Bitcoin - Bitcoin Freedom app

I dette interview taler jeg om, hvorfor Bitcoin betyder noget for friheden med Alex Gladstein, Chief Strategy Officer ved Human Rights Foundation. Tidligere i år hævdede Mow, at Bitcoin ikke er ideel til betalinger, men at dette kunne løses af Lightning Network, en anden lags betalingsprotokol, der fungerer oven på Bitcoin for at øge transaktionskapaciteten. CEO, Roger Ver, har en lang historie som frivillig og libertarian. Det normale minimumskrav, der kræves, er kr250, men hver mægler kan have deres egne krav. Det behøver ikke være det. Jeg vil give en informativ video nedenfor, der skitserer denne proces, samt give dig nogle andre muligheder for at bruge dine "dibs".

Det er en god hurtiglæsning, hvis du ikke allerede er fortrolig med konceptet. Derefter er der hele spørgsmålet om, i det væsentlige er dette symbol et værktøj. Efter den interaktion begyndte jeg at blive mere involveret, deltog i nogle personlige seminarer og var glad for at høre, at Life arbejdede på et projekt, der skulle fremme brugen af ​​cryptocurrencies via deres platform. Leveringsbeløb: Lad os bare se på udtrykket 'programmerbare penge'. Så jeg har en interessant fortjeneste. Alt i betragtning synes jeg faktisk, det er en god ting, fordi det gør folk mere samarbejde og forstærker hele ideen om det positive sum-spil. Du kan indsætte penge på din Bitcoin Freedom-konto med kredit- eller betalingskort, både VISA og MasterCard eller via bankoverførsel.

Det er slags et bevis på arbejdssystem.

For et årti siden, på kanterne af internettet, oprettede folk et peer-to-peer elektronisk kontantsystem kaldet Bitcoin. Det har bestemt sine mangler, som er interessante at overveje og sjovt at kritisere nogle gange. Bitcoinrush-gennemgang, der er ingen krav om nogen personlige oplysninger, når du opretter en konto. Nu er vi i denne slags underlige tilstand, hvor der er mennesker, der fordobler ned på Ethereum. 00 - Censur i Indien | 39:

Dette indlæg kan indeholde tilknyttede links. Nå, ja og nej. Du kan allerede se varen i den digitale valuta. Vi anbefaler virkelig at bruge funktionen auto trader, hvorfor? Én ting er sikker, at Bitcoin og andre cryptocurrencies har vundet stærk grund i valutaenes verden. For første gang nåede det en værdi på over kr4.000. Med mange af de værktøjer, der er ved at blive bygget, kan du stort set bare med det samme udveksle din værdibutik i hvad du skal købe, og så er det, hvad du skal gøre i stedet.

Scam Coins

4 er modtagelige for phishing. Så jeg tror, ​​at det, der skete gennem det, var Bitcoin ikke så godt ud i løbet af den tid, fordi samfundet så temmelig giftig ud og følte det lidt også. Jeg vil bestemt fortsætte med at bruge Bitcoin Freedom-appen, men jeg vil øge mit handelsbeløb til kr100-150 pr. Handel. Du købte dybest set denne store diamantring eller noget i den retning, og derefter fik det åbenlyst en anden dimension. Sådan køber du bitcoin: en trin-for-trin cryptocurrency-guide, mens udviklere forbedrer softwaren, kan de ikke tvinge en ændring i Bitcoin protokollen, fordi alle brugere er fri til at vælge, hvilken software og hvilken version de bruger. Det er også som et intellektuelt koncept, der ikke virkelig skalerer.

Dette papir skitserer Nicks idé om Bit Gold. Det sker allerede big time med et antal mennesker, der bare ikke, ikke kunne eller ikke ville eller af en eller anden grund ikke konverterede til fiat. FPF skrev, at donationerne vil blive brugt til at støtte deres projekter til at fremme pressefrihed, herunder SecureDrop, open source whistleblower-indsendelsesplatform, der bruges af mere end 60 nyhedsorganisationer over hele verden. Jeg synes, folk er meget defensive, og nogle gange var der et par gange, hvor jeg har ønsket at være kritisk over for tingene, kun fordi jeg vil have det til at forbedre sig, og jeg har været bekymret for, at der er for meget klap på ryggen, 'åh, vi har gjort et så fantastisk arbejde ', det kan du ikke sige. Vi får gå til pubben! Så jeg tror, ​​at det er meget vigtigt for de typer brugenstilfælde, der faktisk kræver censurmodstand, hvilket hovedsagelig er verden går til lort, og jeg er nødt til at have en vis sikkerhed imod det. Hvis du er en investor, hvor du allerede har slags A Priori forpligtet dig til kun at investere i Crypto, så har du en anden linse, ikke?

Du behøver ikke at være ekspert. Dette er en nem proces, fordi handelsplatformen er intuitiv. Da han var en medlibertær, var jeg interesseret i at høre hans tanker om, hvad dette program tilbød, og hvad kerneværdierne var, da jeg altid var på udkig efter at tale med ligesindede. Denne bog håndterer det perfekt ved at se på aktuelle problemer i den virkelige verden og derefter vise, hvordan Bitcoin løser disse. Kan vedvarende energi udligne bitcoin's massive energibehov? Ifølge TradingBeasts kan Ethereum ende året med en maksimal pris på $ 149. Det er den eneste måde, hvorpå ventureinvestorer tjener penge, og så har du på et tidspunkt i fremtiden en relativt kontrolleret likviditetsbegivenhed, som enten er, du ved, en udgang til en strategisk, et salg af virksomheden, eller du bliver offentlig, og det er en meget godt nedslidt proces. Profit revolution jkt. mens, der er ikke noget produktkørekort, der giver os mulighed for at se, hvordan de udviklede softwaren. Det, der er vigtigt at bemærke, er, at den "blockchain-teknologi", som Xi og hans kammer skubber, er en meget anden type end den, der hjælper med at styrke Bitcoin. Han citerede også den voksende vedtagelse af Bitcoin i Kina og hævdede, at både folk og regeringen i landet elsker Bitcoin.

  • Til gengæld er den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) en lov i EU, der definerer databeskyttelsesforanstaltninger for EU-borgere.
  • Hvad er Bitcoin Freedom kort sagt?

Fællesskab

Uanset om du er en erhvervsdrivende eller endnu ikke har handlet online, kan denne software hjælpe dig med at komme i gang og gå. Jeg mener, der er ingen tvivl om, at supermakrofortællingen omkring clean tech er en, der er meget overbevisende. Det blev ikke rigtigt gjort dengang, men markedet har udviklet sig ret ret som hans forudsigelser. Enkeltpersoner og regeringer i verden omfavner aktivet. På afstand ser Bitcoin Freedom mistænksom ud i betragtning af det høje indtjeningspotentiale, det hævder at generere.

Det hævdes at have en succesrate på omkring 90%. Hvad er Bitcoin Freedom? Du kan til enhver tid anmode om en emne. Men i modsætning til krypterede apps, der omdanner beskeder til ulæselige, forvirrede tekst for at forhindre beskeder fra nysgerrige øjne, er der ingen central enhed, der forhindrer brugere i at ansætte netværket. Det er for fokuseret på disse individuelle funktioner og savner hele brugssagen. Når jeg tænker på dette fra et investeringsmæssigt synspunkt, betyder det også hvilken type investor du er. Det er svært.

Dette er en forbløffende winrate på 84%.

Vores live test på Bitcoin Freedom viser, at de har fremragende kundeservice. Bedste kaffe. Krypto og Bitcoin Freedom review frihed som en bonus, specifikt 90 minutter fra du oprettede din konto. Kom godt i gang med at bruge Bitcoin freedom er en simpel tretrinsproces: Dette ville være en måde at arbejde på, slags selvregulerende.

  • Det er noget, som jeg synes bryder lidt ned i Blockchain-verdenen, fordi det er noget, der er af mange af de grunde, der er indlysende for dem af os, der har været i rummet i et stykke tid, men enhver kan deltage.
  • Der er ikke rigtig noget at sige.
  • Det stemmer overens med de fleste computersystemer.

Klientdata Cybersikkerhed

Når du registrerer dig med denne platform, deles dine data kun med den underliggende mægler. Det er jeg faktisk ikke så sikker på. Da vi skulle forestille os interviewet, spillede Liverpool Leicester City (Liverpool er mit fodboldhold), og jeg havde ikke hjertet til at sige til dig, 'jeg kommer ikke, fordi Liverpool spiller'. Det kan være meget vanskeligt at se forskellen i en falsk e-mail, der prøver at lokke dig til at kompromittere din konto, og en legitim, der sendes på vegne af et produkt eller en tjeneste, du bruger. Gennemsnitlige daglige overskud er kr2.734, men det afhænger naturligvis af størrelsen på din investering. Vi tilbyder produkter og tjenester inden for betalinger, social shopping og personlig økonomi. Hvis det ikke er en betroet part, som du allerede kender, er dette et meget risikabelt forslag, der kan resultere i, at du bliver røvet eller såret. Hovedformålet med HRF er at styrke borgere i de lande, der er tilbøjelige til krænkelse af menneskerettighederne og sætte dem i stand til at hæve sig over de eksisterende autokratiske regimer.

Lær mere, herunder om tilgængelige kontroller: Så hvad er Bitcoin-dominansen i det der bliver. De bedste online aktiehandelssteder for begyndere 2020, afslappede forhandlere skal dog passe på, at ikke handel nok betyder, at man sidder fast med at betale høje månedlige platformsafgifter. Alt, hver kodelinje, alt var anderledes ved udgangen.

Jeg regner med, at det kommer til at være mindst et år på bjørnemarkedet, og så vil folk, der måske holdes lidt for mange tegn i deres statskasse, komme til skade, og det sker allerede. Hvorfor tror du det er? Du kan nemt starte med bare det indledende depositum på kr250 og geninvestere overskuddet. ● Vi tilbyder en bred vifte af stablecoins, fiat og cryptocurrencies. Bitcoin aliens, 4%, hvilket er fremragende til en automatiseret kryptobot. Denne robot anvender en handelsmetode, der kaldes højfrekvenshandel.

Opnå FREEDOMTHROUGHCRYPTO & DECENTRALISERET TEKNOLOGI

Vi er protokollagnostiske og understøtter adskillige blockchains. Måske var det frisk myntet mønt kontra måske har nogle andre ting i sin baggrund, og det er noget, som jeg tror, ​​om det er en tre/fem, men på den tidsramme er det noget, vi måske skal tænke på. Hold øje med Shoulder of a Pro hver dag, og du kan lære, mens du handler. Handel valutapar: din guide til handel valutapar, hvis det lyder forvirrende, behøver du ikke bekymre dig, vil det være rigeligt klart, når du er færdig med dette afsnit. Nå, Peter, desværre kendte du mig ikke godt nok, fordi den løgn, du udgjorde, var værre end bare at fortælle mig, at du skulle se en fodboldkamp, ​​som jeg helt sikkert ville have forstået! Folk er ikke længere bange for Bitcoin's fremtid.

Linket til dette er rigtigt “HER”. I slutningen af ​​dagen, men sælger de fleste job og tjener penge. Legalitet af bitcoin efter land eller territorium, Én ting at huske fra starten er, at uanset hvilken robot du vælger at handle med, er kryptohandel en risikabel aktivitet, der kan resultere i et tab af midler, så vi anbefaler at investere beløb, som du er parat til at miste. Jeg har det godt, tak.

Hver gang en transaktion sker, ville regeringen vide det i realtid i stedet for at skulle spørge en tredjepart.

Så bliver det meget hurtigt et spekulativt spil. På dette tidspunkt bliver du omdirigeret til robotens indskudsside. I de sidste fire år udfører Bitcoin Freedom-systemet handelssessioner i 1478 og kun én gang, bare den ene session endte med tab. Vi mener bestemt, at du skal være bekendt med de funktioner, der tilbydes af Bitcoin Freedom. Under diskussionen påpegede Mow, at Bitcoin virkelig løser en masse problemer i det eksisterende finansielle system, såsom inflation. Så var jeg som, jeg forstår det. Jeg vil ikke fortsætte, efter at du sagde, at stort set Bitcoin er den eneste indsats! Jeg vidste ikke, og jeg kendte dig ikke.

Hvordan bruges Bitcoin Freedom?

Kan du lide vores fodbold? Du kan konvertere disse belønninger direkte til bitcoin. Fra vores undersøgelse, hvad der giver det den legitime faktor er det faktum, at du virkelig kan tjene penge ved hjælp af appen. Så lang sigt er jeg bullish på det. 33 legit online-job, hvor du kan tjene kr50.000 + hjemmefra (2020), mange mennesker har brug for deres bukser hæmmet, hvilket du nemt kan gøre for et par dollars. Det er også et udtryk, hvor du undgår enhver aftale, fordi hvad er der nogen, der siger? Fjendtlighed over for Bitcoin (BTC) fra de globale regulatorer er et dobbeltkantet sværd, der kan skade myndigheder, hvis de mister deres magt, advarede Blockstream Chief Strategy Officer (CSO).

Hvis du ikke i øjeblikket har en Coinbase-konto, kan du klikke på "HER" for at få en gratis kr10-værdi af bitcoin med dit første køb på kr100 eller mere. Overvej at bruge en peer-to-peer-platform til at indhente midlerne i stedet for at møde personligt. Cryptohopper gennemgang, på en anden note antyder anmeldelser af personer, der har brugt bot, andet. Husk, at roboten ikke er tilgængelig i alle lande, så prøv at tilmelde dig her for at se, om softwaren er tilgængelig i dit land.

Denne belønningsbaserede mønt giver dig mulighed for at spare 2% på alle Livs eksisterende tjenester (abonnementer, lyd, bøger osv.), Der starter med en helt ny redesign af appen, der starter 1. maj, 2020.

Beviskontrol

Jeg tror, ​​det er et af produkterne fra denne meget fremtidsorienterede økonomi, som vi lever i her i Silicon Valley, og faktisk synes jeg, det generelt er en god ting, som er, at folk spiller for hjemmekørslen. Vi bygger software & hardware-mekanismer, så enhver og overalt kan handle cryptocurrency med hånden til en anden intelligent person. ● Vi genererer en unik låneaftale for hvert lån og giver mulighed for at eksportere lånehistorik til CSV for brugerens ansvarlighed. Handelsskat, ikke alle dagsforhandlere er de samme. Da vi tænkte over, hvor er markedet i dag, og hvordan kan denne teknologi anvendes? Jeg tror, ​​at det er noget, der stadig er virkelig specielt, og at det grundlæggende er den immaterielle, den slags holder dette økosystem bundet sammen. Jeg vil medtage et link til en artikel, jeg skrev om for en uge siden, der forklarer, hvorfor jeg mener, at bitcoin er det ultimative udtryk for frihed.

Algoritmehandel har dog sine fordele og ulemper, men effektive værktøjer som Bitcoin Freedom giver friheden og den enkelhed, du ønsker at hjælpe din handel. Din tekniske ekspertise bør ikke være en begrænsning. Men hvad nu hvis du kan handle med Bitcoin, mens du sover! Hvis du er klar til at begynde at tjene penge online med bitcoin freedom, har der aldrig været en bedre mulighed end nu. Robotten er ideel til alle slags brugere, især begyndere, fordi den ikke kræver, at du har nogen tidligere handelsoplevelse. Jeg tror, ​​det er drevet af et par ting. Nå, så det er ikke 100% bekræftet.

Panelet er en del af begivenheden, der er vært af BTC-teknologifirmaet Blockstream og BTSE-udveksling i Las Vegas, delte BTSEs globale marketingdirektør Lina Seiche den oktober. Ved du, hvorfor mange forhandlere drager fordel af Bitcoin-handel? Han sagde, at Kina ville "indtage den førende position inden for det nye felt blockchain" og udforske brugen "i folks daglige liv. "Så vi har gjort vores time. Okay, det er en forbedring, men det udnytter ikke fuldt ud potentialet ved dette, fordi det ikke forestiller sig interaktive nyheder. Add-ons Electrum understøtter tredjeparts plugins: Forestil dig den produktivitet, der muliggør, hvad enten det er fritid... Bitcoin code review reddit, anyway, Steve Mckay er en falsk karakter. Så den glæde, du får fra fritidsrejser, den produktivitet, du får gennem forretningsrejser. Hvad der også er slags at påvirke denne fortælling, er, at folk her som ventureinvestor tjener penge.

Det er virkelig den måde, jeg tænker på anvendelsessager med værdipropositioner.
Hovedbogen i Kommunistpartiets blockchain opdateres ikke med proof-of-work og Nakamoto Consensus, men med proof-of-autoritet.

Valutaomregner

Skal jeg gå ind i en sort bog, hvis jeg kritiserer dem? Hvor meget forskel er der mellem VC'erne, eller er det bare et tilfælde, de har alle investeret i stort set…. Jeg har været på så mange af disse forskellige middage og så videre og så videre, hvor folk siger: 'Jeg vil bare ikke tale om pris'. Du behøver heller ikke at være en dygtig investor. At have en anden i din bitcoin fjerner alle de egenskaber, der gør den speciel. Jeg er indgået samarbejde med de 3 bedste udbydere af hardware tegnebøger i branchen, og du kan lære om og købe disse enheder for at hjælpe dig med at holde dine private nøgler i din besiddelse, når du først har fået dem fra Coinbase. Nu giver udviklerne det gratis. • Begynd med at tjene penge med det samme!

InsideBitcoins anbefaler, at du starter med den minimale investering, der kræves, og geninvesterer eventuelt overskud for at vokse din konto. De fleste investorer er ikke bange for fremtiden for tidstestede cryptocurrencies som Bitcoin. Når du klikker på "Shop nu" i midten af ​​skærmen på appen, kan du enten gennemse alle placeringer inden for en 100 mile radius fra din aktuelle placering eller skrive den manuelt i søgefeltet. Vi diskuterer Silicon Valley, og hvordan midler nærmer sig investering i Crypto, og hvad de ikke forstår om det. Derfor kalder jeg det som en og en halv ting og i betragtning af det, tror jeg, at Bitcoin bare er så langt foran med hensyn til en bænk til vedtagelse, fordi den meget, meget store adgangsbarriere for så mange andre mønter, det er ikke det samme til Bitcoin. Det er faktisk virkelig relevant for indtægtsmodeller, der faktisk er lidt mindre effektive i dag med hensyn til at tjene penge på folks opmærksomhed og forsøge at distrahere folk og klikke på annoncer. De vigtigste mål for det digitale yuan blockchain-projekt er klare og er blevet udtalt offentligt af forskellige regeringsembedsmænd gentagne gange i de sidste to år:

“Bitcoin er i det væsentlige digital frihed”

47 - Alexs første introduktion til Bitcoin | 15: Her er hvad vi mener med "avanceret": Disse handler om, hvordan denne proces fungerer og teorien bag den. Det blev ikke slags den største forening af samfund i cirka to år, før det faktisk gaffede samfundet. Så så begynder folk på en faktisk ret rationel måde at sige: 'Jeg burde investere lidt penge i 30 af disse, fordi en af ​​dem går fra kr16 millioner til endda en milliard, og det kan ske i et eller to år, og jeg er færdig. Top svindel, tilsynsmyndigheder og revisorer over hele verden minder konstant folk om, at digitale aktiver er skattepligtige aktiver. Jeg tror, ​​folk er nødt til at komme lidt i den virkelige verden.

For at oprette en konto og begynde at spille med Bitcoin er alt hvad du har brug for en gyldig e-mail-adresse.

Så jeg tror, ​​der er en række forskellige måder, der kan styres, og derfor er jeg heller ikke meget bekymret over det lige nu. Er det interessant feedback? Det for mig er lidt af denne løsning uden problemer. Vores mission er at styrke individer, samfund og kultur gennem friheden for programmerbare penge. Over halvdelen af ​​bogen er afsat til spørgsmål og svar, der dækker de mest almindelige spørgsmål og bekymringer omkring den nye valuta. Da jeg kom tilbage her, var det bare en af ​​de ting, som jeg fortsatte med at være interesseret i.

Læs vores Bitcoin Trader-anmeldelse for at lære mere. Interview placering: Men den slags hugger mere til bare traditionelle virksomheder. Ingen teknisk ekspertise kræves! Det er mere sikkert, og bedst af alt, du SPARER ved hvert enkelt køb. Bitcoin compass uudvidet gennemgang, dette åbner en live chat med sælgeren. Vi har også bestemt, at de arbejder i samarbejde med de underliggende mæglere for at sikre en problemfri kundeoplevelse. Klientdata cybersikkerhed: Så jeg kendte nogle mennesker hos Andreessen, som jeg talte med, og de introducerede mig for et par af deres porteføljeselskaber, og der var virkelig slags 2 på det tidspunkt.

Lær mere om Ethereum

Denne robot yder kundeservice døgnet rundt via live chat og telefon. Ved at klikke på Fortsæt nedenfor og bruge vores sider eller applikationer, accepterer du, at vi og vores tredjeparts annoncører kan: Tag dette som din første investering i kryptohandelsverdenen som nybegynder. Så det er hvad jeg ser ske med en masse af de dedikerede kryptoinvesteringer. Hvad er forex trading? Bygning af en skole i Bulawayo. Lily, dette var fantastisk.

Hvad Branchens Eksperter Sagde Om Os

I virkeligheden kan folk skabe nye former for penge ved at give værdi til enhver standardartikel. Korrekt kryptering sikrer, at cyberkriminelle ikke kan få adgang til brugernes data, hvis de hacker platformen. Hvorfor blockchains og cryptocurrencies som bitcoin er bullshit, bitIRA garanterer ikke eller repræsenterer ikke, at nogen, der køber digital valuta, vil tjene penge. Jeg tror, ​​der er muligheder for visse ting som det.

Men jeg tror, ​​jeg betalte kr10 for at tale med nogen, og det var ikke nok. Ja, det var nok den værste fodboldkamp, ​​jeg nogensinde har set. Sørg for at bruge en velrenommeret børs, når du køber eller sælger bitcoin. For hver handel, der udføres med Bitcoin Freedom, har resultatet været enormt, effektivt og effektivt at levere, som skaberne har designet det. Men hvis du ser på flybranchen og deres evne til at fange værdi, er det virkelig, virkelig svært. 6 totalt gennemprøvede måder at tjene kr100 om dagen på. At gøre sagen for bitcoin som et værktøj til frihed. Hvis du beslutter at bruge dette link, hjælper det både dig og mig, da jeg får mine egne gratis kr10 bitcoin til at henvise dig uden ekstra omkostninger for dig.

Kvaliteten af ​​applikationen imødekommer forbrugernes behov og giver den megen offentlig støtte.

Vi har sammensat en guide til at hjælpe dig gennem tilmeldingsprocessen på Bitcoin Freedom, som kun tager et par minutter. Eller den samme grund til, at for 100/200 år siden, hvis du blev forlovet, så dybest set gav du en diamantring til din forlovede, dybest set som sikkerhed for at indgå det forhold. I den udviklede verden vil det at holde Bitcoin have mest fordel, hvis det bliver en globalt anerkendt, accepteret og brugt som en form for penge. Af disse og mange andre grunde er handel med Bitcoin via en sikker applikation et godt valg at vise en vindende position, og effektiviteten af ​​Bitcoin Freedom-handelsteknologi lover at gøre mere for de handlende.

  • Det er egentlig kun et spørgsmål om tid og prioritering.
  • Der er en anden fortælling, som folk kan lide at tale om meget, som er, at det skal handle om at tjene penge på digitalt oprindelige aktiver.
  • Derfor er der problemer med skalering, fordi det er kompliceret, hvad der bygges.
  • Derefter tror jeg, at du er nødt til at gennemgå hele denne slags logiktræ, og jeg har prøvet at tænke på det på forskellige måder, og jeg ender stort set med Bitcoin som den mest værdifulde ting på økosystemet på lang sigt.

Bitcoin Er Hurtigt

Nogen ringede til mig og sagde 'du skal være meget forsigtig'. Derfor er mange på den positive side af tingene nu Bitcoin traders. Vi har bygget nogle af verdens mest sofistikerede Bitcoin-sikkerhedssystemer og er aldrig blevet kompromitteret. Helt ærligt har jeg ikke fundet en meget overbevisende.

Jeg mener mere som fonde, hvorfor investerer ikke fonde så meget i Bitcoin-startups? Normalt specificeres et minimum på kr250 som den indledende indbetaling. Det giver dig adgang til noget.

Kunder, Der Har Set Denne Vare, Har Også Set

Det dækker, hvilke slags virksomheder det giver mening at have et tegn på, og derefter hvordan man opretter og sælger disse tokens. Det var en af ​​de ting, vi indså, og vi er dybest set i stand til at gøre en forretning ud af det med Earn, det VC-svar på hundrede dollars for eksempel, hvilket er, hvad vi gjorde en masse; det er også mikroarbejde. Ifølge udsagn fra PBOC-ledelse, ville brugerne downloade en mobil tegnebog og bytte deres eksisterende penge mod den nye digitale yuan.