24 bedste job hjemmearbejder ansat nu (Opdatering i 2020)

25 Smykkesalg Husk ikke på Tupperware - hvis du har smykker, du ikke længere har eller vil have, kan du prøve at arrangere en fest for at sælge det, siger Jones. Mangel på fordele: Hvis de ikke længere passer eller ikke passer til din nuværende livsstil, skal du inkludere dem i garagesalget eller sælge online nævnt ovenfor.

Internetmarketing er vokset enormt som et felt, og det falder ikke snart.

Træning tager omkring 150 timers kursus, men ofte kan det gøres derhjemme, om natten eller i weekenderne. En Youtube-kanal kan også være en måde at promovere en anden service eller produkt, du har, såsom rådgivning eller en e-bog. Der er mange måder at udnytte din kærlighed til håndværk på. Kender du et fremmedsprog indefra og udefra?

Jeg vedder på, at du dannede en masse tanker og indtryk om det websted i de to sekunder, du var der - ligesom layout og design var forfærdeligt, eller navigationslinjen var umulig at bruge.

Er Dette Arbejde-fra-hjem-job En Fidus?

Hvis du aldrig er lykkeligere end når du anlægger din have, kan landskabsdesign muligvis være den hjemmebaserede forretning for dig. Ifølge faktisk. Ligeledes kan hårstylister oprette et lille rum eller en del af deres hjem for at acceptere aftaler med klienter. Dette mand og kone hold tjente over kr130K sidste år ved at vende varer på eBay!

Det er vigtigt, at du lærer, at iværksætteri er meget mere forbundet med at identificere problemer og muligheder for at forbedre en idé, der skaber positive indtryk end at være nyskabende og skabe noget, som ingen nogensinde har set før. TAD Accounting tilbyder fuld service regnskabsløsninger til små virksomheder og ansætter ofte eksterne bogholdere. Og for en række af dem var det at være hjemme ikke alene nok. Så der har du det 99 arbejde-at-home karriereideer for kvinder!

Mennesker, der arbejder hjemmefra, har lettere for at spise sunde og få en håndterbar balance mellem arbejdsliv og liv. Der er stadig overvejelser, herunder at undersøge tilstanden på dit lokale hundevandringsmarked og adressere licens- og forsikringsproblemer. Folk sælger alt fra hjemmelavede stearinlys og håndtasker, til smykker, sæbe, tutus… og mulighederne er uendelige for dem, der har en kreativ flair. Demokonti for gratis binære optioner: risiker ikke dine penge, dette betyder, at du simpelthen kan begynde at bruge platformen med det samme, uden registrering kræves. Det indeholder eksklusive kundeemner fra hjemmearbejde, som jeg ikke deler andre steder. Send flyveblade i supermarkeder, kirker og skoleplaner.

Der er en særlig færdighed i at designe et websted med korrekt layout, der henvender sig til effektiv brugeroplevelse.

Marketing Og Virtuel Assistance Arbejder Hjemmearbejde

Du skal være organiseret, omhyggelig og dygtig til kommunikation. Selvom de ligner revisorer, udfører virtuelle bogholdere mere specialiserede tjenester. Med betydelig overlapning i Venn-diagrammet over hjemmebaserede arbejdstagere og iværksættere, viser tallene, at det ikke er bare en tendens at starte en hjemmebaseret virksomhed. Fra bøger til tøj til samleobjekter kunne du sidde ved en stormfald i dit helt eget hjem.

Undgå begge disse scenarier. Hvis du har nogle musikalske færdigheder, kan du overveje at tage på elever til musikundervisning. Det er en virkelig dejlig koncert, især da det er hjemmebaseret arbejde. Takket være websteder som Shopify, Magento og WooCommerce kan du hurtigt starte din egen e-handelsbutik. Oftest er dette arbejde tidskrævende og gentagne, men det er mindre stressende end andre forretningsidéer på denne liste. Kyndige husejere har draget fordel af deres ekstra plads, og de tjener penge ved at tilbyde rejsende en enestående oplevelse i et varmt og venligt miljø.

Søg Efter Et Nyt Job I Dag

Giv massage. Selv hvis du endnu ikke har set nogen ideer, der skiller dig ud, vil du være glad for at vide, at der er masser af måder at tjene penge hjemmefra. Som freelance-fotograf kan du tage dit kamera og den bærbare computer hvor som helst og stadig være i stand til at producere fantastisk arbejde. Du kan endda starte en håndværksblog med tutorials for håndværk, du laver.

Mystisk Køber

En ven gør dette i sit lokale indkøbscenter. Er du en tekniker? Dette sted giver dig mulighed for at oprette din egen profil, så du kan indstille dine priser og tilgængelighed.

Med så mange virksomheder, der hovedsagelig eller endda fuldstændigt opererer online, er det ikke underligt, at mange ansætter virtuelle assistenter til at hjælpe med at holde dem organiserede og komplette administrative opgaver. Hvis du ikke har kvalifikationer og stadig ønsker at blive en online-rådgiver, give forhold eller livsråd, skal du placere en annonce på Fiverr i stedet. Falske jobfortegnelser på legitime jobjagtwebsteder. Hvordan bots, algoritmer og handel med høj frekvens kan ødelægge aktiemarkeder. Det smukke ved at arbejde hjemmefra er, at jeg ejer mine egne aktiver, websteder og hjemmebaserede virksomheder, der fortsætter med at producere passiv indkomst. Test tager omkring 15-20 minutter (du har brug for en Mac eller PC + mic).

Online-virksomheder er afhængige af annoncer for at tiltrække flere kunder og sprede ord om deres produkter eller tjenester. Du kan uploade dine billeder til stockfotograferingswebsteder som Shutterstock eller sælge kunsttryk fra dit eget websted. Opret en blog, og udnyt den til tilknyttede salg eller aftaler om godkendelse af produkter. Især ville reparation af iPads og andre tabletter give dig en hel del forretning, da mange tabletbrugere er på udkig efter en billigere måde at løse knuste skærme og andre skader, der kan koste dyrt hos producenten.

 • Uden for virksomheder ser ofte til konsulenter for at hjælpe og vejlede dem, snarere end at ansætte nogen internt.
 • Dette inkluderer at tilbyde online-bogføringstjenester, blive en online-sælger med din egen hjemmeside eller eBay-butik eller tilbyde andre fjerntjenester baseret på dine kvalifikationer og interesser.
 • Skrivning til internettet ligner blogging, bortset fra copyright af alt det indhold, du fremstiller, såsom e-bøger, manualer, artikler, magasinfunktioner, teknisk skrivning, blogindlæg og andre tekster vil blive videregivet til klienten.
 • Selvom der ikke kræves licens til doulas i de fleste stater, er det en god ide at få certificeret af DONA International, det eneste certificeringsorgan for dette erhverv.
 • LiftHero - er specialiseret i kørsel og concierge-tjenester for ældre.
 • Uanset om du vil starte et kæledyrspleje, kæledyrssiddende, gå på kæledyr eller endda et kæledyrsfotograferingsfirma, er der masser af rentable hjemmeforretningsvirksomheder, du kan administrere i kæledyrsplejeindustrien.
 • Hvis du elsker at trække det perfekte tøj sammen, kan du overveje at blive en mode- eller billedkonsulent.

Bundlinjen

De beskæftiger i øjeblikket over 8.000 fjernteknologier. Online handelsplatform for binære optioner på forex, indeks, råvarer og smarte indeks. Og mange af dem er nybegyndervenlige eller kan læres, selvom du har absolut nul erfaring. Hvis du ikke er forsigtig, bortfalder gebyrerne dit overskud hurtigt.

Du Kan Også Lide:

Hvis du er en top-notch redaktør med en dyb forståelse af, hvordan college-optagelser fungerer - inklusive standardiseret testforberedelse, krav til personlige erklæringer, supplerende essayskrav, ansøgerstatistikker og endda økonomisk støtte - kan du muligvis hænge et ret godt -betaler job som collegekonsulent. Der er en hel række andre virksomheder med lignende navne (normalt involverer "tjene penge" eller "tjene overskud"), der antyder, at socialt netværk kan være en kontant ko. Du kan tilbyde op reklameplads, som er en nyttig, men typisk mindre indtægtsstrøm, men meget mere penge findes ofte i sponsorater og tilknyttet marketing. Okay, vælg din kæbe fra gulvet - jeg fortæller dig, hvordan dette sker. Der er en ansøgning og en interviewproces, ikke blot et e-mail-tilbud. Mere om, hvordan du bygger din blog og lægger grundlaget for fremtidig vækst i min ultimative guide til at starte en blog, og gennem min gratis dybdegående kursus om at vokse din blog.

Køb En Eksisterende E-handelsvirksomhed

Mens professionel kulinarisk træning eller tidligere professionel madlavning er nyttigt, er det ikke nødvendigt - selvom du måske ønsker at tage madlavningskurser for at sikre dig, at dine færdigheder er ajour. De fleste hjemmebaserede virksomheder kræver en slags internetforbindelse. Ved du, hvor svært det er at finde en god og pålidelig mekaniker? Tjenesten er super fleksibel, du skal indstille dine egne timer, og der er ingen lektionsplanlægning involveret.

Hvis du leder efter traditionelt arbejde, kan du altid gå til de traditionelle jobtavler (som faktisk, karrierebygger og monster) og søge job ved hjælp af nøgleord som "fjern" og "telecommute. "Derudover finder du måske, at der er et marked for syning af personalisering, som du også kan drage fordel af - især til sportsholdsuniformer, bryllupsgaver, firmagruppe og mere. Vær forsigtig, når du ansøger om kundeservicearbejde, da dette er et andet sted, hvor svindlere kan forsøge at bytte jobsøgende. Overvej et arbejde hjemmefra job ved at skrive lykønskningskort! Inden du springer over dette afsnit, er der et par ting, du skal vide om job-hjemme-job, der kræver, at du taler med kunder over telefonen. Det er en del af den nye virkelighed for den amerikanske arbejdsstyrke. Brug for hjælp til at komme i gang? Du kan bare "mødes" online i stedet.

Så længe du tror, ​​at dine kreationer kan finde et marked og sælge til en rentabel pris, er der meget lidt der forhindrer dig i at tilmelde dig som sælger på et websted som Etsy og udskære din niche.

Antik Renovering

En retning, du kan vælge at gå i, er først at forstå grundlæggende autonomi og medicinsk terminologi. Hvis du nogensinde er stoppet med at tænke på et arbejde hjemmefra, der skaber denne software, har jeg gode nyheder til dig: Er du opdateret med de nyeste trends i børns fødselsdagsfest? Der er steder, du kan tilmelde dig, som vil betale dig for at skrive anmeldelser - som varierer fra at forlade anmeldelser på andre websteder til at tage en undersøgelse om et mærke og gennemgå deres produkt - men uanset hvad, et arbejde hjemmefra med at skrive anmeldelser er en nem måde at tjene en hurtig sorteper på. På denne måde øger du din kontaktbase og får et andet værktøj til at kommunikere med potentielle kunder.

Lærer/vejleder

Som transkriptionstegn transkriberer du enten video- eller stemmeafspilninger til skriftlige ord. Det er værd at nævne, at når dine klasser er optaget, kan du oprette et kursus og sælge det til tusinder af mennesker. Hvilket andet arbejde hjemmearbejder har du gjort, som du nød? Bemærk, at dette kun gælder følsomme oplysninger som defineret ovenfor. Ikke dårligt for en hjemmebaseret virksomhed, ikke?

Online Coach

Denne er et rigtigt vilde kort, men en ven i Dallas gjorde det med succes i årevis. Hjælp alle ved at starte en barnepigeservice. Se min kontoudskrivning fra januar, en dejlig lille bonus til shopping online: Afhængig af hvor mange klienter du har, kan du tjene alt fra kr1.000 til kr10.000 om måneden eller mere. Og det betaler sig markant. Ingen af ​​disse typer kræver nødvendigvis, at du arbejder på fuld tid.

Kæledyr Groomer

Mobiltelefoner og VoIP'er er forbudt. Bedste indstillinger for at vende din option robot til en højpresterende maskine. Du kan vælge din pris og annoncere dine tjenester online ved at have et websted, sociale medier eller bruge tredjepartsplatforme. Overførsler af personligt identificerende oplysninger kan også ske, hvor det er nødvendigt for etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav. Sådan tjener du bitcoin i 2020, på denne platform kan enhver anmode om noget, og svarudbyderen får Bitcoin-tip til gengæld for deres svar. Hvorfor ikke blive en Pinterest-virtuel assistent og tjene penge med din hobby. Er du en masterkoder? Du har sandsynligvis allerede de færdigheder, du har brug for, nu skal du bare få ordet ud. Og jeg er her for at hjælpe dig med at guide dig til de svar, der er bedst for dig.

Hvis du kan levere en service, som du kender, at en anden har brug for, er der potentiale for dig at tjene penge, periode. En ting man skal være forsigtig med er imidlertid udbrændthed. Med et stigende ønske om, at mange slipper for rotteracet og arbejder hjemmefra, prøver mange mennesker at starte en hjemmebaseret virksomhed. Ulemperne er mange, men inkluderer potentielle sikkerhedsrisici og større chancer for manglende betaling. Find den sarte balance mellem tider, der passer til dine potentielle studerendes skemaer såvel som dine egne. Hvis du har teknisk viden inden for mobiltelefoner, netværk, software, apps og andre almindelige teknologiske problemer, vil du blive overrasket over antallet af tilgængelige helpdesk muligheder for dig. Uddannelse tilbydes normalt, og du får, bliver nødt til at acceptere en fastlagt tidsplan, men du kan forvente, at en række forskellige skift vælger, især hvis virksomheden er åben døgnet rundt.

Med websteder som Etsy er det simpelthen ikke fornuftigt at opfinde hjulet igen, når man åbner en butik. Disse positioner kræver en vis teknisk viden. Med de rigtige færdigheder kunne du arbejde hjemme i 2020. Hvis du foretrækker den ene platform frem for den anden, skal du fokusere på at blive en ekspert på dette område, så du kan tilbyde en specialiseret service. Den eneste advarsel er, at du er nødt til at forblive konkurrencedygtig med lignende korttidsleje i dit område. Som dyrepasser har du den fleksibilitet, der følger med at drive din egen virksomhed.

Sådan bliver du freelance-korrekturlæsere:

Tjen Penge På Ting, Du Allerede Ejer

Durst siger, at de højst betalte virtuelle assistenter arbejder på fuld tid og tilbyder udøvende support eller tjenester med højere løn, såsom webdesign, mens de lavest betalte optrædener er online-tjenester, der betaler den time, hvor arbejdet er tilgængeligt. Kan du lide at hjælpe folk? Du kan tjene, når du ser videoer, handler online, søger på nettet med mere. Populære konsulenter inkluderer dem til cybersikkerhed, finansiering, regnskab og grafisk design. Men hvis du har besluttet at arbejde hjemmefra og for din egen konto, er den mest fantastiske åbenbaring, at du er nødt til at investere i at markedsføre dit produkt eller din service. Hvis du vil starte en blog, har jeg detaljeret alle trinene i min Sådan starter du en WordPress Blog-artikel fra bunden!

Det nedbrydes til omkring kr16. Endelig skal dine bøger pakkes på en sådan måde, at de ikke bliver beskadiget under transit. Nogle mennesker har ikke noget imod at tilbringe tid i bilen eller offentlig transport, men hvis du ikke kan tåle at spilde tid fast i trafikken, kan du skrive dette emne ned på din pro-liste. Du får spille et øjeblik belønningsspil ved at deltage i markedsundersøgelser. Når du har afsluttet to eller tre velrenommerede projekter, kan du begynde at opbygge et brand for dig selv inden for bestemte brancher for at vinde mere forretning. Det gør listen stadig, fordi det er meget let at komme i gang og gøre, men som med alle forslagene på denne liste, gør din research. Så pas på, og gør din research, inden du starter en netværksmarkedsføringsmulighed! Du kan være portrætfotograf, bryllupsfotograf, naturfotograf eller dybest set enhver niche, der interesserer dig.

Baserede Forretningsidéer, Du Kan Starte I Dag

Kæmpe og pålidelige websteder som Upwork har tusinder af arbejdsgivere, der ønsker at ansætte til alle slags opgaver, hvor du kan skrive eller redigere om alt fra teknologi til forretningsartikler. Oplysninger, der offentliggøres i disse områder, bliver offentlig information, og brugen, som enhver tredjepart bruger af disse oplysninger, er uden for vores evne til at kontrollere. Denne færdighed egner sig godt til både fuldtids fjerntliggende positioner og fleksible freelancing-muligheder. Det kræver dog en hel del dedikation og at finde den rigtige eBay-niche. Hvis denne karriere interesserer dig, er det værd at bemærke, at rejser sandsynligvis vil være en stor del af denne forretning.

Yelp kan give dig nogle specielle invitationer. Ved din lancering kan du få en smagning for folk, du kender, og som en del af dine næste trin kan du starte partnerskaber med snackbarer og bagerier for at sælge dit produkt. Du har brug for en licens, men du kan planlægge klienter, når det er praktisk. 19 Havearbejde-tjenester ”Jeg har haft anmodninger fra andre om folk, der er villige til at gøre dette, så efterspørgslen er derude,” siger Hamm. Mens det er svært at finde den nøjagtige løn for repræsentanter for callcenter, der arbejder derhjemme, Glassdoor. Forskning antyder også, at virksomheder, der tilskynder og understøtter en work-from-home-protokol, faktisk sparer penge i det lange løb - en ekstra bonus på arbejdsgiverens side. Det bedste af alt er, at hver jobidee linker til virksomheder, der i øjeblikket ansætter.

En bogholder gør nøjagtigt som navnet antyder, du passer på bøgerne i. Udover de nævnte ovenfor inkluderer andre websteder, der tilbyder stillinger på job, Monster. Salgsmulighederne er adskillige: I så fald kan du starte en blog for at dele din viden og ekspertise med andre. Der nævnes oplysninger, der almindeligvis er forbundet med "reel" ansættelse (ydelser, ferier, politikker osv.) Jeg anbefaler, at du tilmelder dig Survey Junkie, Swagbucks og PrizeRebel. Overvej et arbejde hjemmefra, der sælger din gamle uønsket.

Social Media Consultant

Da populariteten af ​​ridesharing-apps fortsætter med at vokse, er der ingen mangel på klienter, der leder efter forlystelser, især hvis du bor i et turistområde eller i nærheden af ​​en storby. FlexJobs er absolut, hvor du vil være, hvis du er forpligtet til at finde et arbejde-at-home-job. Arbejde hjemmefra - Hvem er det med? Tro det eller ej, du behøver ikke at være CPA for at starte bogføring. Vi får dig konfigureret med alle de grundlæggende, så du kan foretage dine første træk.

Jeg ville have folk til at komme over, hvis de ville se på noget eller prøve noget på, og det var sådan jeg lavede mit første salg. Her er en stor liste for at komme i gang med brainstorming. Med evnen til at kontrollere næsten alle aspekter af de produkter, du sælger, kan du gøre dem mere omkostningseffektive, forbedre deres kvalitet eller imødekomme dem til et bestemt publikum for at målrette efterspørgslen på markedet. Og på arbejdet er de bedste afspilningslister forskellige afspilningslister - du kan lytte til musik, der matcher energien i det projekt, du arbejder på. Mennesker, der ikke ønsker at starte en fuld virksomhed eller stadig tilberede nogle gode nichebaserede hjemmevirksomhedsideer. At blive freelance-koder er en særlig god hjemmebaseret forretningsidé, da det allerede er en meget almindelig koncert. Som mennesker er vi fastnet til at forbinde - det er endda sunde at ønske at gøre så meget. Antallet af software-programmerere, der arbejder hjemmefra på fuld tid, er vokset 11.

Babyproofers vurderer hjemmemiljøer for potentielle og farlige forhold og fremsætter henstillinger og forslag til husejeren for at skabe et mere sikkert miljø for babyer og børn. Et par skoler, der leverer overkommelig onlineuddannelse, inkluderer Penn Foster Career School for det medicinske transkriptionskursus og den samme skole for det juridiske transkriptionskursus; Ashworth College for medicinsk transkription; og 360 træning til lovlig transkription. Folk er villige til at betale for at lære om mange videnområder, fra madlavning og havearbejde til sæbe- eller stearinlys. 5 måder at tjene penge, der sandsynligvis skal være ulovlige, dette kursus lærer dig, hvordan du kan være indflydelsesrig, så du nemt kan tjene flere penge, end du nogensinde har forestillet dig. Hvis du er selvmotiveret og betragter dig selv som en go-getter, kan et arbejde fra hjemmet karriere være en god mulighed for dig. At skrive CV og følgebrev kræver meget specifikke regler og stilarter. Det er en koncert, der kan betale op til kr25 i timen. Ønsket om at have en karriere, mens de er tilgængelige for deres børn, kan kæmpe med at lande et job, der stemmer overens med en arbejdende forældres tidsplan og giver dem mulighed for at imødekomme deres økonomiske økonomiske behov. Jeg havde brug for at finde et legitimt ophold hjemme mor mor job, der betalte godt.

 • Afhængigt af det sted, hvor juryen vælger, kan du tjene mellem kr5 og kr150 til din mening.
 • 2 Børnepasning Hvis du kan skåne et par aftener og kender nogen forældre, der er desperate efter at komme ud, er der få enklere måder at tjene et par ekstra pund på.
 • Du behøver IKKE at være en fremragende forfatter for at blive blogger.
 • Med succes med online markedspladser som eBay og Etsy kan du have en øjeblikkelig platform til at sælge dine kreative varer.
 • Fotografer kan tage kunder i komforten i deres eget hjem, forudsat at de har plads og studieudstyr til rådighed.

Web-, Mobil- Og Softwareudviklingsjob

En social media manager kan hjælpe med content marketing, public relations, strategi på sociale medier og kommunikation. Online forex trading course, forstå forskellen mellem Forex og handel med aktier, og hvordan man bruger begge i harmoni. Arbejdsgiveren kan specificere jobopgaver og forventninger. Hvad er carry trade i forex?, det giver virkelig ingen mening at studere et 5 min. Diagram for at tage en handel. Hvis du elsker cykler og nyder at løse ting, kan du konvertere din garage til et værksted og tilbyde cykelreparationstjenester. Det er en af ​​de første ideer, folk har, når de tænker på at starte en virksomhed: Bag kager eller cookies til fødselsdagsfester, middage eller andre begivenheder. SmartThinking tilbyder betalt træning. Henna er en plante, der er blevet brugt i tusinder af år til kosmetiske formål.

Så kan bogføring være lige op i din gyde. Hvis du er tosproget, vil du sandsynligvis have yderligere transkriptionsmuligheder til rådighed. Tag din viden og læg den på papir, og sælg den på din hjemmeside, blog, Amazon eller Barnes og Noble. Alt, hvad du elsker at gøre for sjov, kunne også blive en god koncert derhjemme. Derfor har vi besluttet at give dig ALLE de oplysninger, du har brug for for at tage en selvhævdende beslutning.

Desuden kræver dataindtastningsjob sjældent megen tid eller opmærksomhed, i modsætning til mange på denne liste over forretningsideer til hjemmet. Hvis din kanal/sted har masser af hits hver dag, øges chancen for, at folk klikker på annoncerne, og det øger også din fortjeneste. Ifølge webstedet involverer mange af dem ”arbejdsgivere”, der forsøger at betale arbejdstagere uden for webstedets betalingssystem og engagerer sig i en form for kontrol eller svindel ved ordre. Når alt kommer til alt er du den eneste, der kan beslutte, om nogen af ​​disse hjemmevirksomhedsideer er plausible baseret på din specifikke situation, og det vil være op til dig at følge med på enhver idé, der slår dig.

Projektledelse

Tag dem, mens du ser tv eller venter på lægekontoret. For at få en spillejob som medicinsk transkriptionstager, bliver du nødt til at tage en specifik træning. Med det sagt kan bloggere forvente at tjene et par hundrede dollars om måneden op til titusinder. Stillinger inden for fjernuddannelsesområdet spænder fra lærere og professorer til administrativ assistent og optagelsesrepræsentanter. En bogholder registrerer alle virksomheders økonomiske transaktioner på et regnskabssystem. Husk, at dette er JOBB! Mange virksomheder giver også fantastiske bonusser, som ferier eller endda en gratis bil, når du når nye salgsindtægtsniveauer mellem dig og dit team.

Professionel Linje-stående Forretning

Længere i teksten nævner vi mange muligheder for at arbejde hjemmefra, hvad enten det er et fjernt job eller en egen virksomhed. Du opretholder fuld kontrol og kan filtrere alle, du måske ikke ønsker at leje dit hjem. Mange publikationer og online ressourcer er interesseret i forældremåde. På grund af den blomstrende popularitet inden for lyd og video, finder transkriptionister arbejde på mange forskellige måder. Hvis du går på entreprenørruten, skal du åbne en LLC. Det er tilladt at interagere med andre mennesker i løbet af dagen, selvom de ikke er dine kolleger. Er du i den grønne bevægelse og udsmykning af budgettet?

Der er næsten ingen adgangsbarrierer til dette job - du skal bare være meget organiseret og ambitiøs, hvis du vil gøre dette til en karriere.