Sådan åbner Du En Handelskonto Online

Det er kun et køretøj til styring af investeringer og gør meget lidt med hensyn til drift. Nogle aktiehandelsplatforme kræver også, at du åbner en kontantstyringskonto hos en bestemt finansiel institution, før du kan begynde at handle. Udfyld disse to formularer. Kunde service. Du skal angive dit fulde navn og en gyldig form for foto-ID samt din e-mail-adresse, telefonnummer, boligadresse og skattefilnummer (TFN).

 • Du har også muligheden for at åbne en marginkonto med optioner; indse, at det at købe en option betyder, at du køber den rigtige, men ikke forpligtelsen til at købe eller sælge en aktie til en bestemt pris.
 • For disse lagre kan du bruge lagertab for at minimere den skat, du muligvis skal betale på lagergevinster.

Men takket være stigningen i fintech-virksomheder i de seneste år er der masser af investeringsmuligheder, der tilbyder gratis aktiehandelsservices, der kan hjælpe med at få dit afkast - med et enkelt tryk på en knap. Læs videre for at finde ud af, hvad online aktiemæglere er værd at investere, og lær, hvordan man erobrer aktiemarkedet. Bedste forex mæglere i 2020, det kan også afgive handelsordrer på vegne af en erhvervsdrivende, så de aldrig behøver at gå glip af en mulighed. Aktiemarkedsafkast afhenter slakken. Dette websted er til U. Top 10 bedste bitcoin-gruvesoftware i 2020 til windows, mac & android. Navngiv nogle få faktorer, hvorfor kvaliteten af ​​en handelsplatform er vigtig?

Hvad er den bedste handelsplatform for begyndere?

Ally Invest: bedst til selvstyrede forhandlere

For at gøre dette er mange eller alle de produkter, der er vist her, fra vores partnere. Jo højere antal, jo flere risici kan du tage, men også desto mere erfaring og penge har du brug for. Omkostninger er normalt baseret på en per-transaktion eller per-aktie basis, så du kan åbne en konto med relativt lidt penge. Schwabs specialitet er pension, hvilket gør det ideelt for investorer, der ønsker at tage en langsigtet tilgang til at forstå aktiemarkedet. Han har specialiseret sig i bank- og investeringsprodukter, herunder bankapps, løbende konti, aktiehåndteringsplatforme og aktier og aktier ISA'er.

Visse konti kan ikke inkluderes i en husstand. Kig efter en platform, der ønsker at hjælpe dig med at vokse som investor. Du føres til siden Betingelser og vilkår. For at vælge en mægler anbefaler vi at bruge denne vejledning sammen med vores sammenligningsværktøj til at følge hvert af nedenstående trin. Marginkonto:

Handel med aktier online tilbyder en sikker og nem måde at styre dine investeringer på. Hver virksomhed har forskellige daglige og månedlige grænser, kontroller og vælg den, der passer til dine behov. Læs vores fulde anmeldelse af Merrill Edge. Online mæglervirksomheder har politikker for dit privatliv og hvordan disse oplysninger håndteres. Og som en bank- og aktiemægler alt-i-ett er Schwab-appen en fantastisk one-stop shop for investorer. Det meste af tiden henviser vi simpelthen til vores børsmægler (der dybest set indstiller alt for dem). Når din ansøgning er godkendt, kan du logge ind på din konto og starte handel. Når du åbner en mæglerkonto, kan du handle tusinder af aktier, obligationer, fonde og andre instrumenter.

 • Der er altid potentialet for at miste penge, når du investerer i værdipapirer eller andre finansielle produkter.
 • Adgang til tjenesten kan være begrænset, forsinket eller utilgængelig i perioder med høj efterspørgsel, markedsvolatilitet, systemopdateringer eller vedligeholdelse, eller elektroniske, kommunikations- eller systemproblemer eller af andre grunde.
 • ETF'er er forpligtet til at fordele porteføljegevinster til aktionærerne ved årets udgang.
 • Standardprovisioner for nogle af de største mæglerfirmaer er anført i tabellen ovenfor.
 • Log ind overalt og gå aldrig glip af en anden handelsmulighed.
 • Det vil tiltrække mange små investorer og øge prisen på aktien til skade for den velkendte investor.
 • Hvilke mæglere tilbyder papirhandel til at øve med falske penge?

Aktiv Handelsblog

Tilgængelig 24 timer i døgnet 5 dage om ugen er AvaTrade-onlineplatformen for handel med websteder åben for alle handlende, kompatibel med 95% af alle browsere. Kan jeg placere handler via telefonen? I demonstrationsvideoen vil jeg ikke slå indsende, fordi alle de kendsgerninger, jeg brugte, var sammensat.

Resident for at åbne en konto med Charles Schwab. Det er stadig svært at forstå, hvad der driver mæglere, når de vælger markeder. 95 5 stjerner E * TRADE Bedste webbaseret platform kr500 kr6.

Da mæglervirksomheden er forpligtet til at rapportere dit overskud til Internal Revenue Service, skal du angive dit Social Security-nummer eller andet skatteidentifikationsnummer.

Uddannelse

Før du dykker ind, er det en god ide at bruge lidt tid på at lære det grundlæggende om, hvordan man ansvarligt vælger aktier, obligationer og/eller fonde, samt hvordan man opretter en veldiversificeret portefølje. Du skal bruge grænseordrer, når du ved, hvilken pris du vil købe eller sælge en aktie til. Hvordan i all verden vil du vide, om mægleren er tilgængelig? Se om tjenesten er 24/7 eller kun tilbydes på bestemte tidspunkter.

Så hvordan ved du, hvilke aktiemarkeder der er tilgængelige hos en mægler? Enhver online mægler skal have en online handelsplatform, så du kan afgive ordrer på PSX, PMEX eller andre børser. Denne guide giver dig mulighed for nemt at sammenligne online-delingskonti og fører dig gennem de involverede trin, når du vælger en platform. Hvis du på et tidspunkt beslutter, at du vil dable i optionshandel, vil din mægler sende dig en kopi af "Egenskaber og risici ved standardiserede optioner" af Options Clearing Corporation, som mæglere anser for at være påkrævet læsning. Pr. Handel opkræver det investorer kr4.

Se venligst Kommissionen og gebyrplanen. Visse ikke-fidelitetsfonde har et transaktionsgebyr på kr75, men de fleste vil have en provision på kr49. De fleste planer giver investorer mulighed for at købe aktier uden en mægler, hvis de er enige om at enten tage et rimeligt beløb ud af deres kontrol- eller opsparingskonto hver måned i seks måneder (ofte er kr50 det accepterede minimum) eller de foretager et engangskøb, ofte kr250 eller kr500. Det nyere tilbud til detailinvestorer er tilgængeligt inden for Chase og JPMorgan mobile apps og websteder.

Auto

For at gennemføre disse handler skal du arbejde med en licenseret mægler, enten online eller personligt. For at begynde at investere eller handle på aktiemarkedet er den første ting du skal gøre at åbne en aktiehandelskonto. Dette afhænger af den aktiehandelsplatform, du vælger. Mæglerens navn (f.eks. )Handel med aktier online tilbyder en sikker og nem måde at styre dine investeringer på. ChoiceTrade indeholder et dybtgående investorsamfund, hvor du kan stille tusinder af medbrugere dine spørgsmål. Hvem definerer, hvilke internationale markeder der tilbydes hos en mægler?

Robinhood tjente en 5 ud af 5 på overkommelige priser i Bankrates anmeldelse. Indtast dine kontakt-, e-mail-, brugernavn- og sikkerhedsspørgsmål. Du kan tilføje din position over tid, når du mestrer aktionærswaggeren. Vi får e-mails fra tid til anden fra læsere, der er nye til at investere i, hvordan man åbner en mæglerkonto i Singapore. Men i dag tilbyder konkurrenter som Charles Schwab og Fidelity Investments også lignende priser. Dette kan øge overholdelsen og den regnskabsmæssige byrde for dig.

Det ser ud til, at en ny onlinemægler lanceres hver måned, og at billige aktiehandel er blevet vejen for aktiehandelsverdenen. Hver har forskellige priser, platforme og værktøjer, der gør dem velegnede til forskellige typer investorer. Hvis jeg havde solgt det, ville jeg have været nødt til at betale yderligere kr42. Valutahandlede fonde eller ETF'er er gensidige fonde eller indeksfonde, der handles som aktier.

anvend Her Her, Og Start Arbejdet PÅ LØsning

TD Ameritrade og Fidelity er begge fremragende til at levere unikke, håndlavede kurser, der inkluderer individuelle lektioner og køreplaner for at lære om markederne. Denne type konto giver dig mulighed for at låne visse beløb med kontanter eller værdipapirer, der allerede er på kontoen som sikkerhed. I MF Globals tilfælde havde virksomheden en række opfattede likviditetsproblemer og blev ramt med store bøder og sanktioner, der startede i 2020, før det endelig kollapsede i 2020. For at handle med aktier online, skal du åbne en mæglerkonto hos en online aktiemægler. Med hensyn til forskning giver IGI kunder daglige artikler om aktier, økonomiske data, strategier og et råvareperspektiv. For dig betyder det, at gebyrer, som mæglerfirmaer opkræver pr. Handel, fortsat falder. Fxt, før denne udvikling var de fleste enkeltpersoner enten nødt til at handle ganske store mængder valutaer med deres banker eller handle valutaterminkontrakter på børser som Chicago Mercantile Exchange's internationale monetære marked. Den mindste investering, der kræves for en robotinvestor, er helt ned til kr500. 99, men det er andre funktioner, der kan gøre det værd at den ekstra omkostning.

Indenlandske virksomheder er helt sikkert gode, men når du ser længere i udlandet kan du komme til virksomheder i verdensklasse, som Disney, Google, Louis Vuitton osv. Værdipapirhandel kan være en økonomisk og mentalt givende oplevelse, men kun hvis du har tid og værktøjer til at undersøge hver handel korrekt. Derudover gør E * TRADEs lagdelte prisstruktur det skiller sig ud fra sin konkurrence. Det er en simuleret online mæglerkonto for brugere, der får kr100.000 til at foregive penge, at øve sig på investeringsstrategier eller blot lære at handle med aktier og optioner i reelle virksomheder på aktiemarkedet. Ved hjælp af denne konto kan du placere køb eller salg af ordrer enten online eller telefon, som automatisk ledes til børsen gennem aktiemægleren.

Udforsk investeringsmuligheder, herunder indeksfonde, gensidige fonde og ETF'er.

Administrerede Konti

Du behøver ikke en minimumsinvestering for at tilmelde dig, så hvis du er en analytisk sindet investor, er dette et godt valg for dig, selvom dens provisioner er på høje side. Sådan tjener du penge hurtigt: 100+ nemme måder at tjene kr100 eller mere på. Når du åbner en ny handelskonto, vil du naturligvis have et antal spørgsmål. Tilsvarende tager regeringer over hele verden offshoreinvesteringer og skatteunddragelse alvorligt.

Hvis der skal betales et IRA-depotgebyr, vil kunderne modtage en varsel om meddelelse i august hvert år med flere betalingsmuligheder. Andre platforme, der tilbyder dybdegående forskning og dynamiske markedsdata, tiltrækker dog ofte månedlige gebyrer. Priskrigen blandt virksomheder i investeringsverdenen gør endelig mæglerkonti mere tilgængelig. Mægleren leder dig gennem processen. I nogle tilfælde er et lidt højere gebyr det værd, hvis mæglingen opfylder dine behov og hjælper dig med at nå dine mål. Brexit trading, obligationsrenterne er lave, under 2%, og den amerikanske centralbank har skubbet styringsrenten ned til 1. F.eks. Blev Lim & Tan Securities og Phillip Securities begge oprettet i 1970'erne.

For nylig annoncerede E * TRADE, at det vil eliminere detailprovisioner for online USA-børsnoterede aktier, ETF og optioner.
 • Hvilken mægling tilbyder de bedste uddannelsesvideoer?
 • Ved at studere gennem en bedømmelsesinvestering, som er designet til at hjælpe dig med at forstå, at investering kan være utroligt enkel.
 • Mæglervirksomheden har ikke det laveste gebyr pr. Handel på listen, og dets mæglerassisterede handelsgebyr er høje kr44.
 • Den kontante bonus går op i niveauer op til en kr3.500 bonus med et åbningsindskud på kr2 millioner.
 • Handel gratis i 60 dage plus få op til kr600, når du tilmelder dig ved hjælp af nedenstående link.
 • NRF'er, NRP'er og FII'er skal åbne alle disse konti i depotbanker, før de kan åbne en konto hos en pakistansk aktiemægler, ud over at give identifikation, bankinformation osv.
 • Prisen på en given sikkerhed kan stige eller falde baseret på markedsforhold, og kunderne kan miste penge, inklusive deres oprindelige investering.

Bedste Online Mæglere For Begyndere Aktiehandlere

Det er ikke så simpelt som at åbne en konto på e-handel og begynde at klikke på køb og salg af knapper. For at få undtagelsen skal du have angivet det i IRS-formularen W-8BEN, som du indsendte, da du registrerede din handelskonto. Du skal føle absolut intet pres for at købe et vist antal aktier eller fylde hele din portefølje med en aktie på én gang.

Mens alle onlinemæglere tillader dig at handle med aktier og optioner, er de forskellige i andre omsættelige værdipapirer, såsom gensidige fonde, obligationer og forex. Du skal blot downloade og udfylde applikationen fra, inkludere dine underlagsdokumenter og sende den til mæglerens postadresse. Når det kommer til SGX detailmæglervirksomheder i Singapore, er alle dem stramt reguleret af MAS, og mange har eksisteret i årtier.

Værdipapirer

Hvilken mægling tilbyder flest webinarer? Fangsten er, at mæglere ikke altid leverer handelskonti til udenlandske kunder. For at afslutte det, er mange online mæglere begyndt at tilbyde 'lyserøde ark' lagre, som er over disk, som er upålidelige og ustabile. Btc usd, pointen er, at Bitcoin Era Pro-softwaren er bygget på en sådan måde, at platformen bruger et netværk af hurtige computere til at samle midler / aktiver fra investorer og investere det samme på de finansielle markeder. Den gode nyhed er handel konti i mæglere kan være international.

En fordel ved at have en international mæglerkonto er den udenlandske markedsadgang.

Almindelige Spørgsmål

JPMorgan Chase's You Invest: 95 pr. Måned, og deres premium-platform er kr135 pr. Måned. Kontanter mod marginalmæglerkonti, se hjælpeemne 38 for komplet information. Du kan åbne en konto gratis for at teste platformen. Hvis du er hjemme hos mor eller far, skal du vælge "hjemmeværende", eller hvis du gør noget andet, skal du vælge det rigtige valg.

Følgende funktioner er mest almindelige i offshore-handelskonti, og du skal kigge efter dem, når du udfører din research: Denne praksis blev almindelig, efter at mæglere blev sagsøgt af nogle kunder, fordi de led store tab ved handel med optioner og hævdede, at de ikke var opmærksomme på risiciene. Det næste logiske skridt ville være at gå online og søge alt om sådanne offshore-investeringstjenester. Det er ikke deres størrelse eller internationale kundefodaftryk.

Derefter skal du indsende identifikations- eller økonomiske dokumenter.

Formueforvaltning

Nogle aktiehandelsplatforme giver kun adgang til virksomheder, der er noteret på den australske værdipapirbørs (ASX), mens andre også giver dig mulighed for at placere handler på internationale markeder. Det årlige gebyr på 30 dollar for husholdningen eller IRA's depotgebyr (kun for IRA-husholdninger) kan frafaldes med et af følgende for alle WellsTrade-konti i din husstand fra den 30. juni hvert år: Når du har besluttet, hvilken type investeringskonto du vil have, vil du vælge en kontoudbyder. De ser på faktorer som ægteskabelig status, livsstil, personlighed, risikotolerance, alder (tidshorisont), indkomst, aktiver, gæld og mere. Hvis du er bosiddende uden for USA, men vil handle i U. Få en nedsat sats på kr2. Er du stadig i tvivl? Quizzer for at teste din viden scores og spores endda, så du ved, om du har afsluttet dem eller ej.

Den første adgangsbarriere til offshoreinvestering er den mindste saldo, man skal have, for endda at åbne en offshore tradingkonto. ”Og svaret er,” Ja ”, på grund af kravene til mæglervirksomhed, skal du have midler, der kommer direkte fra dit navn og dit navn, kun til en konto, der er oprettet i dit navn og dit navn. Hvis du ikke er interesseret i handel med optioner og bare ønsker at handle med aktier, kan du eventuelt lade det felt ikke være markeret. Den tredje mulighed er MEGET vigtig for det, vi underviser på Brown Report and Power Trades University. Hvis du foretager mere end 30 handler hvert kvartal, betaler du kr4. TD Ameritrade er den eneste mægler, der kan gamify hele læringsoplevelsen, og tilbyder kunderne et point-system bundet til sporing af fremskridt og endda badges for at tilskynde til fortsat læring. I stedet ville du have det bedre med at købe aktier gennem en mæglerkonto og have den titlen gennem det direkte registreringssystem. Nogle handelsplatforme giver også adgang til andre handelsinstrumenter, for eksempel forex og kontrakter om forskel (CFD'er).

Med alle de tilgængelige værktøjer i dag er det muligt for dig at screene aktier og fonde og handle for en brøkdel af omkostningerne, som en fullservicemægler vil opkræve.

Husk, at hvis du har gensidige fonde eller en 401 (k), eller du har handlet aktier før, selvom det var med en anden mægler, tæller disse transaktioner faktisk med til dit erfaringsniveau. F.eks. Opkræver mange mæglere kr0. Fremskridtssporing er også en del af læringsoplevelsen. Det er ikke muligt at tage fysiske ordrer fra hver klient til tiden. Du skal udfylde disse formularer og indsende dem sammen med identitets- og adressebevis såsom valg-ID-kort, PAN-kort, fødselsattest, pas, rationskort osv. Ikke-beboere, herunder ikke-hjemmehørende udenlandske statsborgere (NRF'er) og ikke-hjemmehørende pakistanske statsborgere (NRP'er), kan investere i Pakistan sammen med udenlandske institutionelle investorer (FII'er) ved at opfylde særlige krav.

Når det kommer til mæglers lands sikkerhed, skal du overveje yderligere tre faktorer:
 • Du kan bede din mægler om at få den skubbet ind i forskellige typer af fonde for at tjene renter for dig, så i det mindste er dine penge ikke helt i tomgang.
 • For det tredje giver de adgang til markedsundersøgelser af høj kvalitet.
 • En marginkonto giver dig mulighed for at låne penge fra mægleren for at gøre handler, men du betaler renter, og det er risikabelt.
 • Dette er især vigtigt for nybegynderinvestorer, da du vil have kyndige kundeservicerepræsentanter til rådighed for at besvare dine spørgsmål.
 • Den populære investeringsapp tilbyder også en premiumkonto.

Produkter Og Tjenester

Hvad er forskellen? Den næste side viser dig valgfri funktioner, som du kan tilføje. Træningskurser for daghandlere, byg det stærkeste fundament for at blive en professionel erhvervsdrivende. Hvis du er en registreret repræsentant for et mæglerfirma eller en aktionær på 10% eller mere i et selskab, kan du have særlige oplysningsforpligtelser ud over de allerede givne oplysninger. Kontroller alt, hvad der gælder på siden.

Problemet er, at du har brug for en mægler for at gøre det. Hvis du sparer til et kortsigtet mål, skal du springe over mægler- eller investeringskontoen og overveje disse muligheder for kortsigtede investeringer. Jeg ville ikke have købt Lucent, og jeg ville bestemt ikke have købt det gennem et mæglerfirma med fuld service. For eksempel kan de tilbyde mere intern forskning og rapporter eller offentliggøre investeringsnyhedsbreve med investeringstips. Bedste ecn forex mæglere 2020: sammenligning af fx mæglere & ærlig vurdering. Selv for mennesker, der er forvirrede af diagrammer og grafer. 95 - en pris, der er konkurrencedygtig med Ally Invest og Charles Schwab.

Jeg antager, at du planlægger at handle på det lokale aktiemarked, da du skal søge at åbne en mæglerkonto i Singapore. Er du stadig ikke sikker på, hvilken mægler du skal vælge? De fleste tilbyder dog kontantkonti på et deltagelsesniveau på ca. kr10.000.

 • Hvis det er tilfældet, vil du sandsynligvis kontrollere, om en mægler giver dig adgang til de markeder, du ønsker.
 • Den gennemsnitlige person vælger “Generel investering”.
 • Kunne vi oprette alarmer og tilpasse dem?

ETRADE Footer

Efter at have deponeret midler, som typisk tager to arbejdsdage at rydde, er du officielt klar til at begynde at undersøge værdipapirer og placere handler! TD Ameritrade er det bedste allround-valg for begyndere, fordi det giver den bedste kombination af brugervenlighed, uddannelsesindhold og forskningsværktøjer, som nye investorer har brug for for at få succes. Forskellige online aktiemæglere tilbyder forskellige gebyrer og en bred vifte af forskellige tjenester. 95 provisioner gælder ikke for udenlandske aktietransaktioner, store blokhandelstransaktioner, der kræver særlig håndtering eller begrænsede aktietransaktioner. Du kan finde ud af mere om alle aktier, der tilbydes af AvaTrade i vores Index for finansielle instrumenter. Nøglen her er stor, fordi det at være noteret på en lille børs er et advarselsskilt, ikke en betryggende kendsgerning. Investering i U.

Om forfatteren Baseret i Greenville SC har Eric Bank skrevet forretningsrelaterede artikler siden 1985. Hvis du indtaster, at du vil købe ti aktier, bytter du aktier med nogen, der sælger aktier i virksomheden. Administreres af mægleren på vegne af aktionæren med et servicegebyr. De, der ønsker at handle på farten, kan få adgang til deres konto med IBKR-mobilappen til tablets og smartphones ved hjælp af enten Android eller iOS. Hvis du er i det første år med at lære at handle optioner, skal du indtaste “1” i hvor mange år du har lært. Når du beslutter, hvilket onlinemæglerfirma der skal vælges, skal du overveje, hvad der fungerer bedst for dig. Dette er den gamle måde at handle med og harkens tilbage til de dage, hvor nogen ville foretage et telefonopkald for at udføre en handel.

Hvad Er En Aktiemægler?

Hvis du ikke er sikker på din evne til at vælge dine egne aktier, skal du åbne en konto hos et mæglerfirma med fuld service med mæglere, der vil vurdere din situation og komme med anbefalinger. Børselskaberne tilbyder ikke en række services fra traditionelle firmaer og har en mere gør det selv tilgang til at investere i aktier. Forex trading robot review, jeg har også kørt det på ICM og FXTM - begge alt godt. For at sætte det i perspektiv har nogle øre-aktieselskaber ingen aktiver og leverer ingen tjenester eller varer. Du kan tilpasse din cirkel ved at foretage justeringer eller omfordele investeringer eller vælge vægten af ​​hver skive. Du kan finansiere mæglerkontoen ved at overføre penge fra din kontrol- eller sparekonto, en proces, der tager et par dage til en uge.

Hvilken Type Investeringskonto Er Bedst For Dig?

Sjovt eller ej, mange mæglere tilbyder kun adgang til en håndfuld markeder. Du kan købe nogle gensidige fonde med kr500 eller mindre. Hvis han forstår, at du er en mellemlang/langvarig investor, skal han ikke kalde dig for at tilbyde daglig markedskommentar (medmindre du anmoder om det) eller lokke dig til at spekulere i kortvarige handler. Du kan enten administrere dine egne konti (der er ikke meget investeringsuddannelse for at få dig til en jordforbindelse) eller sætte din portefølje i hænderne på dens robo-rådgiver.

Hvad håber du snart skal handle - kr5K?

Fordele ved en USAA-konto: Forklarende brochure fås efter anmodning eller på www. For eksempel er IBM, et amerikansk selskab, ikke kun noteret på New York Stock Exchange, men også på den britiske London Stock Exchange.

Men hvor mange af dem kan tilbyde billig handel, ekspert kundeservice, lynhurtig udførelse og avanceret teknologi? Hvilken online mægler er bedst for begyndere? ETF-handel vil også medføre skattemæssige konsekvenser. Det er bedre at lade en mægler betjene kontoen, hvis en person er ny til offshoreinvestering eller handel generelt. For eksempel generelle investeringer, samlede aktiver, til college osv. Upload frontbillede og bagside af din IC. Kontroller, hvilke der er på listen, og om den valuta, du foretrækker, er inkluderet på denne liste.

Hurtige Links

Når pengene er placeret, kan du handle med de fleste værdipapirer. Denne artikel har over 59.424 visninger, og 91% af læserne, der stemte, fandt det nyttigt og tjente den som vores læsergodkendt status. Bakkt testning af forbrugerapp til retail bitcoin traders - beincrypto, der er ingen gratis penge og bestemt ingen gratis, rentable handelssignaler. Hvis du har et papirlagercertifikat, kan det deponeres via mail på en online mæglerkonto. Online aktiehandel giver dig mulighed for at købe og sælge aktier i børsnoterede selskaber over internettet.