvor relevant opfølgningsstøtte) kan muligvis hjælpe nogle begyndere med at lære det grundlæggende. I det store og hele, hvis du mister 10% eller deromkring i din aktieportefølje, og det får dig til at miste søvn om natten, skal du være forsigtig med dine aktiemarkedsfag. Uanset om du bruger Windows eller Mac, vil den rigtige handelssoftware have: Vil du have et andet tip?

Langsigtet investering i køb og hold er den mest pålidelige måde at skabe rigdom på.
For at få succes på aktiemarkedet som en kortsigtet erhvervsdrivende skal du have mindst 75% succesrate og helst 80-90%.

SPX/Nasdaq lukker 10/1/19

At få ”tidlig adgang” til indstillinger eller Web defineres som tilmelding med en gyldig e-mail-adresse til et sted i Robinhood Financials respektive venteliste-køer til Web eller til indstillinger. Husk, at markedet ændrer sig hurtigt, og det tilbud, du ser på, muligvis ikke er up-to-the-minute. Tilsvarende, hvis bestanden skyder højere i pris, vinder du også, fordi du stadig har halvdelen af ​​din oprindelige position. Teknisk analyse involverer studiet af diagrammer, prishandlinger og handelsvolumen. Årsagen nr. 1 til, at jeg aldrig vil handle med binære optioner i forex. TradeStation er en mulighed værd at udforske, hvis du handler med store mængder.

Partnerindhold

Foretag ikke den samme fejl, som jeg gjorde, da jeg begyndte at lære aktiehandel. Vil O’Neil-workshops, Warrior Trading, Bulls On Wall Street og Online Trading Academy tilbyde en række kurser om investering og handel. Den bedste måde at lære handel er på selve handelsterminalen. Investering af 101 tip e-bog (på toppen af ​​selve kurset). I stedet for jager de hottips, foretager binære væddemål og sidder ved foden af ​​guruer og lader dem tage køb og salg af beslutninger, der ikke giver mening. Lær hvordan en professionel nærmer sig aktiemarkedet og brug nogle af de procedurer, King bruger hver dag!

Hvilken Mægling Tilbyder De Bedste Uddannelsesvideoer?

TD Ameritrade er det bedste allround-valg for begyndere, fordi det giver den bedste kombination af brugervenlighed, uddannelsesindhold og forskningsværktøjer, som nye investorer har brug for for at få succes. For at holde omkostningerne så lave som muligt anbefaler berømte investorer som John Bogle og Warren Buffett at købe og holde hele aktiemarkedet. Dette betyder, at du har solgt aktier på lager og derefter købt de samme eller lignende aktier kort derefter. Dette er ikke et aktiekursus om at lære at købe og holde en bestand i årevis. Du kan blive velhavende bare ved at beherske et eller et par lagerdiagrammer. Der er desuden et maksimalt beløb, du har lov til at bidrage til IRA'er hvert år.

Karakteristikker Af Et Fantastisk Kurs I Dagshandel

På grund af det gearede overskudspotentiale tiltrækkes imidlertid mange mennesker til handel med optioner af den forkerte grund. Når du først har fået fat på det grundlæggende, er det tid til at begynde at øve det, du har lært. Det samme kan siges, hvis du investerer i et specifikt mål, såsom at betale for dine børns universitetsuddannelse. Lad os sige, at i stedet for at investere kr1.000 en gang, investerer du kr500 hver måned i evighed. Du har brug for mindst kr1.000, før du åbner en konto hos Charles Schwab.

Derudover gør E * TRADEs lagdelte prisstruktur det skiller sig ud fra sin konkurrence.

Aktiekartanalyse med Fitzstock-diagrammer lukker dagligt 10/2/19

Efter finanskrisen i 2020 blev en ny race af investeringsrådgiver født: Som standard vises en oversigtsskærmbillede altid, når der klikkes på denne knap for at opsummere ordren og bekræfte, at vi har nok midler på vores konto. Ved siden af ​​TD Ameritrade tilbyder Charles Schwab omkring 50 pr. Måned og TradeStation omkring 30. På den anden side, hvis du investerer i et kortsigtet mål - mindre end fem år - vil du sandsynligvis overhovedet ikke være investeret i aktier. Den vigtigste ting er, at du har en handelsstrategi for aktiemarkedet - en plan. Det åbnes med en glat videopræsentation ledsaget af et drivende lydspor. ETF'er har en tendens til at have en solid afkastrate snarere end volatiliteten af ​​en individuel aktie. Cryptocururrency - De to mest populære i øjeblikket er Bitcoin og Ethereum.