Bedste undersøgelsessteder 2020 (Top 3 for at tjene penge)

Jeg fastholder, at det er plausibelt. Efter afsluttet undersøgelse blev jeg omdirigeret tilbage til hovedsiden. Eller det kan blive stjålet, hvilket er en risiko for ethvert websted, der gemmer personlige data. Inde i barhandelsstrategi, men den første time er intens. Få betalt af virksomheder, der leder efter din mening for at hjælpe med at forme fremtidige produkter og tjenester! SSI har eksisteret i over 40 år, og 3.000 virksomheder overalt i verden stoler på SSI for at få indsigt i at udvide deres forretning. Kadle er en skjult perle, og den er kun eksklusiv for canadiere! Antallet af undersøgelser, du tager i løbet af en dag, påvirker også, hvor meget du kan lave. To priser på kr250 uddeles.

Dette er de mennesker, der udskriver de populære “Nielson Ratings” til tv-programmering. Imidlertid er Panda Research faktisk et af de værste undersøgelsessider på Internettet. En af de større markedsundersøgelsesgrupper, Valued Opinions tilbyder point, der kan konverteres til gavekort som kompensation. Endnu bedre er dine præferencer tilpasset undersøgelsesmuligheder, der passer til dine interesser. Oanda fxtrade forex trading , en aktiemarkedsimulator giver en nøjagtig idé om reelle markedsforhold. Du skal være opmærksom og sørge for, at du bruger din tid, hvor du vil få det største afkast.

 • De kører undersøgelser på vegne af førende mærker.
 • Skønt du kan besøge webstedet for at se, om du er kvalificeret til nogen af ​​de åbne spørgeskemaer.
 • Penge, kuponer og lodtrækninger.
 • Vi vil alle være i stand til at tjene lidt flere penge hver måned.
 • Tilmeld dig Pro Opinion her.
 • Som sødestof giver de dig endda kr5 bare til at tilmelde dig.
 • Fremtidige checkbetalinger behandles lidt hurtigere.

Selvom sindssyke sideforstyrrelser lyder tiltrækkende, klæber de ofte ofte simpelthen ikke ud og ender med at blive en mega tidsspild. Men hvad nu hvis du bliver træt af at se videoer og tage undersøgelser? Nøglen er, at du kan bruge undersøgelser til at tjene penge, når du ellers ikke ville gøre noget. De tilbyder alle slags markedsundersøgelser fra dem, du udfylder i løbet af få minutter online, til dem, der involverer en journal, et telefonopkald eller afprøvning af et produkt. Hvordan du kan tjene penge som en hjemmeværende mor, ligesom det lyder, hjælper VA'er folk og virksomheder praktisk talt med et hvilket som helst antal ting, som:. Kan du tjene penge på undersøgelser?

Så snart han tilmeldte sig, sendte de en e-mail med 3 undersøgelsesmuligheder, han kunne tage sammen med, hvor lang tid de ville tage at gennemføre, og hvor meget han ville tjene. Undersøgelser er beregnet til at supplere og tjene dig nogle sideindtægter, alt, hvad der lover et ”bliver rig hurtigt” -scenario er det mest altid en fidus. De har en masse forskellige måder, du kan tjene på: De er Millennial Money testet og godkendt.

 • Hvis du ser en undersøgelsesvirksomhed, der ønsker at debitere dig, skal du holde dig langt væk!
 • Så hvorfor betaler de folk for at besvare undersøgelser?
 • Lad mig dog ikke fortælle dig om det, det er ikke alle sjove undersøgelser.
 • Du får 25 point bare for at tilmelde dig og 50 point, når du udfylder din profil.
 • Du kan udbetale dine point enten via PayPal eller med et gavekort.

At Tage Undersøgelser Online Kan Være En Lukrativ Tidsfordriv, Men Jeg Vil Ikke Anbefale At Afslutte Dit Dagjob

Ligesom flere af de andre, skal du bare tilmelde dig betalte undersøgelser og svare på spørgsmål om dine foretrukne produkter og tjenester. Virksomheden leverer markedsundersøgelser og afstemninger til større virksomheder såvel som politiske kampagner - især i Det Forenede Kongerige, hvor deres afstemninger ofte citeres i medierne. Ligesom hvad jeg altid råder mine læsere og klienter, skal du ikke være bange for at prøve forskellige indkomststrømme eller sidespil for at supplere din almindelige indkomst eller finde mere lukrative måder at bruge din fritid på. Chancerne er gode, du har sandsynligvis hørt om Nielson Company før. Desuden tilbyder Pinecone den mest fleksible udbetalingsgrænse på ethvert undersøgelsessted.

Skalerbar indkomst.

5 Ting, Du Virkelig Skal Vide Om Undersøgelsessider

Hvis du allerede er medlem af et af disse undersøgelsessider eller andre, der ikke er opført, så lad os vide, hvad du synes om dem! I øjeblikket er du nødt til at lave mindst 1.000 point for at udbetale. De gav mig et kompliceret videnskabsparagraf og bad mig om at opsummere konklusionen, så måtte jeg læse sætninger og udfylde emnerne ved hjælp af ordentlig grammatik, før jeg sluttede med nogle grundlæggende matematiske spørgsmål. Der er andre måder for dig at tjene penge på webstedet, når du er træt af at udfylde undersøgelser for penge.

”Som medlem af i-Say og de fleste andre legitime markedsundersøgelsesfirmaer vil du ikke tjene store penge på at foretage undersøgelser,” indrømmer det.

Cashcrate

Mens du tjener penge gennem Survey Club, bliver de betalte undersøgelser teknisk hostet andetsteds. Du kan blive belønnet med enten kontanter, gavekort eller gå ind for at vinde genstande som spilsystemer. Præmier spænder fra kontanter til elektroniske enheder. GlobalTestMarket, Opinion Outpost og noget kaldet Toluna. De 8 bedste platforme for handelsmuligheder i 2020, metaStock tager et rent feje, når det kommer til kortlægning, der dækker alle kernekorttyper, men inkluderer også point & figur, Equivolume og markedsprofildiagrammer. De er et godt betroet websted, der fungerer med topmærker og det er værd at deltage gennem vores link for en kontantbonus på kr3, når du tilmelder dig. Men dens rødder går flere årtier tilbage.

InboxPounds

Tjek din e-mail og følg regelmæssigt - Du ved ikke om undersøgelsesmuligheder, hvis du ikke tjekker ind på webstedet og tjek din e-mail for muligheder regelmæssigt. Sådan fungerer det: Betalte undersøgelser tager alt for meget tid. Tilmeld dig PopulusLive »Branded Surveys Online-samfund med hyppige globale markedsundersøgelser Undersøgelser Hvem er de? Vi anbefaler, at du tilmelder dig hver af dem, da det giver dig det bedste afkast på din tid.

Den hurtigste er med købmandskort. Du kan også bruge undersøgelser til at tjene belønninger fra forskellige detailhandlere. Det tager dig 5 minutter, og så er du på vej. SwagBucks Inviter: Disse point kan indløses for belønninger, der inkluderer gavekort, elektronik, apparater og mere. Husk, at dette er markedsundersøgelser, du hjælper dem med. Derfor kan undersøgelsesfirmaer på en given dag bede dig om at tale om en ny kornsmag, kommentere en filmeksempel eller give dem din mening om aktuelle anliggender og de nyeste gadgets.

Du kan tjene Station Dollars gennem mange forskellige opgaver (ikke kun online-undersøgelser).

Om Mine Tilknytninger

Jeg ville meget gerne vide, om jeg gik glip af en vigtig! Medlemmer kvalificerer sig typisk til kun få få hver dag. Læs et par vidnesbyrd fra vores tilfredse medlemmer. De fleste af disse betalte undersøgelsessider giver dig mulighed for at tage undersøgelser på din telefon. For mere information, se i-Say-gennemgangen. ”Dette var den mest nebulous, for at være ærlig.

I stedet for at belønne point, betales hver undersøgelse og opgave med paneludtalelse i monetære fonde. At gennemføre undersøgelser online kan tjene ekstra penge hver måned. Besøg INSIDERs hjemmeside for mere. Svaret er helt sikkert, at du gør en masse online-undersøgelser - disse spørgeskemaer med flere valg, der lover at betale dig "op til kr60 [kr92]" simpelthen for at komme med dine tanker om vaskemaskiner, eller deodorant, eller hvad som helst.

 • Snarere vil de dingle guleroden af ​​lette penge og bekvemmelighed og samtidig få dig til at føle, at du skal betale mere for at finde flere eksklusive muligheder.
 • Du kan begynde at optjene point ved at udfylde online-undersøgelser når som helst og hvor som helst via pc, laptop, tablet, mobiltelefon eller mobilapp.
 • Når du tilmelder dig, har du den mulighed, du vælger at modtage mobile muligheder.
 • Ved kun at sende dig spørgeskemaer, du allerede er kvalificeret til, spilder Pinecone langt mindre af din tid end mange websteder, der kræver, at du udfylder vores kvalificerende spørgsmål, inden du starter hver undersøgelse.

Top 17 Bedste Betalte Online Undersøgelseswebsteder, Som Du Kan Tjene Ekstra Penge Og Lette Kontanter Med I 2020.

Ingen af ​​disse virksomheder vil bede dig om at betale, men der er hundredvis af sider derude, og nogle er svindel. Det er gratis at tilmelde sig, og hvis du alligevel bruger timer på at surfe på nettet, kan du lige så godt få betalt for det. Du kan tjene flere hundrede dollars om måneden med betalte online-undersøgelser, men du skal være strategisk med hensyn til den måde du går på tingene på.

Den bedste måde at sikre dig, at du samarbejder med et legitimt firma, er at tage undersøgelser direkte på et websted, der søger feedback, og springe mellemmændene over. Undersøgelser spænder fra enkle multiple choice-spørgeskemaer, skriftlige svar, produkttest eller endda telefonopkald. Så jeg besluttede at gå for store penge og klassificere nogle spørgsmål og svar - uanset hvad det betyder. Amazon.com: vær en millionær næste år: strategier for at opbygge dit rigdom hurtigt og permanent e-bog: michael r. berg: kindle store. De fleste handler om aktuelle emner, der er i nyhederne, og de opfordrer dig til at udtrykke dine synspunkter. Ok, det er lidt stejlt med hensyn til udbetalingsniveauer, men hyppigheden af ​​undersøgelser, du får, vil kompensere for det. Din profil hjælper Survey Junkie med at bestemme, hvilke undersøgelser du kan forholde dig til. Du bliver ikke millionær af onlineundersøgelser, men når du får betalte rigtige penge for at klikke, hvem er interesseret?

 • For de bedste resultater, bør du stræbe efter at opdatere din profil mindst to gange om året, men hvis du regelmæssigt oplever store livsstilsændringer, skal du overveje at opdatere dine oplysninger tre til fire gange om året.
 • Denne form for arbejde indebærer normalt at udføre små opgaver, tage undersøgelser, udføre online-forskning eller få betalt for at give din mening om en service.
 • Hvordan fungerer onlineundersøgelser?
 • Penge, Amazon-kuponer og lodtrækninger.

Fokusgrupper For Markedsundersøgelser

Gå til Survey Junkie (du kan bruge det link). Her er aftalen: Tjen kontanter, ikke point, med InboxDollars. De begynder derefter at matche dig til undersøgelser, der distribueres af virksomheder interesseret i dit aldersområde og demografiske område. Hvordan jeg tjente 7.000 krfra amazon data entry jobs hjemmefra. På trods af den brede vifte af emner er slutmålet for betalte onlineundersøgelser normalt det samme: Før det tidspunkt er udbetalingslinket ikke engang tilgængeligt. Der er snesevis af legitime undersøgelsessider, som du kan bruge til at tjene penge online. Uden yderligere, her er vores topanbefalinger til betalte undersøgelsessider.

Ud over at tilbyde betalte online-undersøgelser, betaler dette firma dig også for at læse e-mails, søge på nettet og mere. Undersøgelser kan tildele så meget som 200 point. Anbefaler du andre online-undersøgelser for canadiere? ”Dette involverer normalt besvarelse af et par spørgsmål, og formålet er bare at sikre dig, at du passer til den måldemografiske, som undersøgelsen har brug for. Du kan blive deltaget i konkurrencer for at vinde kontante præmier bare for at tilmelde dig, eller hvis du ikke er berettiget til en undersøgelse. Ikke så med panelstationen.

Qmee

Du får endda en kr3 bonus bare for at tilmelde dig. Jeg handler ofte på Amazon, så jeg kan godt lide at indløse Swagbucks til Amazon-gavekort. For at maksimere din indtjening er det vigtigt at forstå, at den virksomhed, der betaler for forskningen, leder efter svar inden for specifik demografi. Binær mulighed, out-performance 90% af fiasko eller under fro eller pause. Når registreringen er bekræftet, vil du være berettiget til at begynde at tage undersøgelser og begynde at tjene belønningspoint. Webstedet har også sin egen søgemaskine.

En typisk undersøgelse fra American Consumer Opinion er god til omkring 100 point, og du kan endda tjene op til 50 point for undersøgelsesscreenere.
Vi forstår, at Google og andre e-mail-udbydere tager spam alvorligt, men den holdning, som Ipsos I-Say har taget til dette emne, er latterlig.

BONUS - Andre måder at tjene penge online

Ved at gå direkte til kilden (dig) kan virksomheder forbedre deres produkter, tjenester og markedsføring. Bemærk, at et par brugere har rapporteret at få så mange som 10 undersøgelser om ugen. Dette tjener dig automatisk 25 point. Den eneste grund til, at Springboard ikke rangerede højere på vores liste, er fordi nogle brugere har rapporteret et forholdsvis begrænset udbud af tilgængelige undersøgelser, hvilket gør det vanskeligt at nå minimum kr50-udbetalingsgrænsen. De betaler dig for hver undersøgelse, du har gennemført. Tilmeld dig den gratis Side Hustle Success online workshop, så du kan lære, hvordan du finder det rigtige rentable sidevink for dig. Desuden viser de normalt ikke tilbuddet på større undersøgelseskanaler, hvilket gør dem kun interesserede for mennesker, der snubler over dem. Desuden indgår alle medlemmer i præmieudtræk, hvilket er en dejlig bonus.

Sådan fungerer det: Nogle gange kan du tage en kort kvalificerende undersøgelse for at se, om du er i god form eller en ideel kunde. Du kan gøre dem på din fritid, men du bliver ikke rig på dem. 4 apps, der gør det nemt at begynde at investere, gør det muligt at administrere flere overvågningslister. Mange websteder belønner brugere gennem et forvirrende poengsystem, så vi satte pris på, at CashCrate afslører den monetære værdi af hver undersøgelse. Alle nyder at slappe af om natten og se deres yndlings-tv-show. Men hvor let er det egentlig at tjene penge på denne måde? Du kan også tjene penge ved at henvise andre til webstedet.

InboxDollars fungerer på et kontant kun-system, så du behøver ikke at bekymre dig om at konvertere point til kontanter eller kun blive kompenseret i gavekort. Jeg har haft mest succes med i-Say, Valued Opinions, Toluna. Hver egenfremstillet millionær har denne tankegang ... gør du? Hvis du har en dybdegående ekspertise eller en hobby, kan du oprette et websted, der kan tilbyde dine tjenester som musikundervisning, instrumentundervisningslektioner, madlavningslektioner osv. Immediate edge bot, ud af de 15 handler, vi har aflagt under vores undersøgelse, betalte 13. Og tro mig, det er mange undersøgelser!

 • Produkttest kan være en sjov måde at tjene nogle ekstra penge på og også få en chance for at prøve noget nyt inden offentligheden.
 • Vi har prøvet og testet disse 10 bedste undersøgelser, der betaler kontant.
 • Nogle undersøgelsessteder lover månen, men du behøver ikke at bekymre dig om at spilde tid på disse, fordi hvert af disse websteder er blevet kontrolleret og vist sig at være 100% legitime.

Hvor Mange Penge Vil Du Tjene På At Tage Online-undersøgelser?

Dette sted giver kun undersøgelser gennem Ipsos, det markedsundersøgelsesfirma, der ejer det. PopulusLive er et UK-baseret undersøgelsessite. Luk YouTube-katvideoerne. Du kan tilmelde dig VIP-stemme her. PayPal-, Amazon- eller velgørenhedsdonationer fra kr10 eller gavekort fra kr20 til Hoyts, Paper Plus, Grabone, Mitre 10, Farmers, The Warehouse og mere. 20 pr. Ord afhængigt af din oplevelse. Dog kunne du sandsynligvis ikke tjene til livets ophold gennem betalte undersøgelser alene. 10 mæglere, som du stadig kan stole på i 2020? Ud over at tage undersøgelser, kan SurveyClub-medlemmer deltage i produkttest, fokusgrupper, kliniske forsøg med mere.

Virksomheden bag hjemmesiden er pålidelig og arbejder med mange topmærker. Jeg havde læst om snesevis af online-undersøgelseswebsteder, hvoraf mange indeholdt vidnesbyrd fra folk, der hævdede at have tjent tusinder af dollars på at tage online-undersøgelser. Jeg var meget forvirret. Du tjener point baseret på længden og kompleksiteten af ​​undersøgelsen/afstemningen. Tilmeld dig Pinecone ved at udfylde lidt information om dig selv. Men der er flere legitime, sikre og hæderlige websteder, der er kendt for høje udbetalinger og en brugeroplevelse af høj kvalitet. Som du kunne forvente er det helt gratis at tilslutte sig denne platform. De har en masse betalte undersøgelser at vælge imellem, men mange af dem vil ikke nettet dig meget.

De eneste typer forbrugerundersøgelser, der betaler et betydeligt beløb, inkluderer fokusgrupper og panelundersøgelser, og måske kan jeg tale om dem i et andet indlæg. Næsten alle ved, at du kan få betalt for at tage undersøgelser online. De belønner også brugere for at henvise venner og giver dig point, selvom du bliver afvist til en undersøgelse. Hjem, virksomheden bag platformen Wealth Ascension System er en bestemt fidus. Dette er let mit meget foretrukne undersøgelsessite - men det er SÅ meget mere end et undersøgelsessite! De fleste e-mail-udbydere vil automatisk sende dine beskeder til dine modtagers uønskede mapper, hvis du modtager nok spam-klager, men det er stadig ingen grund til at sortliste hver klient, som ved en fejltagelse markerer en meddelelse som spam.

Gratis kr5 * For at starte

Det fantastiske ved dette websted er, at kravet til mindstealder kun er 14. Medlemmer modtager typisk ca. 2 undersøgelser hver uge. Platformen blev dannet som en fusion af to af virksomhedens andre produkter, MySurvey og Global Test Market, og giver brugerne forskellige måder at tjene point, der kan indløses for kontanter: Ligegyldigt hvor lille gebyr, skal du aldrig være nødt til at uddele en krone for at lave undersøgelser.

Her er nogle røde flag, som et websted måske bare er ude for at narre dig og stjæle dine penge eller identitet: InboxDollars er nummer 1-undersøgelsessite for alle, der ønsker at tjene nogle ekstra penge online! 1 point svarer til 1 krone. Der er flere ændringer, der kan have en stor indflydelse på din berettigelse til visse tilbud. For din indsats tjener du HIPoints. Medmindre du er sikker på at tilmelde dig, og du kan gå til webstedet og logge ind, skal du være forsigtig. 1k daily profit-gennemgang: læs om 1k daily profit-robotten er scam-software. For hver undersøgelse, du foretager, kompenseres du i "Swagbucks", også kaldet SB'er.

For at lære mere om Vindale Research skal du læse vores fulde anmeldelse her.

Du kan beslutte, hvad du foretrækker. Du kan bruge dine point til at lægge kontanter på din PayPal-konto. Du tjener point for at gennemføre undersøgelser, som du derefter kan indløse for kontanter via PayPal eller gavekort. Du tjener små mængder kontanter eller gavekort, der kan hjælpe dig med at tjene ekstra indkomst. Brug deres websøgeværktøj, få betalt for at se videoer, og foretag et par undersøgelser om dagen, når du keder dig på arbejdet. Dine input er meget værdifulde for dem, og de er villige til at betale en smuk krone for det. • Er du i stand til at kvalificere dig til højere betalende undersøgelser? Dette påvirker dog ikke vores evalueringer.

• Tager du dem konsekvent?

Så Kan Du Virkelig Tjene Penge På Onlineundersøgelser?

Du kan også udbetale efter hver undersøgelse til din PayPal-konto, så der er ingen bekymring for at ramme nogen tærskler med dette panel. Det var utroligt let, og jeg var færdig inden for fem minutter. Belønningstærsklen er relativt lav, og de fleste mennesker vil være i stand til at udbetale under 10 undersøgelser. Og deres betalingsstruktur er generøs. PrizeRebel tilbyder undersøgelser til beboere i USA, Storbritannien, Canada og Australien. Vi har taget tid til at gennemgå flere spørgsmål, som du måtte have, når du starter med betalte online-undersøgelser. De 8 bedste platforme for handelsmuligheder i 2020, du kan få din portefølje op og køre hurtigt med en af ​​E * TRADE's forudbyggede ETF-porteføljer, som alle bruger provision-frie midler. Selvom du sandsynligvis ikke kan leve fuldt ud ved at tage online-undersøgelser, kan de udnytte din fritid til at tjene lidt penge. Tilmeld dig her for Cashcrate.