99+ Betalte Skrivningsprogrammer Og -muligheder

Du betaler ikke kr0. Men i de sidste 8 måneder ændrede alt sig. 24 af de bedste virksomheder fra hjemmet i 2020. Masser af mennesker sælger håndlavede ting, men dem, der arbejder hårdt for at gøre deres varer unikke på en eller anden måde, er dem, der virkelig skiller sig ud. Hvis du accepterer det, skal du bare pakke dine varer i en kasse, der er stor nok til at passe dem, kaste en gratis Decluttr-forsendelsesetiket på den og bringe dem til ethvert autoriseret UPS-sted (inklusive dropbokse, hvis din kasse indeholder mindre end 25 varer). Se, hvilke muligheder der findes hos din nuværende virksomhed, eller bliv involveret i en lokal publikation. Brug af et WordPress-annonthåndteringsplugin kan imidlertid gøre processen lettere. Når du har oprettet en rimelig mængde indhold, kan en blog konvertere til passiv indkomst (indkomst, der ikke kræver aktiv vedligeholdelse eller yderligere bidrag til at tjene). Dette er en fantastisk måde at få en vis indsigt i det tilbud, de tilbyder, og at indstille din tilgang til at få betalt for at skrive.

Prisen her er kr0.

Jeg sender nyt arbejde hjemme jobledninger og arbejder hjemmeopdateringer ugentligt. Få en kant i handel med forex, aktier og krypto med elitetrading. Det afhænger normalt af deres ekspertise og samlede erfaring. Så længe der er interesse for materialet, er det et stedsegrønt tjenende køretøj for dig. Klik her for at få adgang til den opdaterede liste. Som stipendiat følger du instruktionerne for at hjælpe med at sikre midler til din klient.

Her er otte trin, som enhver kan tage, når de starter på vejen mod freelance-succes: Jeg kan forsikre dig, jeg skrev ikke denne artikel i dag, og alligevel tjener den mig penge. Den eneste ulempe med dette er den indledende udgift af at betale forfatteren, men dette bør samles i tide, når eBook begynder at sælge.

Freelance-forfattere kan oprette dette indhold. Hvis de finder ud af, at en forhandler har faldet deres pris, indgiver de et krav om prisjustering for dig. Dette fungerer som en motivation for deres forfattere til at fortsætte med at producere kvalitetsarbejde. De høje betalende job i betalt freelance-skrivning kræver en tendens til, at du beviser din måling gennem mindre job. Men hvad er de vigtigste måder at tjene penge på en blog? En højt betalende niche, der er lidt hårdere at bryde ind i, er magasinskrivning. Reklamere for hoteller, ture, leje af udstyr, fly, og alt andet rejserelateret på din blog.

Overvej også at samle et par prøver, især hvis de betaler freelance og skriver artikler, som du tidligere har skrevet.

Vær Ikke Desperat

De betaler også for korte e-bøger, så der er mulighed for også indhold i længere form. Sørg for at tage klare billeder af dit sted, og vær specifik, når du beskriver det. I så fald kan du starte en blog for at dele din viden og ekspertise med andre.

Succes kommer ikke med det samme. En ny bitcoin mining calculator har til formål at fortælle 'sandhed' om rentabiliteten. De betaler brancheeksperter og alumner for topindlæg af blogindlæg om aromaterapi, holistisk ernæring, urtemedicin, naturlige produkter, homøopati og andre emner inden for sundhed og velvære. DeWitt Young fra ObulousFront. Her er en tjekliste for at komme i gang: Lav derefter et lille websted, og sørg for, at du tiltrækker søgemaskinspiders ved at bruge de nøgleord, som folk sandsynligvis vil søge efter, når de leder efter et sted at bo i dit område.

Den konstante stopper for at ændre et tema eller få flere data er det, der tager mange nye forfattere timer med at fremstille en artikel.

Kom Godt I Gang Som Freelancer

Du bliver betalt kr50 for alle dine artikler, der er accepteret. En nyttig og populær SAAS kan forvente et højt afkast, så hvis du har programmeringsfærdighederne til en sådan opgave, kan det være værd at være kontante fordele. Måske har du ønsket at prøve at offentliggøre nogle af dine egne artikler online og ikke ved, hvor du skal starte. Virksomheden betaler pr. Stykke. Vælg din tidsplan, hvis du har nogle vigtige rutineopgaver. ”Selvom du med vilje er bevidst om dine købsvaner, har du helt sikkert ejendele, som du kan undvære: Sørg for at afsætte tid i din dag og organisere din kalender.

Du kan opkræve en præmie for din ekspertise. Online platforme til freelance forfattere gør det let for dig. Et auktionswebsted giver brugerne mulighed for at byde på produkter for at købe dem. Disse inkluderer: De fleste steder som usertesting.

Disse bestræbelser er dog ikke uden fælder og udfordringer, så før vi ser på nogle legitime måder at tjene penge på dit hjem, så lad os gennemgå et par ting, som du bør undgå. quicksmart, normalt leveres disse kontrakter til en fast periode, hvor gebyrerne nedsættes for kontrakter på længere sigt. Lad os starte med blogs. Kommenter venligst nedenfor, og jeg kan tilføje alle gode på listen. Når det kommer til hjemmeindkomst, er det at sælge dine uønskede ting definitionen af ​​“lavthængende frugt.

 • Søg efter "indsendelsesretningslinjer" eller "forfatterretningslinjer" for at finde ud af mere om, hvad et bestemt marked ønsker.
 • Du bruger timer på at prøve at tjene penge på at skrive, så hvorfor ikke lade det betale sig?
 • Der er masser af muligheder for svindel i denne branche, så du skal være forsigtig.
 • Som en seriøs introvert har "netværk" altid følt mig som et fire bogstavsord.
 • I modsætning til hvad der er almindelig opfattelse, kan engelske større job være rentable, og det samme gælder andre skriftintensive majors som kreativ skrivning, kommunikation og journalistik.
 • Dette er et andet sted, hvor du bliver nødt til at forhandle om løn, før du skriver din artikel.
 • Indstilling af denne proces og format hjælper dig med virkelig at reducere den tid det tager at sammensætte noget.

Anbefalede Artikler

Du bliver sandsynligvis nødt til at investere i dit eget udstyr, før du begynder at arbejde med et opkaldsfirma. Den komplette guide til handel med bitcoin for begyndere, så lad os se på, hvordan RSI-grafen ser ud. At være i stand til at skrive og tjene penge online kan være meget givende. Enkeltpersoner bruger også konsulenter.

Opskrifter

Hun deler også uvurderlige oplysninger om forhandlinger om det professionelle farvande som freelance forfatter for øvrig. Måske er det sund madlavning, mode eller endda hjemmebryggende øl. Start med The Writ Life's liste over 27 gratis skrivningskonkurrencer, og se om du kan vinde nogen pengepræmier. Opret en standardaftale, som du bruger til hvert enkelt job. Sidst men ikke mindst, en måde at tjene penge på din WordPress-blog er blot at bede om det. Succes sker ikke natten over, men giv den et år, og du tjener højere satser for dit arbejde.

 • Du får betalt baseret på annoncer, som dine artikler genererer.
 • Men at sælge fysiske produkter kan være en givende oplevelse, og nogle gange er et fysisk produkt præcis, hvad dit publikum ønsker.
 • Det er klart, at jo bedre dine færdigheder og træning er, jo bedre er dine projekter og freelanceskrivningssatser.
 • Husk at få udtalelser og om muligt konverteringsnumre.
 • For at få dette til, skal du forstå, hvordan du pålideligt (og effektivt) kan tjene penge på din blog.

Har Du Brug For Yderligere Information?

Overvej at tage dette stærkt anbefalede kursus, og tjek også min artikel Sådan bliver du Social Media Manager for at se, hvordan Nicole kom i gang. I Beta-testfasen har nogle af de bidragydere tjent op til kr700 på en enkelt artikel. Klik her for at få din gratis kopi af Velhavende forfattere nu! Men der er mere at sy fra dit hjem for penge end bare at hænge en helvedesild. Denne tekniske skrivning giver dig mulighed for at vise din evne til at være opmærksom på detaljer og forklare komplekse emner i enkle termer.

Vi anbefaler normalt ikke disse generiske e-mails, men fordi pubben stadig er ny, er det muligvis ikke et kæmpe sort hul endnu. Så uanset om du sender en e-mail til en blogger-ven eller til en virksomhed, vil hver e-mail markedsføre dine tjenester, hvilket øger din chance for arbejde. Når du har opbygget et følgende, er der mange måder at tjene penge på.

Betalende markeder er mere konkurrencedygtige end at placere på gratis websteder. Og ja, begynderforfattere er velkomne! Du kan begynde at acceptere donationer på et par forskellige måder. Hvis du har visioner om at udgive en bog og trække på fortjenesten, vil du blive meget skuffet.

Måder At Tjene Ekstra

Decluttr er en mobil-klar platform lavet til salg på farten. Hvis du elsker børn, skal du tilmelde dig Care. Hver dag tjener snesevis af forfattere penge ved at offentliggøre artikler om Film, Musik, Gaming, Sport, Fjernsyn og meget mere til deres stadigt voksende fem millioner pr. Måned stærke publikum. Disse længere artikler (1400-1600 ord) koster kr375.

Medlemskabsside

Faktisk er et andet jobbræt, du kan søge efter “Freelance Writing” og “Remote” (som placering). Polygon er målrettet mod computer/videospil. Du tjener penge på Hubpages gennem deres annonceprogram, og du kan også tjene tilknyttet indkomst med deres Amazon- og eBay-programmer og også med Google Adsense-indtjening. Bedste online brokerages i singapore 2020, schwab har ingen inaktivitets- eller vedligeholdelsesgebyrer uanset hvor meget du har på din konto og opkræver ikke noget for streaming af tilbud eller standardudtræk. Det er fordelagtigt at fokusere på emner, du har glæde af, men lige så vigtige for nul i emner, hvor du har (eller let kan opbygge) en specialisering. Sammenlign dit eget talent og din oplevelse med det, de tilbyder, og indstil en pris i overensstemmelse hermed.

Forvent overalt fra kr50 til kr100 pr. Stykke. Og virksomheder betaler forfattere for bog- og produktbeskrivelser. Sådan bruges mere end 100 hemmeligheder ved Ad-Agency Psychology til at tjene store penge på at sælge noget til nogen (tilknyttet link) er et godt sted at starte. Nogle svindel kan involvere dig i at bede dig om at betale for en "træningsbog" eller cd, der forklarer, hvordan man tjener penge i en bestemt forretning. Dette er det spørgsmål, jeg stillede mig selv om, hvor jeg ventede, at mit andet barn var klar til at gå over fra min 9-5. De har også et søstersted —Knittyspin - til strikkere, der kan lide at bruge håndspundet garn.

Men lad os være ærlige - det sker bare ikke. Når du ringer til 1-800-blomster, taler du måske med Rebecca Dooley, en pensioneret politibetjent og medarbejder hos Alpine Access, en stor call-center-service. Når billedet afspilles igen og igen i dit sind, vil du naturligvis begynde at tænke over måder at få det til at ske. En række forfattere, redaktører, agenter og udgivere sender elektroniske nyhedsbreve fyldt med information om konkurrencer, nye markeder, markedsføringstips, tip til forespørgsler og mere. Tjek dette stærkt anbefalede kursus Lær Photoshop, Web Design & Rentabil Freelancing. Efter gennemgang modtager du en af ​​3 e-mails: Når det er solgt, kan du derefter tjene op til 40% royalty pr. Jpmorgan chase bevæger sig for at blive den første store amerikanske bank med sin egen cryptocurrency. Lydbog.

Køb fra Alibaba

Og rolig ikke, en infographic kan oprettes ved hjælp af simpel designsoftware som en Canva. De har en ledetid på cirka fire til seks måneder. Deres retningslinjer for indsendelse har en black-hole redaktionel @ e-mail-adresse, så du ønsker at gøre lidt grave for at finde den rigtige person til at tonehøjde. Indløs dine tilbud ved at tage et foto af din kvittering. • Hvad ALDRIG skal gøre, hvis du er seriøs med at skrive din karriere. At være til stede på sociale medier er nøglen for enhver virksomhed, der ønsker at tiltrække nye kunder, markedsføre deres produkter og vokse deres efterfølgende.

Du sparer dig selv tid og energi ved at indsnævre dit fokus nu. Feltet 'job' kan være temmelig mættet, så det er vigtigt at finde en niche, der stadig råber om et jobpladswebsted. Du får betalt kr125 til kr200 per post. Store hostingfirmaer som HostGator giver dig mulighed for at hvidmærke deres hosting-tjenester. Hver gang en bruger downloader dit lagerbillede, tjener du en provision, så dette kan være en ekstra strøm af passiv indkomst. Tag dit valg. Ved du ikke, hvad jeg skal sælge? Travelista er på udkig efter folk, der er interesseret i Rejse, for at blive medlem af deres team af freelance-forfattere og marketingmedier på sociale medier.

Vores daglige rutine var ren elendighed. Jeg tjener over kr100.000 om måneden fra min blog. Det dejlige ved disse er, at du inden du ansøger om et job - i modsætning til joboversigten på søgemaskiner - kan du snuppe lidt på klientens profil og se, hvad andre freelancere har sagt om dem.

 • En nem måde at begynde at tjene penge hurtigt er bare at spørge rundt.
 • Se på det som at få betalt for at lære, lidt som et praktik med lav løn.
 • Du kan starte din egen blog for at vise dit arbejde og lande dine første betalte muligheder.
 • Hvis du ønsker at få betalt for at skrive om rejser, er dette det sted, du vil tonehøjde til.
 • Hvis du leder efter lette måder at tjene penge online, er salg af tjenester den hurtigste måde at komme i gang på.
 • En karriere inden for journalistik eller skrivning af artikler er ikke for enhver smag.

Bliv Freelancer

Som en bonus er et fundament i tekstforfatter også værdifuldt, hvis du nogensinde beslutter at sælge dine egne produkter. Med flere penge til rådighed maksimerer vi vores pensionskonti og investerer i fast ejendom. Det betyder ikke, at de skal være perfekte, men ved, at hvis du har en blog, vil redaktører se på det for at få indsigt i din dygtighed og kreativitet. Dette er kolonnestykket, der findes i New York Times. Hvis du nogensinde har overvejet at skrive for penge, er du på det rigtige sted. Bittrade anmeldelser, tRD-mønt bruger CryptoNight-hashing-algoritmen som dens proof-of-work. Nogle kræver tidligere erfaring, og andre gør det ikke. Historien skal være mellem 500 og 1.200 ord. Du kan læse omkring ti muligheder for at tage undersøgelser for kontanter.

Systemet er baseret på pr-visninger og belønner de allerbedste forfattere, hvis indhold matcher det, deres publikum ønsker at læse. En masse nye freelance-forfattere får deres pause ved at udføre freelance-arbejde for deres tidligere arbejdsgiver. Har gode ideer, vær god til at udforske dem tydeligt, og brug en masse tid og energi på det sisifiske fodarbejde med at finde publikationer, der vil betale dig for at udgive dem. Dette inkluderer opgaver som besvarelse af telefonopkald, håndtering af forespørgsler fra klienter, levering af kundeservice, styring af kontaktlister og bookingmøder. Og for at spare penge er ansatte i sociale medier ofte ansat som online freelancere. Konkurrenter som Scribie betaler omkring kr5 til kr25 per time, og nogle Fiverrr-medlemmer tilbyder medicinsk transkriptionstjenester for kr30 per lydtime. Sagerne er virkelige, men din dom vil kun gøre lidt mere end at give de involverede en forudsigelse af, hvordan det kan gå, når det er tid til at gå til retten. Den fulde liste er nedenfor.

At Få Job Væk Fra Populære Jobbrætter

Det samme kan siges for Aja McClanahan, der skriver for livets ophold, mens hun underviser i sine to børn. I så fald bør du overveje at blive en korrekturlæser. Virksomheder, der ønsker at annoncere en åben position til dit publikum, kan betale dig for at indsende en fortegnelse.

Jeg begyndte at skrive freelance på Seeking Alpha i 2020 og har skrevet i mere end 100 websteder og publikationer siden. 04 Listverse Listverse betaler forfattere kr100 for originale 1.500-ord sære artikler i listeform. Derfor, hvis du betragter dig selv som en anstændig forfatter, kan du altid tjene penge på denne evne.

Find unikke optrædener på Craigslist

Og ved at bruge tilknyttede programmer behøver du ikke selv håndtere fysiske produkter. (CD'er er fantastiske, gammelt tøj er ikke), og indtast dens stregkode i Decluttrs "værdiansættelsesmotor" eller brug din Decluttr-smartphone-app (iOS og Android) til at scanne din vare direkte. Har du en killerhistorie, der endnu ikke har fundet et hjem? Derfor foretrækkes sydøstlige Michigan-ideer og kilder. Den gode ting ved de fleste af nedenstående websteder er, at de også giver dig mulighed for at inkludere en biograf med et link tilbage til dit websted. De betaler overalt fra kr50 - kr200, afhængigt af den type opdrag, du påtager dig.

Denne publikation er lukket for indsendelser fra 13. december 2020 til 10. 42 legitale måder at tjene penge hjemmefra (opdatering i 2020), de fleste mennesker tjener ikke ekstra penge via Internettet, fordi de simpelthen ikke er opmærksomme på indstillingerne. januar 2020. Husk, at folk først køber med deres øjne. Så kan du se, om de har et tilknyttet program, som du kan tilmelde dig.

Compose betaler kr200 og kr200 i Compose databasekreditter for artikler om databaser. Afhængigt af hvordan du vil køre dit medlemssted, kan du have en blanding af gratis og premium medlemskabsplaner. Generelt betaler fair websteder kr50 mindst for kvalitetsartikler. Han var så ophidset.

Opret Dit Eget Produkt

SitePoint udgiver artikler til webudviklere, designere og iværksættere. Gå til gymnastiksalen? Du kan bruge en gratis skabelon til at komme i gang! At lære SEO ændrede banen for min freelance-karriere - fordi det lærte mig, hvordan man effektivt markedsfører online. Dette er et magasin/sted fokuseret på det blinde og synshæmmede samfund.

 • Prolific forfatter James Altucher har skrevet næsten 20 bøger.
 • Der er ingen ægte "færdig tilstand" for en blog.
 • Afhængig af hvor stor din virksomhed bliver, har du brug for god plads til at gemme bøgerne.
 • Betaling sendes via PayPal umiddelbart efter, at din artikel er offentliggjort.

Tjen Penge Som Freelance Skribent I Dag!

Når du lærer at blive freelance forfatter, er himlen grænsen. Nu kan du få betalt for at se videoer, herunder filmeksempler, nyheder, berømthedsvideoer og alle slags andre videoer. Bliv rig-hurtig-ordninger bliver kun én person rig:

Familie Og Forældre

Hvis de imidlertid beslutter at udskrive noget af det indhold, de har købt, danner dig, får du% 25 af den oprindelige købspris pr. Brug. Jeg vil vise dig alt hvad du skal gøre for at starte en vellykket pengeindtægtsblog! Nå, når jeg kommer til en freelance skribent er en langt mere tilgængelig karrierevej end den var for 10 eller 15 år siden. Hvad kan du sælge på en blog? Her er lønnsstrukturen: Oprettelse af podcasts kan være en effektiv måde at udvide dit efterfølgende og nå ud til et nyt publikum, især hvis du lægger dem på iTunes.

Der er lidt risiko involveret ud over tid og kræfter og en betydelig belønning.

Få betalte undersøgelser online (kr50-100 pr. Måned)

Slip blot de produkter, du sælger på en eBay-off-off-center, og lad derefter eBay's erfarne valets sælge. Du får et engangsgebyr på kr100 pr. Accepteret indsendelse. Succesrige websteder kan sælge for en masse penge. Når websteder kører kampagner, der lover, at du laver tusinder om ugen uden erfaring og meget lidt tid, kan du satse din bunddollar på, at de vil være i din tegnebog, før du kan stille det første spørgsmål.

Hvis dine besøgende foretager et køb på din anbefaling, men ikke er imponeret over varen, kan du hurtigt miste følgere. Online-kurser har tilføjet tusinder af dollars til min årlige indkomst som forfatter. Til sidst, hvis du ønsker, at din skrivekarriere virkelig skal begynde, skal du sørge for at behandle dine klienter godt. Tjek skrivningen. Hvis du vil finde ud af mere om, hvordan du bliver VA og arbejder hjemmefra, kan du tjekke Ginas fantastiske guide til at arbejde som Virtual Assistant. Hidtil har Nora skrevet 209 romanceromaner - utroligt! Webstedet UserTesting betaler dig kr10 for hvert websted eller app, du gennemgår. Hvis dit arbejde kun offentliggøres i mine (trykte) nyhedsbrev for medlemmer, får du flere penge, men du kan ikke publicere din artikel andetsteds.

Mission.org

Hvis din skrivning accepteres af nogle af disse websteder, bør du forvente at få betalt når som helst fra et par dage til en uge. Heldigvis har vores hårde arbejde til sidst betalt sig. Hvis du tilmelder dig Chase Freedom-kreditkortet som vi gjorde, får du en bonus på kr150, hvis du bruger kr500 inden for de første 3 måneder. Her er den slags indhold, de ønsker: Bluehost er en officielt anbefalet WordPress-hostingudbyder og et af de største hostingfirmaer i verden. Mange mennesker synes godt om sig selv som designere. Hvis skrivning ikke er din ting, planlægger de også at etablere en større videotilstedeværelse og leder efter talentfulde filmskabere og YouTubers til at producere indhold af høj kvalitet til webstedet. Du kan tjene op til kr100 ved at bidrage med en artikel til Theme Forest, og du kan nemt bruge muligheden for at få mere eksponering for dig selv.

I stedet for et jobbræt, kan du oprette en begivenhedskalender, hvor du opkræver folk til at annoncere deres begivenheder. Der er masser af måder at få betalt for din skrivning. Du vil opleve mange tilbageslag og høre en masse "nej" i starten. Hvis du er seriøs med at blive en professionel transkriptionist, er den bedste måde at komme i gang at tilmelde dig Janets kursus. Hvis du har en fantastisk telefonstemme, en evne til hurtigt at organisere information og et roligt sted i dit hjem at arbejde, kan du tjene penge på at arbejde for et callcenter. Tag alle dine samleobjekter ud og sælg dem. Du kan tjene alt fra kr50 til kr150 i timen som indretningsarkitekt. Hvis du allerede har en blog i den niche, du vil skrive i, kan du blot tilføje en "leje-mig" -side til din blog.

Artikler, der bruger rapportering og analyse til at skabe et dybtgående indhold om problemer (typisk 1500-2500 ord.) For hver afsagt dom betales eJurors kr5 - kr10 afhængigt af sags længden. Flere og flere forfattere henvender sig til monetiseret blogging for enten at supplere deres indkomst fra bog royalties, eller i nogle tilfælde for at gøre blogging til deres fuldtids skriverjob. Når du fastlægger en pris for dine klasser, skal du starte med at ringe rundt og finde ud af, hvilke andre valg dine kunder har. Giv dig selv mindst to år til at opbygge en bæredygtig virksomhed (du vil have, at den skal støtte dig i årene fremover, ikke?) Ja, det er så vigtigt.