Hvordan Man Tjener Penge Med Gadefotografering

Vil du vide, hvordan man tjener penge med fotografering? For fotografer er disse sponsorerede indlæg ofte blot et billede af et produkt. Markedsfør din fotografering på sociale medier! Følg professionelle fotojournalister på sociale medier, bliv inspireret af deres arbejde og se efter muligheder for netværk. Download Foap-applikationen (tilgængelig for både iPhone- og Android-operativsystemer) til din smartphone, og upload dine fotos. Husk, at stor fortjeneste ikke behøver at betyde store investeringer.

Som enhver form for fotografering tager det tid at tage fotoseanser.

Brug SEO til din fordel. Hvis de kan lide forudindstillingerne, er det mere sandsynligt, at de vil købe for flere muligheder. Du kan også bruge en personlig Flickr-konto og licensere dem via Getty Images.

En af de nemmeste måder at tjene penge med fotografering er ved at indsende billeder til stockfotograferingswebsteder - også kendt som microstock-agenturer.

Administrer Al Klientkommunikation

Du ved aldrig, hvem der leder efter noget. Du kan også bruge Snapwire-appen til at uploade fotos og gøre noget andet, du normalt ville gøre på webstedet. Standard RF-licens dækker ikke det. Brug nøgleord på dit websted som "Michigan", "Upper Penninsula", eller hvad der end er passende. Endnu en gang vil god markedsføring hjælpe dig med at få succes på dette område, og ting som magasineksponering er store, hvis du får det. Det opnåede denne status ved at sikre, at alle uploads gennemgås for at kontrollere, at de opfylder deres høje standarder, og derved garanterede kvalitet. Du bliver nødt til at lægge lidt mere arbejde i starten og finde en måde at organisere forsendelse og opbevaring på, men det vil være lettere fra da af.

Appen har også seje funktioner, der viser nyttige tips, f.eks. Hvilke slags billeder kunderne søger efter. Når det kommer til fotografering, er de fleste af os derinde for kreativ tilfredshed. Det er ikke kun mærker og udgivere, der måske vil have dit arbejde. Du fotograferer den største dag i dine kunders liv, og der kommer noget pres med det. De mest populære mikrostock-websteder er ShutterStock, iStock, Dreamstime og BigStock. Hvis ja, hvilke platforme og websteder bruger du?

Indstil standard bryllupsgalleriet ved hjælp af følgende indstillinger: Sådan tjener du penge med stockfotos. Lagerfotografier er en billigere og sikker mulighed for virksomheder eller enkeltpersoner, der har brug for billeder til at illustrere deres marketingkampagner, brochurer, reklamer, nyhedsartikler eller blogs. Og du kan tjene op til 30 procent af salgsprisen på dine fotos afhængigt af størrelsen på dit billede. Selvom nogle af disse bestemt kræver en vis ekstra kreativitet og tanke - kan andre være lige inden for din rækkevidde.

CafePress tilbyder flere muligheder for salg.

Min Instagram

Mens store tryk kan gøre ganske indtryk, begrænser de også området for potentielle købere. Den vigtige ting, når du sælger lagerbilleder, er at finde de bedste steder, du kan gøre det, og sørg for at kende deres regler og regler, før du begynder at sende dine fotos. Workshops - Når dit navn er derude og din stil med fotografering er populær, er chancen for at køre workshops en god mulighed. Den viden, du får om teknikker, og hvordan man tjener penge med fotografering, kan være yderst værdifuld. Upload al din fotografering, selvom du måske ikke synes, det er fantastisk. De tager kun eksklusive billeder, hvorfor jeg ikke er interesseret i at bidrage direkte til dem.

Du kan sælge fotos, vektorer, illustrationer og videoer i høj opløsning.

Du bestemmer, hvad du skal skyde, hvem der skal sælges til og for hvor meget og ligesom at sælge gennem aktiebiblioteker kan det være en dejlig lille passiv indkomsttager. Derfor er det en god praksis at købe en licens for at undgå problemer og spare penge. Hvis du har lyst til at blive en professionel fotograf, hvorfor så ikke starte med at arbejde med en?

I dag er det nemt at sælge fotos online, og enhver med et kamera eller endda en smartphone kan gøre det!

Søg

For at forhindre, at konkurrenceindlæg bliver et spild af tid, skal du sørge for at læse alle konkurrencereglerne. Når den er godkendt, kan du indsende fotos straks for at begynde at sælge dem. Jo flere mennesker ser det, jo mere kan de købe fra dig ting såsom merchandise, Lightroom Presets og Amazon Affiliate links. Først og fremmest er dine billeder af Venedig under ekstrem konkurrence. Undersøg andre succesrige fotografers arbejde, der laver det, du vil gøre, lær af deres styrker og være opmærksomme på tendenser i branchen. Perfekt din portefølje og Instagram-profil. Du kan også tjene mere ved at henvise venner til webstedet for kr5 pr. Stykke.

Du får mest andel ved hvert salg. Find din niche. Du kan endda udskrive unikke genstande - som puslespil eller nøglekæder - for at få din fotografering til at skille sig ud. Tag et tip fra de studerende, der tjener på deres læring ved at installere deres studienotater. Hvis du ønsker at bryde ind i dette felt, skal du begynde at opbygge din portefølje af redigeringsarbejde ved at tjekke fotoredigeringsjob på freelancing-websteder. Fordele ved at sælge varer:

Trin 7

For mere Insta-inspiration, gå til vores side her. Hvor skal du sælge dine forudindstillinger: Uanset om du vil supplere din indkomst eller blive en professionel fotograf på fuld tid, kan du gøre dit mål til virkelighed. Før du dykker ned i at lære om, hvordan du tjener penge med fotografering, skal du beslutte dine interesserområder. Berør dine fotos med redigeringssoftware - men ikke for meget! Indsendelse af kun et par af dine bedste billeder vil sandsynligvis give dig noget salg, men din portefølje vil vokse meget langsomt.

Vigtige Sider

Brug lagerbillede-websteder, hvor du kan "sælge" dine fotos online og skabe en stabil strøm af passiv indkomst. Fotografibloggen PetaPixel tilbød denne sammenligning af nogle topbillede-fotosider. Din chance for succes vil være bedre på et populært sted, selvfølgelig skal du muligvis betale for adgang til det. Når du har kr50 på din konto, skal du udbetale med PayPal! Din ekspertise inden for fotografering strækker sig ud over bare optagelse. Home depot-job, et bemandings- og rekrutteringsfirma, der er specialiseret i fleksible arbejdsmuligheder, hjælper FlexProfessionals med at matche virksomheder med erfarne fagfolk. Dette gælder ikke kun rejsefotografering, men for enhver niche. Lav et Print-on-Demand Empire Udskriv dine fotos til væggen eller på en t-shirt med en print-on-demand-forretning.

Værker oprettet af U. Aktiebiblioteker køber og sælger digitale fotos til brug på websteder, i bøger, på produkter og endda i annoncer, hvor fotografen får et udsnit af salget hver gang. Mange gange har de, der ikke har succes, selvpålagte udfordringer på deres måde. De giver dig også chancen for at skabe vigtige kontakter i branchen - det er sådan, du tjener penge med fotografering i fremtiden.

Bliv god til at retouchere fotos ved hjælp af efterbehandling. Der er mange muligheder på aktiemarkedet, men også mange hindringer. Hvis du har det godt med ord, som du er med kameraet, skal du kombinere de to og oprette en blog. Fotografvenlige webstedværter giver dig et sikkert sted at gemme dine digitale billeder, en portefølje (så du kan vise dem frem) og shoppingværktøjer (så du kan sælge udskrifter, downloads og vægkunst). Fænomenet med at køre automatiseret software til handel med cryptocurrencies og generere penge online er ikke nyt.

  • Held og lykke fra alle os på Photolemur!
  • Jeg elskede oplevelsen, og det var værd at pengene.
  • Få betalt for at promovere mærker, hvis du har et stort følger på sociale medier.
  • Begynd at klikke!

15 Idéer til markedsføring af fotografering, der får dig flere kunder

Især hvis du vil tjene til livets ophold med den slags fotografering, du elsker. Du kan også vejlede lokalt og finde kundeemner online. En professionel fotograf kan endda hjælpe dig med at besvare et af de første vigtige spørgsmål, du vil stille dig selv, hvilket kamera skal jeg købe? Her er 11 flere steder at tjene penge online med dine fotos: Når du begynder at få salg, får du fat i skat og de grundlæggende freelancing-grundlæggende. Dit forfatterniveau og den samlede status påvirker også betalingen. En kombination af de to vil sandsynligvis være den mest effektive til at overtale gerningsmanden ved at tilbyde dem valget om enten at betale dig eller tage billedet ned.

Få betalt for fotos, illustrationer og videoklip. Hvis du gerne vil lære mere, hvordan hun gjorde det - kan du læse hendes historie her. Du skal investere i dette aspekt af din virksomhed. Fotografer, der gerne vil arbejde med Snappr, skal indsende en online-ansøgning til behandling.

Lær Mere End Bare Fotografering For At Tjene Penge

I betragtning af den adem, som Adobe er, er det sandsynligt, at Adobe Stock fortsat vil blive en førsteklasses destination for købere og sælgere af stockfotografering. Brug dine sociale mediekonti til at sælge dine billeder. Din artikel er meget klar og enkel. Vær opmærksom på hvert enkelt websteds krav, da de hver især har dem, der kan have indflydelse på, om det er et godt sted for dig eller ej.

Betalinger foretages den første arbejdsdag i måneden; når din kontosaldo er nået kr50.

I stedet for at gå igennem den omhyggeligt langsomme proces med at tagge alle dine billeder, gør Adobes smart tagging-system det for dig. Royalty-satser beregnes i en progressiv skala, baseret på det samlede antal solgte billeder siden tilslutningen, fra 20% til 40% provision. Så er du fri til at indstille markeringen til, hvad du vil (det er hvor meget du tjener ved salget). Det er en masse penge for dig at tjene, hvis du vil dele din fotografiske viden og færdigheder. Lagerfotografering er en god mulighed, fordi de fleste allerede har en samling billeder (bare sørg for, at du ikke har en kontrakt fra det projekt, der forhindrer salg af nogle af billederne).

Men hvad gør du, hvis nogen beslutter at stjæle og bruge dine fotos alligevel?

Populær

Når du har fået nogle erfaringer på dette område, kan det være tid til at ansøge om nogle fuldtidsfotograferingsopgaver. Alamy giver dig en maksimal provision på 60% for hver download og kræver ikke eksklusiv ret, dvs. Ring til skabelonen 'Galleri, der udløber om 7 dage'. Hvis standardversionen af ​​Pixlr er lidt for enkel til dig, kan du prøve Pixlr Pro.

Hvis du følger et stort socialt medie, har du allerede et færdigt kundegrundlag. Kan du lide at tage fotos af huse, interiører og haver? En måde at tjene penge med fotografering på indgangsniveau er ved at tilmelde dig med websteder med stockfotografering.

Snapped4U beskæftiger sig med alt dette på dine vegne. Billede af Michal Jarmoluk. Når du sælger på Zatista, er du imidlertid ansvarlig for at udføre udskrivning og forsendelse selv. Hvordan man tjener penge online, der arbejder hjemmefra i 2020 (den rette måde!). Læs dette blogindlæg for at blive inspireret af flere digitale produkter, der sælges online. Før du begynder at trætte, skal du beslutte, hvad det er, du elsker ved fotografering.

  • Det fremhævede link, du skal indsætte, er linket til din ShootProof-startside (i modsætning til klientens specifikke galleri).
  • For at drive en virksomhed er vi imidlertid nødt til at lære at tjene penge på fotografering.

Sælger Fotografier Til Nyhedswebsteder Og Blogs

Du kan også blive en online fotograferingsvejleder, kritisere billeder og lære det grundlæggende til fotografer, der lige er begyndt. Udnyt deres tidsbegrænsede nye medlemsskab, og registrer NU. Hvis du stadig undrer dig over, hvordan man kan tjene penge med fotografering - så er dette mit sidste og mest værdifulde tip til dig. Alle disse specialiserede områder tilføjer værdi til dit CV. Tænk på den type fotografier folk sandsynligvis vil købe:

En anden måde at tjene penge med fotografering? Han var en del af en udvalgt gruppe af personer, der blev valgt til en prøvekørsel af programmet. Fotos uploadet på Fotolia bliver en del af Adobe Stock-biblioteket, hvilket betyder, at de også er tilgængelige i andre Adobe-applikationer som Photoshop, Illustrator og mere for at gøre købet let for millioner af købere.

Tips Til At Blive Freelance Fotograf

Denne app er som en selfie-scavenger-jagt. Selvom du kan tage fotografier i god kvalitet med din iPhone, er du ikke i stand til at sælge dem så ofte. Hvis du har en lidenskab for fotografering, det rigtige udstyr og en iværksættervision, har du allerede sandsynligvis spekuleret på, hvordan du tjener penge med fotografering. Det er hurtigt og nemt at sælge dine fotos gennem et aktiebureau som dette. Hvis du udleverer nogle visitkort ved begivenheden, kan dette føre mange potentielle kunder til dit portrætfotograferingswebsted.

Læs specifikationerne, og kontroller, at den går tilstrækkeligt højt til dine behov. Transport, landbrug, finans, byggeri. Så kort sagt - det afhænger helt af dit fotografi og dine evner til at sælge fotos online og kravet til dine fotografier. Forex simulator, vi råder dig til nøje at overveje, om handel er passende for dig i lyset af dine personlige forhold. Den mest basale abonnementsplan er gratis, men du skal betale 22 procent i transaktionsgebyrer. Alt hvad du skal gøre er at tage billeder og uploade dem til dit galleri fra din telefon eller computer. Når du forgrener dig til at se, hvordan man tjener penge med fotograferingshobby, er der en række enkle ideer, du skal huske på.

Facebook har også en online markedsplads, hvor du kan købe og sælge produkter lige i appen.

Fotografikonkurrencer er naturligvis ikke garanteret indtægtskilder - men giver potentiale ikke kun for lidt kontanter, men eksponering og en chance for at forbedre dit håndværk. Shutterstock har været et populært sted i over 15 år til at købe lagerbilleder online. Det er vigtigt, at du har god lokal viden om det sted, du fotograferer, og du vil være lige så meget en rejseguide som en fotograf. Alle dine tidligere klienter er ved at modtage et link til din ShootProof-startside, hvorfra de kan få adgang til et galleri med alle deres fotos. En anden on-demand-app, Snappr, forbinder personer, der har brug for fotografer i USA, Canada, Australien eller Singapore.

Aktivér JavaScript

Find ud af, hvilken af ​​disse der er mest vigtig for dig, og gå derfra. Dette er en god måde at tjene penge på, og det giver dig mulighed for at være lidt mere opfindsom, end bryllupsfotografering vil. En anden tilgang er at etablere en vellykket Etsy-butik og sælge dine fotos til et globalt publikum. Desuden får et bredere publikum at nyde frugterne af dit arbejde. Et godt fotografi er en sammensmeltning af at fange den rigtige følelse på det rigtige tidspunkt. Jeg ville se, hvordan det var at arbejde for en avis. Dette er en særlig god idé, hvis du er interesseret i, hvordan du tjener penge med kunstfotografering.

Denne app modtager en 3. Gå hen til en café eller en restaurant og kom til en aftale, hvor alt hvad du skal gøre er at udskrive dine fotos og give dem kommission til at vise og sælge dem. Dette tilføjer din blogs troværdighed - læserne vil sætte større pris på dine artikler, hvis de skal, hvis de kan se nogle eksempler på dine evner. Jeg ville faktisk blive sociologiprofessor, da jeg var på college. Nøglen til blogging-succes er organisk trafik. Macrostock er den traditionelle, høje pris og eksklusive stockfotograferingsmodel.

Dette kan faktisk blive til en fuldtidsindkomst over tid. Det er her jeg kommer ind. Kommerciel brug: Du får 85% af overskuddet fra det, du sælger, hvilket giver dig en af ​​de bedste chancer for at tjene på dine fotos. Alle typer mennesker - Børn, voksne, forskellige kulturer. Hold dig i loop med aktuelle begivenheder, som de forekommer i dit samfund (som rådhusmøder eller store åbninger af begivenhedsområder, kunstgallerier og restauranter). Men deres specifikke tekniske viden gør dem berettigede til at tjene til livets ophold med professionelle anmeldelser. Her er nogle gode steder at komme i gang.

6 Surefire måder at kurere din fotografering prissætning hovedpine

Hvis du er interesseret i at tage hovedbilleder (som for klienter at bruge på deres LinkedIn-profil), skal du investere i et portrætobjektiv. Kontroller altid kontovilkårene - lær, hvordan du får betalt, og hvornår, og vigtigst af alt, hvor meget. Hvis du lægger billeder på flere websteder med dit eget fotokatalog vokser, er det muligt, at pengene kan blive en stabil sidekonkurrence og til sidst en kilde til passiv indkomst. Jobbet leveres med mål, og du bliver nødt til at tage et vist antal billeder pr. Dag.

Når pengestrømmen aftager, og pengene bliver stramme, er nødvendigheder som markedsføring, reklame og investering i uddannelse som regel de første skader. Der er så mange muligheder for fotografer derude, du skal bare være tålmodig og kigge efter den der passer bedst til dig! Værre var det, at hun følte, at den eneste måde at redde alt fra forretningen på var at sælge hendes kameraer og linser og gå på arbejde for en anden.