Bedste 22+ Måder At Tage Online-undersøgelser For Penge På, Helt Gratis!

Webstedet hævder betydeligt højere lønsatser, men da dette indebærer en lidt oppustet prisfastsættelse, for eksempel rabatgebyrer, du muligvis skal betale for at deltage i abonnementswebsteder, før du modtager din slutudbetaling, vil de ikke blive inkluderet her. Jeg kontrollerede dobbelt de oplysninger, som jeg havde skrevet ned og brugte til at tilmelde mig bare sekunder før, og indtastede dem igen. De opkræver et gebyr for at deltage i deres netværk. For at blive en i-Say-paneldeltager skal du oprette en gratis konto og udfylde en kort profilundersøgelse. Gratis kr10 bonus bare for at tilmelde dig. Tilgængelig for beboere i USA og Canada er det en undersøgelsessite, der er helt gratis at tilmelde sig. Hvis du mener, at kontanter er konge, kan du indløse dine point for penge ved hjælp af vores Paypal indløsningsmetode. Værdikuponer (inkl. )

 • Crowdology er en del af Redshift-markedsundersøgelsesfirmaet og betaler brugerne for at deltage i undersøgelser, der dækker en række forbrugers interesser og emner.
 • Den eneste måde at gøre dette arbejde på ville være at være en seriøs undersøgelses-junkie, der kan dedikere timer til arbejdet, som helt besejrer formålet med en sidevink.
 • Bemærk, at din demografi og andre egenskaber i vid udstrækning bestemmer, om du er kvalificeret til en undersøgelse.
 • Forvent ikke at tjene penge i lastbiler.

Klik her for at lære mere om at blive medlem af Harris Poll Online, og hvordan du kan tjene penge på din fritid. Når din profil er færdig, matches du undersøgelser, der passer til din profil. Du kan tilmelde dig OneOpinion her. Dette er en af ​​mine favoritter. Med en af ​​de hurtigste tilmeldingsprocesser, er du klar til at blive betalt for at tage undersøgelser på OneOpinion på så lidt som et minut. Før du kan udbetale, skal du have mindst kr20 på din konto. Hvis du leder efter en måde at tjene mere på, men ikke er klar til et stort engagement, så prøv dem. For eksempel vil nogle virksomheder sende dig gratis produkter, og til gengæld får du prøve produkterne og give din ærlige feedback.

Denne sikkerhed kommer dog til en pris; eBay holder en provision på dit salg. Hvis du tilmelder dig, kan du også tjene penge til at læse e-mails og lade indbakke Dollars lære om dig, når du handler online og spiller online spil. For at begynde at tage undersøgelser skal du finde de virksomheder, der tilbyder dem. Hvordan tjener du penge på undersøgelser?

Der er mange måder at komme videre i livet på, men få er lige så gavnlige som at tjene flere penge. Udfyldning af undersøgelser for penge vil belønne dig med point kaldet Swagbucks, som kan udbetales gennem PayPal, eller indløses som gavekort til butikker, herunder Amazon. Det er enkelt at tage online-undersøgelser, selvom det kan tage lidt tid at komme i gang. Som et alternativt forslag kan du endda indløse dine belønninger som en donation til Røde Kors. Dette websted tilbød 75 undersøgelsesmuligheder, det meste af ethvert websted, vi testede. Du kan også få kontanter tilbage, når du handler gennem deres portal. Du kan bruge mobilappen (kun tilgængelig for iPhone) for mere bekvemmelighed. Vi opfordrer dig til at beslutte, hvad der er vigtigt for dig.

De betaler med kontanter eller med gavekort.

Vivatic

At få betalt for at lave undersøgelser er en nem måde at tjene ekstra penge hjemmefra. ”De havde et rent websted og en intuitiv brugergrænseflade, som gav mig håb. Swagbucks, der hævder at have 10 millioner medlemmer, siger, at det giver web- og mobilmedlemmer mulighed for at tjene virtuel valuta for at gøre, hvad de allerede gør online hver dag: Fuldfør undersøgelser på din telefon. Læs om, hvordan vi tjener penge.

Hun arbejdede som adjunkt ved et par forskellige colleges og prøvede at dele sammen en fuldtidsundervisningskarriere, og hun tjente ikke nok til at tackle det, hun skyldte. Du kan ansøge gratis her Vær ærlig. Der er andre måder for dig at tjene penge på webstedet, når du er træt af at udfylde undersøgelser for penge. MindMover er en anstændig mulighed, men det kan tage et stykke tid at opbygge punkterne, da undersøgelser undertiden er få og langt imellem. Lige nu er der 59 forskellige gavekort tilgængelige.

Det er en industristandard, som legitime marketingundersøgelsesfirmaer er bundet til.

Tilmeld Dig Så Mange Betalte Onlineundersøgelser Som Muligt

Gå her for at oprette en gratis konto. Her er nogle af de mest pålidelige konkurrencewebsteder. Webstedet er gratis at deltage og kører en række specialtilbud, herunder tildeling af præmier tilfældigt, hvilket giver dig daglige mål at ramme, som du modtager bonuspoint, og placere tilbud på deres sociale medie feeds. Tilmeld dig Survey Junkie her. På de fleste måder er iSay identisk med de andre sider på listen. Tak Survey Junkie for belønningen.

Store mærker betaler anerkendte online undersøgelsessider for at indsamle kundeinput om deres produkter eller tjenester. 100 point optjent = kr10 kontant via PayPal. De rapporterer, at MySurvey kommer med et stort antal undersøgelser og også er en hurtig betaler.

Tilmeld dig MyPoints og tag din bonus kr10 her. Tilmeld dig iPoll i dag, og få øjeblikkeligt kr5 på din PayPal-konto. Nogle af de spørgsmål, du måske bliver stillet:

Webstedet betaler i gennemsnit 70 Swag-bukke pr. Undersøgelse, hvilket svarer til omkring 40p.

Seneste Anmeldelser

Andre gange kan du muligvis få produkter i den mail, du skal gennemgå. Ligesom med andre websteder varierer det beløb, du får betalt, afhængigt af undersøgelsens længde. Der er et kort spørgeskema til forhåndsvisning til hver undersøgelse. Besvar hvert spørgsmål med nøjagtighed, da undersøgelsesfirmaet ønsker, at du skal give dine ærlige udtalelser, så de kan få det bedste ud af dine tjenester. Ved at være medlem af mere end et panel, kan du forvente en lang række arbejde.

Liv

Nye undersøgelser tilføjes dagligt, og nogle er morsomme underlige. De fleste undersøgelsesfirmaer vil give dig besked om tilgængelige undersøgelser via e-mail. Nå, mange mærker, virksomheder og organisationer fra hele verden søger konstant udtalelser fra mennesker som dig for at forme de produkter, de udvikler, og hvordan de i sidste ende markedsfører dem. Endelig er det nemt at tage online-undersøgelser. Faktisk er virksomheder også åbne for at høre negativ feedback, da det vil hjælpe med at påpege, hvad der skal arbejdes med. Sådan tjener du ekstra penge: 23 nemme måder, ved sidste optælling havde min blog 8 indkomststrømme, som betaler mig hver måned. Det er små indtægtskilder som disse betalte online-undersøgelser, der gjorde forskellen for mig.

Bliv Medlem I Dag!

Du kan optjene point for: Du kan tilmelde dig PineCone Research her. Kompensationen for nogle undersøgelser er adgang til en bestemt konkurrence, hvilket kan føre til en stor gevinst.

Før du kan få adgang til en undersøgelse, skal du kvalificere dig. Den ene er at skrive, som jeg gør, til websteder eller blogs. Ved længere undersøgelser kan du tjene op til 50.000 point. • Gennemse kategorierne. Betalingsmulighederne er med check, PayPal eller gavekort.

50 point (kr50). Jeg var nødt til at besvare ni spørgsmål om identitetsbekræftelse. Siden 2020 har InboxDollars betalt over kr56 millioner kontante belønninger til vores medlemmer for deres daglige online aktiviteter som at læse e-mails, tage online-undersøgelser, spille spil og se videoer og se tv. Hvis virksomheden fortsætter med at købe ejendommen, modtager du 1% af købsprisen.

Giv Ikke Unøjagtige Oplysninger

Hvis jeg har ret, er alt hvad du laver, når du tilmelder dig det store flertal af disse websteder, at hjælpe dem med at tjene penge på de formularer, du udfylder og de spørgsmål, du svarer. GlobalTestMarket, drevet af Lightspeed, blev grundlagt i 1999 og er en af ​​verdens førende udbydere af markedsundersøgelser. Hvis du vil foretage undersøgelser og tjene penge online, er Paypal en af ​​de nemmeste metoder til at gøre det. Det første skridt hen imod at blive en godkendt brugertester er at registrere dig selv, der udfører en testanmeldelse. Med hver undersøgelse indgår du også en gave kr1.000! Selvom du for det meste får undersøgelser op til kr3, er der chancer for at få gode betalende undersøgelser omkring kr70. Har du nogensinde tjent penge via et online undersøgelsessite?

Denne service giver dig mulighed for at tjene hurtige kontanter ved blot at udfylde opinionsundersøgelser online. Dygtige skodderbugs kan sælge deres fotos online via websteder som Shutterstock og 500 px. Det er et af internetets ældste online betalte undersøgelsessider og leveres med en høj grad af respekt inden for branchen. Andre overfører penge straks til din PayPal-konto, og stadig andre indtaster dit navn på en tegning af konkurrencer. Én ting får Survey Club til at skille sig ud fra de andre bedste undersøgelsessider, der betaler kontant, er at den fungerer som en midterste mand for andre betalte undersøgelsessider. Præmier inkluderer pengepræmier, gavekort og ferier. Processen er enkel.

Vær forberedt; de spørger din mening om mange emner. Hvis du får testet produkter undervejs, kan du også få nogle gratis ting, hvilket øger sjovet. Før jeg begyndte at arbejde på MakeUseOf, arbejdede jeg denne mulighed i et stykke tid. Nogle gange er det så simpelt som at besvare et par spørgsmål til flere valg. Desværre har jeg aldrig fundet ud af det.

De siger helt klart på deres hjemmeside, Du vil ikke blive rig ved at tage undersøgelser.

Hvad venter du på? Tjek mine top ti bedste undersøgelsessider!

I modsætning til nogle af de andre konkurrencer er Survey Junkie meget ærlige over, hvor meget du vil tjene. Dette sted tilbyder undersøgelser for penge, udbetaling af kontanter snarere end point og muliggør øjeblikkelig belønning. Kr23k- kr61k arbejde hjemmefra job (nu ansættelse), vi udjævner kundesupport for virksomheder inden for videospil- og forbrugerelektronikindustrien. Klik her for at starte nu. ”Dette involverer normalt besvarelse af et par spørgsmål, og formålet er bare at sikre dig, at du passer til den måldemografiske, som undersøgelsen har brug for. På den måde kunne jeg, i stedet for at sprede min opmærksomhed for tynd, fastholde fokus, samle flere penge og gøre mig rig.

Høres Det For Godt Ud Til At Være Sand?

Disse fyre er den rigtige aftale - de har en A + -vurdering hos Better Business Bureau, og de har indtil videre udbetalt over kr150.000.000 til brugerne. Vi har også regelmæssigt indhold for, at vores medlemmer kan vinde penge og præmier, og vi deler de bedste måder for medlemmerne at få skønhedsprøver, gratis udskrivbare kuponer og andre gratis ting online. Vi har sendt mange undersøgelser fra disse fyre, og de har en tendens til at matche din profil og interesser som forbruger.

 • Velasquez siger, at vores oplysninger kunne bruges til tvivlsomme undersøgelser eller for eksempel sælges til sundhedsforsikringsselskaber.
 • Det vidste vi allerede, men det er forfriskende at se en vis gennemsigtighed.
 • De er ivrige efter at forstå, hvordan du tænker, mens du handler, og hvorfor du køber visse produkter.
 • Du kan også få betalt for at bruge den som en søgemaskine i stedet for Google.
 • Hvis du vil vide mere om dette panel, skal du se vores fulde OnePoll-gennemgang.

Er Undersøgelsessider En Fidus?

Med ajourførte profiloplysninger modtager du de seneste tilbud og har flere muligheder for at tjene flere penge. Som det er almindeligt i branchen, kan du undertiden sidde fast og udfylde lange kvalificerende spørgsmål, der tager op til 30 minutter bare for at se, om du er kvalificeret til en undersøgelse. De begynder derefter at matche dig til undersøgelser, der distribueres af virksomheder interesseret i dit aldersområde og demografiske område. Efter et par minutters besvarelse af spørgsmål og se et par tutorialvideoer om, hvordan webstedet fungerer, fik jeg kr5 tilføjet til min konto. Ved en lejlighed blev vi diskvalificeret efter at vi blev bedt om at skrive ordet ”Purple. YouGov er et af de mere interessante websteder, du kan tilmelde dig på grund af de slags undersøgelser, de udfører. Mængden af ​​point, du får, afhænger af undersøgelsens kvalitet og varighed. OnePoll er kendt for sine korte og søde undersøgelser og er et fantastisk sted at dyppe ind og ud af, uden at skulle bruge mange tid til.

Du kan tilmelde dig deres partnersite, Opinion Outpost, for at fortsætte med at tage betalte undersøgelser. Derefter gik hun videre til Swagbucks på anbefaling af flere betroede bloggere. Desuden tager tilmeldingsprocessen kun 5 minutter! Der er flere måder, hvorpå du kan tjene penge med andre Swagbucks end at gennemføre undersøgelser. Medlemskab er gratis, og de fleste undersøgelser kan gennemføres på 10 til 20 minutter. Find ud af mere i denne undersøgelsestidreview her.

I gennemsnit tildeles du mellem 300-500 point pr. Undersøgelse. Det fantastiske ved dette websted er, at kravet til mindstealder kun er 14. Penge og præmie trækker. Den bedste ting ved dette undersøgelsespanel er, selvom du bliver diskvalificeret, skal du gå ind i konkurrencer.

Tjen Penge Ved At Tjene Som Indsatser

Jeg fik at vide, at jeg ikke havde afsluttet testen i de krævede 10 minutter. Men undersøgelser er den mere almindelige mulighed. Bliv ikke overvældet af alle de sider, du støder på. Hvis du dog foretager et par korte undersøgelser regelmæssigt i løbet af dagen, kan du tjene ganske lidt på kortere tid, end du troede. Nogle tilbyder Paypal-kontanter, som du kan konvertere til penge eller køb, mens andre tilbyder gavekort til detailhandlere som Walmart og Best Buy.

”Det var for en måned siden, og jeg har ikke hørt et pip. De har også produkttestmuligheder. Pinecone er den hellige gral af undersøgelsessider og invitationer er sjældne, så det er værd at tilmelde sig, mens vi har nogle invitationer på tilbud. Når du har gennemført disse undersøgelser og opbygget en række point, kan du indløse dem for kontanter via PayPal, køb foretaget via Amazon. Håndværkere og kunstnere kan sælge håndlavede varer ved at oprette deres egen online butik ved Etsy. Dashboardet er informativt og viser nyttige sektioner, såsom din aktivitet og en kundesupportformular. Det er derefter i din interesse at tilmelde dig, tilmelde dine venner og få dem til at arbejde for at tjene nogle ekstra penge på undersøgelser. I modsætning til mange andre programmer sender Cash Crate dig en check - ikke kun et gavekort - til din indtjening en gang om måneden, forudsat at du overholder deres minimumstærskel på kr20.

De bruger din profil til kun at sende dig relevante undersøgelser, du kan tage. Der var ingen måde at vide, og ingen kontakt-e-mail for at anke min sag. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at forlade dit hjem, og du kan tjene penge, mens du bærer dine yndlingspyjamas. De tilbyder også nogle mystiske shoppingmuligheder og er tilgængelige i over 32 lande. Internettet har imidlertid givet disse virksomheder mere effektive måder at indsamle data på. 9/10 - Meget godt afkast på din tid. Som kunde kan du tjene nogle hurtige kontanter ved at besvare et par nemme spørgsmål ved at tilmelde dig disse online undersøgelsessider.

Læs Mere Om

Naturligvis vil svindlere og mellemmænds websteder ikke være gennemsigtige om dette. Faktisk er onlineundersøgelser fremragende måder at tjene og få betalt uden at lægge en stor indsats i det. Belønningerne er på niveau (eller bedre end nogle) med de fleste andre websteder. Nielsen bliver belønnet for at have deltaget. Selvom netop dette websted ikke er åbent for folk uden for England, har virksomheden bag InboxPounds et separat websted for amerikanske medlemmer. 00 for hvert 10 point. Undersøgelser kan dreje sig om mange forskellige emner, som dine tv-ser vaner, dine foretrukne spisesteder, hvilket materiale af sweater du foretrækker om efteråret osv.

Dette firma betaler punktbelønninger for hver afsluttet undersøgelse.

I modsætning til mange af de ovennævnte undersøgelsessider, der er globale mærker med en New Zealand-tilstedeværelse, er Perceptive Panel baseret i Auckland. Jeg er personligt medlem, og det er en anden fabelagtig måde at tjene nogle ekstra penge på! Jeg har taget tid til at undersøge og gennemgå det gode, det dårlige og det skyggefulde for at give dig de bedste undersøgelsessider, der kan tjene penge i 2020. SSI har 40 års erfaring og 32.000.000 undersøgelser gennemføres årligt.

Belønningsprocessen varierer dramatisk fra det ene firma til det andet.
CashCrate giver dig muligheden for at tjene ekstra penge ved at se reklamevideoer, og du kan vinde præmier ved at spille spil og konkurrere på siden.

Bedste Betalte Online-undersøgelseswebsteder

De oplysninger, du læser her, er altid objektive. Du kan måske tro, at det at virke latterligt at få betalt for at foretage en undersøgelse. handel smart, derudover er Saxos FX-spænd konsekvent blandt de lavest tilgængelige og slår konkurrenterne med en enorm margin. PanelBase er ikke dit gennemsnitlige undersøgelsessite. 5000 for enestående vækst. For nogle kan det tage et stykke tid at nå tærsklen på kr50, men undersøgelserne tager normalt kun 15 minutter (så ~ kr4/time), og de betaler godt. Jeg blev overrasket over at få en e-mail seks minutter efter afslutningen af ​​min test, der informerede mig om, at jeg ikke opfyldte deres krav.

Du kan indløse dine point enten for et gavekort eller Paypal kontantoverførsel. Som jeg siger, vil du aldrig blive rig af dette alene, men det kan give dig en vis økonomisk frihed. Tilmeld dig Pinecone ved at udfylde lidt information om dig selv.

Indtjeningen varierer meget afhængigt af dit niveau af dygtighed og hvor lang tid du bruger på at finde de afgørende detaljer, som dine kunder har brug for. Du kvalificerer dig ikke til hver undersøgelse. ”Som medlem af i-Say og de fleste andre legitime markedsundersøgelsesfirmaer vil du ikke tjene store penge på at foretage undersøgelser,” indrømmer det. Tilmeld dig Global Test Market her. Disse trin varierer fra det ene undersøgelsesfirma til det næste, så sørg for at forstå, hvordan processen fungerer, når du tilmelder dig. Læs mere om Prize Rebel om min anmeldelse af dem her.

 • Du får en kr5 bonus for bare at tilmelde dig, så jeg kan varmt anbefale, at selvom de ikke ender med at blive et af dine valgte paneler - selvom jeg bestemt tror, ​​at de bliver det.
 • Ja, du kan tjene ekstra penge ved at tage online-undersøgelser.
 • Når du tager online-undersøgelser for penge, kan undersøgelsesemner dække næsten alt fra dine hobbyer og interesser til dine shoppingvaner og produktpræferencer og alt derimellem.
 • Hvis du ønsker at gøre en bemærkelsesværdig indkomst ved at tage undersøgelser, skal du være konsekvent.

1

Ved hver undersøgelse, der typisk indregner dig mellem kr1 og kr5 dollars, er belønninger værd at erstatte din fuldtidsindkomst ved at tage undersøgelser online. 2 Betal aldrig foran. Hvis du mister spillet, vil de penge, du lægger, naturligvis forsvinde. Efter afsluttet undersøgelse blev jeg omdirigeret tilbage til hovedsiden. For at komme i gang med Prize Rebel, skal du blot tilmelde dig en gratis konto eller linke en konto til din Facebook-side. Lad os sparke hvad hvis. Legit-websteder vil ALDRIG bede dig om kreditkortoplysninger og ALDRIG bede dig om at betale for ethvert gebyr for at udbetale din indtjening.

Forhåbentlig udvider de snart deres tilbud til flere lokale gavekort. Disse sider er legitime og betaler noget af det mest: Normalt bliver du nødt til at vente, indtil du har nået et vist beløb (ti til tyve dollars), indtil du kan udbetale - nogle gange en kabelføring til din bankkonto, oftest Paypal. Årsagen til dette er, at du ikke passer til målgruppen til hver undersøgelse, de har. En af de nemmeste måder at tjene penge online er at tage undersøgelser.

InboxPounds

Dine personlige demografiske oplysninger bruges af virksomheder til at matche dig til de forskellige tilbud, der er tilgængelige, hvorfor du bliver bedt om at give dem. Toluna har et stort samfundsforum, hvor du kan udtrykke dine tanker gennem meningsmålinger og meninger, du opretter direkte, og du kan integrere disse afstemninger på din egen hjemmeside eller blog, hvis du ønsker det. Det er overvældende. Når du har bekræftet din e-mail, er webstedet øjeblikkeligt tilgængeligt, og du kan begynde at tjene. Selv når jeg minimerede eller ændrede størrelse på en annonce, ville den næste i serien vises i fuld størrelse. Nedenfor har jeg listet mine top ti bedste undersøgelsessider, som jeg har erfaring med, så du kan tilmelde dig og begynde at gøre online fra undersøgelser til en sidevend med dit fuldtidsjob. De er lidt af en erhvervet smag, idet de specialiserer sig i lange, detaljerede undersøgelser for avancerede klienter snarere end de hurtige og muntre forbrugerundersøgelser, som du måske er mere fortrolig med. Hvis du er villig til at lægge en masse tid og kræfter og opgive en masse personlige oplysninger, skal du tjekke hver dag for at se, om der er arbejde tilgængeligt, ja, måske kan du tjene et par dollars fra disse sider.

Du skal tage undersøgelser og udbetale, når du når 1.000 point. I dag bruger to millioner mennesker CashCrate. Ved at spille nogle point kan du se, om du har vundet gaven eller mistet dine point - så det er ikke et for svage hjerte! Hvorfor eller hvorfor ikke? Men jeg fik en Swagbuck til at prøve, hvis jeg ikke kunne fuldføre den. De giver dig svaret til 200 point, når du udfylder dine profiloplysninger, hvilket svarer til kr2. 5 millioner medlemmer af PrizeRebel.

Nogle Af Undersøgelserne Stillede Personlige Spørgsmål, Der Fik Anledning Til Bekymringer Om Privatlivets Fred

De fleste websteder har en tærskel, du skal nå, før du kan indløse dine point eller kontanter. Hvis du er bygningsarbejder eller bartender, er du heldig her. Derudover får du også betalt for mange andre aktiviteter. Derfor er sandsynligvis en af ​​de nemmeste sidestykker derude, at tage online-undersøgelser.