Sådan Konfigureres Din Daghandlercomputer

Day trading, swing trading, scalping osv. 12 måder, du absolut kan tjene penge online, ved at tjene mellem $ 12- $ 20 i timen tjener Course Hero-vejledere i gennemsnit $ 300 / uge. Mile hej ejendom, de Forenede Nationers juridiske rækkefølge, binære optioner i realtid grafer cambridge, 1995, grotius, $ 10 disse muligheder kræver ikke noget dråbe af en handelscelle. Det bliver således meget vigtigt at vælge den rigtige dagshandelssoftware med en cost-benefit-analyse, vurdering af dens anvendelighed til individuelle handelsbehov og strategier, samt de funktioner og funktioner, du har brug for. Ikke-browserbaseret handelssoftware, såsom MetaTrader 4, bruger ofte en computer på lignende måde som browserbaserede pakker.

Der er en lang række muligheder - fra kr1.500 til mere end kr10.000, og at vælge, hvad der er det bedste valg, afhænger markant af dine oprindelige mål og fremtidige planer. GTX 1060 er den klare vinder her, den tilbyder over 1400% forbedret ydelse i forhold til GT 710, så hvis du leder efter en stærk 3D-ydelse, vil du bestemt have 1060-kortet. Hvis din computers processor ikke er i stand til at holde trit med hastigheden og mængden af ​​aktiemarkedsdata, modtager du data, der er unøjagtige eller forældede. Det er en almindelig misforståelse, at store mængder data kræver store lagringsfunktioner.

I det væsentlige er det et værktøj, der konverterer rå markedsdata til et format, der let kan fortolkes af den erhvervsdrivende.

Multi-core processor-systemer har en utrolig hastighed i multi-tasking, gaming og lyd/video redigering. I9-9900K (F) CPU'en er meget hurtigere sammenlignet med i7-8700K og i7-9700K, da den har 16 tråde. Mellemklasse-spilkort fungerer fremragende for de handlende og er meget billigere. ASUS er den klare vinder. Når det er sagt, er dagshandel ingen undtagelse.

Dette er en DAY-TRADING eller STOCK TRADING computer og er optimeret til nøjagtigt det. Mens en bærbar computer muligvis ser slank og professionel ud, skal du vide, at du kan stole på den, når du er klar til at dumpe aktier umiddelbart efter en hurtig midtvejsspids. Der er en ret stor onlineforhandler, der for nylig er begyndt at tilbyde Trading Computere, de insisterer på at bygge dem med et grafikkort, der koster 12 gange mere end et af de grafikkort, vi bruger. Efter din computers processor er typen af ​​installeret harddisk den næste vigtigste komponent, der påvirker din computers hurtige ydelse.

En hurtig processor - Aktiemarkedet er drevet af data.

Handelscomputer Til Daghandlere

Dette gør det muligt for flere data at rejse hurtigere; meget som trafik, der bevæger sig hurtigere, når der er flere baner at køre i. Tjek disse handelsborde. Vi offentliggør disse resultater online på et af vores søstersider, TraderSpec.

 • Dette er en handelscomputer, der bruges som et forretningsværktøj - stabilitet og langsigtet pålidelighed skal rangere meget, meget højere end overklokering.
 • Sørg for, at det er et rent solid state-drev og ikke en hybrid, der blander solid state-hukommelse med en traditionel harddiskdrev.
 • Der er mange forskellige bundkorttyper og -størrelser, men for en stationær computer er der kun 2 typer, der skal tages i betragtning - ATX og Micro ATX.
 • Til handelsformål er en computers 2D-ydeevne det vigtigste aspekt af grafikopsætningen, alle dine diagrammer og handelsgrænseflader drives af 2D-grafikmotoren på dit grafikkort.
 • Generelt skubber vi ikke overklokke på kunder, og vi reklamerer ikke for vores systemer som overklokket.

Konklusioner

Det andet trin er at bestemme det størrelse, du har brug for. Varme er en værste fjende fra processorer, men en god køler kan reducere varmen og forlænge processorens levetid og sikre, at systemet altid kører 100% stabilt med nul termiske problemer. Tænk nøje igennem dit dagshandelsbefalingscenter og behandl det med respekt. Mange vira har forårsaget en rystelse i det sidste årti og har beskadiget et stort antal computere over hele verden under processen. Leder du efter inspiration? Fordi erhvervsdrivende bruger deres computere så stærkt, har du brug for en god mængde RAM for at sikre dig, at du ikke får problemer. Kort sagt, her er grunden til, at SSD-harddiske er overlegne: Sagen han brugte var den hvide Corsair 760T, som vi stadig har i øjeblikket tilgængelig.

Disse platforme inkluderer ofte automatiseret handel baseret på parametre, der er indstillet af daytrader, hvilket giver mulighed for, at ordrer sendes til markedet hurtigere end menneskelige reflekser. Den gode nyhed er, at der er gode bærbare computere til rådighed for en række forskellige prispoint. Arbejde fra hjemmearbejderfirmaer. I denne vejledning vil vi først gennemgå hvilke dele af en handelscomputer, der er vigtige at overveje, og derefter gå ind i mere specifikke råd til swinghandlere, daytraders og algoritmiske handlende. Links til Amazon UK, Amazon Canada og Amazon Tyskland leveres også for hver komponentkategori med regionale substitutioner foretaget baseret på tilgængelighed. Hvis du forsøgte at få så mange biler gennem denne motorvej uden at generere trafik, kunne du gøre to ting - øge antallet af baner (dvs. )Disse computere er designet til realtidspræstation uden truslen om overophedning, og det er netop det, der kræves af en dags kvalitetshandelsopsætning. At rejse et russisk crypto genius med dmitry buterin, efter registrering på webstedet kræver Crypto Genius, at du indbetaler mindst $ 250 hos en ureguleret mægler kaldet Stox Market. Et andet stort sæt strategier, der almindeligvis implementeres gennem software til dagshandel.

Andre Ting, Du Skal Overveje, Når Du Opretter Din Handelshardware

Det vigtigste er, at du altid kan opgradere de forskellige komponenter i dit setup uden at skulle bruge en masse kontanter på at købe et helt nyt system. Åh, jeg kører også daglige webinarer og et handelsrum fra min arbejdsstation, så mit handelsopsætning kunne virkelig være begrænset til 3 skærme, hvis jeg skulle. Sådan starter du en vejledningsvirksomhed og tjener kr1.000 om måneden på deltid. ATX Full Tower-sager passer normalt ikke ind i et standard skrivebordskabinet, for nogle er dette en vigtig overvejelse, når du vælger en sag. 0 GHz-processor med 4 kerner er mindre penge end den, jeg har valgt. 2TB Samsung 970 EVO-serie PCI-E NVMe M. Handle med absolut. Dette vil sandsynligvis være den mest involverede del af bygningen.

2 harddiske, nogle af de hurtigste drev, der er tilgængelige. 10 bedste bitcoin-aktier, der kan købes i 2020, jeg elsker Ether og har en betydelig procentdel af min portefølje i Ether. Fremhævet fotokredit: Vores multi monitor computere er specielt designet til at håndtere de enorme mængder markedsdata, der løbende strømmer ind på din computer i tunge handelsperioder.

Endelige Anbefalinger

For dem, der ønsker at øge engagementet på arbejdspladsen, skal du overveje disse 10 ideer: Du har brug for nok RAM til din computer til at køre dine programmer. 12 cfd-handelstip til at overleve, handel med forskellen:. Daghandlere handler ofte på farten, hvilket gør at have en robust bærbar computer et must.

På eBay kan du vælge mellem at handle computere 2020, der opfylder dit budget, men ud over det skal det indeholde alle de specifikationer, du har brug for. Se, hvilken type tal der rapporteres for din RAM-brug. Med et certificeret bundkort af militær kvalitet på din handelscomputer kan du garantere, at du får et top notch-system, der er bygget til at vare gennem uanset situationer, der kastes mod det. Vores sidste browsertest er WebXPRT-pakken, den bruger igen en masse beregninger, men har også en meget mere grafisk test som en del af den.

Du kan installere HDD'en som et sekundært drev til lagring af andre former for data.

Gordon Eckler

Enhver erhvervsdrivende frygter, at hans computer går ned, mens han handler. Tidligere var høje lønninger og sundhedsmæssige fordele de motiverende faktorer for arbejdstagerne - så længe de blev godt betalt, var det ikke noget, hvad slags job de udførte. Nogle dagshandlere er komfortable med kun en handelsmonitor. Som arbejdsgiver øger arbejdstageres læringsmuligheder også mærkebevidsthed og favoribilitet blandt arbejdssøgende.

Før du uddeler dine penge, er det dog, hvad du skal vide for at tage en informeret beslutning. Det startede faktisk meget enkelt med 1 bærbar computer og 1 ekstern skærm. Det langt mest populære operativsystem er Microsoft Windows. Lad os finde ud af det. Vores job er at sile igennem og teste de bedste tavler på markedet - vi tilbyder KUN bundkort af højeste kvalitet med de nyeste mest avancerede chipsets til rådighed. Opsætning af din dagshandelsstation kan være skræmmende, især hvis du ikke er teknologisk tilbøjelig. Du finder nogle gange dig selv i en handel i mindre end 10 sekunder.

Heldigvis er der mange vidunderlige bærbare computere med fantastiske batterier, der varer i langt over 10 timer.
 • Nå, jeg fandt ud af denne hemmelighed på den hårde måde, og jeg vil afsløre den for første gang i dette indlæg.
 • Denne test bruger et program kaldet håndbremse til at ændre et videoformat til et andet.
 • Det er ansvarlig for den måde, dine kommandoer behandles på.
 • Jeg er ikke en af ​​disse naysayers for teknologi, der altid skyr nye erhvervsdrivende, der ønsker at tilføje flere skærme til deres opsætning.
 • I denne guide vil jeg lede dig gennem hver af de forskellige komponenter i et system og hjælpe med at give dig vejledning til, hvad du skal vælge, når du sætter dit eget system sammen.
 • Dette er den ting, der drejer rundt på din computer (de fleste af dem alligevel).

Fremme En Sund Livsstil

Selvom du ikke kan køre med sikkerhedskopi på ubestemt tid (baseret på UPS-kapaciteten), giver det dig mulighed for at lukke alle positioner, som du ikke ønsker at lade være åbne, samt gemme alt, hvad du arbejdede på. Som altid vil det ikke skade noget at have masser af ekstra RAM, men det fremskynder heller ikke din handel. Det ser ud til, at processoren har en vis indflydelse på resultaterne af denne test, selvom påvirkningen ikke er for markant. Tag dette for eksempel: Hver pind skal bestå hver af disse 5 test uden en enkelt fejl, før vi bekræfter, at en pind kan sendes ud på en kundes computer. Disse virksomheder sælger de samme identiske processorer som alle andre, men får det til at "se ud", at de sælger forskellige processorer og i mange tilfælde overopladning for disse systemer, fordi de anser dem for bedre end deres konkurrenter. For arbejdsgivere viser det, at medarbejderne investeres i virksomhedens trivsel og ønsker at dele deres meninger om, hvordan man kan forbedre arbejdspladsen. At vælge det rigtige dags handelssoftwaresystem kræver forståelse af omkostningerne og fordelene ved hvert tilbud, og hvis du maksimerer dens funktionalitet.

6 Monitor Arrays

Igen slår i5 9600K alle 7. og 8. generation i7'er, og 9700K og 9900K er delt med en lille margin. Det betyder ikke noget, hvor hurtigt CPU'en er, hvis de programmer, der bruges har brug for mere hukommelse, end der er tilgængelig, vil computeren langsomt gå op til en gennemsøgning. Derefter sammensætter de en side på deres websted, hvor de hævder at være eksperter på hvert af disse områder, kaster et par tekniske termer som 'højfrekvenshandel' eller 'forex trading computer' og begynder derefter at markedsføre sig selv som specialister. I årenes løb er handel med lagre over internettet blevet et fuldtidsjob for mange mennesker. Det stærkeste resultat her er fra GT 1030, som ikke er det bedste eller det værste i nogen af ​​de andre benchmarks. For medarbejdere betyder, at give og modtage feedback, at de er en del af teamet - ikke bare en anden usynlig arbejdstager, der ikke har nogen stemme i virksomheden. Gamingcomputere fungerer ofte specielt godt for handlende, fordi de fokuserer på grafik og kører store programmer, der ligner størrelse med handelssoftware.

Det skal være i stand til at køre glat og understøtte de mobile skærme, du måtte have. Som standard passer vi vores handelscomputere til SSD'er, der bruger solid-state-hukommelse i stedet for de spindeskiver, der findes i traditionelle mekaniske HDD'er. Lad under ingen omstændigheder din handelsstation blive til en radioaktiv ovn! Hvilken type handelsudstyr har du brug for? Test de forskellige internethastigheder, der tilbydes af din internetudbyder. 9GHz Turbo Boost. CPU (Computer Processing Unit) Dette er en dyr opgradering, hvis den købes af sig selv!

Denne opsætning kører en 28 tommer skærm og tre yderligere 24 tommer LCD. Det er vigtigt at tilskynde til en sundere livsstil, fordi sunde arbejdstagere er dygtige arbejdstagere. Desuden belønner virksomhedsrejser medarbejdere for deres service og øger moral. Dine flybilletter koster sandsynligvis mere. Ovenfor er et eksempel på et standardstørrelse ATX-bundkort mod et Micro-ATX-bundkort. For at sikre, at vores kunder får et stabilt stabilt system, sætter vi vores hukommelse gennem endnu mere omfattende test med 5 forskellige hukommelsestestprogrammer.

Funktioner Og Funktionalitet

De tre 9. generation chips kommer ud på toppen igen, men interessant i7 pips bare i9 her. Vi har alle vores tanker, når det kommer til den perfekte opsætning, men har vi virkelig brug for en kr1600-computer til Day Trade…. Som sådan vil jeg ikke lægge for meget vægt på disse resultater, jeg kan ærligt ikke se, hvordan grafikkortet virkelig ville påvirke disse test.

Her er min 2 iMac-opsætning (en 27 "og 24"). Vej tilbage i de mørke aldre i 80'erne og 90'erne, ville du bare vælge den hurtigste processor, du havde råd til og være færdig med den. Dette gør det nemt at dirigere kabler pænt og udelade unødvendige ledninger.

Processorhastighed

Kombineret med enhedens lette krop (under 1 kg) skriver Galaxy Book S et nyt kapitel i mobilitet. Har du forresten bemærket AMD's aktiekurs? Rock solid pålidelighed - den hurtigste computer i verden er ubrugelig, hvis den ikke er pålidelig. Dette gør det muligt for den erhvervsdrivende at udvide deres skærm på tværs af alle skærme, som om det var et stort rektangulært område. De automatiserer ofte analyser og indgår handler alene, som gør det muligt for erhvervsdrivende at høste overskud, som ville være vanskelige at opnå ved blot dødelige.

I tilfælde af en nybegynder eller en ny erhvervsdrivende er en maskine med en harddisk, RAM og processor på en lavere computerspil et godt sted at starte. Dell har allerede en 5K Ultra HD-skærm i 5120x2880-opløsning. Ingen bevægelige dele resulterer i en rolig, cool, meget robust løsning, der tilbyder op til 10 gange hurtigere systemfunktion1 end traditionelle harddiskdrev. Hvad kan du undvære? Det er ret betydeligt, ikke sandt? Jeg har brugt kabelbredbånd i årevis og synes det er fantastisk.

3 mia. Indtægter i 2020. Det giver dig mulighed for at ændre lydstyrke og lysstyrke, gennemse indhold og ændres automatisk baseret på hvad du i øjeblikket laver. I samme rapport konkluderede forfatterne også, at det at deltage i frivilligt arbejde reducerer medarbejderomsætningen med 50 procent. I denne korte guide dækker vi det grundlæggende, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at oprette en lavprisdagshandelsstation perfekt til handel på de hotteste moderne markeder, som f.eks. Cryptocurrencies og ørebeholdninger. Denne bærbare computer pakker en temmelig stor punch i en lille pakke. Køb et kort med dedikeret GPU på 2 GB +, og mindst 4 GB, hvis du vil bruge mere end 2 skærme. En simpel guide til cryptocurrency-skat i australien 2020, agenturet har allerede sagsøgt mindst en cryptocurrency-mægler for optegnelser over mennesker, der muligvis ikke har rapporteret deres bitcoin-gevinster. Harddiske er vigtige, da de tillader lagring og hentning af digital information.