Cam (@IU_Chat) Day Trading Computer Setup

Da markedet stadig vokser, dukker der nye muligheder op hver måned. Alle disse systemer er konfigureret ved hjælp af den nyeste, 6. generation, Core i7-processor fra Intel. Jeg får ikke mange spørgsmål om dette, men det er faktisk virkelig vigtigt. 4K 27 ″ skærme sælges nu også i 4K 3840 x 2160 opløsninger, disse skærme er ekstremt dyre og er kun værd at pengene, hvis du er i spil. Følger du en simpel dagshandelsstrategi med glidende gennemsnitlig sporing på aktier, eller ser du efter at implementere en kompleks delta-neutral handelsstrategi inklusive optioner og aktier?

Der er en lang række vægmonteringer og skrivebordmonteringer, som du kan vælge imellem for at få dine skærme til at oprette, lige som du vil. Denne specifikke computer er ikke for enhver, det er bare det, jeg vælger at bygge for mig for at understøtte den måde, jeg bruger min handelscomputer, har mine skærme sat op osv. I bestemte tider, som sommersæsonen, kan en bærbar computer være nødvendig. En dagshandler har brug for at kende priserne på de aktier, futures eller valutaer, som han/hun vil handle. Stikene til harddiskene er standard SATA strømstik, og kabinetventilatorerne er 4 pin strømstik.

Intet fan, men den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget på det tidspunkt. 10 pr. Aktie til mægling og provision; du sigter mod at se efter prisforskelle mellem de to markeder ud over dette beløb. Hvis du elsker at rejse som mig, vil du forstå, hvor vigtigt det er at investere i en solid mobil maskine, som du kan stole på at banker på markedet, selv når du er tusinder af miles væk fra dit hjemmekontors komfort. Tjek derefter kr1.500 Stock Trading PC Archive. Ligesom jeg foretrækker at opbygge mine egne indikatorer og lave min egen analyse af markederne, kan jeg godt lide at bygge mine egne computere. Ganske ofte bliver hukommelsen en flaskehals, når handel med mange diagrammer og andre handelsværktøjer åbner på en gang.

De fleste af de andre komponenter klikker blot sammen, men slangen til vandkøling skal føres specielt til hver komponent. Forskellige mæglervirksomheder har også forskellige adgangsniveauer til markeder. Blir bitcoin skyrocket efter halveringen i 2020 som i 2020? Kan også automatisere handler og kopiere handel.

RAM - Du kan ikke have for meget RAM.

Arbejde hjemmefra Jobselskaber - 230 bedste arbejde fra hjemmefirmaer, der altid ansætter

Lad os antage, at du har en fri likviditetskapital på kr10.000 eller lavere. Alternativt ønsker du at anvende en mere kompliceret flerbetinget strategi? Til videokortet har jeg valgt ASUS GeForce GTX 1070. Hvis det ikke gør det, kan du nemt konfigurere disse skærme selv i dine skærmindstillinger.

De får folk til at tro, at deres evne, der giver dig mulighed for at bruge "flere skærme" er en "tilpasset" løsning. Det er ansvarlig for den måde, dine kommandoer behandles på. Trend følgende strategier: Du ville ikke lægge dit skrivebord i din kuffert.

De fleste bærbare computere er designet til mobilitet og ikke hurtigere. Når teknologien går så hurtigt, er det en tidskrævende proces at vælge en computer til dagshandel, og daghandlerne forstår, at tid bogstaveligt talt er penge. Tjenesteudbrud forekommer lejlighedsvis. Tag dig tid og undgå en potentiel hovedpine i det lange løb. Det var en lettelse for mig - da jeg langsomt udåndede og smilede øre til øre. Ved at vide, hvilke dele af computeren der bruges mest af handelssoftware, gør det det lettere at vælge en handelscomputer, der er velegnet til din handel, hvad enten det er swinghandel, daytrading eller algoritmisk handel. Jeg var nødt til selv at vælge hver hovedkomponent, tilpasse og samle det alene. 44; NTLGMU9R6HZV3KF Besøg vores side "Ydelse og pålidelighed" for at lære mere.

Stativet

Hvis du imidlertid ønsker at gøre en rentabel og nyttig karriere uden for dagshandel, idet det giver dig indkomst, bliver du nødt til at investere i visse udstyr. I en perfekt verden påvirkes pc'er ikke af computervirus, beskadiget af hackere eller stegt af uventede kraftige strømstød. Problemet er, at disse arme typisk har en meget let bue, hvilket betyder, at fra ende til ende kan de være op til 6 meter lange. Hvis du bor i en større by, så er chancen for, at der er en butik, hvor du kan bestille alle disse komponenter for endnu mindre penge ???? Ultimate-Pro-Tip: Kan variere lidt, efter at du har "føjet til indkøbskurv". Mæglere vil ofte tilbyde standard software, men hvis du ønsker yderligere funktioner, der kan være essentielle for dine strategier, skal du muligvis betale betydeligt mere. Husk, at hvis du tilslutter mere end bare dit computertårn, vil det skære i, hvor længe batteriet vil vare, hvis du har en række skærme tilsluttet, får du ikke for lang tid på sikkerhedskopiering.

9900KF er 3. Top 16-core processor til 2020: For det første er det uddannelse. Den første multicore-CPU blev introduceret i 2020 for at fortsætte den høje hastighed af ydelsesforøgelser, i en tid, hvor stigninger i enkeltkernepræstation stagnerede. Når det er sagt, skal du vælge et solid state drive (SSD), da de er meget hurtigere og mere effektive. Processoren er dybest set hjernen på din handelscomputer. Den bedste måde at måle, hvis disse artikler er nyttige, er via feedback fra dig.

Du har brug for den ekstra lofthøjde. Når (online dag) handel på en bærbar computer vælger high-powered over super-compact. Lærer at handle? Dette er vores #1-tilfælde, som vi anbefaler til kunderne. Vi tilbyder denne model i hvid/sort med hvide led fans og også sort sort med rød led fans. Ingen 3G - 3G er til mobiltelefoner og børn der ønsker at lege vrede fugle. For at holde tingene enkle, jo mere RAM har du, jo flere ting kan du gøre samtidig. Denne multi-monitor computer inkluderer 8 skærme til denne LAVE pris!

Din dagshandelscomputer er en af ​​de vigtigste dele af dit setup.

Værktøjer Til At Tjene Penge Online: 130 Ressourcer Til At Tjene Penge Online

Til dagshandel ønsker du at gå til en quad-core opsætning, med mindst 2. På min hele Bali-rejse var mit yndlingshandelskontor i Ubud, i en meget aflukket og privat villa med udsigt over rispatties og de beroligende lyde fra en sø i baggrunden. Med maksimal hastighed og kraft i tankerne, bør de fleste forhandlere handle fra et skrivebord på fuld tid - uden for når de rejser. Jeg vil prøve at besvare det spørgsmål til dig her eller i det mindste kaste lidt lys over emnet. Jeg har tre af dem, fordi jeg har flere opgaver som en gal mand! Hvis du har adgang til flere internetadgangsløsninger, og din hovedtjeneste går ud, kan du blot oprette forbindelse til en sikkerhedskopitjeneste; for eksempel, hvis din kabeltjeneste går ud, skal du oprette forbindelse til DSL osv. Der vil også være et ekstra gebyr for at se niveau 2-informationen. Computers CPU styrer alle de processer, du har kørt.

Her Er Et Par Overvejelser For At Komme I Gang:

For let at finde ud af, hvilken type handelscomputer du har brug for, skal du starte med at besvare disse spørgsmål: Den grundlæggende standard for bedømmelse af en CPU's evner er enheden GHz. Harddisk 240 GB SSD Kingston 480 GB SSD (type n. Sådan tjener du penge hurtigt: 100+ nemme måder at tjene kr100 eller mere på. )Det er spændende, og det ser godt ud.

Handelssignalgeneratorer - Disse giver dig de anbefalede niveauer, som du skal indtaste og afslutte positioner til. Hvem fanden er dette Crypto Genius 'Krypto-geni?', selvom anvendelse af Bitcoin-robotter til handel med cryptocurrencies er en legitim måde at gøre gennem cryptocurrency-handel og -investeringer, infiltrerer svindel systemet til at pusle offentligheden. Derudover beskytter en UPS din hardware mod skarpe effektudsving. Computerkortkortet spiller rollen ved at forbinde CPU'en med alle de andre komponenter, såsom hukommelse, videokort og mere. Tilføjelse af disse funktioner senere kan muligvis koste dig endnu mere, end hvis du havde investeret i en omfattende software til at begynde med. Nedenfor har jeg sammensat et diagram over computere fra nogle af de mest populære handelscomputeleverandører.

Vi er overbeviste om, at Windows 10 er det mest stabile, robuste og brugervenlige operativsystem, Microsoft nogensinde har oprettet. Og den gode ting er, at du lige er startet! Dette er flere almindelige muligheder: Sagen kan endda være vægmonteret.

46GHz + 18G + 240G SSD + 1TB DESKTOP

Glem ikke at bruge en overspændingsbeskytter for at holde dit udstyr sikkert! Din CPU's ydelse eller urhastighed er et mål for, hvor hurtigt den kan udføre tildelte opgaver og måles i gigahertz eller GHz. Du kan forvente op til 6 timers let arbejde på denne bærbare computer eller op til 4 timer, når du udfører krævende opgaver. Tip til at blive en dagsforhandler, du bør kun bruge online handelsplatforme, der er pålidelige og har hurtig ordreudførelse. Så lad os tage en hurtig pause fra handel og tale om handel med computere. Hvilket udstyr skal du have? En god dags handelscomputer skal være i stand til at behandle en stor mængde information meget hurtigt. På denne måde kan du nemt skifte opsætninger, hvis din dagshandelscomputer svigter dig.

Selv hvis du har brug for en stærk handelscomputer som en algoritmisk erhvervsdrivende, er der ingen grund til at gå over bord. Mens jeg skriver i næsten alle mine indlæg, “er omkostningseffektivitet nøglen. En masse software i dag vil også give dig mulighed for at udvikle dine egne handelsstrategier med en applikationsprogrammeringsgrænseflade (API). I7 er i den høje ende af Intels forbruger-CPU-linje, og den første mainstream-CPU, der tilbyder 6 kerner. For eksempel kan du få lignende fast ejendom ved at vælge enten 3 27-tommer skærme eller 2 32-tommer skærme.

Hvis du skulle købe handel ned til sin enkleste form, ville det være klart, at data er episenteret for hele markedet. Er bitcoin mining rentabel?, når en blok er tilføjet til blockchain, kan bitcoins, der er knyttet til transaktionerne, bruges, og overførslen fra den ene konto til den anden kan foretages. Dette er en indbydende funktion for daghandlere, der muligvis tilbringer timer foran deres skærm. Hvis du nogensinde oplever strømafbrydelse, skal du have et batteri-backup.

Processorhastighed

Denne opløsning bør også fjerne muligheden for 'baggrundslys blødning', hvor skærmen viser lysere områder på en sort baggrund. Med så mange valg derude tager det virkelig ikke meget, at blive overvældet, især hvis du ikke er en stor nørd, der elsker disse ting som jeg. En praktisk måde at gøre dette på er via en Smart Phone, der har internetadgang via en mobil dataplan eller et hot spot. Kortlægningssoftware - Disse vil hjælpe dig med at afkode markedsforholdene, så kig efter software, der holder deres diagrammer brugervenlige eller endda tilbyder muligheder for tilpasning. Men en ultrabook med en Intel i-5-processor fungerer ikke, hvis du ser flere diagrammer og samtidig ser et live handelsrum. De fleste handels- og kortlægningssoftware kræver hukommelse og processorer, der er hurtige og ajourførte. Indtastning er også mere støjsvag.

En computers harddisk er, hvor alle dine data er gemt. Vi forstår investering, og hvor vigtigt det er at være veludstyret på alle tidspunkter af dagen på en given arbejdsdag. Garanteret laveste priser. Over natten kører scanneren og flere systemer, der er konfigureret til at sende mig advarsler, fortsat. Hvad er den bedste handelscomputer? Efterhånden som de bliver mere erfarne og begynder at anvende mere sofistikerede handelsstrategier, begynder de at tilføje yderligere skærme. Intraday versus alternativ til overnatning returnerer, for nylig blev der stillet et spørgsmål om aktivt handel med aktier baseret på små prisudsving. Vejer lige under 1. Hvordan bliver man en professionel erhvervsdrivende?

Denne type program giver dig mulighed for at opleve ultrahurtige behandlingshastigheder og undgå datatab.

Bedste processor (CPU) til dagshandel

Jeg viser de fulde detaljer nederst i dette indlæg med billeder og links også. Se vores Trader 8000 Extreme eller Trader 9000 Elite handelscomputer. Desuden vil jeg vise dig den bedste løsning, i tilfælde af at du ikke har tid til at opbygge din egen højtydende/lave omkostnings-desktop desktopopsætning. Er forex trading virkelig rentabel, og kan du gøre det? Det er den perfekte størrelse til en fuld tårnkasse.

Software

Kraftfulde computere kræver stadig meget interiørrum. Nå, jeg fandt ud af denne hemmelighed på den hårde måde, og jeg vil afsløre den for første gang i dette indlæg. Jeg bruger en desktop-applikation til min e-mail, og den har altid flere tusinde e-mails. For at navigere ud af denne karrusel skal du bruge din genvejstast til at navigere til næste eller forrige overskrift.

Med denne frygt ikke fjernet, er verden min østers, og mulighederne er uendelige. Tjen penge på hjemmearbejder, beskæftigelse, men du får ideen. Imidlertid vil dem, der holder mange diagrammer og programmer åbne på samme tid, drage fordel af at have 16 eller endda 32 GB. Ved langsigtet investering ville det tage mere end 2 år (baseret på gennemsnitlig markedsgevinststatistik) for at tjene disse penge tilbage. Du skal vælge et SSD (solid state drive), da de er meget hurtigere og mere effektive.

Minimer følelser: Det første spørgsmål, der skal stilles, ville være 'hvilke oplysninger, ressourcer og værktøjer har du brug for for at forbedre din forex strategi? Hos Robust Trader kører vi ofte optimeringer af handelsstrategier eller forskning, som det kan tage hele natten at gennemføre.

Salg: Din nukleare mulighed for 2020

Det er også muligt at spare endnu flere penge. Sørg for, at skærmen er kompatibel med din pc, så du ikke behøver at købe en adapter. Et godt stativ skal kunne tilbyde dig en mulighed for at vippe skærme for komfort. Skærmstørrelse - Fokus på bærbare computere med 15 til 17 tommer skærme. På det tidspunkt kan du ændre det eller købe det som det er. Forhandlere skal bruge processorer med mindst en CPU-benchmarkscore på 7.500 - selvom en score på 10.000+ foretrækkes for aktive erhvervsdrivende.

Overtrading kan være farligt, og når du lige er startet, anbefaler vi en tilgang til en handel om dagen. Den nuværende spec er en Lenovo Y50. Grafikkortet overses ofte, når de handlende køber deres handelscomputer. Hvor mange penge kan jeg foretage undersøgelser online? Fortæl os i kommentarerne! Hvilken tidsramme skal du handle? Hvis du har ejet en masse computere i dit liv, er du sandsynligvis bekendt med computer RAM.

Hvis du har et lidt strammere budget, kan du få denne Logitech G403, som jeg fik til min mobilopsætning til under kr30. Sørg for, at du forstår, hvordan din handelsplatform fungerer, inden du går på computer. Hvordan man tjener penge hjemmefra, dette er noget som Experts Exchange, bortset fra at det er mere generelt. Dagshandelssoftware udgør et computerprogram, normalt leveret af mæglervirksomheder, til at hjælpe klienter med at udføre deres dagshandelsaktiviteter på en effektiv og rettidig måde. Hvordan skal dagshandelssoftwaren gå videre med den lange position?

Aktier Trading Software

En god batteribackup hjælper med dette, det vil give dig nok driftstidskraft til at tillade sikker lukning af åbne filer og nedlukning af Windows. Hvis du kan kategorisere din internetforbindelse som "hurtig" og "pålidelig", er du alle dækket. Funktionelt er de to typer harddiske at vælge imellem, HDD eller SSD, de samme - hvilket betyder, at de får jobbet gjort. Din computer skal automatisk downloade driversoftwaren til disse lette og praktiske USB-skærme.

Pæne sager ser ikke kun bedre ud, men løber køligere. Hvor meget RAM har du brug for? Du har ikke virkelig brug for noget andet. Vores kunder elsker denne sag! De bedste SSD'er til læsehastigheder er på 3.500 MB/s.

Demokonti

Ekstra lydløs (sag + fans) ja (Noctua) ja (Corsair/Noctua) ja (type n. )Ét systemafbrydelse kan koste dig et par tusind dollars, men du vil aldrig komme i en sådan situation. Dette åbnede et bredt udvalg af bærbare USB-skærme og mange muligheder. Når du vælger en harddisktype, skal du vælge SSD (Solid State Drive), da det er 7 gange hurtigere end HDD og mindre sandsynligt, at det mislykkes. Bundkortet har et 24-polet strømstik og en 8-pin til CPU'en og på et microATX bundkort dets 4 pin til CPU. Du skal også være opmærksom på antallet af kerner, som din CPU har, da det vil påvirke, hvor mange processer der kan køres samtidigt. Jeg handler mest med kontante obligationer, så jeg har et par forskellige feeds, fordi der er meget få centraliserede markeder for virksomheder eller munis. Vær opmærksom på, at hver gang du har brug for data i realtid fra udvekslinger, skal du betale et ekstra gebyr.

Ventilatoren er også meget stille i denne enhed, men du kan vælge enhver strømforsyning, så længe den er over 850 watt.

Gordon Eckler

Dagshandlere er afhængige af kortvarige prisbevægelser for at skabe et overskud. Har du forresten bemærket AMD's aktiekurs? Forhandlere behøver ikke at tackle dette problem, og der er en måde at fjerne dette helt fra din handel. En af de værste ting, som en dagshandler kan opleve, er en pludselig strømafbrydelse. Work at Home Jobs kræver computere og digitale værktøjer af høj kvalitet for at få jobbet gjort. I alt for denne 8-MONITORS COMPUTER:

The Day Trading Computer

Haha... gimme en pause! 30 breakout, når tids- og salgsvinduet bliver vanvittigt. Hvilke seje navne! Så hvad er problemet? Brug af pcpartpicker. Case fraktal design - DEfine XL R2 Corsair 100R Mid-Tower Deep Silence stille sag CPU Intel i7-8700 Intel i7-8700 Intel i7-8700 hukommelse 16 GB (Crusial eller Kingston) 16 GB (type n. )Den sidste ting, jeg vil gøre, er at overvælde mig selv, for når beslutningen kommer som en erhvervsdrivende til at udføre en position og sætte på størrelse, vil du være rask, beslutsom og fast. Det største argument, hvorfor håndholdte enheder kommer til kort, er deres evne til at understøtte tilstrækkelig dataovervågning i realtid.

6 ″ skærm, og tilføj to yderligere 15. Hver seriøs dagshandler bruger en særlig platform til at købe og sælge. Jeg føler, at du har brug for mindst 3 1080p skærme for at passe til alle de ting, du har brug for (i. )Hvis du ser på et udvalg af stativer online, ser du snart, at du har en mulighed for at have et vægmonteret stativ eller et "gennem skrivebordet" monteret stativ. Antallet af skærme, du ønsker, er efter dit skøn og naturligvis begrænset af dit budget. Det gjorde vi, så vi bad om forhandlere at dele fotos af deres opsætninger. Vælg mindst 1080P (1920x1080), når du køber en skærm. En stor fordel ved at gøre det på egen hånd er, at du sparer penge, og du er godt forberedt på nye opgraderinger og optimeringer.

For de fleste erhvervsdrivende og investorer kan en bærbar computer dog være det bedste valg, da den er mobil, men samtidig meget stærk. Desværre er det ikke tilgængeligt mange steder. Opløsning kan ofte komme til at foretrække. I dag er den foretrukne teknologi, når det kommer til harddiske, Solid State Drive (SSD), der er langt hurtigere (mere specifikt - 7x hurtigere) og mere effektiv sammenlignet med harddisken (HDD).

I modsætning til de fleste tastaturer, der er bygget med en traditionel saksemekanisme, kommer MacBook Pro's tastatur med en sommerfuglmekanisme, der giver fire gange mere taststabilitet og større komfort.