Et Arbejde Hjemmefra-argument, Som Din Chef Ikke Kan Afvise

Ud over din eksterne arbejdsplan har du indøvet svar på alle de indvendinger, som din chef sandsynligvis har: Hvis reglerne eller tolden hos din arbejdsgiver afskrækker at arbejde hjemmefra, skal du være parat til at udfordre reglerne - men gør det strategisk. Du vil have, at din chef skal have det godt, når du gør det, du siger, at du skal gøre og ikke behøver at tjekke ind på dig. Sådan begynder du at investere i aktier i indien. Bed om at arbejde hjemmefra og gå derefter ud over, hvad de forventer med hensyn til dit arbejde. sådan handler du etf'er, investorer har en tendens til at tynge til de laveste omkostningsforhold for ETF'er - men der er to potentielle faldgruber, der udelukkende fokuserer på dette. Forsøg også ikke at handle som dette er en big deal eller en enorm livsforandrende ting.

Husk, værdi er subjektiv. Job er mere fleksible end vi gerne tro. Milliardær peter lim lader politirapportere om bitcoin-fidus-annoncer, der hævder, at han støtter 'rigdomssløjfe'. 80 måder at tjene penge på siden i 2020, fra at arbejde derhjemme og indstille dine egne timer, til at vælge din arbejdsbyrde og indstille dine egne priser, er det svært at slå en livsstil, som du har fuld kontrol over. Så næste gang du tænker på at bede din chef om at tillade telekommunikation, kan du overveje at nævne nogle af disse frynsegoder, de også vil nyde af arrangementet. Du bliver nødt til at bevise for din chef, at du er disciplineret, selvmotiveret og i stand til at bede om hjælp, når du har brug for det. De har en meget fleksibel tidsplan og kan arbejde fra næsten ethvert sted i verden.

At se det fra deres synspunkt vil (sandsynligvis) hjælpe dig med at indse, at der er en sund grund til, hvorfor du bliver behandlet anderledes. ”Din chef har brug for at vide, at du kan komme til et vigtigt fredagsmøde, selvom det er din arbejdsdag hjemmefra. Leder du efter at tjene penge på ørebeholdninger, husk, at mange finansielle eksperter betragter noteringskravene til de største børser som en måler af troværdigheden af ​​den pågældende bestand. Sne dage kan let være en ulempe for både arbejdsgivere og ansatte. Hvordan kommunikerer du med kolleger og kunder? Tid til lidt selvreflektion.

  • Gør det til tiden og underbudget så ofte som muligt.
  • Start med at diskutere på et højt niveau dit ønske om at arbejde eksternt, herunder fordelene for din organisation, og hvor typisk det er, hvor du arbejder og i din branche.

Skald Aldrig Nogensinde Nogen Penge

Indrømmet, der er nogle brancher, hvor arbejde hjemmefra ikke er praktisk. Vi bruger kun de oplysninger, vi indsamler til formål, der er i overensstemmelse med denne politik. Bridgewater associates, lp, vælg en af ​​disse indstillinger. Jeg har ikke nogen virkelig overbevisende grunde til at behøve at arbejde hjemmefra, jeg nyder bare roen og komforten ved at komme i mit hus. Forbliv produktiv ved at afsætte et område i dit hus, som du kun bruger til arbejde. Eller måske planlægger du at foreslå telekommunikation fem dage om ugen for at give dig vrede plads til at forhandle færre dage - bare i tilfælde af, at din manager afviser et fuldtidsarbejde på heltid fra hjemmet.

Stadig bør du modstå fristelsen til at vedtage telekommunikation af den enkle grund til at følge med trends. 10 mæglere, som du stadig kan stole på i 2020?, bonusserne og incitamenterne, der tilbydes, kan være en afbryder for mange. Dette arrangement imødekommer de gensidige forventninger både til dig selv og din chef og får et sikkert ja fra ham. Vis din chef med indsamlede fakta og tal om, hvordan ideen om at arbejde hjemmefra vil øge din effektivitet og arbejdsproduktivitet. At opdrage børn og arbejde derhjemme på et job kan være vanskeligt at gøre på samme tid. Bed ikke din chef om at lade dig arbejde eksternt. Den gode nyhed er, at flere og flere virksomheder er enige om deltids- eller fuldtids-telekommunikationsaftaler for deres ansatte.

  • Jeg var heldig; min vejleder var helt tilgængelig for ideen og bad bare om at justere min oprindelige foreslåede skema lidt.
  • Hvad er der for ham eller hende?
  • ”At stille spørgsmålet på denne måde får det til at lyde som om du spørger fra et sted med nysgerrighed snarere end efterspørgsel.
  • Vær pålidelig, lydhør og grundig i alt hvad du gør.
  • Eller måske planlægger du at foreslå telekommunikation fem dage om ugen for at give dig vrede plads til at forhandle færre dage - bare i tilfælde af, at din manager afviser et fuldtidsarbejde på heltid fra hjemmet.
  • Sælg dine tjenester til en eller mange andre virksomheder, der ikke har problemer med fjernarbejde.
  • Du er velkommen til at oprette forbindelse til hende på Twitter @LisaBMichaels.

Identificer Bekymringer Tilbyde Løsninger

I stedet for at komme i vanskeligheder med at arbejde overalt, uanset hvor han følte sig i flere måneder, var min far i stand til at fjerne alle bånd fra sit kontor, fordi de indså, at han virkelig allerede havde gjort det uden deres viden. Hvad kan jeg sige til ham for at overbevise ham om at lade mig give det et skud? Start med kun 1 eller 2 dage om ugen. Bedste bitcoin & crypto trading-bots: ultimate guide for 2020, de udviklede scenarier tilbyder en bred vifte af mulige udviklinger, fordi computerkraften i en blockchain blandt andet er afhængig af markedsprisen, som det er svært at forudsige. Det er kun et eksempel på, hvordan man gør dette. Hemmelighederne ved handel med forex er nu afsløret. Men en fleksibel arbejdsordning er det værd.

Selv hvis du ikke kommer på arbejde ved poolen med en margarita i hånden, kan du arbejde hjemmefra lade dig balance i arbejde og familie, skabe din egen kontorstemning og opnå den slags autonomi, der kan skabe ro i sindet. Betyder det, at du skal pakke det op og begynde at lede efter et nyt job? På grund af dette spekulerede jeg på, om jeg kunne være i stand til at arbejde hjemmefra og møde på kontoret efter behov? Først og fremmest vil vi bare sige, hvor stolte vi er over dig. Hvis du får det rigtigt, vil din belønning være flere arbejdsdage hjemmefra, hvor du kan være lidt mere afslappet. Sådan bliver du en selvfremstillet millionær uden penge, jeg ved tanken om, at "en million dollars ikke er nok" kan være svært for dig at sluge, men din mening ændrer ikke virkeligheden:. Tilbyde en prøveperiode for at teste din telekommunikationssituation. Du har bedt din chef om at arbejde hjemmefra, har fremsat et overbevisende argument og givet ham den nødvendige sikkerhed for dets gennemførlighed. Hvad er en usb bitcoin miner, og hvordan fungerer den? Reducer omkostningerne ved fjernarbejde i din boss 'sind ved at få hver af disse indvendinger i begyndelsen af ​​artiklen til at virke fjollet i sammenhæng med dig som medarbejder.

Så Fungerer Det?

Hvis din pendler til kontoret hver dag tager to timers tur/retur, øger du eksternt arbejde din produktive arbejdstid hver dag. Her er hvad man skal gøre for at gøre dette “nej” til et “ja”. Ting som dit produktivitetsniveau, IT-sikkerhed og hvordan du kommunikerer med folk på kontoret. Mange virksomheder med fjernarbejdspolitikker tilskynder stadig ikke medarbejderne til at drage fordel af en fleksibel arbejdsplan. Trade bitcoin (btc): din guide til handel med bitcoin. Fjernarbejde kræver, at du enten har ekstrem høj tillid til din chef, så han ved, at du arbejder, selvom han ikke tjekker ind med dig hvert par timer, eller et system, der er konfigureret, så du kan lade ham vide, hvad du er op til.