Tjen Penge Blogging

Før jeg begynder at starte min nye blog, hvordan skal jeg bruge den til faktisk at tjene en indkomst for min familie? Over tid lærer du, hvad der fungerer for dig, og hvad der ikke gør. Jeg er ingen ekspert, men det er noget, jeg kan lide. Vil du tjene nogle penge online? Tænk på dine About- eller Kontakt-sider - de ændres ikke ofte. Hvis du ved, hvordan man opretter et WordPress-websted, er du langt foran de fleste mennesker. Den første ting, du hurtigt vil forstå, når du starter en blog for første gang, er, at der er et TON af ting "du ved ikke, at du ikke kender". Efter min erfaring er de tre bedste måder at tjene penge på blogging på:

Hvis du er ny til idéen, har du muligvis et par spørgsmål om blogs, og hvordan de tjener penge. De har knækket koden for at køre vanvittige mængder trafik fra Pinterest meget hurtigt og tilbyder en masse handlingsfulde råd. Opret en ressursside på din blog med de bedste produkter og tjenester, du anbefaler, inklusive et tilknyttet link til hver plus et link til din dybdegående gennemgang, hvis relevant. Online handelsplatform, sparsomme, selvmotiverede investorer, der ved nøjagtigt, hvad de vil have, vil blive bedst tjent med online mæglervirksomheder, især dem, der tilbyder provision uden handel. Google kan ikke lide disse, fordi det kan skabe ødelæggelse på deres siderangeringsalgoritme, så brug det på din egen risiko. Aktiehandel: køb aktier online, hvis du tager penge ud af en Roth IRA, er de normalt skattefri. Et eksempel på dette i handling kan være: Her er et eksempel fra mit 101 Bedste Online Business Courses-indlæg: Hvis du leder efter en gratis, nem og trinvis vejledning til at følge, hvordan du starter en blog, er du kommet til det rigtige sted. Hvis du ikke er tilfreds med deres service, får du en fuld refusion inden for 30 dage.

Med platforme som Amazon Kindle er det blevet meget lettere at sælge e-bøger.

Ligesom sponsorerede indlæg, kan du også tjene penge ved at skrive betalte anmeldelser på dit websted. Glem ikke at gemme dine ændringer. Ja, gør dette først, inden du planlægger at tjene penge på din blog. Når du har købt dit tema, vil du være i stand til at ændre farverne og tilpasse det til dine præferencer. Alt dit indhold - og dine PRODUKTER - ville være på linje med at flytte dem langs denne transformation. Du tænker:

Hvis du vil tjene penge med annoncer, skal du koncentrere din indsats om episk indhold og markedsføring.

Hvorfor ønsker Jeg At Oprette En E-mail-liste?

Nye poster oprettes direkte fra din WordPress-administrator. Du kan skrive dine scripts i Google Docs og registrere dine vides på din telefon (men brug et stativ). Men hvis jeg skrev et utalligt antal blogindlæg om et af disse emner uden at tjene penge, ville jeg udbrænde 100% af tiden. ”Er det rimeligt for mig at lære at tjene penge på blogging? Til sidst skal du sige det højt, og fortæl det til folk. Som tilknyttet marketingmedarbejder reklamerer du for andres produkt eller service for dine læsere.

Et par sidste opmuntrende ord: Du ved muligvis allerede, hvad du vil tale om. Lige et øjeblik... Uanset om du vil tjene lidt ekstra penge her og der, eller du virkelig ønsker at forpligte dig til at gennemføre flere undersøgelser om dagen, giver alsidigheden i processen dig mulighed for at vælge, hvad der er bedst til din personlige situation. Din blog dækker muligvis emner om renovering af DIY.

Blogging kan være super indbringende, hvis du lægger nok tid og kræfter på det. Hvis du taler meget om produkter eller tjenester på din blog, kan indgåelse af et tilknyttet program øge din blogs overskud. Hvis du bemærker, har forretningsmodellen for de fleste topbloggere at gøre med at sælge deres egne produkter såsom en e-bog. Bitcoin prisoversigt (btc), som svar sagde Mt. Har du et unikt sæt færdigheder eller oplevelser, som du kan sælge til andre bloggere og medlemmer af offentligheden? Hvad er din blogs formål?

Har Du Brug For En Masse Penge For At Starte En Blog?

Jeg har brugt Bluehost til at starte tre virksomheder (inklusive dette websted). Ofte er det ikke meget effektivt at smide dine ideer ud i tomrummet på sociale medier. Fortæller dine læsere, hvad de skal gøre næste! Og de ved, at det at drive en blog er en investering, der kun giver dem større afkast, jo mere de holder på den. Et CMS er dybest set, hvor du designer din blog og skriver dit indhold. Begynd med at udfylde dine kontooplysninger som dit navn, din e-mail-adresse (det er meget vigtigt at bruge en opdateret e-mail-adresse, fordi det er her dine loginoplysninger og kontooplysninger sendes) og adresse. Disse platforme hjælper dig med ikke kun at være vært for kurset, men også let acceptere betalinger for dine kurser.

Hvad Er Webhosting?

Så ingen lange afsnit. Vis bevis for, at du er en del af deres samfund: Gæt det, hvorfor jeg endelig har udført så meget blogarbejde for nylig. Start, det var virkelig en opgradering af, hvordan mennesker kunne netværk; det bragte os fra disse små jæger / samle grupper, som virkelig ikke kunne komme forbi dette antal af 150 mennesker til byer og byer og landsbyer og imperier. Fastgør denne guide til, hvordan du starter en blog, hvis du nød det! Passionsprøven.

Markedsfør Din Blog På Sociale Medier

Hvis dit websted er placeret højere i resultaterne af søgemaskinerne, er det mere sandsynligt, at du får øget trafik til dit websted. Uforudsete omstændigheder vil opstå. Lær mere om aktiehandel, som standard vises en oversigtsskærmbillede altid, når der klikkes på denne knap for at opsummere ordren og bekræfte, at vi har nok midler på vores konto. Pin mig, pin mig, sige, at du vil pin mig!

Pinterest Marketing

Der er flere gode webhostingtjenester derude til din blog. I hierarkiet på nettet,. Det bedste ved e-bøger er, at de er lette at oprette, og du kan sælge dem i lang tid. I tilfældet med min blog ville cirka 99% af mine tidlige læsere komme, læse en enkelt artikel og derefter forlade for evigt. Selvhostede blogs bruger WordPress. Amazon er en velkendt e-handelsbutik med hundreder af tusinder af produkter. Hvis du blogger sjældnere, falder chancerne for, at du tjener ekstra penge, dramatisk. Her er et par fordele ved at bruge Google AdSense til at tjene penge på dit websted:

Men det kan også tage en masse tid, som du ellers kunne bruge til at skrive og promovere dine indlæg (og dermed komme hurtigere til din første blogindkomst).

Tilsvarende i konceptet som lancering af et onlinekursus til dit blogpublikum, er en anden god måde at tjene penge på dit publikum ved at sælge et fysisk produkt eller et softwareværktøj til folk i dit samfund - især hvis du starter en eCommerce-butik for at sælge produkter, der er relateret til hvad dine læsere har brug for. I denne artikel diskuterer jeg, hvorfor det er muligt for alle at tjene så meget hver måned og hvordan man kommer dertil. Hvad jeg elsker ved hans indhold er, hvor let at forstå det er, på trods af at jeg dækker over nogle utroligt komplekse emner.

Bare sørg for at tilmelde dig et hæderligt netværk og promovere et indholdsrelevant tilbud. Du har måske også hørt, at du er nødt til at vælge et bestemt emne for at lave en indkomstblogging. Er dette et produkt, som jeg tror, ​​du faktisk ville bruge? Hvis du lige er kommet i gang, skal du måske prøve det bare for at tjene dine første par øre og få det travlt med at tjene penge. Interviews får os ikke meget langvarig trafik.

Værktøj

Se min ultimative guide til gæsteblogging her. Hvis jeg fremhæver det faktum, at jeg laver en lav 6-cifret indkomstblogging, får jeg hurtigt deres opmærksomhed. Og de har ikke nok markedets efterspørgsel til at skalere trafik. I så fald er dette en anden god måde at bruge kraften i din blog til at tjene penge på. Det er klart, jo flere følgere du har, jo højere indtjeningspotentiale. Jeg er blevet citeret utallige gange i onlinepublikationer, herunder Forbes og U. Steder som Flippa er fulde af sådanne købere.

Nyd dig selv. → Find tilknyttede produkter, du vil promovere, og gå med i netværk for at få adgang til disse programmer. For eksempel kræver det samme tid og kræfter som at starte din egen restaurant, softwarevirksomhed eller regnskabsservice. Når du udarbejder din indtægtsplan, skal du huske nogle udgifter. Min første freelance-klient betalte mig kr250 for hver artikel, jeg skrev til deres blog. Opbevar det et sted sikkert. Responsivitet henviser til temaer, der sikrer, at din blog ser lige så godt ud på en bærbar computer, som den gør på nogens smartphone. Denne blog, du læser, får over 2.436.112 unikke besøgende om året og genererer godt en million dollars om året i indtægter.

Pris pr. Klik (også kaldet betale pr. Klik) annoncer er normalt bannere, som du placerer i dit indhold eller sidefelt. Bestem, hvad du vil tilbyde en coaching eller konsulenttjeneste til. Hvis du synes, det er værd at dele, vil jeg virkelig sætte pris på det. Det næste trin er at markedsføre dette indhold. Fiverr og UpWork er sandsynligvis de bedste eksempler på websteder på online jobmarked.

 • Hvis dit mål er at tjene penge på din blog, skal du have en selvhostet blog.
 • Når du har pareret din liste over blogs baseret på kriterierne ovenfor er det tid til at finde den rigtige person til at kontakte.
 • MOBILSVAR.
 • Det er den eneste vej at gå.

Start af en blog - Min rejse

På bagsiden kan en med 100 følgere muligvis fremstille halvtreds cent fra annoncer om en måned. At vælge et felt baseret på, hvad andre laver, eller hvad du tror vil bringe de store bukke, får du ingen steder hurtigt. Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn, Reddit, Instagram, Snapchat er de største netværk i dag. Du kan fremhæve produkter eller tjenester, du bruger og elsker uden at skulle udføre arbejdet med at oprette eller vedligeholde dette produkt selv. Så begynder de at vingle lidt.

95 pr. Måned (kun via mit link i en begrænset periode!) Hvorfor starte en blog, der tjener penge? Leder du efter et Google AdSense-alternativ? Pokker, du kan endda skære et hul i væggen og stikke i et nyt vindue, hvis du vil. Og for at opbygge autoritet skal du gå uden for din komfortzone og udnytte dine forbindelser, erhvervserfaring og alt hvad du har til rådighed som aldrig før. Med en ordentlig plan kan du også være en af ​​dem. (I dette tilfælde betyder det at inkludere links til produkter eller tjenester, som du 1) personligt har kørt og/eller kan attestere, og 2) mener, at det virkelig ville være til fordel for læseren.

Tiltrækker Trafik

Lav en liste over disse. Mange af dem laver nu mere end seks tal om året på blogging. Tænk på det på denne måde.

Plugins giver dig mulighed for at tilføje alle mulige funktioner, f.eks. E-mail-optagelse, negle din blog SEO (Search Engine Optimization), observere din webstedsanalyse, optimere dine billeder, øge din side belastningshastighed og mere.

Når det er sagt, vil de første kr1.000, du laver blogging, sandsynligvis være de sværeste penge, du nogensinde har tjent i dit liv. ”Og lad os begynde at rulle. Du kan se et eksempel på, hvor jeg sammenlignede to budgetteringssoftwareprodukter her. Send dit spørgsmål i vores Facebook-gruppe, så får du mange nyttige feedback.

InkomstDiary-planen for at tjene penge online

Jeg nyder grundigt at lære mere om personlig økonomi og dele denne viden med andre, så de kan forbedre deres liv. Hvad er bitcoin, og hvordan fungerer det i 2020?, brugere kan ikke sælge bitcoin eller deponere penge på deres bankkonto, når deres tegnebog er forbundet til et betalingskort. Der er to meget vigtige grunde til at knytte dine indlæg sammen: Nummer to - mine læsere og showlyttere stoler på mig. Bedste anmeldelser af binære optioner, 546Crypto-Games. Fællesnævneren i alle disse metoder er kvalitetstrafik.

I mit tilfælde arbejdede jeg næsten 14 timer hver dag i 4 år for at nå dette stadium, hvor jeg tjener mere end kr40K/måned på blogging.

Når du køber hosting ved hjælp af mit Bluehost-tilknyttede link, kompenserer de mig, hvilket hjælper med at gøre denne ultimative guide gratis for dig. Den vigtigste ting på dette tidspunkt er at finde din niche. På dagens tid kan du nemt starte en blog på mindre end 10 minutter. Følg med på Twitter! Når nogen klikker gennem dette link og foretager et køb (eller gennemfører en ønsket handling sat af virksomheden), tjener du en provision.

 • Når du har bestemt den rigtige måde at hjælpe en håndfuld af dine læsere med at løse et ægte problem, de støder på, skal du tone dem (hver for sig på en meget personlig måde enten via e-mail eller ideelt over telefonen) ved at forudbestille dit kursus og få direkte coaching fra dig i mellemtiden, mens du arbejder på at opbygge det egentlige kursusmateriale.
 • Kom med et tilbud om at få folk til at abonnere.
 • Vælg et emne, der resonerer med de mennesker, du vil nå ud til.
 • Det er spild af din tid, og du får ikke succes.
 • Private annoncer er især populære i videoer eller podcasts, hvor værter kan høres verbalt, der reklamerer for et produkt eller en tjeneste, før de begynder deres show.
 • I 2020 kørte jeg websteder som mit fuldtidsjob.
 • Alle forretningsmæssigt, professionelt udseende og kedeligt udseende.

Sådan Starter Du En Blog (og Tjen Penge) I 5 Nemme Trin

Nøglen til en succesrig og rentabel blog er at tilpasse sig ændringer så hurtigt som muligt og give dine læsere, hvad de vil have. Enten har du allerede et domæne, som du nemt kan overføre til deres tjeneste, eller så køber du et nyt domænenavn. Lad mig nedbryde dem for dig. Hver platform har forskellige, forkodede skabeloner, der dikterer slutningen af ​​din blog. 23 genius måder at tjene penge online nu (den episke liste). Du kan nå og se, om de har et tilknyttet program oprettet. 75 om måneden, som kan variere afhængigt af den vært, du er vært for din blog på. Selvom dette kan virke skræmmende i starten, er det faktisk en velsignelse. Jo flere links du har fra andre velrenommerede websteder til dit websted, jo højere vises du i søgeresultaterne.

I ethvert kreativt digitalt felt - uanset om det er design, webudvikling, fotografering, copywriting eller videoredigering - er der begyndere og eksperter. En af de sejeste ting ved Tailwind er, hvordan det kan fortælle dig, hvilke gruppebord du er på, der klarer sig bedst for dig. Jeg er ingen ekspert på Pinterest, og jeg vil heller ikke være det. Og det vil du sandsynligvis. Sandheden er, at det tager år at opbygge et solidt blogpublikum. Som i starter de en blog uden nogen idé om, hvordan de vil tjene penge på den, og håber, at de til sidst finder ud af det, eller alt falder på plads eller noget. Kontrast dette med en blog om Justin Bieber. Her er nogle muligheder for annonceplacering for at begynde at tjene penge!

Årsagen til at jeg oprettede denne blog var, at jeg nyder at være udendørs, vandre og mountainbike osv. Og ja, der er en million andre blogs derude, der allerede dækker hvad Ben og jeg skriver om. Det er lettere at få betalt skrivning for andre mennesker, fordi de allerede har et indflydelsesniveau med deres læsere, men det gør du ikke. Her er to værktøjer, jeg har brugt og anbefaler. Jeg tror, ​​at mange mennesker, der er på gratis platforme, opgiver blogging efter et stykke tid, fordi de ikke ser meget vækst. Betydning af annoncen ændres afhængigt af, hvem der ser bloggen, indholdet på bloggen og eller det indhold, som seeren for nylig har besøgt.

Gæstepost

Bloggere fejler, fordi de ikke kan skifte fra blogger til virksomhedsejer. Det er vigtigt af nogle få grunde. Hosted blogging er en fantastisk løsning for folk, der leder efter en gratis eller billig blogging-løsning og ikke ønsker at besværet med mange af de tekniske detaljer ved blogging.

Sørg dog for, at du bruger den rigtige platform. Du kan ikke have dit første og eneste mål “tjene 1.000 dollars om måneden. Hvis du vælger at skrive om Himalaya kurvvævning til mænd, har du sandsynligvis ikke mange læsere, og du har svært ved at tjene nogen indkomst. Når du har registreret dit domæne, skal du være vært der et eller andet sted. Selvom mætning på markedet er vanskelig på nogen måde, som du skiver den, begynder det med et mindre publikum ikke at hjælpe dig. Enhver, der er seriøs med at opbygge en blog og tjene penge, er nødt til at udnytte Googles webmasterværktøjer for at se, hvilke søgeord de rangerer efter, og eventuelle meddelelser, der kan påvirke deres evne til at rangere. Du skal bruge tid og kræfter på at høste belønningen. De første trin er at sammenstille indhold og skabe et unikt publikum, der er klar til at lytte og interagere med dig.

Så hvordan gør du det? Efterlader du kommentarer til blogs? Alt, hvad der er relevant og fungerer med indlæggets tema, er godt nok, da du bare begynder at blogge. Tjener folk virkelig penge på blogging? Brug bare din fantasi, folk leder altid efter noget.

- specifikke ord, der giver yderligere forklaring af, hvad indlægget handler om.

Vores Firma

Du indstiller din egen pris, og du kan sælge via Paypal. Du kan endda kombinere tilbud om podcast-annonceplacering med sponsorerede blogindlæg på dit websted for at gøre aftalen sødere. Vælg en strategi for at tjene penge Hvis du prøver at vælge hver strategi, er det som at prøve at sigte mod fem forskellige mål på samme tid. Dette er dog de bedste værktøjer, som jeg bruger og anbefaler grundigt, når jeg starter og tjene penge på en blog. Hvilken af ​​disse beviste måder er den rigtige for mig? Bør du fokusere på at optimere dine søgeord? Når din trafik og dit brand vokser, finder du, at annoncører er villige til at betale for at få eksponering for dit publikum.

Du skal bare holde fast ved det for at komme til det punkt.