Bliv rig: Hvad er dine odds?

Mens andre, som Betterment, er hænderne væk og mere som en robotinvestor. Så sørg for at tænke to gange, når du træffer beslutninger om investeringer, hvad enten det gælder ejendomme eller aktier. Næsten hvert sekund, der bruges på sociale medier, bruges tid. Jo før du knytter positive træk til at være velhavende, jo bedre er din tankegang omkring rigdom og penge. En mere konservativ tilgang, når du er ældre, kan omfatte at skifte flere af dine investeringer til optioner med lav risiko som obligationer.

Brug dette på alt hvad du vil, fra dejlige middage til film. De er overhovedet ikke rige. For at vide, hvordan man bliver en selvfremstillet millionær uden penge, kan du ganske enkelt dedikere en måned af dit liv til selvuddannelse. Tid er penge. Du bliver nødt til at tilbyde nyttigt, underholdende og engagerende indhold til dit publikum regelmæssigt (se vores trinvis vejledning om, hvordan du starter en blog). For at sige det på en anden måde, når man bliver rig, sker det kun dem, der har et tankesæt med formuesskabning. Det er også meget lavt tankegang, fordi hvad du kan gøre på egen hånd er meget begrænset. På dette tidspunkt kan du beslutte at licensere din idé til kun ét firma (eksklusiv licens) eller åbne den for andre (ikke-eksklusiv licens).

  • 4 mia. Lavet i landbruget.
  • Når din indkomst er automatisk, kan du opbygge en virksomhed med den viden, at din tid ikke er dine penge.
  • For eksempel, jeg tjente min højeste indkomst fra blogging i marts 2020 men det var også den måned jeg investeret kr200 i min første online kursus Making Sense af affiliate marketing.
  • Som jeg nævnte i en artikel for iværksætter, er en af ​​de mest oversete og rentable forretningsidéer ved at købe en franchise som Jimmy Johns, Anytime Fitness eller MaidPro.

Udnyt din evne som selvstændig ekspert, og invester i den. ”Du behøver ikke at tjene penge tilbage på samme måde som du mistede dem. Det er ikke let at lære at blive rig - men hvilke gode ting er der altid let? ”Det er ofte lettere at gøre fremskridt med mega-ambitiøse drømme.

Der er mange måder at gøre dette på. Disse websteder tjener penge ved at give brugerne mulighed for at oprette deres egne mini-butikker og sælge produkter. Vaner er meget magtfulde og vanskelige at overvinde. Her er nogle grundlæggende trin, som du kan implementere på din vej for at blive rig langsom.

Hvis du ikke definerer, hvad det bliver rigtigt betyder for dig, forbliver konceptet abstrakt.

At Blive Velhavende Handler Ikke Om At Investere I Aktier, Men Om At Gøre Dig Rig Med En Forretnings- Og Smart Portefølje

Hvis du bare ikke kan vente med at komme i gang for dig selv, så tjek min ultimative guide til at starte en online-forretning. Du kan køre din egen virksomhed online på et budget på intet, bare den tid, du bruger. Ofte inkluderer de oprindelige materialer kraftig promovering af dyre seminarer eller klasser, med den implikation, at ikke at købe disse ting betyder, at læseren ikke er "seriøs" eller "klar til at tjene penge".

Det ser ud til, at det at blive husejere er et opnåeligt mål for de fleste mennesker, især i betragtning af at ikke alle de mennesker, der lejer, faktisk ønsker at blive husejere. Bare fordi din primære motivation er at give, betyder det ikke, at du ikke også søger meget hjælp. Vær opmærksom på IRS 'vaskesalgsregel, når du høster kapitaltab.

Hvad interesserer dig? Gæld medfører meget stress. Bare tænk på et langsomt og stabilt løb til toppen snarere end en sprint. Fortællere leverer stemmetalent til videoskabere, filmskabere og andre producenter af digitalt indhold. Der er en række økonomiske skridt, som du kan tage for at blive rig langsomt, og der er flere tilgængelige blogs, der kan hjælpe dig med at forstå, hvordan du langsomt bliver rig.

  • At foretage kloge investeringsvalg vil hjælpe dine kontanter til at afprøve tidens prøve (AKA-inflation, din største formuefiende).
  • Bare reinvestér det, hver krone af det.
  • Nå pensionering hurtigere.
  • Kan du lide dette indlæg?
  • Frugality handler om at se efter måder, hvorpå du får den bedste værdi for dine penge.
  • Ved, at du sandsynligvis har nogle fejl undervejs - accepter det.

Opret Et Budget.

Du vil ikke se, at en ung fyr fik en millionær, der investerer i obligationer eller holdt penge i en fast indbetaling i banken. Du skal vælge de rigtige egenskaber i de rigtige områder og udvikle dem med omhu. Den måde, jeg tænkte på penge på, skiftede dramatisk. Du skal betale med dit kredit-/betalingskort eller din netbank. YouTube-reklamer får dig til at tjene kr2 pr. 1.000 visninger. Nogle af de fantastiske produkter, der hjælper dig med din gæld, inkluderer SoFi og Tally. Lever godt under vores moderate løn og sparer og investerer for fremtiden. Men et Zero Sum-budget kan hjælpe dig med at styre selv variable udgifter godt.

Inden man skriger hellig, skal man undersøge virkeligheden. Mens investering i lån med høj risiko kan betragtes som for risikabel for de fleste, er mange af lånene på webstederne meget sikre og giver en stabil månedlig indkomst. Og jeg siger ikke, du vil være en millionær med 30 udelukkende ved at få op tidligere og starte en online-forretning. For dem, der engagerer sig i arbejde, de virkelig tror på, er penge simpelthen et værktøj til at udføre mere arbejde. Dette er bestemt en rig vane. En enkel måde at holde sig ud af, at 40% er ved at uddanne dig selv om penge.

Hvordan har du det med rige mennesker? Og det er din STERKE ØNSKELSE. For de fleste investorer er direkte investering i fast ejendom uden for rækkevidde. Hvis du efter alle dine udgifter er betalt, hvis du stadig har nogle penge tilbage - det er fantastisk. Den anden måde at opnå passiv indkomst er at lære at investere i aktiemarkedet, vil jeg foreslå dig at læse nedenstående vigtigste bøger: Mennesker, der sparer deres penge, ofrer faktisk i dag for en mere behagelig morgen. Lad ikke familie være grunden til, at du ikke når dine drømme. Alt hvad du behøver er en god forretningsidé, den rette mentalitet og et sæt iværksætterfærdigheder.

Kæledyrsservice

Jeg vidste det ikke på det tidspunkt, men jeg fandt denne opdagelse i en alder af 13, da jeg laver landskabspleje for kr1. Indholdsmarkedsførere er gode til at skrive indhold, men de er ikke kun bloggere. Sjældne dyrearter som Indien Pangolin, ugle, skildpadde, tigre er altid efterspurgte. Toya tilbyder dog et ord af forsigtighed til dem, der er fast besluttet på at kanalisere deres indre Donald Trump. Dette er en gruppe på næsten 1.000 af disse obligationer fra virksomheder med mindre end perfekt kredit, men gæt hvad, det er stadig en sikker investering.

Min stil er bare en port til at låse op for at tjene passive penge. Der er faktisk ikke noget loft for antallet af mennesker, der kan blive millionærer eller milliardærer. Der er ikke en. Køb aldrig noget fra en koldkaldende mægler. Der er en række fremragende gratis online pengehåndteringsværktøjer, der gør det nemt at se dine indtægter, udgifter og forbrugsmønstre et sted. Fjern din gæld med høj rente. Når du er vant til at lave et budget hver måned, kommer du sandsynligvis til et punkt, hvor du er klar over, at du kun kan skære så meget.

Virksomhedens fortjeneste stiger, og nu er det et godt tidspunkt for dig at drage fordel.

Det skyldes, medmindre du har et hundrede eller mere at investere, er dit bedste alternativ bare at købe et par fonde, der har typer obligationer. Du skal være investeret og have hud i spillet. Derefter kan du lave en 1-årig plan for, hvordan du kan tjene dine første penge online, omdanne dem til en stabil indkomst og forlade dit job. Jeg lærte at elske penge, ikke frygte dem, gøre mere ud af dem i min virksomhed, behandle dem med kærlighed og omsorg og så meget mere. 50 legitime måder at tjene penge hjemmefra, rover giver dig mulighed for at indstille dine priser, så du kan opkræve rimelige priser for dine tjenester. Find måder at tjene ekstra penge på.

Giv aldrig op.

Uddannelses- Og Uddannelsestjeneste

Fra at sælge crap, du ikke har brug for, til at opbygge en side-forretning, det er altid en fremragende idé at tjene nogle ekstra penge. For at starte skal du udfylde en opgørelse over alle dine aktiver og analysere og spore din nettoværdi. På grund af den høje risiko i iværksætteri lægger de penge i sikrere obligationer og holder dem endda kontant for at afbalancere den samlede risiko i deres formue. Du er nødt til at fjerne begrænsende tænkning og konsumerende distraktioner. Måske er de lidt nørrede eller lidt for interesserede i deres job - eller er de det?

5% afkast. Copyright Copyright 2020. Kreditkortgæld, studerendes gæld og endda billån kan bære tunge renter, der trækker dig ned og kræver månedlige rater, der spåner væk fra din indtægt, mens du samler yderligere renter og sanktioner, der fjerner endnu flere penge fra dit fremtidige selv. Det er her patentering kommer i spil. Du skal udvikle de riges tankesæt. Ikke på grund af deres rigdom - men på grund af deres disciplin. Den mindste betaling vil dog ikke reducere den.

Studielån Suger

En anden måde at se dine besparelser på er at se dem som skatter. Du kan skrive blogs på hindi eller på dit modersmål. Hvis du bruger de oplysninger, du har fået ved at spore dine udgifter for at bruge mindre end det, du tjener, kan du bruge det beløb, du har gemt, til at eliminere din gæld. I så fald er det tid til at begynde at foretage nogle tankesving. Mange af disse ideer handler om at skære ned. Der er meget vigtigere ting i livet end at samle rigdom. Gem remodelleringskvitteringer for at tilføje dit hjemmebasis og skære gevinstskatter, når du sælger.

Sådan får du også investeringer, selvom du ikke ved noget lige nu. Hvilket tip er din favorit? Er det ikke dem, der bliver office linchpins? En diversificeret portefølje betyder, at du potentielt kan drage fordel af flere vækstkilder og beskytte dig mod økonomisk ruin, hvis en af ​​dine investeringer bomber. Du kan tilføje produkter til auktioner alene eller tillade andre leverandører at køre deres egne auktioner. Patentering er faktisk bare begyndelsen, og jeg vil gerne bemærke, at patenter er meget forskellige fra en licens. Hvis du læser denne vejledning i håb om at finde en super hurtig løsning, så er det bare Google, hvordan man kan tjene hurtige kontanter.

Være Taknemmelig

Det betyder ikke noget, om du er i 60'erne eller er gået i skole med mindre karakter eller har en MBA fra et topuniversitet eller en berømthed eller en berømt milliardær. Men først skal du finde udgangen fra gældsvejen. Find et job i det rigtige køretøj.

Millionærer er villige til at arbejde hårdt og gøre ting for sig selv, når de har brug for det. Flurry siger, at han har svært ved at få nogle af sine ældre klienter til at bruge deres penge. Når du først har registreret et domænenavn, er du dog autoriseret til at bruge det så længe du vil. Hvad jeg lærte af mit landskabsarkitekturjob, hvor jeg handlede en times hårdt arbejde i den blændende sol for kun kr1. Hvis du ikke har disciplinen til ikke at bruge pengene på dine opsparinger, er der større problemer her. Invester på måder, der fungerer for dig. At have nogen gæld er frihed og en idé, jeg kunne få bagved.

15 millioner millionærer.

Drugs Dealer

Ligesom at spise dårlig mad, forlader hvert forbrugt øjeblik dig værre. Derefter udvikler du ejendommen og sælger den for kr400.000. Jobbet involverer også rettidig levering af bankinstrumenter til kunder og virksomheder. Hvis man ser på statistikker, ser det ud til, at en tilfældig persons chance for at blive rig er lille.

Imidlertid er der vaner, adfærd og "regler" i det væsentlige, der giver dig mulighed for at blive rig og vokse rigdom. Desværre fungerer det magiske trick ikke længere, når du er fyldt 70. Men succes er bestemt opnåelig, så længe du vil have den dårligt nok.

Gør din platform unik og attraktiv for både sælgere og kunder ved at tilbyde bedre brugeroplevelse og support. Top 50 handelsregler, en begynderguide, ved at vide, hvad du nu ved om dagshandel, virker det næsten fjollet at sammenligne de to, gør det ikke? Hvordan har vi det? Sådan fungerer det: Vil du rejse mere, gå tidligt på pension eller tjene nok penge, så du kan købe dine forældre et nyt hus en dag?

Brug af dine unikke evner - hvad vi kalder dine urimelige konkurrencefordele - er, hvor du udnytter den anden formue driver af Maksimer værdien af ​​dig for at hjælpe med at skabe afkast fra din formue genererende maskine.

Hvordan Bliver Du Hurtig Hurtig?

Få maksimale skattemæssige besparelser for din velgørenhedsafgift ved at give værdsatte aktiver til en donorrådgivet fond eller støtteorganisation. De fleste mennesker tænker ikke på, hvordan de kan blive rige på livet; de spekulerer bare på, hvordan de kan krybe ud fra under bjerget af gæld, der effektivt er begravet dem. Begynd derefter på budgettering. Du får betalt af arbejdsgivere for hvert job, og når du har taget din provision, betaler du resten til freelancerne, når jobbet er afsluttet. Udvikle ejendom. 09%, så taber du på lette, passive penge. Der kommer en masse smerter, mens du prøver at blive rig. Sørg også for at skrive ned, hver gang dine ideer eller arbejdsmoral har bidraget til et stort projekt.

Det kan være en rengøringsvirksomhed, en frisør, en konsulentvirksomhed eller en investeringsbank. Her er den rigtige aftale: Her er mit punkt: Hvis du bestiller bogen på Amazon via linket ovenfor, får du fri adgang til hans gældsfrit på 18 måneders onlinekursus. I slutningen af ​​dagen skal du have nul. Har du tænkt over, hvad det skal til for at blive rig? Start en online virksomhed og nå millioner af mennesker over hele verden. Mange travle mennesker tilbringer deres aftener foran tv'et med at undersøge og tilføje et par dollars om dagen til deres konto!

Suzanne Canon solgte sit brugte tøj online.

Skriv de dybt forankrede årsager til, hvorfor du skal have succes. Du kan ikke tænke i form af dage, uger eller endda måneder. Succes kan tage nogen tid, og at blive frustreret er skadelig for din indsats. Millionærer mener, at din nuværende tilstand er det nøjagtige resultat af, hvad du tænker, beslutter og handler på nuværende tidspunkt og tidligere. Alt hvad du skal gøre er at sælge dine billige forretningsidéer direkte til virksomheder eller investorer og gå væk. Køb og hold på din egen risiko. Gratis futures og forex live trading room trial og uddannelse. Generelt har den selvstændige ekspert større indtjeningsmuligheder end en, der arbejder for en virksomhed. Og især, hvad kunne du begynde at gøre lige nu for at gøre denne fremtidsdrøm til virkelighed?

Alligevel spekulerer de på, hvordan man bliver en selvfremstillet millionær uden penge.

Ved at bruge disse færdigheder skal vi skabe værdi for andre, der er villige til at kompensere os for at skabe en pålidelig strøm af indkomst. Rigtig formue kommer fra at bruge mindre, end du tjener, igen og igen, måned efter måned, år efter år. Inden du kommer til vanerne hos millionærer, du gerne vil gentage, er her nogle ressourcer til at hjælpe dig undervejs: Dette vil frigøre dig til at hamre ned på denne gæld i stedet for at betale store renteudbetalinger. Ti år senere er resultaterne forbløffende. Kunne du finde 1000 mennesker til at købe hos dig i de næste par år?

Medmindre du vinder lotteriet eller modtager en arv, kan du ikke blive rig natten over.

Start Din Egen Virksomhed

Når det er tilfældet, har du langt mere integritet i det arbejde, du udfører. Når du har en ekspert, skal du gøre dine skatter. Det kan være nødvendigt at du begynder at tjene flere penge og/eller begynde at bruge mindre, hvis du vil lære at blive velhavende. Fra min års erfaring ikke kun med at drive min egen virksomhed, men også lære mange mennesker at starte deres egen, har jeg fundet, at der er to gode måder at starte en virksomhed på: En af de vigtigste ingredienser i din formue succesplan er værdien af ​​tid. Hvis de korte sælgere svermer rundt på din bestand, skal du undersøge bjørnes tese. Du vil udtrykke større påskønnelse. Undgå pludselige livsstilsændringer efter et fald.

Nogle af de potentielle indkomstkilder, der skal inkluderes, er følgende: En nøgle til ”hvordan man hurtigt bliver rig” er at være egoistisk med det, du bruger dine penge på. Hvis du ikke elsker det, er det ikke din lidenskab. Uanset om det er dig, din hjerne, elektricitet, penge i din bank, numre. Ved at gøre dette vil du være i stand til at finde dine styrker og svagheder. ”Køb på kanoner og sælg på trompeterne. Bokstaveligt talt tager det nogle gange år eller årtier at se tingene igennem. Bemærk, jeg taler ikke om Hollywood-typen af ​​investeringer, hvor hot-shot børsmæglere foretager enorme multi-million dollar-handler, mens jeg råber “SÆLG” til en telefon af en eller anden grund.

Rige, Fattige Og Deres Udgifter

Hvis du har en mulighed for erhvervslivet eller vil være din egen chef, kan dette være et godt skridt til at tjene nogle penge. Lær, hvad adfærdsøkonomer har fundet ved selvdestruktiv investoradfærd - så du kan prøve at undgå disse almindelige og dyre fejl. Hold skattepligtige obligationer i en 401 (k) eller IRA. For at komme i gang, se vores begynderguide om, hvordan man opretter et websted med nichevurderinger. Husk det på din rigdom til opbygning af rigdom. Vi elsker Bedring for begyndere, fordi der ikke er noget minimum, gebyrerne er lave, og du behøver ikke vide noget om at investere for at komme i gang. Mest af alt ved en mentor, hvordan det er at være i dine sko, men kan hjælpe dig med at se ud over dig selv.

De fleste mennesker er forbrugere snarere end skabere. Afklar dine egne mål ved at skrive en investeringspolitisk erklæring. Eksempler på kortsigtede økonomiske mål kan omfatte følgende: Lad os se på undersøgelsen igen, fordi jeg vil gøre et par flere punkter, før vi går igennem hver kilde.

Det er dog afgørende at indse, at dit succestal ikke behøver at konkurrere med deres.

Hvem kan du samarbejde med, der kan fremskynde din proces? Dette sikrer, at du drager fuld fordel af, hvad der i det væsentlige er gratis penge fra din arbejdsgiver. En anden mulighed for at investere, som jeg kort berørte tidligere, er ideen om at investere i dig selv. Fast ejendom er en vigtig kilde til velstand for millionærer fra hele verden. Fokuser på dine kunders behov. Alt arbejde gøres for dig, hvilket gør Charlie til en af ​​mine yndlingsapps “hvordan man skal blive rig uden penge eller uddannelse” -apps. Der er mange investeringssteder, der skal overvejes. Du har brug for penge for at tjene penge, og de første tre trin får dig til det punkt, hvor du har de penge at investere.

Blogging gjorde mig ikke kun rig, men det gjorde flere mennesker rige.

Måder At Blive Rig Og Opbygge Rigdom På

Hvis du har brug for at trykke tidligt på pensionskasser, skal du undersøge de undtagelser, der giver dig mulighed for at undgå 10% straf, herunder at tage “i det væsentlige lige periodiske betalinger. Uanset hvilke drastiske tider kræver drastiske foranstaltninger. Det er en langsom og stabil proces. Dette vil beskytte dig mod katastrofale tab og øge dine chancer for at slå det stort i en af ​​dine ventures.

Vær ikke bange for at trække et legitimt hjemmekontor - du kan nu kræve op til kr1.500 om året med minimal registrering. Samarbejde skaber unikke forbindelser, der arbejder med dig selv aldrig kunne. Hvis du ser alvorligt på at blive rig, bliver du nødt til at gå ud af din komfortzone og erkende, at vejen til succes er gennem usikkerhed. Desværre fører dette ofte til en cyklus af "Åh, det skulle jeg gøre næste måned", måned efter måned, indtil du ved det, er du 10 år ældre, og du har gået glip af et årtiers værdi af at forøge renter. Vær vedholdende. Vi ønsker at være rige, være i stand til at købe alt, hvad vi vil, og have adgang til en premium livsstil. At sige, at du vil være velhavende, er ikke godt nok. Youtube, du kan tilmelde dig det, selvom du ikke har en blog. Du skærer ned på udgifterne eller endnu bedre kigger efter måder at øge din indkomst på, så du kan nå dit mål.

Du har færdigheder og viden, der er fantastisk i dit felt. Han konsulterer på siden og skriver bøger. Du bliver nødt til at arbejde for det og tage trappen, fordi der ikke er nogen elevator til succes, uanset hvad nogen fortæller dig. Vi behøver dog ikke at overholde det. Han skriver også meget og gør det i SOHO HOUSE i New York City, fordi det er et roligt miljø med dårlig internetforbindelse. Hvis du kan kombinere begge disse principper, tjene mere og bruge mindre, vil du være foran 95% af verden. Der er mange steder som Craigslist, som du kan bruge til at sælge dine ting hurtigt. Forbered dig på uventede begivenheder i fremtiden.

Investeringsplatformen M1 Finance: Sådan fungerer det

Jeg ved, at dette kan lyde trivielt - tilføj en masse værdi, og du får succes - men der er ikke blevet sagt noget mere sandt. Den nemmeste og mest effektive måde at dyrke de penge, du allerede har sparet på, er ved at investere på aktiemarkedet. For eksempel kan det at gøre små livsstilsændringer for at reducere dine faste månedlige udgifter gøre en lang vej mod at hjælpe dig med at bruge mindre, end du tjener. Du tror faktisk den mængde tid og energi, du lægger i noget, fortjener ros. Før du regelmæssigt begynder at spare og investere penge, er det normalt en god ide at nedbetale eventuelle gæld, du måtte have samlet. Andre vaner hos velhavende: På bygningsformuesfronten kan en stor duo tjene sammen, samle sig sammen og se deres dobbeltindtjeningsforbindelse over tid. Jeg solgte BMW og købte en Honda Civic til halv pris.

Det bremser trangen. ”Vedtage enkle regler og hold dig til dem. Hvis du planlægger at bringe en forældet idé til markedet, så tænk igen, fordi din idé vil være død ved ankomsten. Så du er nødt til at overbevise andre om at være med på din rejse og potentielle kunder om, at de har brug for det, du har. Det hjælper, hvis du blev født til succesrige eller velhavende forældre, men hvis du ikke gør det, kan du gifte dig heldigt!

Ja, du kan stadig se dine venner, have det sjovt med dine kære, gå på ferier med mere, mens du forbliver på et realistisk budget. Faktisk vil jeg vise dig nøjagtigt, hvor de rige sætter deres penge, og jeg vil fortælle dig lige nu, meget lidt af det er i lagre. Hvis du er særlig god til noget, hvorfor så ikke lære andre og gøre en karriere ud af det? Der vil altid være et behov for juridiske tjenester, der inkluderer alt fra advokater, notarier, titelsøgningsagenter og afviklingsansvarlige. Ved at diversificere din indkomst med flere indkomststrømme har du en backup-plan, du er muligvis i stand til at gå på pension, du vil lære at blive rig og så videre.

Sådan Bliver Du Langsomt Rig

Når du er den bedste til noget, finder du ud af, at mulighederne kommer til dig. Find din egen vej til storhed og rigdom. Din udlejningsejendom begynder at producere indtægter i form af lejeindbetalinger (efter at du har betalt for forsikrings- og ejendomsskatter osv.)

Vi modtager muligvis kompensation, når du klikker på links til disse produkter. Udbyttebetalende bestande kan være en anden form for passiv indkomst. 17 job, der ikke kræver en fire-årig college grad og betaler over kr70.000 om året. Her er nogle udgifter, som du måske vil medtage, men glem ikke de udgifter, du har, som ikke er anført: I stedet for at skubbe hver eneste dollar ud af dine kunder, skal du vise dem, at du faktisk arbejder for at gøre dem bedre. På trods af er en betydelig del af markedet tilgængelig for iværksættere, der kan tilbyde friske, hjemmelavede traditionelle skønhedsprodukter. Her er en enkel oversigt over, hvordan du får dine penge til at gøre det for dig. Vil du blive overrasket over at høre, at du kan blive rig på din egen måde, idet du starter i dag?

8- Overnatningstjenester: Du kan lige så godt få betalt for at gøre ting, som du normalt ville gøre alligevel. Husk trinnene fra punkt 2: Værdi er en nøglehemmelig ingrediens for alle fire af vores drivere til akkumulering af formue. Jeg har taget nogle ideer fra denne bog og tænkt at dele denne med mine besøgende.

Skat Dig Selv

Det involverer at grave i organisationens eller familiens historie, spore rødder, dokumentere forskellige vartegn og præsentere på læservenlig, interessant måde. Du er enten 100% på eller 100% rabat. Selvom jeg ikke tilkender mig at have alle svarene, kan jeg bestemt tilbyde nogle vejledninger og hjælp undervejs.