Hvordan fungerer Bitcoin-minedrift?

Som sådan skal du gøre er at have en god rig til at hjælpe dig i gang. Hashing 24 anmeldelse: ”Og jeg kan godt lide Lamborghinis! Hvis du vil miner Bitcoin, kan du enten tilmelde dig et skymineselskab eller bygge din egen minerigg til mine. Tænk over det, du ville ikke vælge at opbevare tusinder af dollars i din tegnebog, hvor du efterfølgende kan blive røvet eller miste din tegnebog helt, så hvorfor skulle du holde store summer af Bitcoin og crypto online? Bitcoin mining er vanskeligt at gøre rentabelt, men hvis du prøver, er denne Bitcoin miner2 sandsynligvis et godt skud. F.eks. Angiver Jaxx 'tegnebogs websted:

Et uddrag fra hvidbogen, der forklarer uforanderligheden af ​​en blok efter færdiggørelsen af ​​PoW. CoolWallet Bitcoin Fact: I øjeblikket er alle Bitcoin Cloud Mining-kontrakter udsolgt. Sådan bygger du en minedrift? Husk dog, at en god rig skal laves ud af flere eller flere GPU'er - planlæg dine penge og andre køb i overensstemmelse hermed, når du tænker, hvordan du bygger en minerigg.

”Jeg er på vej til Quebec på mandag.

Ønsker du at læse videre om de forskellige typer tilgængelige cryptocurrency tegnebøger, og som måske er bedst for dig? Du er måske ikke begejstret for det. Ingen var mere overrasket end minearbejderne selv.

Alt dette udstyr og software kan gøre omkostningerne ved minedrift af bitcoin tilføje.

44 Google Maps-tricks, du skal prøve

Indtast enhver anden kombination af bogstaver og tal på hash-webstedet. Minedrift giver mening, hvis du planlægger at gøre det for sjov, at lære eller at understøtte sikkerheden i Bitcoin og ikke er ligeglad med, om du tjener. Som et offentligt selskab stræber Hut 8 efter at være en billig producent af bitcoin og opretholde en opgørelse over bitcoin til påskønnelse. At være opført i dette afsnit er IKKE en påtegning af disse tjenester. Enhver forsinkelse med at få installeret dine maskiner og minedrift betød simpelthen, at du ville komme online, når mønterne var endnu sværere at mines. Det nuværende antal tildelte bitcoins pr. Blok er 12.

Bitcoin mining er processen med at opdatere hovedbogen til Bitcoin-transaktioner kendt som blockchain. Minearbejdere modtager betaling fra poolens eksisterende BTC- eller kryptobalance og er i stand til straks at trække sig tilbage. Her er en hurtig oversigt over, hvad du har brug for, og hvorfor. Grundlæggende design, der skal udvikles til det mindste detalje. På udgivelsesdatoen er der i øjeblikket 17. I øjeblikket kan Venezuela prale af nogle af de laveste elpriser i verden (sidder omkring kun USD. )

Bitcoins sendes til din Bitcoin tegnebog ved hjælp af en unik adresse, der kun hører til dig. Men hvis du er en ekspert gruvearbejder med lave elektricitetsomkostninger, kan kraften og effektiviteten af ​​DragonMint T1 udligne de høje forhåndsomkostninger og hjælpe dig med at skabe et overskud. Litecoin bruger f.eks. Et andet bevis på arbejdsalgoritme end bitcoin, kaldet Scrypt.

For at hjælpe med valget giver Bitcoin Wiki en praktisk sammenligning af minedrifthardware:

En Cryptocurrency-gruvedrift Bygget Til Begyndere Og Derover

For at generere en ny hash hver runde forøges en nonce. En folkemængde "hvem vil være millionær?" spiller, for at klatre i denne placering skal spillerne akkumulere køpoint. En person i et stadigt voksende hav af minearbejdere og minedistrikter er ret begrænset i, hvor succesrige de faktisk kan være, især hvis de ikke har råd til den utrolige krævede arbejdskraft. Hvis standardindstillingen er indstillet til automatisk, er det fint. Sørg for at bruge denne viden til god brug, og husk - Rom blev ikke bygget på en dag. Hvis du mener, at du har en bedre chance for en succesrig mine med hjælp fra andre, kan du også prøve din hånd der. Generelt bestemmer et bundkort resten af ​​dine komponenter i riggen (eller med andre ord bestemmer riggenes kompatibilitet). Vores mål er at være den største Bitcoin miner4 på planeten og have en opgørelse over bitcoin til påskønnelse. En potentiel minearbejder har brug for en bitcoin-tegnebog - en krypteret online bankkonto - for at holde det, der er tjent.

En af de andre nøgleparametre her er netværksproblemer. Sådan bliver du rig: 13 genius-måder (den komplette guide), for nogle mennesker kan det betyde at afbetale gæld med høj rente. For at læse videre om Ledger Nano S, dets holdbare og testede metalhus og de kommende understøttede mønter, gå videre til deres websted og tjek deres ofte stillede spørgsmål og blog. Med andre ord har en succesfuld minearbejder en indflydelse på beslutningsprocessen i sådanne spørgsmål som falsning. Hvad er Bitcoin-minedrift? Disse inkluderer Ethash, CryptoNightGPU, Cuckaroo29s, Lyra2REv3, MTP, X16RT, X25X og Zhash.

Derfor er du nødt til at sætte bogstaver i, især bogstaver a, b, c, d, e og f. Da denne teknologi tilpasses specifikt til opgaven med bitcoin-mining, fungerer den normalt meget bedre end CPU'er og GPU'er. Lejlighedsvis spidser Bitcoin-hashhastigheden, når en stor ny minepool kommer online. Tilslut bundkortet til strømforsyningsenheden ved hjælp af 24-polet stik i nærheden af ​​CPU'en. Den næste ting er at tænde GPU-stigerørene. Og selvom Carlson mistænkte, at mange af disse stalts sandsynligvis gjorde det irrationelt - som gamblere, der fordoblet efter et tab, havde andre fundet en måde at tjene minedrift på. En af de nyeste og mest kraftfulde GPU'er til minedrift er AMD Vega 64 8GB, der kan nå 46MH/s.

Vi ruller forbi Carlsons byggeplads, der sværmer med udstyr og mænd.

Scenario 1: Store kinesiske minearbejdere

En nonce er en forkortelse med "nummer kun brugt én gang", og nonce er nøglen til at generere disse 64-bit hexadecimale tal, som jeg fortsat taler om. Derudover tildeles gruvearbejderen de gebyrer, der betales af brugere, der sender transaktioner. Ethereum og andre kryptos baseret på Ethash-algoritmen klarer sig bedre med kort som RX580, der kan nå over 30 Mhash/s, mens 6GB GTX 1060 kun kan klare omkring 22. Solo mining giver dig store, sjældne udbetalinger og pooled mining vil give dig små, hyppige udbetalinger, men begge tilføjer op til det samme beløb, hvis du bruger en pulje med nulafgift på lang sigt. Til en Bitcoin-pris på omkring 1150 ser det ud til, at den gennemsnitlige amerikanske hjemmearbejder kun tjener kr1348 om året, hvis man antager vanskeligheder og prisholdning. Der er mange programmer derude, der kan bruges til Bitcoin-minedrift, men de to mest populære er CGminer og BFGminer, som er kommandolinjeprogrammer. Jo højere din hashfrekvens (sammenlignet med den aktuelle gennemsnitlige hashfrekvens), desto mere sandsynligt er det, at du løser en transaktionsblok. Dette bevis på arbejde verificeres af andre Bitcoin-noder hver gang de modtager en blok.

Dette forbrug skyldes det førnævnte proof-of-work-system iboende i Bitcoin. For at en blok kan føjes til blockchain, skal en computer, der i øjeblikket miner Bitcoin (en "knude"), med succes løse matematiske gåder. Hvis du virkelig ser alvorligt med at faktisk bygge din egen, kan du tjekke denne grundige artikeldykning ind i byggeprocessen og væsentlige materialer yderligere. Under WWII var Alan Turing i Bletchley Park uden for London i stand til at buste den angiveligt uknuselige tyske Enigma-kode. En gårutine skaber vores genesis-blok, da vi har brug for at give vores blockchain et udgangspunkt. Gruvearbejdere forhindrer en forfalsket transaktion, mens de placerer legitime transaktioner på blockchain. Nu hvor vi forstår, hvad kryptografi er, kan vi vende tilbage til cryptocurrency mining.

Hvorfor du ikke skulle gøre Bitcoin Mining

Når puljen formår at vinde konkurrencen, spredes belønningen mellem poolmedlemmerne afhængigt af hvor meget minekraft hver af dem har bidraget med. 00001058 Antminer S9 13. Dette kan dog være lettere sagt end gjort. De apps, der tillader dette fungerer som minedriftpooler til mobiltelefoner og fordeler indtjening i henhold til hvor meget arbejde der blev udført af hver telefon. Du kan også finde en komplet sammenligning af minepooler i Bitcoin wiki.

Lad os sige, at du havde en legitim kr20 og en rigtig god fotokopi af de samme kr20. Nogle mennesker er bekymrede over, hvad der vil ske, når alle 21 millioner Bitcoins udvindes, og der ikke vil være mere minerydelsesbelønning til rådighed til at stimulere minedrift. For at komme i gang med din egen minerigg køber du hardware designet til minedrift af bitcoin (eller en anden virtuel valuta), opsætter den og lader den køre 24/7 til at løse bitcoin-transaktioner. Mere seriøse cryptocurrency-hobbyister bruger dedikerede mining-bundkort, der har forudindstillede BIOS-indstillinger og muligheden for at forbinde over et dusin GPU'er. Der er dog et advarsel her. Indrømmet, at du ikke bliver rig på opsætningen, du vil have en meget mere solid miner, som er bygget til at vare.

Men hvis du virkelig vil starte minedrift af Bitcoin eller Ethereum eller en anden cryptocurrency, skal du ikke være for intimideret: I Mid-Columbia-bassinet inkluderer sidstnævnte kategori John Stoll, der fører tilsyn med Chelan County Public Utility District's vedligeholdelsesbesætninger. Først skal du indlæse operativsystemet og gå til windows. Heldigvis laver folk sager, der er designet til at indeholde en masse grafikkort, anbefales en open air-sag til at holde riggen kørende optimalt og køligt. Vi definerer variabelpræfikset som en gentagelse af nuller defineret af vores vanskelighed. Eller gå videre til CryptoCompare. For optimal output skal du justere med indstillingerne, indtil du får det, der er bedst for dig.

Social

Nedenfor er de bedste GPU'er til minedrift Ethereum. Det er meget let at svindle folk via cloud mining. Modtagelse af hyppige mining-belønninger (eller endda vandhane belønninger) vil skabe en masse mikrotransaktioner, der skal stilles spørgsmål, når du vil bruge dine saldi.

Sørg for at få et SD-kort i klasse 10 med et minimum på 4 GB. Du har også brug for minesoftware for at arbejde sammen med din miner eller GPU. Deltagere med en lille procentdel af minekraften har en meget lille chance for at opdage den næste blok på egen hånd.

Blandt sidstnævnte var Salcido, Wenatchee-entreprenøren-vendte-Bitcoin miner0, der voksede op i dalen. 5 nye bitcoins og vil fortsat gøre det hvert fjerde år. Følg blot disse 10 enkle trin: Hvad er minedrift? Blir det ikke ulønnsomt? Vi anbefaler følgende: Hvordan kan man udnytte bitcoins, spørger man?

Mines Ikke Spild Af Elektricitet?

Bitmain benægtede imidlertid sådanne påstande. Den bedste mulighed afhænger sandsynligvis af individuelle omstændigheder. Det gør dette ved at bruge netværksaktører, der udfører genkendelige beregninger og beregninger (“hash-puslespil”) til at verificere transaktioner og oplysninger om blockchain. 40 nemme måder at tjene penge hurtigt . Fantastiske kryptogruvearbejdere har brugt alt fra spikrede træplanker til mælkekasser med gode resultater. Desktop tegnebøger. Vi vil lede dig gennem hvert af disse spørgsmål i dette indlæg, og kulminerer med en tutorial om, hvordan du koder din egen mining-algoritme. Bitcoin-mining-software:

Strøm i USA er dyrere end i andre dele af verden, hvilket gør det yderligere vanskeligt at konkurrere med big-miner penge. Vantage point trading, fra instrumentbrættet kan du for eksempel spore konti, oprette overvågningslister og udføre handler. Faktisk kan ASIC-enheder køre op til 2 terahash/sek. Tag dig tid til at gøre dig bekendt med projektets grundlæggende og idealer, teamet bag det, og beslutte, om du synes, det løser et aktuelt problem, der plager traditionelle institutioner.

Hvad er minedrift? Vi tilføjer også en hurtig svar medJSON-funktion, der giver os fejlmeddelelser tilbage i JSON-format, hvis et af vores API-opkald producerer en fejl. Mange skymineselskaber opkræver også et gebyr eller trækker en procentdel af dit beløb til at betale for vedligeholdelse, elektricitet og andre omkostninger ved at drive forretning.

Single-chip FPGA'er er set, der fungerer omkring 750 Megahash/sek, selvom det er i den høje ende.

Sponsorerede Produkter Relateret Til Denne Vare

Med cryptocurrency og blockchains skub på masseadoption er det kun naturlige tjenester og mekanismer, der er rettet mod at fremme en sådan, vil følge efter. Mange beboere, han hører fra, er ikke ivrige efter at se så meget offentlig magt, der sælges til en branche, hvis hovedprodukt i deres sind kun er af værdi for spekulanter og kriminelle. Målet er at sikre, at processen med at tilføje en ny blok til blockchain kræver en masse arbejde. Der er mange lande, hvor udgifterne til minedrift er relativt lave - i nogle dele af Rusland, for eksempel, er elpriserne under kr0. Under mineprocessen arbejder folk med at verificere transaktioner og sikre deres nøjagtighed. Desuden er Coinbase en af ​​de mest ligefremme og enkleste platforme at betjene på, da de kan prale af et æstetisk tiltalende brugergrænseflade, mulighed for direkte indskud og tilbagetrækning og både web- og mobile tegnebøger.

20 tip Hver Apple Watch-ejer skal vide

Et andet værktøj, som mange mennesker kan lide at købe, er et Bitcoin debetkort, der gør det muligt for folk at indlæse et betalingskort med penge via bitcoins. CPU-minedrift er meget dyrt og klodset - dine elregninger kommer til at skyrocket gennem taget, mens din computer muligvis overophedes på ethvert givet sekund, hvis du mangler ordentlig køling. Frem for alt havde du brug for et sted, der kunne håndtere meget elektricitet - en fjerdedel af megawatt, måske eller endda en halv megawatt, nok til at tænde et par hundrede hjem. Hvordan bygger man en minerigg? High-end modeller fra Seasonic, EVGA og Corsair er alle gode valg. Netværket går derefter videre til den næste batch af betalinger, og processen gentages - og i teorien vil den fortsat gentage en gang hvert 10. minut eller deromkring, indtil minearbejdere mines alle de 21 millioner af bitcoins, der er programmeret til systemet.

Vanskelighed:

Endelig har CoolWallet netop samarbejdet med Changelly (en øjeblikkelig swap-platform) og er nu integreret i Changelly API og sanktionerer brugere til at starte hurtig og problemfri krypto-udveksling i tegnebogsgrænsefladen. Mens FPGA'erne ikke nød en stigning i minedrifthastigheden 50x - 100x, som det blev set ved overgangen fra CPU'er til GPU'er, gav de en fordel gennem strømeffektivitet og brugervenlighed. Det betyder, at lidt under 9 millioner bitcoins venter på at blive opdaget.

Du har brug for plads til et par hundrede højhastigheds-computerservere og også til det kraftige kølesystem for at forhindre dem i at smelte sammen, da de knuste de billioner af beregninger, der var nødvendige for at mines bitcoin.

En anden udvikling kom senere med FPGA-minedrift. Dets reelle funktion, siger de, er som en ”værdibutik” - det vil sige et investeringsaktiver som guld eller selskabsandele - bortset fra, at i modsætning til disse traditionelle aktiver har bitcoin ingen reel underliggende økonomisk værdi. Optaget som den "originale og officielle" Bitcoin-tegnebog, Bitcoin Core-tegnebogen tilbyder "høje niveauer af sikkerhed, privatliv og stabilitet" og giver brugerne mulighed for at udøve fuld kontrol over deres penge og gebyrer, med forbedret privatliv og fuld validering af Bitcoin netværk. Med Antminer S7 bruger du 1.822.

Hvad er det næste? Del 2: Montering af mineriggen

Udvikle et regneark med alle kendte udgifter til opstart af din minedrift. Dette kaldes justering af vanskeligheden. Sådanne hash-puslespil udgør det, der normalt kaldes en "blok" eller samling af matematiske ligninger, der skal løses. Som du sandsynligvis har bemærket, består dette tal ikke kun af tal, men også bogstaver i alfabetet.

Der er en række af disse tilgængelige, afhængigt af dit operativsystem. Pay-per-aktie: Hvad er Bitcoin-minedrift?

Indsæt SD-kortet i dit Raspberry Pis SD-kortstik.
Download den seneste version af videokortdrivere, og udfør derefter en installation.

Blok:

I denne vejledning dækker vi nogle af de grundlæggende ting ved minerigge: Kort sagt giver webminedrift webstedsejere mulighed for at "kapre", så at sige, deres besøgende 'CPU'er og bruge dem til at miner Bitcoin. Software vil også redegøre for og udsende generelle statistikker omkring Bitcoin-minedriftsprocessen, der viser alt fra blæserhastighed, hashrering til mellemhastighed på alle Bitcoin miner7s. Ting, du lærer efter 1 års dags handel for at leve. I løbet af de næste fem år planlægger hans selskab at skaffe 5 milliarder dollars i kapital til at bygge 2.000 megawatt - to gigawatt - med yderligere minekapacitet.

Andre Former For Minedrift

Lyder godt, ikke? Dette betyder, at i teorien skulle den nye blok, vi forsøgte at tilføje med BPM = 60, nu være blevet føjet til vores blockchain. NiceHash er unik, idet den bruger en ordrebog til at matche købere og sælgere af minedriftskontrakter.

Det er den eneste måde at frigive nye cryptocurrency i omløb. Fordi målet er et så uhåndterligt antal med tonsvis af cifre, bruger folk generelt et enklere tal til at udtrykke det aktuelle mål. Disse omkostninger inkluderer ikke elektricitet, som hurtigt kan tilføjes.

Et vigtigt element i succes med bitcoin-teknologi er at sikre dens nøjagtighed og den metodiske frigivelse af yderligere valuta over tid. Proof of Work Hashing: Sådan miner man Bitcoin: Og hvis du tror, ​​det er bare visse tegnebøger, der afskrækker mod at få BTC-minedebonuser sendt, så har du fejl.