HyperSpace

De vil betale dig det blotte minimum, de er nødt til, for at få dig til at udføre deres job. Forstå, at etisk velstand er mulig. Og et citat, som jeg kan lide, og det er det modsatte af det, er: ”spille dumme spil vind dumme præmier. Du kan ikke finde to makroøkonomer til at blive enige om noget i disse dage, og forskellige makroøkonomer bliver brugt af forskellige politikere til at pæle med deres forskellige kæledyrsteorier.

I tidligere dage, hvis du skærer træ for at leve, skærer du træ i 4 timer og får 4 timers skæring af træ værd. Vælg den ene ting, du interesserer dig for mere end noget andet, og ignorer alt andet på en rationel måde. Penge er, hvordan vi overfører tid og rigdom.

Folk ønsker hurtigere transport, nogen lavede en bil - høj skalerbarhed, tilføjer nytte og giver folk, hvad de vil, god forretning. Miniaturiserede droner giver tyranner en afgørende fordel mod populære væbnede oprørere i en borgerkrig. ”Det er ikke en færdighed, det er for bredt. Arbejd så hårdt som du kan. Når det kommer til din læringskurve, hvis du vil optimere din læringskurve... En af grundene til, at jeg ikke elsker podcasts, selvom jeg er en generator af podcasts, er, at jeg kan lide at forbruge mine oplysninger meget hurtigt. Samfundet belønner dig med ansvar, egenkapital og gearing. ”Giv mig en håndtag længe nok og et sted at stå, og jeg vil bevæge jorden.

Nævnte jeg, at han kun var en sælger af kunstværker? Du kan ikke automatisere specifik viden - det ville være som at tilføje hø, hvor der ikke er nogen gnist. Jeg foretrækker at leve i øjeblikket og være fri og flyde og være glad. Hvis du virkelig vil gå og lære noget. Netflix, internetporno, alkohol, cigaretter, koffeinpiller, diætpiller - alt dårligt for dig, men alle dem giver folk, hvad de vil, kan gøres i skala - god forretning. Cfd runde 3 resultater, udforsk forsøget for at eksperimentere med dets muligheder på flere tutorialmodeller, eller kontakt os for at prøve CFD-simulering på dine dele. MBA'er kan være nyttige til at få højere betalte job, men er ofte overvurderede til at starte en virksomhed. Fordi makroøkonomi er voodoo-kompleks-videnskab møder politik.

For at samle penge skal du anvende din specifikke viden med ansvarlighed og vise resulterende god dømmekraft.

Læs Hvad Du Elsker, Indtil Du Elsker At Læse

Det er evnen til at have kreditter og debiteringer fra andre menneskers tid. Den er nu sandsynligvis over 30 år gammel. Jeg har brugt utallige timer på Twitter og dette websted, og ikke et sekund af det føltes som arbejde. Du vil finde mennesker, der synes irrationelt etiske. Når du læser en masse af disse, vil du selvfølgelig tænke.

Den anden ting, man skal tage højde for, er koncertøkonomien, og hvordan internettet udvikler sig, netop hvordan folk arbejder. ”Og den sidste tweet i denne kategori var:” læsning er hurtigere end at lytte, at gøre er hurtigere end at se. Hvordan tilbringer jeg mere tid med dem? Der er en stor forskel mellem realisme og kynisme. Faktisk kan de mest interessante ting ikke læres. Når du endelig er velhavende, vil du indse, at det ikke var det, du søgte i første omgang. Der er en naturlov, der viser, at du er resultatet af de 5 nærmeste mennesker til dig.

Hvis du tjener penge er en sleazy måde, får din sjæl det, selvom du tvinger din hjerne til at tænke andet.

Guldinvesteringsanalyse

Selv et tredjelandsland. At være rig gør ikke en rig. ”Vi kommer til at gennemgå de fleste af tweets i detaljer, give Naval en chance for at udvide dem og generelt riffe om emnet. Det er, hvad Twitter er til. Hårdt arbejde er nødvendigt, men ikke tilstrækkeligt.

At Finde Mening I Entreprenørskabsarbejdet

For opstart - forretningsmodeller, der ikke har eksisterende playbooks - er dette sandt. Og heldigvis i opstartverdenen bliver jeg ikke engang udsat for de mennesker, der giver dig de åbenlyse undtagelser, og alle grundene til, at det ikke fungerer. Tip til tweetstorms - skriv hver tweet på en sådan måde, at den står alene.

Seneste Nyt

Matt køber masser af dyre hjemmebrygningsudstyr, men hans garderobe består udelukkende af Old Navy-hættetrøjer med huller i dem. Oprah, Trump, Kanye, Elon. Mange mennesker synes at tjene penge handler om held. Penge er roden til alle problemer. Doner nu dine penge til min velgørenhed, så vi kan hjælpe med at løse det. Derefter kommer din hjerne til sidst ind. Så for en lille baggrund, Naval's tweettråd (https: )Dette påpeger, at hvis du er i krydset mellem disse to, skal du ikke fortvivle, fordi du ikke bliver den bedste teknolog, og du ikke bliver den bedste sælger, men på en underlig måde, kombination, tilbage til Scott Adams-færdighedstakken, at kombinationen af ​​to færdigheder er ustoppelig. Du kan ikke holde dem motiverede.

Du er nødt til at tro, at før du kan sætte dig selv på en vej til velstand. Det er faktisk den hårde del. Lykke, tilfredshed kommer fra fred. Hvis du vil tjene penge, skal du betale i skala. Alle prøver at føre, men nogen er nødt til at følge dig. Selvom hvem du arbejder med, og hvad du arbejder på, er vigtigere end hvor hårdt du arbejder. Egenkapitalandelshandel, for det første kan du indlæse din live-handelskonto med mere kapital, selvom du er sikker på, at du har bevist for dig selv, at du kan handle rentabelt med live-fonde i en periode på 6 måneder eller mere. Den klassiske linje her er, at Warren Buffett gik til Benjamin Graham, da han kom ud af skolen.

Hvem er flåde Ravikant, og hvorfor skulle du lytte til hans råd om, hvordan man bliver rig?

De arbejder, fordi det ligger i dem at bidrage og at opbygge og designe ting. Hans tilbud inkluderer Twitter, Uber, Yammer, postkammerater, Wish, Thumbtack og OpenDNS, som Cisco netop købte for kr635 millioner kontant. Og så er der denne anden fra Jeffrey Pfeffer, der er professor ved Stanford, at ”du kan ikke være normal og forvente unormal afkast. Og du skal altid arbejde på dig selv. Det er den nemmeste at komme i gang med, men ikke alle har det. 5/Forbliver i sammenhæng med at anmode investorer, er spørgsmålet “hvad ville det være nødvendigt for at du ønsker at investere (eller samarbejde med os på denne rejse osv.)? Uanset hvor meget vi elsker vores arbejde, eller hvor dedikeret vi er til vores job, har vi kun så mange timer på dagen, vi kan bruge til dem. Så i betragtning af at hver person har forskellige færdigheder, forskellige interesser, forskellige besættelser.

Bemærkelsesværdigt - Tidsskriftsbloggen

Folk mødes med dig, når du har bevis på arbejde. En hær af robotter er frit tilgængelig - den er bare pakket i datacentre for varme- og pladseffektivitet. Du kender sandsynligvis Naval fra hans Twitter-konto. Disse ting bliver virkelig kedelige og virkelig dumme, virkelig hurtige. Penge er, hvordan vi overfører tid og rigdom. Og du arbejder hårdt, du prøver at opbygge et produkt i træbearbejdningsindustrien. Da jeg var yngre, plejede jeg at tale folk om ting.

Igen har evolution ledet os til at søge status (og dermed rigdom som standard i et kapitalistisk samfund). Du vil ikke blive rig med at leje din tid. Pmarca, Marc Andreessen, skrev et blogindlæg om det. Specifik viden er viden, som du ikke kan trænes i.

Mennesker, du flytter til rigdommens voksende ventures, skal i sidste ende være mennesker med høj integritet, dem, som du har tillid til og også beundrer.

Lytningsmuligheder:

En af de ting, som jeg synes, det er vigtigt at tjene penge, når du vil have den form for omdømme, der får folk til at gøre aftaler gennem dig. Det er meget, meget vigtigt at læse signaler. Og som vi talte om, er den måde du gør på gennem signaler. De findes ikke!

Hvilken god måde at tænke på. Kedelig middag, formalitet, påklædning. Hvordan man kan være en deltidsdagshandler, enten slår virksomheden indtjeningsestimater, har en ny magtfuld CEO, undladt at modtage FDA-godkendelse eller hvad den specifikke nyhed er. Og som det sker, er et subtilt problem, at du opgraderer din livsstil, når du tjener flere og flere penge.

Vi er de eneste dyr, der samarbejder på tværs af genetiske grænser, fordi vi kan spore kreditter og debiteringer i frivillig udveksling.

Fortsæt Med At Definere, Hvad Du Gør

Du kan donere til politiske kandidater, hvis synspunkter afspejler dine egne. Så ofte er det ikke noget, du sætter dig ned, og så resonnerer du om det, det er mere fundet ved observation. Du har brug for nogen højenergi, fordi verden er fuld af smarte, dovne mennesker. Og det er et værre spil. De ville allerede være udstemplet big time. I militærvidenskab refererer styrkemultiplikation eller en styrkemultiplikator til en faktor eller en kombination af faktorer, der dramatisk øger (dermed "multipliserer") effektiviteten af ​​en vare eller gruppe, hvilket giver et givet antal tropper (eller andet personale) eller våben ( eller anden hardware) evnen til at udføre større ting end uden det. Hvis du vil oprette forbindelse til mennesker, er folk nødt til at vide, hvem du er. I så fald skulle de være en maler.

Lad os gøre dette sidste tweet. Hvad betyder disse? Og det behøver ikke engang at blive udskiftet engros over natten. Hvis samfundet kan træne dig, kan det træne nogen anden og erstatte dig.

Hvad angår sammensatte renter, tror jeg, jeg så retweet noget for et stykke tid tilbage. Sammensat interesse er simpelthen den største mekanisme til at skabe rigdom. Erhvervsmæssig gearing kommer fra kapital, mennesker og produkter uden marginale omkostninger til replikation (kode og medier).

Søg Efter Rigdom, Ikke Penge Eller Status

At leje din tid betyder, at en anden får rigdommen fra din tid. I fitness og sundhed er det samme: Status betyder ikke nødvendigvis at være rig.

Hvordan pakker du dig selv i et produkt. Jeg var som, ”Hvad, min mor fortæller mig, at jeg skal være i forretning. Lær at bygge.

Emne - Hvordan man bliver rig (uden at blive heldig)

Accepter den situation, du har med alt andet. De gør bare ting. Vær i stedet fokuseret på en bæredygtig afslappet måde - væk fra distraktioner og tidssænke.