Bedste Undersøgelsessteder

Indløs dine point for en række gavekort lige fra Walmart til Amazon. 5 millioner medlemmer af PrizeRebel. Find ud af mere i vores detaljerede CashCrate-gennemgang. En undersøgelse tager typisk cirka 15 minutter at gennemføre og betaler 100 point. Det er en gentagen, kedelig proces efter min mening, og punkterne tager tid at tilføje, før du kan indløse dem til noget. Nu skal du bare gå til InboxDollars først og begynde at tjene penge.

Det varierer afhængigt af hvor mange point du tjener. I modsætning til de andre undersøgelsessider på denne liste er CashKarma udelukkende tilgængelig på din mobile enhed og tilbyder kun Amazon-gavekort og PayPal-udbetalinger. Få betalt af virksomheder, der leder efter din mening for at hjælpe med at forme fremtidige produkter og tjenester! 25 og kr5 pr. Undersøgelse.

  • Kom i gang med MySoapBox nu!
  • Du tjener en bonus på kr5, når du gennemfører dine første fem undersøgelser.
  • Jo mere detaljeret en undersøgelse er, jo mere får du naturligvis betalt.

De beder om penge, så du kan tilmelde dig. Dette er et nyligt fænomen, som jeg har opdaget i 2020, og folk bygger faktisk op følgere på platforme som Twitter og Instagram og tjener derefter penge gennem det publikum. Deres prale er, at du takket være sine web-, iPhone- og Android-platforme kan gennemføre undersøgelser derhjemme, på kontoret, på stranden eller på en gåtur. Bedste undersøgelsessteder 2020 (top 3 for at tjene penge). Du kan vælge at bruge din e-mail-adresse eller tilmelde dig via din sociale mediekonto. Dette er de mennesker, der udskriver de populære “Nielson Ratings” til tv-programmering.

Swagbucks

Kun du kan beslutte, om online-undersøgelser er en god mulighed for dig! De var aldrig store gevinster, men de var sjove. Vi introducerer oscar's grind blackjack betting system, du starter med at placere en enkelt enhed og kun en enkelt enhed (dette er vigtigt) på et hvilket som helst jævnt pengeindsats. Med så mange skitserede steder derude, er tillid vores vigtigste prioritet. Denne er langt fra min mands favorit, og de hjælper dig med at begynde at tjene penge hurtigt.

En af de store ting ved Survey Savvy er, at de virkelig tilbyder en lang række undersøgelser at vælge imellem, så du ikke blot taler om de forbrugsvarer, du køber dagligt. Hvad er en undersøgelsesvirksomhed? Der er også et årligt loyalitetsprogram, der giver dig muligheden for at tjene ekstra point for at være et aktivt medlem af platformen. For at tjene gavekortbelønninger kan du tage undersøgelser og spille spil. Handelsplatform, hvordan ændrer jeg sproget i Mac OS MT4-appen? Lige før vi går ind i det, og bare i tilfælde af at du aldrig har hørt om hele denne online-undersøgelse-trængsel, er onlineundersøgelser dybest set, at du tilmelder dig et websted, hvor virksomheder går til for at få brugerfeedback fra. PopulusLive tilbyder en anstændig udbetaling, men det kan tage nogen tid at nå tærsklen, og undersøgelser løber hurtigt ud, når de har nok respondenter. Eller du kan også se videoer til kontanter. Som flere af de bedste undersøgelsessteder giver E-Poll Surveys dig mulighed for at få betalt for at tage undersøgelser.

Uden yderligere, her er vores liste over de bedste undersøgelsessider i 2020.

Relaterede Indlæg

I modsætning til de andre betalte undersøgelsessider på denne liste, vil Wonder faktisk leje dig til at udføre uafhængig forskning om en lang række emner. Bedst kendt for korte, hurtige undersøgelser om hvert emne. Det betyder, at du hurtigt kan tjene de point, der derefter kan udveksles til foldbare kontanter. Alt hvad du behøver er internet og en slags enhed såsom en bærbar computer, computer eller tablet.

VIP Voice udfører over 12 millioner undersøgelser hvert år og er et af de førende virksomheder inden for online-undersøgelser. Tjen kontanter, Amazon-gavekoder eller gratis produkter til hver online undersøgelse, du gennemfører. Dette er bestemt ingen svindel, og ved at tilbyde daglige udfordringer, med ekstra point som belønninger, opfordrer de dig virkelig til at åbne dine point. Når du har afsluttet din undersøgelse, modtager du markedspoint. Og nogle er meget bedre end andre. Med over seks millioner medlemmer er dette websted et af de bedste websteder til online-undersøgelser.

Nogle undersøgelsesfirmaer betaler deres medlemmer via gavekort, og andre har mulighed for at få kontanter. 75 til en kr10 udbetaling. Kort sagt, den oplevelse, du har, og de penge, du tjener, vil variere afhængigt af, hvem du er, og hvilke egenskaber undersøgelseskabere leder efter. De uddeler 7.000 gratis gavekort hver eneste dag. Dette er et andet godt undersøgelsessite, der giver dig en chance for at fortælle lidt om dig selv og matcher dig med de bedste undersøgelsesmuligheder. Én ting får Survey Club til at skille sig ud fra de andre bedste undersøgelsessider, der betaler kontant, er at den fungerer som en midterste mand for andre betalte undersøgelsessider. Blackjack-spil, det er dog vigtigt at have et stoppunkt. Lejlighedsvis at kvalificere sig til en undersøgelse på kr35 per time her, og der er omtrent så god, som den vil få. Jeg skrev hundreder af dem på college, og jeg skriver for at leve, så jeg regnede med, at jeg ville være en kandidat uden hjerne.

Svaret er, at det afhænger af undersøgelsen og det firma, der udfører dem.

Spekulerer Du På, Om Teknik Er Det Rigtige For Dig?

Desuden betaler MyPoints dig for at shoppe online! Alle fra 13 år. 25 virksomheder, der vil gøre dig til en millionær om 5 år. Ligesom de andre er registrering og registrering via E-Poll hurtig og gratis. Se de ofte stillede sektioner af paneler, inden du tilmelder dig for at lære mere om alle de fordele, de tilbyder ud over betaling, så du kan sikre dig, at de er gode muligheder for dig.

Undersøgelseswebsteder varierer med hensyn til incitamenter og pålidelighed. At stirre på en computerskærm i den mængde tid kan føre til ting som hovedpine og træthed. Som panelmedlem i OneOpinion har du muligheden for at udføre betalt markedsundersøgelse og teste nye produkter derhjemme, før de frigives til offentligheden. Hvor nemt var disse penge, egentlig? Og selvom udbetalingerne ikke er enorme, kan endda et par dollars om måneden tilføjes på en sparekonto og hjælpe dig med at begynde at opbygge et mere solidt økonomisk fundament. Men hvor let er det egentlig at tjene penge på denne måde? Mulighed for at donere til Animal Humane Society, Røde Kors eller andre velgørenhedsorganisationer. Mike baird bitcoin profit anmeldelse, det er også en god ide at trække din fortjeneste tilbage, så systemet ikke handler med alt i din kontosaldo, trækker tilbage og begynder at spare. Survey Junkie Survey Junkie tilbyder et godt designet, effektivt websted.

Hvordan Får Jeg Betalt For At Foretage Undersøgelser?

Jeg var nødt til at besvare ni spørgsmål om identitetsbekræftelse. De fleste undersøgelsespaneler hævder ikke at give dig en fuldtidsindkomst. Besvar spørgsmålene ærligt - Dette skal ske uden at blive sagt, men føler ikke, at du er nødt til at give et bestemt svar bare for at få flere undersøgelsesmuligheder eller tjene flere penge. Belønningspartnere inkluderer Amazon. Vi har prøvet og testet disse 10 bedste undersøgelser, der betaler kontant.

Sådan bruges multitasking og tekstredigeringsbevægelser på iPadOS

Tidligere kaldet Digital Voice, fungerer Nielson Computer og Mobile Panel lidt anderledes end nogle af de andre. Du skal blot tilmelde dig en gratis konto, udfylde en profil, og du kan begynde at tage en undersøgelse, der matcher med det samme. De skal også være en fleksibel måde at tjene nogle ekstra penge på, så sørg for at værdsætte din egen tid og ikke få undersøgelser til at tage det hele op. Fremtidige checkbetalinger behandles lidt hurtigere. Fra maj 2020 har de udbetalt kr191.

Du kan også bruge undersøgelser til at tjene belønninger fra forskellige detailhandlere. Handelskurser online, derudover fokuserer Bear Bull Traders-programmet på at arbejde direkte med forhandlere for at analysere individuelle handler i et åbent format for at understøtte og besvare spørgsmål fra samfundet. Er det nogensinde en god idé at tage online-undersøgelser for penge? Kom i gang ved at tage undersøgelser, læse e-mails, spille spil, shoppe online og mere!

MySurvey

Kan du virkelig tjene penge med online-undersøgelser? Noget at huske på. Gå her og tilmeld dig for at se, om du kvalificerer dig.

  • I disse tilfælde betaler virksomheder dig for at tilmelde dig deres websted eller for at prøve den service, de tilbyder, såsom en finansiel kreditcheck.
  • De godtgør dig for hver undersøgelse, der er foretaget ved at tilbyde noget, der hedder Swagbucks eller SB kort, som kan indløses til gavekort til en lang række internetforhandlere som Amazon.
  • Hvis dine hobbyer, interesser og demografi ikke er nødvendige for undersøgelser, er der intet, du kan gøre for at ændre det bortset fra at ligge i din profil, som er et stort nej.
  • Tilmeld dig nedenfor og vent på, at de sender dig nogle undersøgelser!

Spare5-gennemgang: Tjen kontant, der udfører små opgaver online (kr12 +/time)

Vi har godkendt hvert websted ved hjælp af følgende kriterier: • Udbetal via PayPal, når du når 10 -grænsen! Hold øje med, hvor meget tid du investerer, da du sandsynligvis aldrig tjener mere, end du ville gjort med et fuldtidsjob. Nogle brugere har klaget online over, at der kan være fejl med betalingssystemet, så sørg for at holde øje med dette og hæv det, hvis du har et problem. Tilmeld blot gratis, tilslut din Amazon-konto og få en bonus på kr3 hver gang du synkroniserer din konto.

CashCrate

Få betalt for at tage online-undersøgelser med Vindale Research. Dette selskab er kendt som en politisk valgmandsorganisation, hvilket betyder, at du har chancen for at påvirke den offentlige politik. Dette sted tilbyder undersøgelser for penge, udbetaling af kontanter snarere end point og muliggør øjeblikkelig belønning. Bitcoin investment hub, bitcoin køres ikke af et enkelt firma eller en person - det drives af et decentraliseret netværk af computere over hele verden (ejes af almindelige mennesker), der verificerer alle transaktioner. Vindale er et af de ældste, mest kendte og mest bedømte undersøgelsesfirmaer i verden (med en "A" -bedømmelse fra BBB og en god Trustpilot-score på 8. )Det tog bogstaveligt talt mindre end 5 minutter at gøre dette. Så dit første skridt i at tjene penge til din mening er at tilmelde dig disse markedsundersøgelsesfirmaer - a.

Swagbucks En lang række måder at opnå belønning på. De bedste automatiserede kryptohandelsbots på markedet, vi anbefaler ikke denne platform, da den ser ud til at være et typisk Ponzi-skema. 🧇 Bitcoin loophole là Bitcoin Code auto trading gì, et stort projekt kaldet “Cryptrack by Herschee” bruges til at spore en cryptocurrency-portefølje med offentligt tilgængelig kode, trække fra møntmarkedet for at bestemme timers / daglige / ugentlige gevinster og tab. Du kan vælge mellem hundredvis af indstillinger i deres katalog, herunder at få kontanter via PayPal. Undersøgelser online er en af ​​de nemmeste måder at tjene lidt ekstra indkomst med meget lidt indsats. Medlemmer tjener point for hver undersøgelse, der er fuldført. For at tjene point skal du gøre disse aktiviteter: Marketingfirmaet samarbejder med et legitimt undersøgelsessite for at huse denne nye undersøgelse, de har udviklet. Kun fire ud af de seks betalte undersøgelsessider, der lavede vores liste over de bedste samlede websteder, betaler kontant.

Du kan deltage i mystery shopping-opgaver, fokusgrupper og telefoninterviews.

Foretag kr4000 Per Måned Med Undersøgelser!

De har undersøgelser om aktuelle spørgsmål og om politik generelt, men bekymre dig ikke, at du ikke behøver at være et politisk dyr for at være i stand til at gennemføre undersøgelsen - du skal bare have en mening. Tilmelding til Survey Junkie er super let. Med over 3 millioner medlemmer er det også et af de mest populære. Se vores omfattende Swagbucks-gennemgang. Tilmeld dig Opinion Outpost »Panel Opinion Lav udbetalingsgrænse.

Det tager kun et par minutter, og du modtager en fin tilmeldingsbonus på kr2, når du gør det.

Anbefalede

Virksomheden kører også heldige træk gennem året, hvor du kan vinde mellem kr500 og kr5.000, og du er indgået i dem som en belønning, hver gang du udfylder en undersøgelse. Jeg har medtaget en liste nedenfor over virksomheder, der skal tjekkes, men der er hundredvis af legitime virksomheder derude. Den aktuelle tendens ser ud til at bevæge sig mod kontant/PayPal-kompensation ud over gavekortmuligheder. Du skal tilmelde dig med en håndfuld paneler og overvåge de tilbud, de sender dig.

Darwins Data

PrizeRebel tilbyder undersøgelser til beboere i USA, Storbritannien, Canada og Australien. Når du har tilmeldt dig, skal du gennemse kategorierne for at finde en undersøgelse, du kan lide, og gennemføre den. Webstedet ser virkelig professionel, ung og frisk ud, hvilket appellerer til deres målgruppe. Mange virksomheder vil sende tilbud om at prøve kæledyrsprodukter, og hvis du ikke ejer nogen kæledyr, giver det ikke meget mening at tilbringe din tid med dette firma. Hvad er Bitcoin? Vejledning Bitcoin Code testen til det mest populære Cryptocurrency, webstedet rækker af fidus fra ordet go. De opretter undersøgelser for tredjepartsvirksomheder, så de kan lære mere om, hvordan forbrugere vil reagere på reklamer og produkter, der endnu ikke er blevet offentliggjort. For at øge dine chancer for at tjene penge anbefaler jeg, at du tilmelder dig så mange online undersøgelsesfirmaer som du kan. Kun de gode ting. Hvis dette sker, kan du henvise en ven til kr4 og derefter trække din indtjening tilbage.

Du kan tjene yderligere Swagbucks for at have Google-udvidelsen Swagbucks installeret, se film, shoppe gennem Amazon og bruge kuponer. 25 cent til kr5 for de fleste online-undersøgelser. Tjen penge online i pakistan med det bedste tilknyttede program. Hvordan man tjener penge online uden at betale noget - kr50k / måned. Hvis du ønsker nogen stabil indkomst fra dine undersøgelser, skal du ansøge om flere forskellige virksomheder. Med en MyPoints-konto kan du optjene gratis gavekort, når du handler online hos 1900+ topforhandlere som Walmart, eBay og Amazon. Ønsker du at få nogle gratis prøver og tjene nogle belønninger? Når du udfylder onlineundersøgelser, er dit hovedmål at blive kompenseret for din tid, og med de rigtige tip kan du maksimere det modtagne beløb, der modtages for hvert minut, du bruger på at udfylde onlineundersøgelser. Først troede jeg, som de fleste andre, at dette var en fidus.

De fleste af undersøgelserne beder om dit køn, alder, postnummer, erhverv og husholdningsindkomst. Selvom point har en kontante værdi, kan det være lidt vanskeligere at bestemme, hvor meget du rent faktisk tjener, fordi du først er nødt til at bestemme kontantværdien af ​​point. Et andet legitimt undersøgelsessite, hvor medlemmerne får betalt for at udtale sig. Du skal udfylde din profil - Du kan ikke bare tilmelde dig og forvente at begynde at tjene penge. Og hvor fantastisk ville det være, hvis du kan gøre disse bukke hurtigt og nemt? Selvfølgelig er der ingen garanti, men det er et dejligt ekstra incitament. Du kan altid afmelde dig, hvis du ikke kan lide den service, som en af ​​dem leverer. Der er også masser af undersøgelsessider, der hævder, at du kan "tjene penge", men du tjener faktisk gavekort fra detailhandlere som Amazon eller andre sådanne mærkenavne, som ja, det er stadig teknisk "penge" - men hvor meget Amazon-gavekort kan du bruge?

Relaterede Indlæg

Pointsystemet er meget enkelt. 8 bedste investeringsapps i 2020, som robotrådgiver spørger det, hvad dine mål er, tager derefter tingene derfra og investerer i de ETF'er, som den mener er bedst egnede til at maksimere væksten. Det er ikke så konsekvent. Når du gemmer dig med det fine skrift, finder du ting som dette (fra Survey Junkie): Undersøgelserne betaler sig højere end branchens gennemsnit, hvilket giver dig mulighed for at tjene god dej!

Naturligvis koster det intet at registrere. Se vores fulde MintVine anmeldelse her. Inden du bliver for ophidset, skal du være opmærksom på det minimumsbeløb, du skal tjene for at udbetale. Gå med det hurtigste, nemmeste svar, du kan, mens du også er ærlig. Det føltes lidt uhyggeligt for mig. Nu får vi sandsynligvis en masse e-mail, der fortæller os, at vi tager fejl. Penge, kuponer og lodtrækninger.

Ja, det er kr1- kr2 per time. Hvis du matcher bestemte profilkrav, kan du oprette kr10, kr20 eller mere pr. Undersøgelse. Læs, hvordan vi tjener penge til mere info. Det er super-nemt at tilmelde dig og komme i gang med at tjene ekstra penge: Som forfatter og kunstner passede jeg ikke ind i de klaustrofobe parametre for den arbejdende mand. Få betalt for at shoppe online! En anden sving, en anden miss. Det er et af internetets ældste online betalte undersøgelsessider og leveres med en høj grad af respekt inden for branchen.

Hvis du er 18 år eller ældre og bor i USA, Canada, Storbritannien og Australien, er du velkommen til at tilmelde dig Vindale Research.

Zoombucks

De sendte mig e-mails, der sagde "Du har en undersøgelse, der venter på dig". Disse kan være lidt frustrerende, da du ikke nødvendigvis får en belønning med det samme. Lover at du tjener tusinder af dollars hver måned. Det er gratis at tilmelde sig, og undersøgelser betaler mellem kr1 og kr5 hver, og produkttestning starter ved kr5 og flytter derfra. Bogstaveligt talt er det så let. Igen kan disse oplysninger deles med eller sælges til tredjepart. Betalte undersøgelser er ikke den eneste måde at opnå belønninger med Vindale - tjen kr5 for at henvise til en ven eller vise et billede af din Vindale-løncheck.

Ikke desto mindre er det rart at have et centralt sted til betalte undersøgelser. Når det kommer til at tage forretningsbeslutninger, er data virkelig vigtige. De har undersøgelser, du kan tage, og der er utallige andre måder at tjene point med Swagbucks. På den måde ved du nøjagtigt, hvor meget du vil tjene til din tid.

Betalte onlineundersøgelser er fuldstændig allestedsnærværende - der er hundredvis af sider, der indeholder betalte undersøgelser. Du kan faktisk tjene penge på at tage undersøgelser online. Den måde, disse undersøgelsesfirmaer fungerer på, og jeg taler stadig legitime, er ved at forbinde dig til de rigtige undersøgelser, de undersøgelser, du er kvalificeret til. Når du er tilmeldt, bliver du overvåget for at se, om du kvalificerer dig - baseret på hvad demografi, deres klienter ønsker på det tidspunkt - og i bekræftende fald, begynder det sjove!

Websteder, Der Skal Overvejes

50 og kr5, selvom jeg har hørt om nogle undersøgelser, der betaler op til kr200 (disse er sjældne). For at maksimere din indtjening er det vigtigt at forstå, at den virksomhed, der betaler for forskningen, leder efter svar inden for specifik demografi. Indløs point for kontanter til kursen kr1. Vi har også regelmæssigt indhold for, at vores medlemmer kan vinde penge og præmier, og vi deler de bedste måder for medlemmerne at få skønhedsprøver, gratis udskrivbare kuponer og andre gratis ting online. Husk, at dette er markedsundersøgelser, du hjælper dem med.

Derudover kan du bruge Swagbucks til at tage undersøgelser online for at tjene point i bytte for kontanter! Klik her for at tilmelde dig Survey Junkie her og begynde at tjene ekstra penge. Det er derefter i din interesse at tilmelde dig, tilmelde dine venner og få dem til at arbejde for at tjene nogle ekstra penge på undersøgelser.