Bedste Bitcoin-minedrift hardware i 2020: Forbered dig på superkraftige ASIC-minearbejdere

Strømforsyningen til denne enhed er ikke inkluderet. Bitcoin's beskidte miljøhemmelighed kan være dyrere end vi nogensinde havde forventet. På egen hånd eller som en del af en Bitcoin-minedriftpulje eller med Bitcoin-cloud-mining-kontrakter, og sørg for at undgå Bitcoin-cloud-mining-svindel. Til den nuværende bitcoin-pris på omkring kr4.000 er det kr50.000 til rådighed hvert 10. minut, eller kr7. Den første batch forventes afsendt i juli 2020. S9 SE sælger for kr350 pr. Minerig, og for at forhindre hamstring har virksomheden begrænset ordren til 10 minearbejdere pr. Ordre. Fremtiden for dyb læring? 38 hhv.

 • Forskellen i strømforbrug synes lille.
 • Kunder skal købe mindst 10 GH/s.
 • Ombordtemperatur skal holdes under 80 ^ C/175 ^ F.
 • Som nævnt tidligere i denne artikel kan du også modtage en belønning for brugen af ​​din miner.
 • Dette resulterer i en 5.130 watt solpanel eller 19 270 watt solpaneler (24 volt).

Disse er som følger: Lavpris S9 SE kommer på et tidspunkt, hvor mineindtægterne har været så gode, at ældre og lav-hashrate-enheder drager fordel. Alle minearbejdere er i øjeblikket udsolgt.

Det er også muligt at bruge en hvilken som helst ATX PSU med tilstrækkelig Wattage til at køre S7. Da fristen sneg sig op, ventede verden tålmodig på den meget forventede løsladelse. Sæt strømforsyningen i stikkontakten. På trods af profitpotentialet ved minedrift af Bitcoin, kan din Bitcoin-mining-hardware på forhånd og energiomkostninger faktisk skade på din bankkonto. Minedrift giver mening, hvis du planlægger at gøre det for sjov, at lære eller at understøtte sikkerheden i Bitcoin og ikke er ligeglad med, om du tjener. De højere strømomkostninger kan let overgå effekten af ​​Bitcoins, som din maskine kan generere. På det tidspunkt var det en af ​​de hurtigste og mest effektive ASIC-minearbejdere, der konkurrerede med Spondoolies-Tech SP20.

Hvis du ønsker at få bitcoins baseret på en fast mængde minedrift, men du ikke selv ønsker at køre den egentlige hardware, kan du købe en minedriftskontrakt. De minearbejdere, der forkæler sig med ASIC-minedrift, er mere udviklede og sofistikerede, når de sammenlignes med de traditionelle minearbejdere, der bruger CPU, GPU og andre komponenter. Opdateret 1-29-2020: Det hjælper også med at holde minearbejderen til enhver tid i gang. I modsætning til alle de tidligere generationer hardware, der gik forud for ASIC, kan ASIC være "slutningen af ​​linjen", når det kommer til forstyrrende mineteknologi. Green gold of norway (troms), 1 publikation, Motorcykelnyheder. Installation til 24 ASIC'er kombineret med nye APW 7 strømforsyningsenheder giver en 40% stigning i ydelsen og lønner sig om cirka 7 måneder til elektricitetshastigheder på 0. Metalklæbning eller skrammel forventes, når du flytter AntMiner S9. Dette koster derfor din miner meget kraft.

 • Hvis jeg prøvede dette, ville jeg starte med en 90-watt inline blæser.
 • Men med de stigende priser og større vedtagelse af decentrale valutaer er mange investorer strømmet mod ASIC-hardware.
 • Som nævnt trækker LN-versionen (“Lite”) kun 700W.
 • Hvordan kan det opnås?
 • Dette giver en smart måde at udstede valutaen og skaber også et incitament for flere mennesker til at mine.
 • Selv efter at have overlevet bitcoin-nedbruddet i 2020, siger han, at han stadig føler sig besat af kriser og forretningsudfordringer.

Bitcoin-prisen

Under minedrift kører din Bitcoin-mining-hardware en kryptografisk hashingfunktion (to runder med SHA256) på det, der kaldes en blokhoved. Hvad er Bitcoin-minedrift? Et kølesystem (selvom nogle gruvearbejdere, såsom Bitmains nye vandkølede Antminer S9 Hydro, allerede har indbyggede køleopløsninger). 9 procent i 2020 og var kun 3. Se Frygtindgydende Creeps The News Spy Hack Ringekameraer Og Spion På Familier, det glæder mig dog at se, at folk ikke falder så let for disse svindel længere. Der er et par andre virksomheder, der producerer ASIC'er, såsom Baikal, Avalon og Bitfury. Specialbyggede Bitcoin-containere er mini-datacentre, der er forudbygget med den nødvendige infrastruktur (stativer, køling og elektrisk ledning) og transporteres til forudbestemte placeringer, der tilbyder naturlig køling og omkostningseffektiv elektricitet.

S7 antog markedsdominans med god grund: At være opført i dette afsnit er IKKE en påtegning af disse tjenester og skal kun tjene som en sammenligning med Bitcoin sky mining. Det har en hashhastighed på ca. 504 MH/s og bruger cirka 800 watt og sportsgrene en effektivitet på 1. Desuden forbruger 16T 0. 5Th/s, forbruger 1450 watt i timen.

I kernen af ​​den tekniske debat: Hvis du ikke er imponeret, skylder vi ikke dig! USA og Canada 4 til 6.

Nederste linje - er Antminer s9 det værd?

Dette tal kan udtrykkes som 0. Bitmain er blandt underskriverne af den såkaldte "New York-aftale", der kræver en fordobling af blokstørrelsen under Segwit2x-forslaget. Strømforbrug på 12. Det behøver ikke engang at være guldrygget, ”siger han. BlokForge er en U. Der schnellste og bedste Miner-Lieferant Europas! Ny plads og strøm vil være tilgængelig i maj/juni.

Det er strømeffektivitet på 0. Dette skyldes, at ASIC-chips er det næste trin i teknologien, og de er mere energieffektive og bruger mindre energi end GPU'erne. Bitcoin er blevet meget konkurrencedygtig, og derfor er der brug for en masse computerkraft for at tjene lidt. Antminer L3 kr128/måned på 12 måneders sigt og kr121/måned på 24 måneders sigt.

En god og mest af alt pålidelig internetforbindelse. Jeg spørger Zhan, om han husker, at Harari hævder, at penge er blandt de mest magtfulde historier, mennesker har fortalt hinanden i århundreder. Gebyret er et incitament for minearbejderen til at medtage transaktionen i deres blok. Angriberen skal kunne få adgang til netværket for at åbne en skal på Antminers. Bedste apps til daghandlere, it's Viewpoint-artikler er i topklasse, og Fidelity er den eneste mægler, der tilbyder 12 tredjeparts forskningsrapporter for individuelle aktier. Hvordan man starter handel med binære optioner? | x binære indstillinger. Den trækker også kun 1.300 watt strøm, hvilket er betydeligt mindre end nogle af de konkurrerende ASIC-minearbejdere derude, hvilket gør det meget mere effektivt end dem også. Dette problem kan forenkles til forklaringsformål:

TREZOR vs. LEDGER - Hands On Hardware Wallets Review

Forsøg ikke at købe en minearbejder baseret på kun pris eller kun hash-sats. Immediate edge bot review, han byggede appen som en måde at gøre handel let for eksperter og begyndere. Virksomheden vurderer, at den gennemsnitlige tilbagebetalingsperiode for de fleste minedriftudstyr i 2. kvartal er faldet til 60 til 150 dage, hvilket er et markant fald i forhold til det foregående interval på 120 til 280 dage. Når det kommer til de mest stabile Bitcoin miner1s, er der ikke noget navn, der er så anerkendt som navnet på Canaan Creative. En APW3 ++ strømforsyning er inkluderet i en 15ft C13 til Nema 5-15P netledning (14AWG). Effektiviteten af ​​S7 afhænger af effektiviteten af ​​den anvendte strømforsyning og den omgivende temperatur. Find den bedste aktiehandelskonto i malaysia, derfor udnævner Fidelity vores bedste online mægler til pensionering. I slutningen af ​​maj/begyndelsen af ​​juni forventer vi at have 3 MW i staten Idaho. Selv om DragonMint, der starter med en pris på kr2720, ikke er overkommelig for alle, men det er stadig en af ​​de mest effektive minedriftens hardware i branchen.

Sørg for at køre dine egne beregninger ved hjælp af din lokale strømfrekvens, den foretrukne minepool og den pris, som du har til hensigt at købe din S5. For at forbedre din effektivitet er der også virksomheder, der lader dig bestille hardware til deres lager og køre minearbejdere til dig. ”Det var meget hårdt,” siger Zhan. F.eks. Skal EVGA SuperNOVA 1300 Watt GPU PSU også arbejde med denne miner. Hvis du ønsker at tilslutte dig branchen og tjene penge, bliver du enten nødt til at opbygge en hardware, der er i stand til at gøre dig fortjeneste eller købe en af ​​de forbygede rigge, der er tilgængelige på markedet. Med en forventet indtjening på omkring 0. Men da det stadig teknisk er en USB-miner, har vi inkluderet det på denne liste.

ASICminer 8 Nano Pro

I stedet for papegøje om død af kryptogrube, U. 098 W/GH 7% 4. Deres test viste, at miner blev 16 TH/s, nøjagtigt som lovet. Man ønsker måske at købe brugt ASIC-minedrifthardware på eBay, fordi du kan få bedre priser. Vi har bestemt de mest kraftfulde ASIC'er, der stadig vil være i stand til at generere overskud midt i den forlængende kryptovinter. For minearbejdere, der IKKE ejer gear, tilbyder vi køb/vært-muligheder, som eliminerer besværet og omkostningerne ved forsendelse og giver kunden mulighed for at komme hurtigere op og køre for at opnå et ROI. Hver investering og al handel indebærer risiko, så du skal altid udføre din egen forskning, inden du træffer beslutninger.

Teknisk Baggrund

Desværre er Bitcoin ikke længere så decentral, som den engang var beregnet til at være. Nyheder om personlig økonomi, investeringsrådgivning, forretningsprognoser-kiplinger, elsker lodne venner? Forbruger kun 0. Ved hjælp af antallet af energiforbrug og hashhastighed kan du bestemme, hvor mange hash der kan udvindes fra hver watt elektricitet, der strømmer gennem din minedrifthardware.

Antminer S9 fotos

I øjeblikket er hashhastigheden for bitcoin-netværket omkring 48.000 PH/s, ifølge data fra Blockchain. En forhåndsvisning af, hvad 2020 har at byde på for krypto-verdenen, de siger, at deres mål er at give de 4 millioner franske forbrugere mulighed for at tilbringe deres bitcoin i detailforretninger. Produktion af et bevis på arbejde kan være en tilfældig proces med lav sandsynlighed, så der kræves en hel del prøve og fejl i gennemsnit, før der genereres et gyldigt bevis på arbejde. De tager forbehold nu på følgende S9 alt i priser - kr125 (3 måneder i forvejen), kr120 (6 måneder i forvejen) og kr115 (12 måneder i forvejen).

Efterhånden som flere minearbejdere tilslutter sig, stiger frekvensen for oprettelse af blok.

Hvis du ejer en PSU fra en gammel Bitcoin miner kan du muligvis også bruge det. Kontakt os direkte for et tilpasset tilbud, og vi vil gøre vores bedste for at få dig de mest omkostningseffektive tilbud, der er tilgængelige i disse svære tider for at gøre en ROI. Bei den Experten von Miners. For at hjælpe med at personalisere indhold, skræddersy og måle annoncer og give en sikrere oplevelse, bruger vi cookies. I et forsøg på at skabe tillid hos deres potentielle købere frigav Halong Mining videoer af deres ASIC'er, der kører, som de blev annonceret.