Sådan sælger du ting online: Prøv disse 9 nemme måder at sælge dine ting online

For sko skal du fotografere dem fra toppen, siderne og bunden af ​​sålerne, ”fortæller Sam Bright, vicepræsident for merchandising på eBay Nordamerika, til Business Insider. Dette er en fantastisk måde at tjene penge på, men vær forsigtig med disse. Du betaler aldrig for at sende en vare, du sælger, og Decluttr tilbyder næste dag PayPal-betaling! Så at skrive artikler til bloggere kan virkelig hjælpe din indkomst temmelig hurtigt. Der ydes også forsikring for at beskytte din bil mod fysiske skader. Det betyder ikke, at du er nødt til at starte en blog for at tjene penge online i dag. Sælg derefter dine opskrifter til magasiner, madlavningskonkurrencewebsteder eller artikeldatabaser. Elsker du at male eller tegne?

For varer, der ikke synes at passe godt til onlineformen, skal du se på en forsendelsestjeneste, der kan hjælpe dig med at sælge varen. I modsætning til andre freelance-websteder, kan du vælge den nøjagtige service, du tilbyder, og indstille prisen - ingen bud på projekter, du muligvis ikke får. 6 måder at tjene penge online i Canada 1. Bitcoin Bitcoin Code website Code Test & gennemgang, hvis du ønsker at starte med handel med cryptocurrency, er tiden nu. Med succeshistorier om, hvordan en iværksætter tjente 6.667 på otte uger, eller hvordan en butiksejer lavede seks tal, der solgte kun et produkt, er der masser af bevis for, at dropshipping er en reel måde at tjene penge online. Den ene involverer at købe nye varer billigt og vende rundt og sælge dem andre steder ved en markant markup. Optjen belønninger ved at købe featured produkter hos større detailhandlere.

 • Der er ingen omkostninger at liste eller sælge med Vinted, og som mange andre sælgende sider i disse dage skal brugerne oprette en profil for at forbedre sikkerheden og sikkerheden.
 • Undersøgelser har vist, om du kan lide dette blogindlæg - du vil også elske de følgende artikler.
 • EDITORS BEMÆRK Denne praksis anbefales ikke for de fleste sælgere, især sælgere, der er nybegynder til at sælge på Amazon.
 • Hvis du endnu ikke er begyndt at sælge noget på Etsy, vil 12 bedste ting at sælge på Etsy for at tjene penge i 2020 overbevise dig om at starte.
 • Jeg vil gerne takke Rob og Melissa for deres tip til loppemarked.
 • De første udgaver og bøger underskrevet af forfatteren er også populære sælgere på AbeBooks.
 • Bare fordi nogle sælgere har kr50 Køb det Nu betyder priser ikke det, det er det, varerne sælger til.

Når du har fundet nogle varer med godt potentiale, skal du scanne UPC med appen Price Check by Amazon for at se, hvad de varer, der i øjeblikket sælger til på webstedet. Giv farver, måling, størrelser, tilstand og tilføj de detaljer, du inkluderede i titlen igen. Mest brugt af kvinder, men nu er mænd også begyndt at bære shapewear for at tilpasse deres mave og tiltrække deres kolleger. At lære at sælge online involverer at vælge den rigtige betalingsmetode. At være en online coach eller konsulent er en fantastisk måde at tjene penge online, da i stedet for at give din klient løbende levering (som når du er freelancer), lærer du dem at være bedre, hurtigere, stærkere end konkurrencen.

Du kan søge efter, hvem du vil shoppe efter (i.)

Møbel

Der er heller ingen grænse for, hvor meget du kan sælge ved OC Buyback. Bestil blot et gratis rengøringssæt, fyld det med tøj og send det tilbage, de gør resten. Vi ved alle, at det er en af ​​de mest effektive og effektive måder at sælge dine ting på. De bruges også som taljetrenere og træningscenter. Selvom det stadig er et øverste markedsplads, er der andre online sider og apps, der kommer i gang. Selv hvis du allerede har erfaring eller freelance-klienter, kan disse netværk være en god måde at supplere din indkomst og holde arbejdet med at komme ind uden at bruge for meget tid på kolde opsøgende.

De gebyrer, som webstederne opkræver for sælgere, spiser ind i din fortjeneste, så inden du begynder at sælge, skal du finde ud af, hvor meget hver enkelt vil koste dig. Gå til de passende steder ovenfor for at få dem solgt! Samler din brudekjole støv i skabet? Den højstol, som dine børn er vokset op, kan være yderst nyttig for nye forældre, der har masser af baby ting at købe, og gerne vil spare nogle penge ved at købe brugte ting. Mens du måske kan lide at tjene penge på undersøgelser, vil du sommetider gøre noget andet online for en lille variation.

For børn og babyartikler, prøv et sted, der har et stort publikum af mødre. Amazon opkræver et henvisningsgebyr for hver vare, du sælger på webstedet. Hvad solgte jeg? Men hvad nu hvis du starter fra bunden? Du kan også prøve at sælge dine fotos ved hjælp af smartphone-appen, Foap.

 • Med Granny Rewards-programmet kan du også tjene belønningspunkter for at købe og sælge flere gavekort for at tjene point, der kan indløses til gratis gavekort.
 • Deltag i Let's Talk Money-samfundet og skab den økonomiske fremtid, du fortjener.

Lej dit hjem eller værelse på AirBnB

Så gennemse hele listen og se, hvilke varer du kan begynde at sælge i dag! Hvis du har brug for nogle alvorlige kontanter til at vokse din start, vil du sammensætte et pitch deck og nå ud til investorer, som måske vil give dig de penge, du har brug for til gengæld for en andel i din virksomhed. Og dette citat opsummerer det bedste, hvad inflation kan gøre dine økonomiske mål. Ved hjælp af en kombination af ansøgninger om stillingsopslag og opsøgning er det mere sandsynligt, at du tjener penge hurtigt.

Leder du efter de bedste måder at sælge dine ting online? Nævn dem i dit indhold. Der er mange måder, du kan tjene penge på en blog og den taffik, du får til den. Der er også kontante præmier til testere, der kan finde komplekse fejl eller endda det mest antal fejl pr. Projekt, så lad spil begynde!

Jeg er vært for mine egne kurser fra et underdomæne på mit eget sted, så jeg nemt kan tilføje mere. Tjek faktisk Learn4Good og fjernbetjening. Den, der forstår det, tjener det… Den, der ikke gør… betaler det. For eksempel kan du bygge e-bøger, tjeklister og snyderark. En anden ekstra fordel er, at disse forbrugere leveres med mere loyalitet og engagement end andre produkter, så det er let at gøre dit brand til langsigtet succes. Uanset om du sælger dit tøj, håndtasker eller sko er der ganske mange websteder, der giver dig mulighed for at sælge dine brugte modeartikler. Det gør mig. En god side for bøger, dvd'er og cd'er er halvdelen. Selvom det kan tage et stykke tid at opbygge en anstændig følge til din YouTube-kanal, kan det være meget sjovt at gøre såvel som at blive en stabil kilde til ekstra indkomst.

Hvordan Ved Du, Hvilke Produkter Du Skal Sælge Online?

Naturligvis oprettes nye "Kun Amazon" -mærker kontinuerligt for at udfylde denne plads. Jeg har talt med en masse mennesker på den platform, fordi det er så dyrt at købe nyt. Selvfølgelig tak for at have os. Så hvilken sidevinkling vil du prøve først?

Brudekjoler er så dyre, så det er dejligt at tjene nogle penge på noget, du aldrig vil bære igen.

Biler Med Denne Malingsfarve Tilbyder De Fleste Tilbud

Hvis du sælger ting online, har du sandsynligvis brug for fotos af varen (mere om det om et minut). Du har måske gamle tøj, der ikke længere passer til dig eller dine kære. Lad os nu tale om resten af ​​mine valg for de bedste måder at tjene penge online. For opskalere serviser, glas, bestik og fine smykker kan du kontakte udskiftninger. Afhængig af dine omstændigheder skal du muligvis foretage anslåede kvartalsvise skattebetalinger. Giv vigtige indhold og marketingmeddelelser rettet mod dine kundeemner. Når den potentielle køber kommer i kontakt, kan du starte salgsprocessen.

Sælg Brugte Babyudstyr

Hvis du ikke er sikker på, hvilken mulighed der er billigere, skal du undersøge begge og nedskrive de tilknyttede omkostninger, og gå derefter videre til næste trin. Lav et par testsamtaler med venner og familie for at sikre dig, at alt bliver optaget i den ønskede kvalitet, og book derefter din første episode. Trading guld, som det ses på diagrammet er priserne på guld og sølv stærkt korrelerede. Sælg direkte til Amazon. Er du ved? Tag dig tid til at undersøge dine potentielle leverandører grundigt. Den andres idé er ikke din.

Undervurderede ting, du finder ved garagesalg, byttemøder, sparsommelige butikker Brand name-ting eller genstande med et bestemt følgende, der afbrydes Varer, der allerede er listet på eBay, der er undervurderet enten dårligt markedsført og ikke bruger nogen af ​​de ovenfor beskrevne taktikker, eller bare prissat forkert. At liste kulturelt relevante varer på eBay er en god måde at øge trafikken til din side. Men de vil ikke hjælpe dig med at låse økonomisk frihed og opnå fuld kontrol over din livsstil. Og det har altid været slags bare en sidespil, sidevend for os. Når nogen køber et af dine designs, vil Amazon udskrive og sende skjorten. 11 bedste job hjemmefra for 2020 (bedste online job), cafePress udskriver varen og sender den fra deres distributionscenter. Eller du kan liste dine gamle hockeyskøjter, golfklubber, snowboardstøvler og andre sportsudstyr på en peer-to-peer markedsplads, såsom SidelineSwap. Ud over at sælge dine olier online på din personlige blog, kan du også være vært for Young Living-parter i dit hus for at sælge lokalt. Dette er en af ​​de mest prøvede og sande måder at sælge dine ting online.

SocialSell

HVOR solgte jeg det? Bedre endnu, kan du endda uploade din egen bog til en af ​​verdens største bogsælgere: Denne idé om at købe lokalt og sælge online er ikke kun en deltids måde at tjene ekstra penge på.

Denne app er mere fokuseret på det lokale marked og giver dig mulighed for at finde en køber fra dit område, der er nyttigt til at få flere tilbud.

E-mail-marketing

De e-mails, hun ikke kan gøre, eller som skal besvares af mig (hovedsageligt selvfølgelig ting), jeg gør dem. På college solgte jeg mine gamle lærebøger og cd'er for kontanter. 100% variable omkostninger (de får simpelthen en del af det, de genvinder). Derudover tager det kun ca. 15 minutter at gennemføre en undersøgelse, og du kan tjene et gennemsnit på kr5 pr. Undersøgelse. Ikke kun gjorde jeg gøremål for at tjene en ugentlig godtgørelse, men jeg forventedes at spare mine penge på ting, som jeg ville købe. Baggrunden fjernes ofte.

OC Buyback er perfekt, hvis du har en iPod, tablet, Smartwatch, AppleTV eller GoPro, som du har brug for at slippe af med. Indhold opdateret 10. maj 2020. Sådan får du betalt for at se videoer: 11 legitime måder at tjene ekstra penge på. Men hvis du leder efter realistiske måder, du kan begynde at tjene penge online nu, så koger det virkelig ned til syv stier, du kan tage mod profit. Der er en række apps og websteder, der gør det nemt at sælge dine ting. Vælg et brugernavn, der fungerer for dig og er mindeværdig (hvis du bruger en eksisterende Google-konto, skal du redigere dit brugernavn i Google+). Du skal være mellem 21 - 32 år, ikke-ryger og have et generelt helbred. I stedet for at smide gammelt tøj, køkkenudstyr og tech-gadgets, besluttede hun at prøve at sælge dem.

7 Trin Til En Perfekt Skrevet Forretningsplan

Du skal bare dele varer via sociale medier og tjene 5 procents provision på varer, du sælger via dit personlige shopper-link. Jeg havde masser af "junk", som jeg ikke var sikker på, hvad jeg skulle gøre med. Send ikke en finansartikel. Du behøver ikke at bekymre dig om at oprette produkter, opsætte betalings- og leveringssystemer eller håndtere kundesupport. Bare rolig, du behøver ikke at tilbyde dem alle. Hvornår var sidste gang du brugte varen? Søg efter og implementer softwaretjenester, der forenkler disse trin.

Her Er Når Det Er Værd At Købe I Bulk

Vælg lette og kompakte genstande. Du kan sælge følgende originale værker på ArtPal: Mens du vil sælge gavekortet med en rabat, er nogle kontanter bedre end intet overhovedet, ikke? Det er det samme, når du køber noget for at videresælge det på ebay eller noget, som jeg gjorde med Littlest Pet Shop legetøj.

Der er flere muligheder for at starte din skrivekarriere, men to steder at overveje først er Fiverr og Upwork. Sørg for at drage fordel af tjenester, der tilbyder gratis analyseværktøjer, som Facebook Insights, og udforske muligheder som Google Analytics og Sumo også. Facebook-grupper Det ser ud til, at alle er på FB, så hvorfor ikke drage fordel af det? Forestil dig, hvis dine videoer begynder at ramme millioner af visninger! Hvis du finder en fejl, vil nogle steder endda betale dig for at rette den. Men du kan nemt tjene et betydeligt beløb fra hver enkelt kunde, hvilket gør det værd at den krævende opsætning, der kræves. Tænk søgemaskineoptimering, Facebook-annoncer og andre kampagner på sociale medier. Vi har talt meget om dette.

Succesen med dit kursus kommer til at få det foran de rigtige mennesker. Amazon har i øjeblikket over 30 kategorier af varer til salg, men kun nogle af disse er åbne for alle sælgere. Jeg vil fremhæve dette i beskrivelsen. Du opretter blot dit websted, fylder det med drop-shippable-produkter og kører kunder ind med næsten alt andet, der er gjort for dig. Har du erfaring, som andre ikke har? Noget fra Nike tennissko til Kendra Scott smykker.

 • Det er vigtigt at forstå omkostningerne ved salg af varer på eBay.
 • Har nogen nogensinde fortalt dig, at du har en stemme til radio?

Logos

Gebyret er ca. 3%, hvilket er lavere end eBay-kursen. Her er et par muligheder for steder at sælge dit tøj oven på de sædvanlige som eBay og Facebook Marketplace. For at gøre dette er mange eller alle de produkter, der er vist her, fra vores partnere. Tid til at sælge. Skriv nedenunder i vores kommentarsektion, og fortæl os det! Du skal være mellem 21 - 32 år, ikke-ryger og have et generelt helbred. Uanset om du har travlt med at sælge dine ting online, eller du bare ønsker at få det bedste tilbud, har du gode muligheder. ThredUP accepterer brugt tøj til mænd, kvinder og børn plus sko og håndtasker.

Når du har ubrugt elektronik og smartphones, kan du muligvis få kontanter til dem, hvis de stadig er i god stand. Fællesnævnerne blandt alle tre websteder er, at du skal bruge klare fotos i høj kvalitet af dine produkter, holde produktbeskrivelserne detaljerede og specifikke og vide, hvad dine konkurrenter opkræver, så du ikke priser for dig selv. Mange sælgere bruger Amazons opfyldelsestjenester til at plukke, pakke og sende varer, der blev solgt andetsteds som en detailbutik eller online butik. Du behøver ikke have opbevaring. Jeg mener, at jeg begyndte, efter at jeg flyttede ud af mine forældres hus, og jeg havde en duplex med et ekstra soveværelse. At være en ny lærer kan være nerveindpakning. Alligevel er der mere efterspørgsel efter freelancere. Hvad med en liste over de øverste 84 Side Hustles, der rent faktisk fungerer? Det betyder, at du ikke behøver at gå til hvert websted individuelt for at få et tilbud.

Poshmark

Der er masser af online markedspladser og mobile apps, som du kan sælge dine ting på, men at finde den rigtige tager noget arbejde. Etsy er go-to online markedsplads for folk, der ønsker at købe og sælge håndlavede, vintage eller unikke fabriksfremstillede varer fra hele verden og med det rigtige valg fra Etsy bestsellers listen, kan det være en lukrativ online venture. 26 legitime måder at tjene penge på, start med at tage en træningsklasse, der lærer dig de fælles færdigheder, der er nødvendige for at blive en virtuel assistent. Denne vintage version af Mary Poppins på VHS solgtes for kr61 tilbage i december 2020.

Dette sted er blevet vist i Glamour, Forbes, Times og Good Morning America. Gazelle har en A + -rating hos Better Business Bureau. Virksomheder er altid på udkig efter unikke måder at hjælpe med at uddanne deres arbejdsstyrke, og hvis du kan pakke dine talenter ind i en dags eller en halv dags lang session, kan du sælge det til virksomheder over hele verden for at tjene penge online. Mange af de pengeindtægtsideer på denne liste er dejlige til at opbygge. Og mange flere. Du kan udskrive en mailing etiket med porto inkluderet fra siden "Solgt" på "Min eBay" og få en nedsat sats på porto. Doner derefter plasma hos BioLife Plasma Services.

Føler jeg behovet for at pynte detaljerne om dette emne for at gøre det mere salgbart? Hvis du kun ønsker at tjene et par ekstra hundrede dollars om måneden, er dette en god idé. Og de vil endda betale dig anstændige penge for det (de fleste websteder betaler ~ kr10 pr. Vantage point trading, penge til at handle på margin er let tilgængelige, og lokkningen af ​​hurtig fortjeneste kan føre til, at både nye og erfarne handlende ignorerer almindeligt accepterede regler for risikostyring. 20 minutter, eller ~ kr30 pr. Time!) Kort sagt sælger affiliate marketing en andens produkt ved at henvise kunder til deres online butik. I bekræftende fald, hvad var det? Se mine månedlige blogindkomstrapporter, hvor jeg fordeler nøjagtigt, hvordan jeg tjener penge på min blog.

Eller en e-mail-liste, du vil markedsføre til?

5 eksperttips til salg på eBay

Alle disse op- og nedture har givet mig en klar forståelse af, hvad der fungerer (og hvad der ikke gør), når det kommer til at tjene penge online. Rich casino login, der er seks VIP-medlemskab på siden. Hvis du vil lære at tjene penge ved at holde seminarer, workshops eller bootcampe, vil du kunne lide at læse Marketing og promovering af dine egne seminarer og workshops af Fred Gleeck. Med tiden vil du vænne dig til at gøre brug af disse løsninger.

Du vil blive overrasket over antallet af lister, der indeholder fotos, som er uskarpe, dårligt oplyste eller har et rodet rum som baggrund - alt sammen offset for købere. Den sidder i øjeblikket på stedet 3 bag Amazon og Walmart med hensyn til besøgende, med imponerende 113 millioner besøg pr. Måned. Du har sandsynligvis nogle ting som håndværk, kunst, smykker, strikkede mønstre eller trøjer og legetøj, der bare sidder der og samler støv. Lad os komme i gang med at notere de vigtigste trin, der kræves for at starte din Ebay dropshipping-forretning:

Dette påvirker dog ikke vores evalueringer. Flere er kun tilgængelige for sælgere med en Professional-konto, og nogle få accepterer overhovedet ikke nye sælgere. Dette er de ting, der tjener de MESTE penge hjemmefra, som jeg har fundet. Tilføjelse af ikke-lager eller brugerdefinerede varer til Amazon og derefter dropshipping til kunder kan tilføje din indtægt, men det kan også hjælpe med at afsløre nye tendenser eller overset varer, der bør være lagerført som en del af et standardudbud. Så nu har vi en ret god beholdning, men inden du går hver eneste lørdag. Men med den stadigt stigende efterspørgsel efter maxi-kjoler, aftenkjoler, cocktailkjoler og kjoler er behovet for kvalitetstøjsleverandør stigende.

Du har måske antaget, at chaufføren arbejdede for det firma, de annoncerede for, men det er ikke altid tilfældet.

Start en YouTube-kanal for at underholde og uddanne

Bluehost har endda en smuk domænenavnets tilgængelighedskontrol, du kan bruge lige her til hurtigt at finde ud af, om din ønskede websteds-URL er tilgængelig eller ikke (og hvis den ikke er det, giver de dig forslag til den næste bedste idé). Hold øje med mine fremtidige indlæg: Jeg har skrevet en komplet guide til at starte din egen freelance-virksomhed, men her er en hurtig liste for at komme i gang: I nogle få tilfælde kan varer muligvis sendes i stedet for købt fra ThredUp. Med denne app kan du liste mange varer bare ved at tage fotos med din telefon og liste dem på din profil. Når du er klar til at få betalt, kan du indløse dine belønningspoint for gavekort og PayPal-kontanter. De fleste af sælgerne på webstedet opførte forsendelsesgebyrer for at appellere til dem, der købte ud af området.

Sørg for at debitere køberen for det, hvis du sender produkter internationalt. Amazon og andre online platforme tillader ikke sælgere at sælge uden at have en registreret GTIN uanset din virksomheds indkomst eller årlige omsætning. Der er ingen omkostninger at liste eller sælge med OLX; dette er et ægte gratis klassificeret annonceside. Kr31k- kr85k ingen erfaring med hjemmearbejde (nu hiring), det kan også være nødvendigt at du skriver undersøgelsessvar som en del af jobbet eller bruger et webcam. Så nu kan du begynde at tjene penge hjemmefra. Bare prøv at tage dem til det næste niveau. Du har ikke brug for en handelskonto, din egen webside eller noget andet for den sags skyld. Tjen penge på et øjeblik online.

Du kan sælge dine beklædningsgenstande på markedet, og du kan finde mærkevarer til op til 90% rabat på detailsalgsprisen. Nu kommer flere og mobiltelefoner med trådløs opladningsfunktion. BRUG GUMTREE ONLINE. ThredUp bestemmer værdien og betaler dig via PayPal, et forudbetalt Visa eller butikskredit. Jeg ender med at købe flere Kindle-bøger end jeg havde planlagt.

Testning af websteder og apps kan også være et sjovt og spændende alternativ til online-undersøgelser.

5Miles: Nextdoor mødes Craigslist

Legetøjsfester kan arrangeres i Canada og U. Der er faktisk et helt websted kaldet Only The Breast, der er dedikeret til moms, der sælger, og dem, der ønsker at købe modermælk. Så jeg tror, ​​at denne idé ikke er noget nyt. Folk køber til sig selv eller til gave til deres elskede. Send dine venner kr5 som tak! Jeg siger det fra erfaring bare at give det væk, hvis det tjener dig penge, og du begynder at blogge.

Test Websteder

Få trafik og tjen penge! Fra tøj til møbler til antikviteter, her er de bedste videresalgsapps til at sælge brugte ting online. Den globale brugte smartphonebranche er værd at svimle over 5 milliarder dollars. Platformen giver dig alt hvad du har brug for for at få din online butik i gang på mindre end en dag inklusive et brugerdefineret domæne, smukke skabeloner (så du ikke har brug for designfærdigheder), sikre betalingsmuligheder, og de kan endda tage sig af markedsføring og forsendelse til dig. Budgetbevidste forældre vil sandsynligvis være ivrige efter at snappe dit barns afskedigelser. BuybackBoss garanterer de MESTE penge, når det kommer til at sælge din gamle telefon.

Du behøver ikke at udelukke disse kategorier fuldstændigt, men træd forsigtigt. Du vil måske tjekke, hvordan du får flere Instagram-tilhængere, hvis du vil opbygge et stort Instagram-publikum. Bare skriv et billede af dine ting online på sociale platforme med en klar beskrivelse af vare og pris. Find ud af, hvad dit metal er værd til priser på skrot, og derefter Google "hvor skal man sælge skrotmetal" med navnet på din by. Den bedste måde at begynde at tjene penge hurtigt er at få nogle hurtige gevinster. At sælge ting online kan være en lukrativ indkomstskilde, især hvis du har et hus fuldt af ubrugte ting. Jo mere du outsource, desto mere kan du fokusere på at øge dine marginer, finde og forhandle bedre priser på produkter og med tjenester og opbygge din langsigtede strategi for øget indtægt. Nogle af de største ikke-berømthed påvirkere fik ofte deres første smag af eksponering på disse platforme.

”Vær dog opmærksom på, at underretninger undertiden forsinkes, så det er altid en god ide at logge ind og kontrollere dine fortegnelser regelmæssigt. En voksende tendens er at bruge eteriske olier i stedet for at købe kommercielt producerede produkter, der kan koste mere eller ikke er så effektive. Bor i et stort U. At se på deres sælgende websted viser de mest efterspurgte produkter lige nu, eller du kan indtaste stregkodenummeret for at få et øjeblikkeligt tilbud. Sørg for, at dine videoer er af høj kvalitet og indeholder nyttigt eller underholdende indhold. Ingen liste eller salg gebyrer; du møder bare din sælger eller chatter online for at arrangere handel med penge til din vare. Gratis forsendelse - kunder betaler ikke for at få leveret ordrer. Selvom køberen foretager køb fra din Shopify-butik, sender skoproducenten dem fra deres lager.